ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 10 Δεκέμβρη 2021
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΥΛΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
ΚΟΥΛΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ και της μητέρας μας ΚΟΥΛΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ - ΠΑΠΕΛΗ, που «έφυγαν» από κοντά μας στις 20/2/2020 και στις 9/6/2020, τα παιδιά τους Θοδωρής Μαραγκουδάκης και Αγης Μαραγκουδάκης προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας συντρόφισσας ΑΥΡΑΣ ΚΟΥΤΗΡΗ, που «έφυγε» άδικα από κοντά μας την περασμένη άνοιξη, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 150 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής του Εξόρμησης.

Η συντρόφισσα, πρωτοπόρος στους καθημερινούς αγώνες του Κόμματός μας, στις μάχες για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη» και για την οικονομική ενίσχυσή του, συνεχίζει να εμπνέει όλους εμάς που είχαμε την τύχη να βρεθούμε δίπλα της και να διαπαιδαγωγηθούμε από την αισιόδοξη και γεμάτη νιότη στάση ζωής της. Συντρόφισσά μας, θα είσαι πάντα εδώ, στις καρδιές, στον νου και στους δρόμους που σεργιάνισες.

Η ΚΟΒ ΕΒΕ Μενιδίου του ΚΚΕ

***

Στη μνήμη των ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΒΕΛΑ, ΝΙΑΣ ΓΚΡΙΛΑ και ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΤΣΙΑΠΗ, μελών της Επιτροπής Ετεροδημοτών Ηλείας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, καθώς και στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΟΓΚΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Εργαζομένων ΟΤΑ Δήμου Αθήνας.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ
Γιώργος Κορκολής


ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ