ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 28 Νοέμβρη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΖΙΩΤΗ και ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗ προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που ανταρτόπουλα έχασαν τη ζωή τους, και του αδερφού τους ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, από τη Θίσβη Θηβών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

Ο αδερφός Αντώνης Νικολάου, ο γιος του Λουκάς, τα ανίψια Γιάννης και Νίκος Νικολάου, Σωτηρία και Αντρέας Γκιζιώτης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ και της αδερφής του ΦΙΛΙΩΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, από την Ικαρία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Τα παιδιά Βαρβάρα και Ελένη, τα εγγόνια Μανώλης και Χρήστος

***

ΦΩΤΟ 2

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΗΣ (10/8/1928 - 24/8/2019). Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1928 στο χωριό Βερτίσκο. Εργάστηκε ως καπνεργάτης στα καπνομάγαζα της Θεσσαλονίκης πολλά χρόνια και συνδέθηκε με την ΕΔΑ, το συνδικαλιστικό κίνημα και το Καπνεργατικό Σωματείο. Συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες καπνεργατικές κινητοποιήσεις της δεκαετίας του '60. Τον συνέλαβαν, δικάστηκε και φυλακίστηκε για τη συνδικαλιστική του δράση στις Νέες Φυλακές της οδού Κασσάνδρου και στις φυλακές Επταπυργίου. Αλλαξε επάγγελμα κι έγινε ελαιοχρωματιστής. Μετά τη δικτατορία εντάχθηκε και δραστηριοποιήθηκε στο Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο ΚΚΕ. Συμμετείχε στο κίνημα ειρήνης, στην ΕΔΥΕΘ, στον συνδυασμό της δημοτικής παράταξης του Παναγιώτη Αφαλή στις Συκιές και στην ΠΕΑΕΑ. Μετά τη συνταξιοδότηση δραστηριοποιήθηκε στο Σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ. Διάβαζε καθημερινά την εφημερίδα του, τον «Ριζοσπάστη», μέχρι το θάνατό του στα 91 χρόνια του, στις 24 Αυγούστου 2019. Εδωσε παλικαρίσια κάθε μάχη στη ζωή του. Μαχητής του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή, παρέμεινε πιστός και αταλάντευτος στις αξίες και τα ιδανικά της εργατικής τάξης. Με το παράδειγμά του, το αγωνιστικό ήθος και τη σεμνότητα του αταλάντευτου αγωνιστή, με τη συνέπεια λόγων και έργων, μας έδειξε ότι το ΚΚΕ είναι ο ασυμβίβαστος αντίπαλος με τους εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης και μπροστάρης του αγώνα για έναν κόσμο δίκαιο, ανθρώπινο, σοσιαλιστικό - κομμουνιστικό!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΝΙΚΗ ΚΑΓΓΕΛΙΔΟΥ - ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΗ (29/12/1932 - 22/4/1991). Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1932. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή, αγωνίστηκε να μεγαλώσει τα αδέλφια της μόνη, γιατί οι γονείς της ήταν φυλακισμένοι στο Επταπύργιο για την αντιστασιακή δράση τους. Εργάτρια σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, σε καπνομάγαζα, αγωνίστηκε με όλες της τις δυνάμεις μέσα από τα σωματεία, την Επιτροπή Ειρήνης, τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών, για τα ιδανικά του ΚΚΕ και του γυναικείου κινήματος. Τη θυμόμαστε πάντα μπροστά, με το τραγούδι και το γέλιο της, στις συγκεντρώσεις, στις απεργίες, στις πορείες ειρήνης. Πάντα πρώτη στις Οικονομικές Εξορμήσεις του Κόμματος. Εως το πρόωρο τέλος της στις 22 Απρίλη του 1991, στα 59 της χρόνια, στάθηκε πιστή αγωνίστρια στα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Και οι δυο τους ακούραστοι αγωνιστές για έναν καλύτερο κόσμο, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη των γονιών μας προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Συκεών Θεσσαλονίκης.

Νατάσα και Δάνος Τσιορμπατζής

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και ξεχωριστού συντρόφου ΤΑΚΗ ΓΟΥΡΝΑΡΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 6 Νοέμβρη του 2019, αλύγιστος στις τάξεις του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου και ΜΜΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
Οι σύντροφοι και φίλοι του Τασούλα, Στράτος, Κώστας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συντρόφου ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 21/10/2001, παρέμεινε μέχρι τελευταία στιγμή αγωνιστής του Κόμματος, υπήρξε πρωτοπόρο, ηγετικό στέλεχος του Κόμματος στη Γερμανία, και της φίλης ΟΛΓΑΣ προσφέρω 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος στην ΚΟΒ Πολίχνης.

Φιλιππίδης Παντελής

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του αδελφού και κουνιάδου ΧΡΗΣΤΟΥ Γ. ΔΟΥΚΑ, του πατέρα και πεθερού ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ και των θείων μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Α. ΔΟΥΚΑ και ΧΡΗΣΤΟΥ Α. ΔΟΥΚΑ, προσφέρουμε 300 ευρώ μέσω ΚΟ Βοτανικού Ακαδημίας Πλάτωνος.

Βούλα και Λεωνίδας Σούμπασης

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΑΝΝΑΣ και ΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΒΙΑ, καθώς και των συντρόφων ΤΑΤΣΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ, ΠΑΝΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ, από τον γενέθλιο τόπο μου, την Ιθάκη, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Καισαριανής, 100 ευρώ.

Αιμ. Αγκαβανάκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από τότε που «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή η ΑΝΝΑ - ΑΓΝΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ. Ηταν παιδί των πολιτικών προσφύγων και αξιωματικών του ΔΣΕ Γιάννη Παχή και Ελένης Κατσή, που επαναπατρίστηκαν το 1983. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην πρώην ΕΣΣΔ πολιτικός μηχανικός, ενώ εργαζόταν ως προϊσταμένη του Τμήματος Μελετών στη ΔΕΥΑ Κοζάνης. Ηταν περήφανη που είχε γονείς αγωνιστές, όπως και για άλλους συγγενείς της. Μέσα από την ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης, της οποίας ήταν μέλος, υπερασπιζόταν τον σοσιαλισμό που έζησε. Αγωνίστηκε με τις δυνάμεις που είχε για μια κοινωνία δίχως πολέμους, φτώχεια και εκμετάλλευση, για μια κοινωνία σοσιαλιστική - κομμουνιστική.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ
Οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης στη μνήμη της προσφέρουν 70 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από έναν χρόνο «έφυγε» από κοντά μας ο πατέρας μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ (φωτ.). Γεννήθηκε στην Ασέα Αρκαδίας. Από μικρός εντάχτηκε στο ΕΑΜ και την Εθνική Αντίσταση. Για τη δράση του φυλακίστηκε και εξορίστηκε μέχρι το 1952. Το 1967 συνελήφθη και κρατήθηκε στην Τρίπολη. Εμεινε πιστός και αταλάντευτος στις κομμουνιστικές του ιδέες και στο ΚΚΕ σε όλη του τη ζωή. Στη μνήμη του τα παιδιά του Μαρία και Κώστας προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Τρίπολης.

Επίσης, προσφέρουμε 50 ευρώ στη μνήμη της θείας μας ΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΑ - ΣΙΑΜΠΑΝΗ που «έφυγε» από τη ζωή στις 9/11/21. Για τη δράση της στην Εθνική Αντίσταση φυλακίστηκε στην Τρίπολη. Εμεινε πιστή στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ΑΥΓΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΑΥΓΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΚΩΤΣΙΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ ΚΩΣΤΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΚΟΝΤΟΥ ΗΛΙΑ, ΚΟΝΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΓΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΕΦΑΛΑ ΘΕΟΔΟΣΗ και ΤΖΙΒΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Αυγίκος Θανάσης

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Περάσανε 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΛΑΧΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος και την ενίσχυσή του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας αδελφής ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΔΙΑΚΟΥΜΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 150 ευρώ.

Οικογένεια Κωνσταντίνου Διακουμή

***

ΦΩΤΟ 2

Ο σύντροφος Αντώνης Παπασταθόπουλος, ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, στη μνήμη του γιου του ΝΙΚΗΤΑ και της γυναίκας του ΝΤΙΝΑΣ, προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ μέσω της ΤΟ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Με μεγάλη θλίψη μάθαμε το νέο για τον θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΡΑΛΛΑΤΟΥ στις 26 Αυγούστου 2021. Γεννήθηκε το 1924 στην Αγία Θέκλα της Κεφαλονιάς. Ολη του η ζωή υπήρξε μια Οδύσσεια. Εζησε ως ΕΠΟΝίτης τον απαγχονισμό του πατέρα και του αδερφού του, μαζί με άλλους τρεις αγωνιστές, στο Ληξούρι τον Ιούνη του 1944, από τις δυνάμεις κατοχής, με τη βοήθεια ντόπιων συνεργατών τους. Κατάφερε να σταθεί όρθιος από τους κατατρεγμούς, να σπουδάσει και να δοκιμάσει να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής του. Εμείς, νέοι, τον γνωρίσαμε ως τελωνειακό υπάλληλο στον Πειραιά, από όπου συνταξιοδοτήθηκε ως δειυθυντής Τελωνείου. Του χρωστάμε, χωρίς υπερβολή, τον δρόμο που τραβήξαμε εργασιακά. Σαν «δάσκαλος» μας ορμήνεψε και μας οδήγησε στον δρόμο για μια αξιοπρεπή και έντιμη ζωή, πιάνοντάς μας από το χέρι, με παρεμβάσεις και συμβουλές για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι στο δύσκολο πεδίο εργασίας.

«Εφυγε» από τη ζωή σίγουρος ότι έκανε το καθήκον του ως κομμουνιστή. Θα λείψει από τις κινητοποιήσεις, τις διαδηλώσεις και όλες τις εκδηλώσεις του μαζικού κινήματος, των συνταξιούχων. Υπήρξε σταθερός ενισχυτής του Κόμματος αλλά και πολλών οργανώσεων και σωματείων όπου ήταν μέλος. Ποτέ δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε. Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε 400 ευρώ ως ελάχιστη συμβολή στο κόμμα του, στο οποίο ήταν αφοσιωμένος όλη του τη ζωή, στο ΚΚΕ.

ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ
Κώστας Παπαδάτος, Σπύρος Παγουλάτος, Θρασύβουλος Αβάσταγος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΙΑΝΝΗ Θ. ΝΙΤΣΙΟΥ - ΒΟΛΓΑ (Δεσκάτη 1923 - 13/01/1978 ΛΔ Πολωνίας) και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Γ. ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ (Γιαννωτά 1927- 18/04/2008 Λάρισα), κομμουνιστών, αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και τραυματιών του ΔΣΕ, πολιτικών προσφύγων στη ΛΔ Πολωνίας, προσφέρουμε στην ΚΟ Δεσκάτης, που το χώμα της τους δέχτηκε, για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ.

Ο γιος τους Βασίλης Νίτσιος - Βόλγας και η σύζυγος Αγγέλα Βασιλούλη, Βουδαπέστη

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» την Κυριακή 21 Νοέμβρη 2021 από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, η συντρόφισσα MΑΡΙΝΑ ΓΑΖΗ - ΛΟΓΟΘΕΤΗ (φωτ.). Εντάχθηκε στην Αριστερά σε πολύ νεαρή ηλικία και συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση του ελληνικού λαού απέναντι στους ξένους κατακτητές μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ και υπέστη διώξεις, φυλακίσεις και βασανιστήρια τα οποία αντιμετώπισε με δύναμη και αξιοπρέπεια. Κόρη του αγωνιστή ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΑΖΗ (Κατσάνου), μέλους του ΚΚΕ, που πιάστηκε από τους συνεργάτες των Γερμανών και ρίχτηκε ζωντανός στην Τρύπα στο Αλατρο Λευκάδας, έζησε από μικρή τη βαρβαρότητα και από τότε κατάλαβε ότι ο σοσιαλισμός είναι η μόνη λύση στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και βάζει τέρμα στη βαρβαρότητα. «Οι ζευγάδες, οι ζευγάδισσες φεύγουνε, η σπορά μένει» και ο σπόρος που έσπειραν αυτοί οι αγωνιστές δεν θα μείνει στείρος, θα ανθίσει, θα καρπίσει και στη χώρα θα βασιλεύσουν η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η ισότητα και στον κόσμο θα επικρατεί αδιατάραχτη ειρήνη.

Η κόρη της Παναγιώτα Κοντογιώργη προσφέρει στον «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟ Λευκάδας του ΚΚΕ, 200 ευρώ στη μνήμη της μάνας της και 100 ευρώ στη μνήμη του παππού της Περικλή Γαζή.

ΝΙΚΗ ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΗ
ΝΙΚΗ ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΗ
***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σπ. ΒΡΕΤΤΟΥ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Λευκάδας.

Κ. Β.

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 78 χρόνια από την εκτέλεση, στο Λαζαρέτο, του Λοχαγού του ΕΛΑΣ, αταλάντευτου και ανυπότακτου κομμουνιστή, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μας, ΝΙΚΟΥ ΓΟΔΑ. Στη μνήμη του αλύγιστου αγωνιστή προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Ευόσμου Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, στο κόμμα μας, που οι αξίες του, οι ιδέες του, οι δράσεις του για τα εργατικά και λαϊκά συμφέροντα βγάζουν αγωνιστές σαν τον Νίκο Γόδα και χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους ήρωες.

Γκουτζηγιάννης Ηλίας


ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΔΟΥΚΑΣ

ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΙΡΗ
ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΙΡΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΔΟΥΚΑΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΚΙΖΙΩΤΗ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΚΙΖΙΩΤΗ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΟΡΜΠΑΤΖΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΙΑΚΟΥΜΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΙΑΚΟΥΜΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΛΛΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΛΛΑΤΟΣ

ΑΝΝΑ ΑΓΝΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΑΓΝΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ

ΟΛΓΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΚΟΥΛΕΤΣΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΤΣΙΟΣ ΒΟΛΓΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΤΣΙΟΣ ΒΟΛΓΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΖΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΖΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ