ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 9 Νοέμβρη 2021
Σελ. /32
ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Να δυναμώσει ο αγώνας, οι διεκδικήσεις να αντιστοιχηθούν με τις ανάγκες για την υγεία του λαού

Θεσσαλονίκη - «Παπανικολάου»
Θεσσαλονίκη - «Παπανικολάου»
Η σημαντική υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας, σε συνδυασμό με τη συνεχή επιφόρτισή τους με μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών και ασθενών, αναδείχθηκε μεταξύ άλλων στις δεκάδες περιοδείες και εξορμήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε τέτοιες δομές χτες στην Αττική.

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ προέβαλαν τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας να αναπτυχθεί σε πανελλαδικό επίπεδο με χρηματοδότηση αποκλειστικά από το κράτος και χωρίς καμιά εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα και των ΜΚΟ. Επισήμαναν ότι στην ανάπτυξη της δημόσιας ΠΦΥ, που είναι στον πυρήνα της πολιτικής πρότασης του Κόμματος, κεντρικό ρόλο θα έχουν τα ενισχυμένα ΚΥ, πλήρως στελεχωμένα και με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Το ΚΥ Ανω Λιοσίων επισκέφτηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο οποίος ενημερώθηκε για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε βασικές ειδικότητες σε μια περιοχή που έτσι κι αλλιώς τα νοσοκομεία απέχουν αρκετά. Μιλώντας με τους εργαζόμενους, όπως και τους επισκέπτες του ΚΥ, το στέλεχος του Κόμματος τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας. Ανέφερε επίσης τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για συγκεκριμένα μέτρα, όπως την επίταξη του ιδιωτικού τομέα, ένα ολοκληρωμένο εμβολιαστικό πρόγραμμα με πλήρη ενημέρωση του λαού, μέτρα προστασίας σε χώρους μεγάλης διασποράς, στους χώρους δουλειάς και Εκπαίδευσης, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ
ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ
Την αποψίλωση του 2ου Κέντρου Υγείας Περιστερίου διαπίστωσε κατά την επίσκεψή του ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, αφού οι ειδικότητες των γιατρών λιγοστεύουν συνεχώς, ο Σταθμός Α' Βοηθειών έχει μεταφερθεί αλλού κ.α. Ο Γ. Γκιόκας ανέφερε πως η αποδυνάμωση των ΚΥ στο Περιστέρι, σε έναν από τους μεγαλύτερους πληθυσμιακά δήμους στην Ελλάδα, όπου οι λαϊκές οικογένειες που διαμένουν εκεί αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων, είναι ενδεικτική για το γεγονός ότι το σημερινό σύστημα Υγείας, που είναι κομμένο και ραμμένο στα επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν μπορεί να αναπτύξει ουσιαστικά δημόσια ΠΦΥ που θα καλύπτει τις λαϊκές ανάγκες.

Χαρακτηριστική ήταν η κατάσταση που μεταφέρθηκε από τους εργαζόμενους του ΚΥ Νίκαιας στην Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν τα κενά που υπάρχουν σε βασικές ειδικότητες όπως γενικών ιατρών, παθολόγων, παιδιάτρου, ενδοκρινολόγου, ακτινοδιαγνώστη, ψυχιάτρου κ.ά. Ακόμη πως οι γιατροί του ΚΥ Νίκαιας καλύπτουν κενά σε άλλα ΚΥ, αναγκαζόμενοι να μεταφέρονται μέσα στη βδομάδα από περιοχή σε περιοχή. Τέλος, σημείωσαν ότι το ΚΥ από τον Γενάρη λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο ενώ εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής επιβαρυμένο, εκτός των άλλων, επειδή το ΚΥ Κορυδαλλού είναι κλειστό εδώ και 3 μήνες λόγω μετεγκατάστασης.

ΛΑΡΙΣΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Από την πλευρά της, η Δ. Μανωλάκου ανέφερε ότι το ΚΚΕ θα συνεχίσει την προσπάθεια για να λυθούν τα προβλήματα του ΚΥ πιέζοντας με όλους τους τρόπους, αξιοποιώντας και την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Υπογράμμισε παράλληλα την ανάγκη να δυναμώσει η λαϊκή πάλη για την ενίσχυση και θωράκιση των δομών Υγείας.

Ακόμη, μέλη της ΚΕ και άλλα στελέχη του Κόμματος επισκέφτηκαν επίσης χτες το ΚΥ Αιγάλεω και τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ στη Δραπετσώνα και στην Αγ. Σοφία στον Πειραιά, ενώ πραγματοποιήθηκαν δεκάδες περιοδείες σε άλλα ΚΥ και ΤΟΜΥ.

Σε νοσοκομεία

Η διεκδίκηση ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας και λήψης άμεσων μέτρων προστασίας του λαού βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης στις εξορμήσεις και τις περιοδείες στα νοσοκομεία και τις δομές Πρόνοιας, όπου «μάτι βγάζουν» οι ελλείψεις και η υποβάθμιση, όπως ανέφερε η πλειοψηφία των υγειονομικών.

Στο Νοσοκομείο «Η Ελπίς» περιόδευσε ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του Κόμματος. Στη συζήτηση με τους υγειονομικούς του νοσοκομείου αναδείχθηκε ότι το 1/3 περίπου των ειδικοτήτων καλύπτεται από επικουρικούς γιατρούς. Αντίστοιχα και άλλες λειτουργικές θέσεις του νοσοκομείου καλύπτονται από εργαζόμενους με «ελαστικές» σχέσεις εργασίας, συμβάσεις λίγων μηνών κ.ά. Επομένως κάθε άλλο παρά διασφαλισμένες είναι οι θέσεις εργασίας και η σημαντική αυτή προσφορά των εργαζομένων, με κίνδυνο το νοσοκομείο να μείνει ξεκρέμαστο αδυνατώντας να εξυπηρετήσει περιστατικά και ασθενείς. Σημαντικό πρόβλημα, όπως σημειώθηκε, είναι και οι αυξανόμενες εφημερίες λόγω της συγχώνευσης κλινικών του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα την επιπρόσθετη καταπόνηση γιατρών και νοσηλευτών.

Ο Γ. Πρωτούλης στο ΚΥ Ανω Λιοσίων
Ο Γ. Πρωτούλης στο ΚΥ Ανω Λιοσίων
Τοποθετούμενος για την κατάσταση που περιέγραψαν οι εργαζόμενοι, ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος τόνισε τη σημασία αιχμών πάλης και αιτημάτων, όπως το να μονιμοποιηθούν όλοι οι επικουρικοί γιατροί, να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, να δοθεί έκτακτη χρηματοδότηση για την ενίσχυση των νοσοκομείων και του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Περιοδείες και εξορμήσεις έγιναν ακόμη σε Ασκληπιείο Βούλας, «Ευαγγελισμό», Παίδων «Αγία Σοφία», ΚΑΤ, «Αττικόν», ΠΙΚΠΑ Βούλας, «Μετροπόλιταν».

Στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης

«Εδώ και 20 χρόνια που έρχομαι ως βουλευτής του ΚΚΕ, τα προβλήματα όχι μόνο είναι ίδια αλλά κάθε χρόνο και χειρότερα. Ο χώρος της Αποκατάστασης έχει παραδοθεί στους ιδιώτες»: Την επισήμανση αυτή έκανε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης (ΕΚΑ).

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί σ' έναν κρίσιμο τομέα, όπως είναι η Αποκατάσταση, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που έδωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΕΚΑ, Νίκος Ψαρρός, αφού, όπως είπε μεταξύ άλλων, από τις 4.000 κλίνες Αποκατάστασης σε όλη τη χώρα, δημόσιες είναι μόνο οι 180, εκ των οποίων οι 120 είναι στο ΕΚΑ και οι υπόλοιπες διάσπαρτες σε όλη τη χώρα. Στα 70 οργανικά κενά του Κέντρου μάλιστα προστέθηκαν και οι 26 εργαζόμενοι σε αναστολή εργασίας, με το προσωπικό του ΕΚΑ να είναι πλέον γερασμένο, σημαντικό τμήμα του είναι λίγο πριν από τη συνταξιοδότηση. Η πανσπερμία «ελαστικών» εργασιακών σχέσεων διογκώνει επίσης το πρόβλημα, ενώ πλέον ο προϋπολογισμός για το μοναδικό δημόσιο Κέντρο Αποκατάστασης ανέρχεται μόλις σε 2,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η Δ. Μανωλάκου στο ΚΥ Νίκαιας
Η Δ. Μανωλάκου στο ΚΥ Νίκαιας
Την ίδια στιγμή, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η καθαριότητα, η σίτιση, η φύλαξη έχουν παραδοθεί εδώ και χρόνια στους εργολάβους, έξοδος κινδύνου δεν υπάρχει, ο ανελκυστήρας δεν λειτουργεί. Οπως θυμάται μια γιατρός, «στον σεισμό του '99 στα χέρια κατεβάζαμε τους ασθενείς», ενώ ένα ζευγάρι ηλικιωμένων γονιών ξενυχτούν εδώ και 8 μήνες δίπλα στην κόρη τους επειδή δεν υπάρχει αποκλειστική νοσοκόμα σε όλο το ΕΚΑ.

Στη «συνταγή» αυτή που φέρνει αυτά τα αποτελέσματα στηρίζεται και το «νέο ΕΣΥ», επισήμανε η Λιάνα Κανέλλη, καλώντας σε αγώνα, γιατί, όπως είπε, «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό. Με οργανωμένο αγώνα». «Η Υγεία και η Αποκατάσταση δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Λ. Κανέλλη χτες επισκέφθηκε και το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», μεταφέροντας τη στήριξη του Κόμματος στον αγώνα των επικουρικών εργαζομένων στην Πρόνοια, που αντιστέκονται στις απαράδεκτες απολύσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει σε βάρος τους. Οι εργαζόμενοι έχουν κατασκηνώσει έξω από το ίδρυμα από την περασμένη Πέμπτη, απαιτώντας να μην απολυθεί κανείς και καθημερινά προχωρούν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας έχοντας στο πλευρό τους φορείς της πόλης, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιλίου, τον Σύλλογο Γυναικών της περιοχής.

Σε Σχολές Υγείας

Ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος στο ΓΝ «Η Ελπίς»
Ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος στο ΓΝ «Η Ελπίς»
Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για τις θέσεις του Κόμματος και στις Σχολές Επιστημών Υγείας στις οποίες βρέθηκαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ για να συζητήσουν με τους φοιτητές και τους καθηγητές. Ο γόνιμος προβληματισμός αφορούσε τόσο την πορεία της πανδημίας όσο και τις εξελίξεις με το «νέο ΕΣΥ». Επιπρόσθετα στις ιατρικές σχολές η συζήτηση εστίασε στην ιατρική εκπαίδευση και το μέλλον του αποφοίτου στο συνεχώς επιδεινούμενο τομέα της Υγείας. Οι δυνάμεις του ΚΚΕ επισήμαναν την ορθότητα του συνθήματος «Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα», ότι από αυτήν τη σκοπιά χρειάζεται να κατανοηθεί ο ρόλος των νέων επιστημόνων, οι οποίοι πρέπει να βαδίσουν στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ ώστε συνολικά η επιστήμη, απαλλαγμένη από το βαρίδι του καπιταλιστικού κέρδους, της λογικής κόστους - οφέλους, να μπορέσει να μπει στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών.

Περιοδείες έγιναν σε Νοσηλευτική Σχολή του ΕΚΠΑ, Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Φαρμακευτική Σχολή Αθηνών, Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης για την Υγεία μετέφεραν τα μέλη του ΚΚΕ από το πρωί της Δευτέρας και στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στους άλλους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο ΑΧΕΠΑ
Στο ΑΧΕΠΑ
Στη Θεσσαλονίκη, παρεμβάσεις έγιναν στα Νοσοκομεία Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο, «Παπανικολάου», «Αγιος Παύλος», «Παπαγεωργίου», «Αγιος Δημήτριος» και στα Κέντρα Υγείας Μηχανιώνας, Λαγκαδά, Ευόσμου, Αμπελοκήπων, Νεάπολης, Κουφαλίων, Διαβατών, Χαλάστρας. Επίσης παρεμβάσεις έγιναν στα Νοσοκομεία Κατερίνης, Βέροιας, Νάουσας, Γιαννιτσών, Σερρών, Κιλκίς, Γουμένισσας, Πολυγύρου και στα Κέντρα Υγείας Αγίου Νικολάου και Μουδανιών.

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στη μαζική εξόρμηση προς τους εργαζόμενους και τον λαό συμμετείχε ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, ο οποίος ανέδειξε με δηλώσεις του ότι «μέσα στο 4ο κύμα, την ώρα που χάνονται μαζικά ζωές από την πανδημία, την ώρα που διογκώνονται τα προβλήματα συνολικά, η κυβέρνηση απαντά με αναστολές εργασίας που έχουν αποτέλεσμα την παραπέρα αύξηση των ήδη μεγάλων ελλείψεων που με τη σειρά τους οδηγούν σε ελλείψεις κλινών ΜΕΘ, σε υπολειτουργία χειρουργείων». Κάλεσε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα να περάσουν οργανωμένα σε αγωνιστικές δράσεις διεκδίκησης για να γίνει προτεραιότητα η διασφάλιση της υγείας και της ζωής τους.

Στην εξόρμηση στο ΑΧΕΠΑ συμμετείχε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, ο οποίος περιγράφοντας την κατάσταση και την προοπτική διεξόδου σημείωσε ότι οι αγώνες που αναπτύσσονται στην Υγεία είναι πέρα για πέρα δίκαιοι, και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας και επίταξης των ιδιωτικών δομών, να «τεθούν κάτω από δημόσιο έλεγχο και να λειτουργήσουν για τις λαϊκές ανάγκες στην Υγεία».

Σε Στερεά και Εύβοια

ΞΑΝΘΗ
ΞΑΝΘΗ
Περιοδεία στο Νοσοκομείο Κύμης και το ΚΥ Αλιβερίου πραγματοποίησε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής Εύβοιας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης και των εξορμήσεων σε δομές Υγείας. Το στέλεχος του Κόμματος είχε επαφές με υγειονομικούς, διαπιστώνοντας τις τεράστιες ελλείψεις και την πίεση που δέχονται οι εργαζόμενοι από τη συνεχιζόμενη έξαρση της πανδημίας και τη διαχρονική πολιτική υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης.

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Θήβας έκανε ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, ενώ περιοδείες κλιμακίων του Κόμματος πραγματοποιήθηκαν στα Νοσοκομεία Αμφισσας και Καρπενησίου.

Εξόρμηση στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ σε υγειονομικούς καθώς και ασθενείς και συνοδούς που προσέρχονταν στο χώρο του νοσοκομείου, πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις Χαλκίδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Στη Θεσσαλία

Στη Λάρισα, στο Γενικό Νοσοκομείο βρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, και στην 3η ΤΟΜΥ και στο ΕΚΑΒ ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Κλιμάκια της ΚΟ Υπαίθρου Λάρισας μοίρασαν την ανακοίνωση του Κόμματος στους εργαζόμενους των Κέντρων Υγείας Τυρνάβου, Φαρσάλων, Ελασσόνας και Αγιάς.

Στα Τρίκαλα, έγινε περιοδεία στο Κέντρο Υγείας Πύλης, με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΤΕ, Σωτήρη Σωτηρόπουλο, και στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας με επικεφαλής τον Αχιλλέα Κανταρτζή, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Ακόμα έγιναν περιοδείες σε υπηρεσίες του δήμου και σχολεία.

Στον Βόλο, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο Νοσοκομείο με επικεφαλής τα μέλη της Επιτροπής Περιοχής και της Τομεακής Επιτροπής Μαγνησίας, Βασίλη Μεταξά και Απόστολο Ριζόπουλο και στα Κέντρα Υγείας Βόλου, Αλμυρού, Βελεστίνου, Ζαγοράς, Σκοπέλου.

Σε Ανατολική και Δυτική Μακεδονία

Την αγανάκτηση υγειονομικών και ασθενών για την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει, στο πλαίσιο των μπαλωμάτων για την Υγεία, μέχρι το τέλος του χρόνου τη λειτουργία των περιφερειακών Κέντρων Υγείας της περιοχής, εισέπραξαν τα μέλη και οι φίλοι της ΚΟ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης στις χτεσινές περιοδείες τους.

Στην Καβάλα, κλιμάκιο της ΤΕ Καβάλας με επικεφαλής τον Γραμματέα, Κώστα Κουκούλα, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή και την πρόεδρο του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων. Το κλιμάκιο του Κόμματος αναφέρθηκε επίσης στις ελπιδοφόρες πρωτοβουλίες εργατικών και συνταξιουχικών σωματείων, όπως η προγραμματισμένη κινητοποίηση στο νοσοκομείο στις 10 Νοέμβρη.

Στην Ξάνθη, κλιμάκιο του Κόμματος, με επικεφαλής τον Ορέστη Λιώλη, Γραμματέα της ΤΕ Ξάνθης, πραγματοποίησε περιοδεία στην 1η ΤΟΜΥ, ενώ αντίστοιχες περιοδείες πραγματοποιήθηκαν στον Εβρο, στο ΚΥ Ορεστιάδας και στη Βύσσα, στις Φέρες και στα χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου, στη Θάσο, στο ΚΥ Πρίνου, στο ΓΝ Δράμας και στο ΓΝ Κομοτηνής.

Εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης από κλιμάκια του Κόμματος και στη Δυτική Μακεδονία, στα Γενικά Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, όπως και στο ΚΥ Αμυνταίου.

Η εξόρμηση συνεχίζεται
Στην Αττική

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 12.30 μ.μ., στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος», θα περιοδεύσει ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Αχαρνών, θα περιοδεύσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη Θεσσαλία

Αύριο Τετάρτη:

-- Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας στις 8.45 π.μ. ο Εκτορας Γάζος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

-- Στην ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων στις 11 π.μ. ο Ζήσης Γκαραλιάκος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λάρισας και περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στο Κέντρο Υγείας Γόννων.

Την Πέμπτη 11/11, στην ΤΟΜΥ Γιάννουλης, Αγ. Γεωργίου, ο Πέτρος Κρίκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

Δυτική Μακεδονία

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 7 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς

-- Στις 7 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

-- Στις 9 π.μ. στο ΚΥ Σερβίων

Αύριο Τετάρτη, στις 6 μ.μ., η ΤΕ Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Η υγεία του λαού δεν μπορεί να συνεχίσει να παίζεται κορόνα - γράμματα. Αγώνας τώρα για την προστασία της υγείας του λαού».

Στη Φθιώτιδα

Σήμερα Τρίτη στις 10 π.μ. η Αντριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Αύριο Τετάρτη στις 11 π.μ. η Α. Μπαφούτσου θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων.

Την Παρασκευή 12/11 στις 9 π.μ. ο Θωμάς Καρατράντος, μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας, θα περιοδεύσει στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Σε Ανατολική Μακεδονία - Θράκη

Σήμερα Τρίτη, στη Δράμα, περιοδεία στις 9.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου με τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ.

Στην Αλεξανδρούπολη, περιοδεία στις 12.30 μ.μ. στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης και συνάντηση με τον διοικητή και το Σωματείο Εργαζομένων, με τον Γ. Δελή.

Στην Καβάλα, περιοδεία στις 9.30 π.μ. στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης με τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ