ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 28 Νοέμβρη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (Αλέκου Ψηλορείτη) και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, και του αδελφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ στην ΚΟB του «Ριζοσπάστη». Αγωνίστηκαν ακούραστα και αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία τους πνοή και παραμένουν πάντα ζωντανοί στη μνήμη και στην καρδιά μας, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσαν με συνέπεια και αφοσίωση όλη τους τη ζωή.

Σμαράγδα Αγγουράκη και η εγγονή και ανιψιά Μυρτώ Κατσιμάρδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΠΑΝΤΗ, φίλου και συντρόφου, προσφέρω, αντί στεφάνου, 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών.

Αναστασία Ρήγα

  • Στη μνήμη του διευθυντή τους, ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΠΑΝΤΗ, οι συνάδελφοί του από το φαρμακείο του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» προσφέρουν αντί στεφάνου το ποσό των 60 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗ, που συμπορεύτηκε σταθερά και αταλάντευτα με το ΚΚΕ, ως βουλευτής του και δημοτικός σύμβουλος και ως πρωτοπόρος αγωνιστής μέσα από τις γραμμές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος, προσφέροντας παράλληλα με έμπρακτη αλληλεγγύη τις υπηρεσίες του στον λαό ως καταξιωμένος γιατρός, προσφέρουμε στην ΚΟ Σάμου, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου και συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ και της αγαπημένης μου κορούλας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, που είναι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου και τη σκέφτομαι μέρα - νύχτα, προσφέρω στην ΚΟΒ Καλαμπάκας 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
Η σ. Μαρία Γκουλιώνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, αγωνιστή του ΕΑΜ και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στην ΕΣΣΔ, που έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του στις αρχές του ΚΚΕ, ο γιος του Μίλτος Στεφάνου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των σ. ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΤΣΟΥΚΑ (φωτ.) και ΦΩΤΗ ΤΣΑΡΠΑΛΑ προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Πειραιά.

Β. Τ. Μ.

***

ΦΩΤΟ 2

Για τον άδικο χαμό των γιων μας, ΜΙΧΑΛΗ και ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ σε τροχαία ατυχήματα, οι γονείς Γεράσιμος και Παρασκευή Γιακουμάκη προσφέρουμε στη μνήμη τους το ποσό των 300 ευρώ, ενισχύοντας τον αγώνα του ΚΚΕ.

Οι γονείς

***

Στη μνήμη των παππούδων του, ΤΣΕΧΕΛΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ, μέλους του ΕΑΜ, μαχητή του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στη ΛΔ της Πολωνίας, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΩΣΤΑ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, πολιτικού πρόσφυγα στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ, των γιαγιάδων του, ΤΣΕΧΕΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ και ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, που υπέστησαν διώξεις και εξορίες, όπως και στη μνήμη των συγγενών και συγχωριανών του από την Επισκοπή Νάουσας που έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες του λαού μας την περίοδο 1941 - 1949, ο σ. Τσεχελίδης Γιάννης προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ημαθίας 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης - Αγ. Βασιλείου.

Ο σύζυγός της Παναγιώτης Σαρακηνός

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν τρεις μήνες που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ. Μέλος του ΚΚΕ και συνεπής σε όλες τις μάχες που έδινε το Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του. Αγωνιστής με ήθος, που πάντα με τον «Ριζοσπάστη» και το κουπόνι στο χέρι, με την ακούραστη μαχητικότητά του ήταν παράδειγμα για όλους και ιδιαίτερα για τους νεότερους συντρόφους. Ευρύτερα γνωστός και αγαπητός στο Αιγάλεω για αυτά του τα χαρακτηριστικά.

Στη μνήμη του, οι σύντροφοί του της ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω συγκεντρώσαμε και προσφέρουμε στο Κόμμα 560 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, γνωρίζοντας ότι θα ήταν ακόμα μια μάχη που ο ίδιος θα έδινε με αυταπάρνηση «για να πιαστούν οι στόχοι, να δυναμώσει το Κόμμα».

***

ΦΩΤΟ

Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ γεννήθηκε και έζησε στο Καλλίθηρο Καρδίτσας. Υπήρξε σε όλη τη μακρά ζωή του δίπλα στο ΚΚΕ. Στη μνήμη του, συγγενείς και φίλοι προσφέρουμε αντί στεφάνων 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/11/2021 συμπληρώνονται 7 χρόνια από τον θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ ΚΛΙΝΑΚΗ (Πετρογιάννη), που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση του ταξικού εργατικού κινήματος. Γεννήθηκε το 1938 στο χωριό Μάραθος Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης. Το 1944 ο πατέρας του εκτελέστηκε από τους ναζί μαζί με άλλους 10 Μαραθιανούς. Δούλεψε ως εργάτης γης σε δημόσια έργα, νταμάρια και ως οικοδόμος στην Αθήνα, όπου ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα. Από το 1979 ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη γλυπτική, επηρεαζόμενος αρχικά από τον γλύπτη Μεμά Καλογεράτο και κυρίως από τον γνωστό γλύπτη και ζωγράφο Χρήστο Καπράλο, με τον οποίο συνδέθηκε στενά. Το 1985 έστησε στο χωριό του Μνημείο με δικά του έργα από χαλκό και ένα σύνολο μνήμης για τους πεσόντες και την Εθνική Αντίσταση. Αργότερα έγινε μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Παρουσίασε το έργο του σε πολλές εκθέσεις ανά την Ελλάδα. Τα έργα του εκτίθενται σήμερα σε μόνιμη έκθεση στο χωριό του. Πάντα πιστός οπαδός του ΚΚΕ.

ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του, ο καλός του φίλος και συναγωνιστής Δημήτρης Περυσινάκης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μαλεβιζίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θείου μας ΓIANNH KAPKATZOYNH, στελέχους του KKE, ο Zαφείρης Kαρκατζούνης, η Mατίνα Kαρκατζούνη και ο Σάκης Πουγατσέλας προσφέρουμε στο KKE 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω KOB Mυγδονίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών της, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (φωτ.) και ΡΟΖΑΣ ΞΥΓΚΑΚΗ, η κόρη τους Γιάννα προσφέρει μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη λατρεμένη μου μανούλα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Ζ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ, προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό της.

Μαρία Παπαδοπούλου

  • Στις 27 Νοέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, η αγαπημένη μου θεία ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ. Νίτσα, Κατίνα, Κατερίνα, Καίτη, όπως και να σε φώναζαν ήσουν μία και μοναδική, μάνα, θεία, συντρόφισσα, αγωνίστρια. Μία ολόκληρη ζωή προσφοράς στον συνάνθρωπο, μία ζωή εθελοντισμού και στήριξης σε συγγενείς, φίλους, ανθρώπους της εργατικής τάξης, με κάθε τρόπο. Πιστή στις γραμμές του ΚΚΕ, μελετούσε πολύ τον «Ριζοσπάστη» και πάντα εύρισκε τρόπο να μη χάνει ευκαιρία που να μη συζητά στον κόσμο για την πολιτική κατάσταση του τόπου, και πως μόνο μέσω του ΚΚΕ η χώρα μας θα είχε καλύτερη μοίρα.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
Λατρεμένη μου θεία, με την απώλειά σου το κενό είναι τεράστιο. Οι πολύτιμες συμβουλές σου και οι γνώσεις σου είναι και θα είναι σπουδαίος οδηγός για τα παιδιά μας στην πορεία της ζωής τους. Αγωνίστρια στη ζωή σου, δημιουργική, με μία σταθερότητα χαρακτήρα, πάντα με το θάρρος της γνώμης, ήσουν αγαπητή σε όλους και είχες τον σεβασμό όλων, ακόμα κι αυτών που προχωρούσαν σε διαφορετικά ιδεολογικά μονοπάτια.

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ η ανιψιά και συνονόματή της, Αικατερίνη Θεοχαρίδου, από την ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτ. Θεσσαλονίκης, δίνει 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Δεν ταλαντεύτηκε ποτέ! Μοίραζε απλόχερα χαμόγελο και αισιοδοξία! Υπόδειγμα αγωνιστικής αξιοπρέπειας και ήθους μέχρι το τέλος! Πάντα παρών κι ας λείπει τόσα χρόνια... Στη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ, η σύντροφος της ζωής του, Παναγιώτα, και τα παιδιά του, Δημήτρης - Δήμητρα και Λιάνα - Αλέκος, προσφέρουν στο Κόμμα 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Λιβαδειάς.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ (Καπετάν Ευβοιώτης), από τη Λίμνη Εύβοιας, υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλος του ΚΚΕ, Πολιτικός Επίτροπος στο Ανεξάρτητο Τάγμα του Καπετάν Ανάποδου. Δολοφονήθηκε στις 27/9/1949, σε ηλικία 33 ετών. Στη μνήμη του προσφέρω 110 ευρώ στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ
Η ανιψιά του, Ιωάννα Αργυρίου - Βλαχούτσικου

***

ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Χελιδώνης προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ, στη μνήμη του αγαπημένου του φίλου ΣΑΒΒΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, μέσω της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπητού συντρόφου και παιδικού μου φίλου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ από τον Πυργετό Τρικάλων, που πέθανε στις 7/11/2021, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ αντί στεφάνου. Καλό ταξίδι Στέφο.

Κουρεμέντζα Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΑΜΟΥ. Αταλάντευτος αγωνιστής για το δίκιο της τάξης μας μέσα από τις γραμμές του Κόμματος που «υπηρέτησε» ακούραστα μέχρι το τέλος της ζωής του, του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η γυναίκα του, η κόρη του, η αδελφή του, τα εγγόνια και τα ανίψια του προσφέρουν 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ του Πάνω Γαλατσίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Νοέμβρη συμπληρώνονται 26 χρόνια από τον άδικο χαμό του παιδιού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ. Ηταν μέλος της ΚΝΕ, αγωνιζόμενος για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Ενας ακέραιος χαρακτήρας, ένας λεβέντης επαναστάτης όπως τον θυμούνται όσοι τον γνώρισαν. Είμαστε υπερήφανοι για τον λεβέντη μας, το αγαπημένο μας παιδί που για πάντα θα ζει μέσα στις καρδιές μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης.

Οι γονείς του, Παγώνα και Παντελής Παπαντολέων

***

ΦΩΤΟ 2

Στους αγαπημένους μας συντρόφους ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΛΑΤΑΤΖΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ και ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΙΓΚΑΡΗ αφιερώνουμε την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας, προσφέροντας στη μνήμη τους το ποσό των 550 ευρώ.

Οι σύντροφοί σας από την ΚΟΒ Ταμπουρίων

  • Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και συζύγου μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΚΑΡΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
Η σύζυγός του Δήμητρα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, που πίστευε στο ΚΚΕ μέχρι που «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω 170 ευρώ μέσω ΚΟ Γλυφάδας.

Τούλα Πετρούνια

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται σαράντα μέρες από την απώλεια του ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. Υπήρξε σε όλη του τη ζωή σταθερός φίλος του Κόμματος και στάθηκε πάντα συμπαραστάτης των αγώνων του μέχρι το τέλος της ζωής του. Γεννήθηκε στον Λουδία Θεσσαλονίκης και συμμετείχε σε όλους τους αγώνες της τοπικής κοινωνίας, μέσα από τη Νεολαία Λαμπράκη, τον Αγροτικό Σύλλογο και τον συνεταιρισμό του χωριού του, συμπαραστάτης πάντα στον αγώνα του ΚΚΕ. Η ΚΟΒ Λουδία - Χαλκηδόνας του ΚΚΕ, τιμώντας τη μνήμη του, ενισχύει την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος με το ποσό των 200 ευρώ.

ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΙΝΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΚΑΤΖΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΑΡΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΑΝΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΛΑΤΑΤΖΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΛΑΤΑΤΖΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ
Προσφορές

-- Στη μνήμη των νεκρών από τη χούντα κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο Φάνης Αγγελής προσφέρει 450 ευρώ ως πρώτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπουλης.

-- Προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ οικονομική βοήθεια, για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Γεώργιος Αναστ. Κουτρόπουλος, Αργυρούπολη

-- Ο Γερολυμάτος Νίκος, μέλος της ΚΟΒ Μεγάλων Ξενοδοχείων Κέντρου, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ για την επέτειο των 103 χρόνων από την ίδρυσή του.

-- Δύο φίλοι του ΚΚΕ, ο Χαρίλαος Παναγιωτίδης και ο Βασίλης Αποστολάτος, κάτοικοι Τορόντο Καναδά, στέλνουν από 200 δολάρια καθένας (σύνολο 400 δολάρια Καναδά) για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

-- Στην προσφορά που έγινε στη μνήμη συντρόφων και συναγωνιστών εργαζομένων στον ΟΤΕ (δημοσιεύτηκε στις 20 - 21 Νοέμβρη) συνεισέφερε και ο Παναγιώτης Δαλέζιος.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ