ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 31 Οχτώβρη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Στις 27 Σεπτέμβρη «έφυγε» από κοντά μας η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΜΟΥ, το γένος Κατσαβού, σε ηλικία 99 ετών. Γεννήθηκε στην Καρυά Ελασσόνας το 1922 και πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Παντρεύτηκε τον αγωνιστή Νίκο Σίμο από το Μεταξοχώρι Αγιάς, όπου έζησε μέχρι το τέλος της ζωής της. Μια ζωή πλήρης προσφοράς στην οικογένειά της, στην Εθνική Αντίσταση, στους αγώνες, πιστή στο ΚΚΕ. Στη μνήμη της προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγιάς.

Ο γιος Πέτρος Σίμος, η νύφη Μαρία, τα εγγόνια Νίκος - Δέσποινα, Αργύρης - Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΒΟΥΛΑΣ ΡΟΓΚΑΚΟΥ - ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, και του ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, πολιτικού επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, η Γεωργία Ρογκάκου - Τσέντου προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΖΟΥΜΑ γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Γέρμας Καστοριάς από αγροτική οικογένεια. Από μικρή εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ. Ο Εμφύλιος την βρίσκει μαζί με τον σύντροφό της Στέργιο Τζούμα και τα πέντε αδέλφια της να μάχεται στο πλευρό του ΔΣΕ στο Βίτσι και στον Γράμμο. Το τελευταίο διάστημα του πολέμου είναι η ταχυδρόμος του ΔΣΕ με έδρα το Βατοχώρι, από όπου πεζή μεταφέρει στα χωριά της περιοχής τα γράμματα των ανταρτών. Ο Εμφύλιος τελειώνει και βρίσκεται στην Τασκένδη της Σοβιετικής Ενωσης, στην 11η πολιτεία. Το 1966 επαναπατρίζεται στην Ελλάδα με τον σύζυγό της Στέργιο και τα δύο της παιδιά. Στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας και στη δύσκολη περίοδο των ανατροπών '89 - '91 κρατά αταλάντευτη στάση, πιστή πάντα στο Κόμμα. Στις 13/10/2021, σε ηλικία 91 χρόνων, κλείνει τα μάτια της για πάντα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
Στη μνήμη της ο γιος της Κώστας προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΤΕΡΨΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ. Τερψούλα μου, μας λείπεις πολύ. Στη μνήμη της προσφέρω 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Τόνια Χαρατσίδου

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΤΕΡΨΗΣ ΚΟΛΟΖΩΦ προσφέρω 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Κατερίνα Σαραντάκου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΒΑΣΙΛΗ ΦΛΩΡΟΥ (φωτ.), που εκτελέστηκε στη Ζαχάρω από παρακρατικούς, όταν τον βρήκαν λαβωμένο στις 13 Οκτώβρη 1948, προσφέρω, μέσω του «Ριζοσπάστη», το ποσό των 70 ευρώ. Ο Βασίλης Φλώρος ήταν επιστρατευμένος αντάρτης του ΔΣ Πελοποννήσου, από το χωριό Ξεροκάσι Μεσσηνίας. Ηταν γιος ΕΑΜίτη που μετά την απελευθέρωση βρέθηκε πολιτικός κρατούμενος (1946 Φυλακές Καρέλια Καλαμάτας, 1949 Μακρόνησος). Μετά την εκτέλεση του Βασίλη παρακρατικές συμμορίες της περιοχής διέλυσαν το σπίτι, την περιουσία, τα ζωντανά του, κυνήγησαν τις αδελφές του, ενώ η οικογένεια ξυλοκοπήθηκε πολλές φορές.

Επίσης, την προσφορά την κάνω στη μνήμη των ΝΩΝΤΑ και ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΦΛΩΡΟΥ, ΝΙΚΟΛΗ ΦΛΩΡΟΥ του Ηλία και ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΛΩΡΟΥ του Ηλία. Ο Νώντας και η Ανδριάνα, αδέρφια, ΕΠΟΝίτες, εκτελέστηκαν μετά την ήττα του ΔΣ Πελοποννήσου, το 1949. Ο Νικολής Φλώρος του Ηλία ήταν φαντάρος στον αστικό στρατό, επιχείρησε να καταταγεί στον ΔΣΕ, πιάστηκε και εκτελέστηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1947. Ο Γεώργιος Φλώρος του Ηλία - Ζαρκάδος, ΕΑΜίτης με πλούσια δράση. Επίσης, η προσφορά ισχύει για όλους τους αγωνιστές της οικογένειας Φλώρου από το Ξεροκάσι Μεσσηνίας.

ΦΑΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΗΤΑ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 30/6/2021 και υπήρξε ακλόνητος αγωνιστής και κομματικό μέλος του ΚΚΕ στην ΔΕ Μίκρας, ο Χρήστος Πατσάλας, από το αρτοποιείο «ΑΛΕΥΡΟΝ» Τριλόφου, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μίκρας, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Ρήγας Φλώρος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ, κομμουνιστή, μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και του θείου μου ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ, κομμουνιστή, που φυλακίστηκε επί δικτατορίας Μεταξά, προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας και φίλης ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Λάμπρος - Μαρίνα - Αγγελική Γερολυμάτου

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΦΙΛΙΠΠΑ, της μάνας μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ και του αδερφού μου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 20 ευρώ. Να φύγουν ΝΑΤΟ - ΕΕ από Ελλάδα, Βόρεια Μακεδονία, Κόσοβο, Ουκρανία και από όλα τα Βαλκάνια. Οχι στη μεγάλη Αλβανία. Να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. Να διαλυθούν τώρα ΝΑΤΟ - ΕΕ. Να πάρουν πόδι οι φονιάδες των λαών.

Κώστας Βαζδερβάνης

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 7 Ιούλη 2021, σε ηλικία 91 ετών, «έφυγε» από τη ζωή η συναγωνίστρια ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ. Γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς από γονείς πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Η οικογένειά της ήταν προοδευτική και προσπάθησε να σπουδάσει όλα της τα παιδιά. Ηταν η μοναδική κοπέλα του χωριού που πήγε στο Γυμνάσιο. Με την έναρξη του Εμφυλίου όλη η οικογένεια εντάχθηκε στον αγώνα. Η ίδια ήταν από τα δραστήρια και ενεργά μέλη και ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σχολές ομαδαρχών, σαμποτέρ και αξιωματικών. Τραυματίστηκε βαριά, μεταφέρθηκε στην Αλβανία και από εκεί στη Σοβιετική Ενωση. Εργάστηκε σκληρά σε πολλά εργοστάσια. Απέκτησε οικογένεια με τον συναγωνιστή ΦΑΝΗ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ και το 1982 επαναπατρίσθηκαν και εγκαταστάθηκαν στην Πετρούπολη, όπου έζησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΚΗ
Στη μνήμη των γονιών μας Φάνη και Σοφίας Καλαμιώτη τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΤΑΧΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΤΑΧΑ - ΓΙΩΤΑΚΟΥ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΓΙΩΤΑΚΟΥ, κομμουνιστών, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρουμε 200 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Κατερίνα, Λένα, Δέσποινα, Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Οκτώβρη έκλεισαν 4 χρόνια από όταν «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας γιος ΠΑΝΤΕΛΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μας μέσω της ΚΟΒ Καπαρελλίου Θήβας.

Λουκάς και Τριγώνα Σίννη

***

ΦΩΤΟ

Η συναγωνίστρια KOTTH MAPIA, 17χρονη ανταρτοπούλα του ΔΣE Πελοποννήσου, ποτέ της δεν έλειψε από τις λαϊκές κινητοποιήσεις και την Εθνική Αντίσταση. Μέχρι που «έφυγε» διετέλεσε πρόεδρος και μόνιμος σύμβουλος του Παραρτήματος Γαλατσίου της ΠEAEA - ΔΣE. Στη μνήμη της ο σύντροφος Nώντας Xαϊδεμένος προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή της.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Ο αδερφός του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΚΩΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ δίνουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ ΕΒΕ Αχαρνών για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δίνουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ ΕΒΕ Αχαρνών για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ Κ. ΚΑΝΤΑ, μαχητή του ΔΣΕ, από τον Ελικώνα Λιβαδειάς, που «έφυγε» από κοντά μας στις 26/10/92, η κόρη του Χριστίνα και ο εγγονός του Γιάννης Δημητρόπουλος προσφέρουν 200 ευρώ στο Κόμμα, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω των ΚΟΒ Κηφισιάς και Μετάλλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου και συντρόφισσάς μου, ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΣΧΟΥ - ΜΠΕΛΛΑ, που «έφυγε» από τη ζωή τον Οκτώβρη του 2014, αντί μνημοσύνου προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Σιάτιστας, 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύζυγος Νίκος Μπέλλας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΝΙΤΣΑΣ ΜΑΡΚΑΤΟΥ και της ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ, δύο συναγωνιστριών και φίλων που πορευτήκαμε για πολλά χρόνια μαζί σε καλές και δύσκολες στιγμές της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, προσφέρω 100 ευρώ για το 13ο Συνέδριό της (22 - 24 Οκτώβρη) και στον αγώνα που δίνει καθημερινά για την ανάδειξη της αξίας της συλλογικής αγωνιστικής στάσης ζωής των γυναικών έναντι των αντιλαϊκών πολιτικών.

Ντέπυ Τσακίρογλου

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 3 του Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε πολιτικό μνημόσυνο για τον αξέχαστο σύντροφο ΣΠΥΡΟ ΑΚΤΥΠΗ και μεταφέρθηκε η τέφρα του στην γενέτειρά του, Γαϊτάνι Ζακύνθου.

Γεννήθηκε το 1942 από φτωχή αγροτική οικογένεια και από μικρός ένιωσε την πικρία της εξορίας του πατέρα του, αλύγιστου Δημήτρη, στο θανατονήσι της Μακρονήσου. Πριν στρατευθεί ήταν μέλος της Νεολαίας της ΕΔΑ και αργότερα Γραμματέας της Νεολαίας Λαμπράκη στη Ζάκυνθο. Διώχθηκε από την αστυνομία και κακοποιήθηκε πολλές φορές. Το 1968 συνελήφθη από τη χούντα και συνελήφθη ξανά το 1971. Στη μεταπολίτευση οργανώθηκε στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν 190 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πόλης Ζακύνθου.

***

ΦΩΤΟ

Για τον αγαπημένο μας σύζυγο και πατέρα ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, που πάντα αγωνίστηκε για τα ιδανικά του ΚΚΕ, δίνοντας καθημερινά τις μάχες του για το δίκιο της εργατικής τάξης, με τον «Ριζοσπάστη» καθημερινά στο χέρι, μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στη μνήμη του 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης, η σύζυγός του Λίτσα Φιλιππίδη και η κόρη του Κυριακή Φιλιππίδη.

ΝΙΤΣΑ ΜΑΡΚΑΤΟΥ
ΝΙΤΣΑ ΜΑΡΚΑΤΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Χάσαμε τον αγαπημένο μας αδερφό ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ στις 11 Μάη 2020. Γεννήθηκε το 1937 στο χωριό Κοκκινόγεια της Δράμας, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Ηρθε στη Γερμανία το 1960 για να σπουδάσει. Παρακολούθησε μαθήματα γερμανικής γλώσσας για ένα χρόνο. Τελικά δεν προχώρησε τις σπουδές του, αντί αυτού προσπαθεί να βρει δουλειά. Εδειξε αμέσως ενδιαφέρον να βοηθήσει τους μετανάστες, Ελληνες και άλλων εθνικοτήτων, που είχαν διάφορες δυσκολίες. Εγινε αποκούμπι, διερμηνέας και συνοδός τους.

Μόλις πιάνει δουλειά στο εργοστάσιο εκλέγεται στο συνδικάτο. Με τη στάση του μέσα στο εργοστάσιο και έξω απ' αυτό για τα συμφέροντα των εργαζομένων κέρδισε την απεριόριστη εμπιστοσύνη των συναδέλφων του. Το 1963 πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ελληνικής Κοινότητας του Siegburg, στην οποία ήταν για πολλές δεκαετίες πρόεδρος. Η δράση και η μαζικότητα της κοινότητας βοήθησαν καθοριστικά στο να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα των Ελλήνων μεταναστών εκείνης της περιόδου. Ηταν επίσης ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας.

Το 1971 οργανώθηκε στο ΚΚΕ, το οποίο και υπηρέτησε ακούραστα από πολλές στελεχικές θέσεις. Ολη του η στάση ως μέλους του Κόμματος έως το τέλος της ζωής του ήταν αταλάντευτη. Ο χαρακτήρας του, η αγνότητα και η βαθιά του αφοσίωση στην υπόθεση της εργατικής τάξης, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, θα μας εμπνέουν στους αγώνες του σήμερα και του αύριο, ώσπου να κερδίσει η ζωή, ο σοσιαλισμός - κομμουνισμός.

Στη μνήμη του τα αδέρφια του προσφέρουν 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από έναν χρόνο «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύζυγος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ, σε ηλικία 90 ετών. Από εργατική οικογένεια, μέλος του ΚΚΕ, πάλεψε για τα δίκαια της τάξης του. Παρών σε όλους τους αγώνες του Κόμματος. Δραστήριο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του δήμου Αρταίων, μέλος του ΔΣ του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου. Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία Κωτσίλα - Σακκά προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Αρτας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΗΤΑΣ ΧΟΝΔΡΟΥΔΗΣ

ΒΟΥΛΑ ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΤΥΠΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΤΥΠΗΣ

ΤΕΡΨΗ ΚΟΛΟΖΩΦ
ΤΕΡΨΗ ΚΟΛΟΖΩΦ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΤΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΜΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΜΟΥ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΖΟΥΜΑ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΖΟΥΜΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΓΙΩΤΑΚΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΓΙΩΤΑΚΟΥ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΑΧΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΑΧΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΙΩΤΑΚΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΙΩΤΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΤΣΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΩΤΣΙΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΧΟΥ ΜΠΕΛΛΑ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΧΟΥ ΜΠΕΛΛΑ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ