ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 8 Γενάρη 2022 - Κυριακή 9 Γενάρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ 6

Η Κοτσαλίδου Παρέσσα μέσω ΚΟΒ Κρουσσίων της ΤΟ Κιλκίς προσφέρει στη μνήμη των γονιών της ΑΛΕΞΗ και ΑΝΑΤΟΛΗΣ, των αδελφών της ΣΠΥΡΟΥ, τιμημένου νεκρού του ΔΣΕ, ΠΑΥΛΟΥ, γεωπόνου, ΡΟΖΑΣ και του συζύγου της ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, 130 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

Στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΖΟΡΜΠΑ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι τέλους της ζωής του, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις 15 Δεκέμβρη, προσφέρουμε 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Ελευθερίου.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Οι ΚΟΒ Αιανής και Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης προσφέρουν 100 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΝΗ, που «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή την Παρασκευή 19 Νοέμβρη, σε ηλικία 69 ετών.

Ο σ. Νίκος οργανώθηκε το 1985 και ήταν μέλος της ΚΟΒ Αιανής. Εργάστηκε σκληρά ως γεωτρυπανιστής στο ΙΓΜΕ Κοζάνης. Εδρασε μέσα από το Σωματείο Εργαζομένων στο ΙΓΜΕ, υπερασπιζόμενος σταθερά τα συμφέροντα των εργαζομένων, κόντρα στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων που προωθούσαν την ιδιωτικοποίηση του ΙΓΜΕ, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Με τη συνταξιοδότησή του έγινε μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης, μέσα από το οποίο συνέχισε τη δράση του. Κατά την κρίση του 1991 έμεινε σταθερός στο Κόμμα και συνέβαλε με τις δυνάμεις του στην ανασυγκρότησή του μέσα από την ΚΟΒ Αιανής, στην οποία τα τελευταία χρόνια ήταν Γραμματέας.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΣΤΟΥΛΙΔΗΣ «έφυγε» από κοντά μας στις 24/5/2019, γεμάτος από ζωή στα 100 του χρόνια. Αντάρτης του ΕΛΑΣ στη γερμανική κατοχή, γλίτωσε πολλές φορές τον θάνατο στις μάχες. Αργότερα, το 1947, εξορίστηκε για 4 σχεδόν χρόνια στον Αη Στράτη για τα πιστεύω του: Μια λεύτερη Ελλάδα από ξένους και ντόπιους κατακτητές, για ειρήνη και δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία του Λαού και τον Σοσιαλισμό. «Δεν έχω καιρό να κουραστώ. Δεν έχω καιρό να σταυρώσω τα χέρια μου. Δεν έχω καιρό να μην αγαπώ, να μη μισώ, να μη θέλω. Να μη σκοτώνομαι. Δως μου το χέρι σου κι απ' την αρχή - μια άλλη αρχή. Στις 5, ναι στη διασταύρωση. Δικός μας είναι ο κόσμος...» (ποίηση Γιάννη Ρίτσου). Ματοβαμμένα γράμματα στους τοίχους των φυλακών. Πολλοί εξόριστοι στον Αη Στράτη... Ο Μίκης, ο Γιάννης, ο Μανώλης, ο Αλέκος, ο μπάρμπα Κώστας, περίπου 6.000 λαός. Ενα φανάρι στο σκοτεινό δάσος και η ελπίδα για καλύτερες μέρες φεγγοβολούν και αστράφτουν στα τρία γράμματα: ΚΚΕ.

Η οικογένειά του προσφέρει 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Προχώματος Θεσσαλονίκης, για την οριστική ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι σύντροφε και καλή λευτεριά.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗ, που πριν από λίγες μέρες «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Υγείας «Γ. Παπανικολάου», το ποσό των 60 ευρώ.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
Στέφανος - Συμέλα

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και ΚΑΤΙΝΑΣ, των αδελφών μου ΜΙΧΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ο γιος και αδελφός Θεμιστοκλής Θεοδωρίδης από τη Γάβρα Κιλκίς

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου αδερφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ προσφέρω το ποσό των 200 ευρώ μέσω ΚΟ Κουκακίου στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

Φωτεινή Παναγούτσου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα της, ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗ, που «έφυγε» στις 13/2/2011, και της μητέρας της, ΣΟΦΙΑΣ - ΡΟΖΑΣ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΟΥ, που μας «άφησε» στις 17/11/2021, η κόρη τους Δάφνη Σαμουηλίδου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Προχώματος Θεσσαλονίκης. Και οι δυο τους ήταν πιστοί οπαδοί του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής τους. Αγωνίστηκαν για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο, για μια Ελλάδα δίκαιη, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

***

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΛΛΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, φυλακισμένου σε Μακρόνησο, Γυάρο, Αη Στράτη και Επταπύργιο, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λογιστών της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
Κ. Μ.

***

ΦΩΤΟ 4

Η Αντιγόνη Ζώη, αγωνίστρια του ΔΣΕ, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη των συντρόφων ΜΑΝΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΑΝΟΥΣΗ ΣΩΤΗΡΗ, ΖΩΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΣΚΟΥΜΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, 100 ευρώ και 50 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

Στη μνήμη του παππού μας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΝΤΖΑ, που απεβίωσε πρόσφατα, τα εγγόνια του προσφέρουμε 100 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του συμμαθητή μου στην Ιωννίδειο (τότε Α' Γυμνάσιο) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, που εκτελέστηκε τον Αύγουστο του 1949, του καθηγητή μου στα Μαθηματικά (στο ίδιο σχολείο) ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, που δολοφονήθηκε από την Ειδική Ασφάλεια τον Ιούλη του 1944, και των στελεχών του Κόμματος ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ και ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, προσφέρω για την ενίσχυση του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Χ. Τ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ. Ηταν αγωνιστής της ζωής, άξιο μέλος του Κόμματος, μάχιμος και ακούραστος υπερασπιστής των εργατικών δικαιωμάτων. Το κενό που μας άφησε είναι δυσαναπλήρωτο. Η οικογένειά του, οι σύντροφοι και συναγωνιστές του, στη μνήμη του, προσφέρουμε το ποσό των 350 ευρώ στο Κόμμα που τόσο αγάπησε, μέσω της ΚΟ Δημοσίου 1.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΕΜΠΑΠΗ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο Κόμμα 110 ευρώ μέσω ΚΟ Περισσού.

Τα εγγόνια του Βαγγέλης, Βαΐα, Θανάσης, Νίκος, Βαγγέλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και θείου μου ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΒΡΑΝΟΥ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

Μπ. Θ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος εξορίστηκε στην Ικαρία, στη Λήμνο και στο νησί του μαρτυρίου, τη Μακρόνησο, που έζησε και πέθανε ως κομμουνιστής, ύψιστος τίτλος τιμής, ο αδελφός του Γιώργος και η σύζυγός του Ασημίνα προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Παλλικής Κεφαλονιάς 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΘΥΜΙΟΥ ΚΟΝΙΣΙΩΤΗ, που «έφυγε» πρόωρα, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Αμφιλοχίας.

Ο φίλος του, Α. Σ.

***

Στη μνήμη του αδερφού του πατέρα μου, ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Πέτρου, που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στις 7/5/1943 στις φυλακές της Αγυιάς Χανίων, ενταγμένος στην Αντίσταση όντας υπομοίραρχος, και στη μνήμη των αγωνιστών συγγενών της μητέρας μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΦΛΩΡΟΥ από το Ξεροκάσι Μεσσηνίας, ΒΑΣΙΛΗ, ΝΩΝΤΑ, ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ, ΝΙΚΟΛΗ και ΓΕΩΡΓΙΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αμφιλοχίας 100 ευρώ, γιατί ο αγώνας και το Κόμμα έχουν συνέχεια.

Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΠΑΤΟΥΛΑ, η οικογένειά του προσφέρει 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου για την ενίσχυση του Κόμματος, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΜΗΝΑΣ ΒΕΖΑΛΗΣ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, γεννήθηκε το 1932 στο Πληκάτι Ιωαννίνων. Το 1949 με τη λήξη του εμφυλίου έφυγε στην Πολωνία. Εκεί σπούδασε ηλεκτρολόγος. Ηταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πολιτικών Προσφύγων της Πολωνίας. Το 1952 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Επαναπατρίστηκε το 1977. Συνέχισε τη δράση του μέσα από την ΠΕΕΠΠ και τις γραμμές του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του. Πέθανε στις 27 Απρίλη 2011. Στη μνήμη του η σύζυγός του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΣΟΛΩΝ ΠΟΣΑΝΤΖΗΣ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1887, από γονείς με καταγωγή από τη Νάξο. Το 1910 σε ηλικία 23 ετών αποφοίτησε από τη Μεγάλη του Γένους Σχολή και τη Μουσική Σχολή του Πατριαρχείου, όπου πήρε το δίπλωμα του ψάλτη και ασκούσε διάφορα επαγγέλματα. Το 1921 παντρεύτηκε την ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΡΜΠΟΥΖΟΥ, με καταγωγή από το Λεωνίδιο Αρκαδίας. Μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά, τον Αλέκο, τον Γιάννη, την Αννα, την Φλέρη και τον Απόστολο. Το 1923 εγκαταστάθηκαν στα Λεχαινά Ηλείας και μετά από λίγα χρόνια στο Λεωνίδιο, όπου ανέλαβε το φαρμακείο της πόλης και εξυπηρετούσε όλη την επαρχία. Το 1939 ήρθε όλη η οικογένεια στην Αθήνα, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ξεκίνησε να εργάζεται στην εριουργία του Μποδοσάκη μέχρι και λίγο καιρό μετά την απελευθέρωση. Από την περίοδο που έμενε στην Πόλη έγινε δέκτης των νέων ιδεών της εποχής των μεγάλων επαναστάσεων και στην πορεία τις ασπάστηκε.

Με την επικράτηση της φασιστικής - ναζιστικής κατοχής μπήκε μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά του στην Αντίσταση. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ και μετέπειτα στο ΚΚΕ. Είχε σημαντική δράση στη γειτονιά του και στο εργοστάσιο. Το σπίτι του ήταν γιάφκα του ΕΑΜ και του ΚΚΕ. Παράλληλα ήταν υπεύθυνος για τη διακίνηση των εντύπων του ΕΑΜ και του «Ριζοσπάστη» στο εργοστάσιο. Ολη η οικογένεια έκανε το αυτονόητο για την εποχή. Αγωνίστηκε με κάθε τρόπο εναντίον των κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους. Με καθημερινό τον κίνδυνο, ο Σόλων και η Ευγενία στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους, που έδιναν τον δικό τους αγώνα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Με την απελευθέρωση ο Σόλων παίρνει ενεργό μέρος στη Μάχη της Αθήνας ενάντια στους νέους κατακτητές, τους Αγγλους και τους συνεργάτες των ναζί, που άλλαξαν στρατόπεδο, συμμετέχοντας στις μάχες και στις διαδηλώσεις. Απολύεται από την εριουργία του Μποδοσάκη, επειδή αρνήθηκε να δώσει στην εργοδοσία τα ονόματα φίλων και μελών του Κόμματος. Τον Δεκέμβρη του 1944 συνελήφθη από τους Αγγλους, αλλά κατάφερε να διαφύγει. Το σπίτι του είχε γίνει πλέον στόχος, κι έτσι στις αρχές του 1947 συνελήφθη ξανά και εξορίστηκε στην Ικαρία για οκτώ περίπου μήνες.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Το επόμενο διάστημα των πέτρινων χρόνων στάθηκε μαζί με την Ευγενία στο πλευρό της κόρης τους, Αννας Ποσάντζη - Αμπατιέλου, που μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Αμπατιέλο διωκόταν συστηματικά από το μετεμφυλιακό κράτος και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας. Ο Σόλων με πάθος υπεράσπιζε τα πανανθρώπινα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του. «Εφυγε» όρθιος το 1982, σε ηλικία 95 ετών. Μετά από έναν χρόνο, το 1983, «έφυγε» από τη ζωή και η Ευγενία. Ανθρωποι με μεγάλη καρδιά που χωρούσε όλο τον κόσμο μέσα της, με προσφορά χωρίς γογγυσμό, αισιόδοξοι και γελαστοί, έδωσαν τη μάχη της ζωής μέχρι το τέλος, χωρίς να αλλάξουν, χωρίς να πουν ποτέ «κουράστηκα». Θα τους θυμόμαστε πάντα.

Τα παιδιά τους Γιάννης και Αγλαΐα Ποσάντζη, Απόστολος Ποσάντζης, Φλέρη Σιαπέρα, και τα εγγόνια τους Σόλων και Εύη Ποσάντζη, Μάκης και Δημήτρης Αμπατιέλος, Χρήστος και Τζένη Ποσάντζη, Βίκυ, Τζένη, Μαριάννα και Θάνος Σιαπέρας, προσφέρουν στη μνήμη τους το ποσό των 450 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Πειραϊκής Χερσονήσου.

ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΡΑΝΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΡΑΝΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΚΟΥΜΠΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΡΜΠΟΥΖΟΥ ΠΟΣΑΝΤΖΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΡΜΠΟΥΖΟΥ ΠΟΣΑΝΤΖΗ
ΣΟΛΩΝ ΠΟΣΑΝΤΖΗΣ
ΣΟΛΩΝ ΠΟΣΑΝΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΡΟΖΑ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΡΟΖΑ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΣΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΣΤΟΥΛΙΔΗΣ
ΜΗΝΑΣ ΒΕΖΑΛΗΣ
ΜΗΝΑΣ ΒΕΖΑΛΗΣ
Προσφορά

Από το Τορόντο του Καναδά, ο Θανάσης Παρλάνης στέλνει την προσφορά του, 300 δολάρια, για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ