ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 31 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 2 Γενάρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των συντρόφων μου ΜΗΤΣΟΥ ΣΤΟΛΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΠΠΑ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ και των γονιών μου ΜΑΡΙΝΑΣ και ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Χαλανδρίου της ΚΟ Αττικής.

Αθηνά Στολίδη

***

ΦΩΤΟ

Πριν από έναν χρόνο έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ύστερα από σκληρή μάχη. Σύντροφος συνεπής και μαχητικός, αντιπάλευε με σεμνότητα τις δυσκολίες. Ως στέλεχος του ΚΚΕ υπερασπίστηκε την επαναστατική στρατηγική του Κόμματος από όλες τις χρεώσεις που ανέλαβε. Οι σύντροφοί του στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων τον θυμούνται για τη συμβολή του στη δουλειά του Κόμματος για την ανασύνταξη του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος. Στη μνήμη του προσφέρουν για την ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 410 ευρώ.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΤΕΡΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής και 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Δικτύων Ενέργειας.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥΔΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΧΑΡΙΤΟΥΔΗ - ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, μαχητών του ηρωικού ΔΣΕ και μελών του ΚΚΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Πόλης Πτολεμαΐδας για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η κόρη τους Γεωργία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης και μονάκριβης μανούλας και γιαγιάς μας ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, που δύο χρόνια είναι μακριά μας και ο πόνος μας είναι αβάσταχτος, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ερευνητικών Κέντρων. Μας λείπει πολύ το Λενάκι μας.

Νάντια, Βασίλης, Ξανθή, Γρηγόρης, Γιάννης, Αντωνάκης, Σταυράκος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ Βασιλείου ΠΕΛΩΝΗ, από το Μαυρομάτι Θηβών, που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 74 χρόνων, του πατέρα του ΒΑΣΙΛΗ Δημ. ΠΕΛΩΝΗ, που δεν τον γνώρισε, αφού τον δολοφόνησαν οι Χίτες τον Ιούνη του 1948 σε ηλικία 48 χρόνων, και του θείου του ΜΙΛΤΙΑΔΗ Δημ. ΠΕΛΩΝΗ, που «έφυγε» το 2003 σε ηλικία 90 χρόνων, αφού για περισσότερα από 25 χρόνια τον τιμώρησαν με κατατρεγμούς, καταδίκες, εξορίες και φυλακίσεις. Ο Μιλτιάδης ήταν ο υπεύθυνος του χωριού στα χρόνια της ΕΑΜικής Αντίστασης. Αντί για μνημόσυνο ενισχύουμε το Κόμμα τους μέσω της ΚΟΒ Αλιάρτου - Θεσπιών με 400 ευρώ.

ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ανδρομάχη, Βασίλης και Λουκάς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΕΤΡΟΥ ΑΥΓΕΡΗ, από την Τούμπα, που «έφυγε» από τη ζωή στις 31/12/2018, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ, ο οποίος ήταν οργανωμένος στο ΚΚΕ και στο ΕΑΜ, μαχητής του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, εξορίστηκε, φυλακίστηκε για πολλά χρόνια και αποφυλακίστηκε με την πτώση της χούντας, βοήθησε στην ανασύνταξη της Κομματικής Οργάνωσης Μαγνησίας μετά την αποφυλάκισή του και παρέμεινε σταθερός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι που «έφυγε» από τη ζωή, καθώς και του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ, μάχιμου υποστηρικτή του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, για την Οικονομική του Εξόρμηση το ποσό των 300 ευρώ, μέσω της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Ο αδελφός τους Δημήτρης Παπαδούλης, η σύζυγος του Βασίλη Παπαδούλη Χρυσούλα και η ανιψιά τους Γιώτα Παπαδούλη

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Ιούνη 2021 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας γιος, σύντροφος και πατέρας ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο κόμμα από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε από τα νεανικά του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του, 200 ευρώ μέσω της Τομεακής Επιτροπής Κεντρικής Ευρώπης.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Οι γονείς του Θεόδωρος και Μαρία, η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Δήμητρα και τα παιδιά του Τέο και Σταύρος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ (φωτ.) και του ΓΙΩΡΓΟΥ (Τζώρτζη) ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ (φωτ.), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης που μέχρι το τέλος της ζωής τους παρέμειναν πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ, καθώς και στη μνήμη του ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ στην ΚΟΒ Περισσού Β/Δ Τομέα και 50 ευρώ στην ΚΟΒ ΠΦΥ - Τομέα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η κόρη και εγγονή τους Παυλίνα και Μαρία Πρεβελιανάκη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου γυναίκα ΙΟΥΛΙΑ. Στη μνήμη της προσφέρω μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου 50 ευρώ.

Κώστας Τσιόδρας

  • Στη μνήμη της ΙΟΥΛΙΑΣ ΤΣΙΟΔΡΑ προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου 50 ευρώ η νύφη της Αννα και η ανιψιά της Βασιλική Μπερτσιά.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΩΡΓΙΤΣΑΣ και ΖΩΗ ΦΙΛΙΠΠΑ, από τον Δρυμώνα Λευκάδας, προσφέρω στο κόμμα τους, το ηρωικό ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Ο ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ εντάχθηκε από μικρός στους κοινωνικούς αγώνες. Πήρε μέρος στο αγροτικό κίνημα της δεκαετίας 1930, οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1936, αντιπάλεψε τη φασιστική δικτατορία της 4ης Αυγούστου, πήρε μέρος στον ξεσηκωμό του 24ου Σ.Π. Πρέβεζας την Πρωτομαγιά του 1938. Ανταμείφθηκε με τα βασανιστήρια του Μανιαδάκη, με στρατοδικείο και με φυλάκιση στα Εμπεδα Ιωαννίνων και τις φυλακές Ακραιου. Πολέμησε στην πρώτη γραμμή του αλβανικού μετώπου το 1940 - '41, εντάχθηκε από τους πρώτους στο ΕΑΜ, πολέμησε τους κατακτητές και τους δοσίλογους μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ. Η αμοιβή του ήταν πάλι διώξεις, απάνθρωπα βασανιστήρια, φυλακίσεις στις φυλακές Λευκάδας, Κεφαλονιάς, Πάτρας. Μετά την αποφυλάκισή του πάλεψε μέσα από τις γραμμές της προδικτατορικής ΕΔΑ. Η απριλιανή δικτατορία τον φυλάκισε στις φυλακές Λευκάδας και τον εξόρισε στη Γυάρο.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
Η ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΦΙΛΙΠΠΑ πήρε μέρος στην Αντίσταση στη διάρκεια της Κατοχής, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, και στάθηκε πάντοτε στο πλευρό του συζύγου της, στηρίζοντας τους αγώνες του.

Σπύρος Ζ. Φίλιππας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή πρώην δημάρχου Λιτοχώρου, ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟΒ Λιτοχώρου του ΚΚΕ.

Νίκος Μόττας

***

ΦΩΤΟ

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΑΣΣΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Δραμισούς Ιωαννίνων, κοντά στο Αρχαίο Μαντείο της Δωδώνης. Σε ηλικία 11 χρόνων κατέβηκε στην Αθήνα για να εργαστεί και να βοηθήσει την πολυμελή οικογένειά της. Μετά τη Βάρκιζα, την περίοδο της λευκής τρομοκρατίας, βρέθηκε στο Λιτόχωρο όπου συνελήφθη από την αστυνομία και κακοποιήθηκε. Αυτό την οδήγησε στην απόφαση να βγει στο βουνό ακολουθώντας την πρώτη ανταρτοομάδα που πέρασε από το Λιτόχωρο το 1946. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ και υπηρέτησε ως νοσοκόμα στο Υγειονομικό μέχρι τη συντεταγμένη υποχώρηση τον Αύγουστο του 1949. Τραυματίστηκε δύο φορές, μία στον μηρό και μία στο κεφάλι, και έφερε τα θραύσματα μέσα της μέχρι το τέλος της ζωής της.

Εγκαταστάθηκε στην Τασκένδη, όπου γνώρισε τον σύζυγό της, τον Λιτοχωρίτη και μαχητή του ΔΣΕ, Γιάννη Ελευθερίου (Ραγιά). Απέκτησαν δύο παιδιά, την Ελένη και τον Δημήτρη. Εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, εργοστάσιο, φούρνο, αλλά διακρίθηκε στις οικοδομικές εργασίες για τη μεγάλη της δεξιοτεχνία στο σοβάντισμα ενώ ο σύζυγός της ήταν ικανότατος χτίστης. Μετά από 40 χρόνια πολιτικής προσφυγιάς επέστρεψε στο Λιτόχωρο το 1979. «Εφυγε» πλήρης ημερών στα 95 της έχοντας γύρω της τα δύο παιδιά της, πέντε εγγόνια και τρία δισέγγονα. Η ζωή της και η αγωνιστική στάση της αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς τους νεότερους. Υπερασπίστηκε αταλάντευτη την ιδεολογία της και αγωνίστηκε για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

ΙΩΣΗΦ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ
ΙΩΣΗΦ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ
Στη μνήμη της προσφέρουν 50 ευρώ τα παιδιά της Ελένη και Δημήτρης, καθώς και το Παράρτημα Λιτοχώρου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ άλλα 50 ευρώ στην ΚΟΒ Λιτοχώρου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗ, αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης, ο εγγονός τους Μίκης και τα δισέγγονα Αδάμ, Φίλιππος, Λουκάς και Αφροδίτη - Νάνση προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Στοκχόλμης, το ποσόν των 500 κορονών Σουηδίας, για να ενισχυθεί ο αγώνας του ΚΚΕ!

***

ΦΩΤΟ 4

Αγαπητέ «Ριζοσπάστη», σου γράφω από το νοσοκομείο μετά από μία μάχη με τον θάνατο από την οποία βγήκα νικητής. Τις μέρες που χαροπάλευα, πέρασε από τα μάτια μου όλη μου η ζωή. Θυμήθηκα τότε που μπήκα στην ΚΝΕ, 14 ετών (χωρίς να γνωρίζω τους μεγάλους αγώνες και τις θυσίες που είχε δώσει η οικογένειά μου για την πατρίδα, τις φυλακές, τις εξορίες, ούτε καν για τους νεκρούς θείους μου και τον παππού μου, γιατί ο πατέρας μου και η μάνα μου δεν μας είχαν πει ποτέ τίποτα γι' αυτά) συνοδευόμενος από τον ψυχικό μου κόσμο που έλεγε ότι ο ήλιος βγαίνει για όλους και όλοι θα πρέπει να ζούμε καλά. Μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ ξεκίνησα τον αγώνα, με το όνειρο να φτιάξω τον κόσμο.

Στις 24 Δεκέμβρη 1979 πεθαίνει ο πατέρας μου από ανεύρυσμα στο κεφάλι (τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι η αστυνομία με γκλοπ στην πορεία ειρήνης το 1963 και για 6 μήνες έχανε το φως του). Πεθαίνοντας σιγοτραγουδούσε το «Επέσατε θύματα αδέλφια εσείς σε άνιση μάχη και αγώνα». Η πατρίδα τον ...τίμησε για τις υπηρεσίες του στον ΕΛΑΣ με 12 χρόνια εξορία. Σε ευχαριστούμε πολύ πατρίδα. Ημουν 17 χρόνων, ακόμα μαθητής. Στην κηδεία του, στον επικήδειο λόγο μου ορκίστηκα ότι θα συνεχίσω τον αγώνα του. Το σόι μου μας γύρισε την πλάτη και έτσι τα μοναδικά στηρίγματά μου στη ζωή ήταν η αδερφή μου, η μάνα μου (που ήταν μία πολύ καλή, πονετικιά και πανέξυπνη γυναίκα) και το Κόμμα μου.

ΛΙΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η μάνα μου δούλεψε σκληρά, με ανέθρεψε σωστά, με αρχές, με έφτιαξε έναν σωστό άνθρωπο για την κοινωνία. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και το Κόμμα, γιατί δεν μπορεί να είσαι και κομμουνιστής και λέρα. Αυτό είναι ιδίωμα των αστικών κομμάτων. Το 1981 το κόμμα μου, το τιμημένο ΚΚΕ, μου κάνει την τιμή να με στείλει για σπουδές στην ΕΣΣΔ, στον υπαρκτό σοσιαλισμό. Εκεί έζησα με τα μάτια μου τον σοσιαλισμό και κατάλαβα την υπεροχή του απέναντι στον καπιταλισμό. Ο σοβιετικός λαός είχε δικαίωμα στη μόρφωση, στην υγεία, στη ζωή. Οι άνθρωποι κάθε μέρα απολάμβαναν τη ζωή. Αυτό τους είχε διαμορφώσει μία ηρεμία και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Δεν υπήρχαν κλέφτες, σεκιούριτι στα σουπερμάρκετ, κανένας δεν πεινούσε και άλλα πολλά που δεν φτάνουν τα φύλλα σου να τα γράψω όλα. Εκεί έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Είδα ότι το όνειρό μου για την ανθρωπότητα είναι υπαρκτό. Κόμμα μου αγαπημένο, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου, δεν σε πρόδωσα και δεν θα σε προδώσω για τίποτα, γιατί τότε είναι σαν να προδίδω όλη μου τη ζωή. Θα σε αγαπώ πάντα και θα μάχομαι μαζί σου για να έχουν όλοι οι άνθρωποι μια καλύτερη ζωή, για τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.

Στη μνήμη του πατέρα μου και της μάνας μου, ΒΑΣΙΛΗ (φωτ.) και ΚΑΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.), του παππού μου ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, που τον κρέμασαν οι Χίτες, της γιαγιάς μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ (που δεν έφτασε που της σκότωσαν παιδιά και άντρα, την έστειλαν και εξορία στον Ασσο Κορινθίας), των θείων μου ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ που έπεσε στη μάχη της Καλαμάτας, ΣΠΥΡΟΥ, που εκτέλεσαν στου Γουδή, ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (φωτ.), ενός υπέροχου ανθρώπου και αγωνιστή, πραγματικού κομμουνιστή, ΒΑΣΙΛΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ και ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.), ΜΗΤΣΟΥ και ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, του ξαδέρφου μου ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, των σ. ΠΑΝΟΥ ΣΑΡΡΗ, ΚΩΣΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΒΕΡΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΒΑΡΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΙΑΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΛΙΜΙΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ και όλων των συντρόφων που χάθηκαν στον τίμιο αυτόν αγώνα, προσφέρουμε από 500 ευρώ (συνολικά 1.000 ευρώ) για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Θοδωρής Αναστασάκος και Παναγιώτα Αναστασάκου


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ

ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ

ΧΑΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΧΑΡΙΤΟΥΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥΔΗ
ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥΔΗ

ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΖΩΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΓΙΩΡΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑ
ΓΙΩΡΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΤΑΤΣΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΛΩΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΛΩΝΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΕΛΩΝΗΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΕΛΩΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΛΩΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΛΩΝΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ
ΚΑΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ

ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑ
ΙΟΥΛΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΑΣΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΑΣΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ