ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 15 Γενάρη 2022 - Κυριακή 16 Γενάρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΦΩΤΟ 4

Ο Νίκος Ελευθεριάδης, από τη Δροσιά Αττικής (πρώην Ρωσοχώρι), προσφέρει 500 ευρώ στο ηρωικό και αθάνατο ΚΚΕ στην ιερή και άσβεστη μνήμη του θείου του ΓΙΩΡΓΗ ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ (Πετρή) (φωτ.), επικεφαλής του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από τον Ιούνη του 1942 έως τον Φλεβάρη του 1945, Υποστράτηγου του ΔΣΕ (6η Μεραρχία), αναπληρωματικού μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που εξοντώθηκε στις 21 Γενάρη 1963 στο κάτεργο - φυλακή του Ιτζεδίν σε ηλικία 53 ετών, του παππού του ΑΝΕΣΤΗ ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ, των γονιών του ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και ΕΥΛΑΛΙΑΣ (φωτ.), των θείων του ΘΟΔΩΡΟΥ και ΠΑΝΟΥ ΤΡΙΦΤΑΝΙΔΗ και του αδελφού του ΚΩΣΤΑ (φωτ.).

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΡΗΓΟΡΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΟΥΝΗ προσφέρω το ποσόν των 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος. Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με πήρε από το χέρι και μου έδειξε τον κόσμο πολύ νωρίς, τα μαρξιστικά εργαλεία να τον ερμηνεύω κι ονειρευτήκαμε μαζί πως η μοίρα του ανθρώπου δεν μπορεί να είναι πάντα κάτεργο. Στη μητέρα μου χρωστώ την αδιαπραγμάτευτη επιμονή και θέληση να αγωνίζομαι για τα γυναικεία δικαιώματα και την ασίγαστη οργή για τις αδικίες που τους επιφυλάχθηκαν. Σε όλους τους αγώνες τους είχαν συμπαραστάτη κι οδηγό το Κόμμα μας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων συντρόφων ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ και ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, στελεχών του Κόμματος από τη Φωκίδα, που «έφυγαν» πρόωρα από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ευπαλίου Φωκίδας.

Τάσος Ρόκκος, Ποτιδάνεια Φωκίδας

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» στις 7/1/2022 από τη ζωή, στη Θεσσαλονίκη όπου κατοικούσε, ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ, γεννημένος το 1928 στο Σουφλί Εβρου. Το 1949 γίνεται πολιτικός πρόσφυγας και εγκαταστάθηκε στην Πολωνία, στην πόλη Σβιντνίτσα (Swidnica). Παντρεύτηκε την Ελένη Σμουλιώτη από την Καλαμπάκα. Απέκτησαν 3 παιδιά, τους Γιώργο, Χρήστο και Βάγια. Μετά τον επαναπατρισμό του, το 1982, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 29/11/2021 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μου ο αγαπημένος μου σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣ, αγωνιστής του ΔΣΕ και πλάι στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ, το κόμμα που αγάπησε και αγωνίστηκε γι' αυτό, για την Οικονομική του Εξόρμηση και την ενίσχυση των αγώνων του, μέσω ΚΟΒ Μετεώρων.

Η σύζυγός του Κυριακή Παπάζη

***

ΦΩΤΟ

Ο συναγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ έδωσε σκληρή μάχη με την πανδημία για δύο μήνες. Δυστυχώς την έχασε και μας έθλιψε όλους. Γεννήθηκε στο Περδικάτι Γορτυνίας από φτωχή και εργατική οικογένεια. Ξέφυγε από τη φτώχεια με μεγάλο αγώνα. Μέχρι τα τελευταία του εργαζόταν ως δικηγόρος στην Τράπεζα Πειραιώς, στη νομική υπηρεσία. Μετείχε στους κοινωνικούς αγώνες από μικρός, ως στέλεχος της ΚΝΕ και κατόπιν ως μέλος της εθνικοτοπικής Αρκαδίας του ΚΚΕ. Ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες του, που πάντα τιμούσε. Πόσο χάρηκε όταν τα τρίδυμά του πέρασαν στο Πανεπιστήμιο και το καταχώρησε στον «Ριζοσπάστη». Αντίο φίλε.

Στη μνήμη του ο Γιάννης Κοντογιάννης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΕΦΕΡΗ και για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ προσφέρω 125 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Ικαρίας και 125 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ικαρίας.

Παντελής Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας αδελφού ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ στο νομό Ηλείας, αγροτοσυνδικαλιστή, υποψήφιου βουλευτή Ηλείας του ΚΚΕ, που «έφυγε» απροσδόκητα νέος από τη ζωή στις 7/1/2022 και τάφηκε στα Γρανιτσέικα νομού Ηλείας με την κόκκινη σημαία, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
Νίκος Λιαρόπουλος, Μαρία Φωτεινακοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΝΘΗΣ Χαρ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ - ΠΙΠΙΛΑ (1928 - 18/1/2015) ο ανιψιός της Μπάμπης Ορφανίδης πρόσφερε 50 ευρώ στο ΚΚΕ. Η οικογένειά της, σε Αράπι - Δήμητρα Γρεβενών, συμμετείχε στους λαϊκούς αγώνες τα χρόνια 1940 - 1950, καταθέτοντας θυσίες, ενώ ένας αδελφός σκοτώθηκε στον ΔΣΕ. Στην ΕΠΟΝ, αντάρτισσα του ΔΣΕ, γνώρισε φυλακές και διώξεις. Συνεπής μέχρι το τέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και αγωνίστριας ΜΑΓΔΑΣ ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ, που στις 18 Γενάρη 2022 συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ Α' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, 200 ευρώ στο ΚΚΕ και 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», όπου πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής της. Θα ζει για πάντα στις καρδιές και στη μνήμη μας. Η φωνή της θα μας οδηγεί στον δρόμο του δίκαιου και του σωστού.

Τα παιδιά της Πάνος, Αστέριος, οι νύφες της Μαριάννα, Γιώτα και η εγγονή της Μελίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή ηγέτη ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ (καπετάν Γιώτη) ο Μπαλαφούτης Βασίλης προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΥΦΑΝΤΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, καθώς και του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ (Ηρακλή), μελών του τιμημένου ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Χαλανδρίου της ΚΟ Αττικής.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, που «έφυγε» για το μεγάλο και χωρίς επιστροφή ταξίδι στις 21/4/2014, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Περισσού, το ποσό των 200 ευρώ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΕΥΛΑΛΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΕΥΛΑΛΙΑ
Η γυναίκα του, Ελένη Παπαθανασίου

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Φλεβάρη 2018, «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της ο σύντροφός της Μαύρος Μιχάλης προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

ΝΙΚΟΛΑΣ Σαρ. ΦΡΑΓΚΟΣ. Οσα χρόνια κι αν περάσουν, τους νιώθουμε κοντά μας και στα καλά και στα δύσκολα της ζωής. Είναι εκείνοι της παλιάς γενιάς, της «δρακογενιάς», που περπάτησαν ξυπόλυτοι αλλά λεύτεροι δύσβατους δρόμους. Τους δρόμους του αγώνα που θα φέρει τη ζωή στα μέτρα του ανθρώπου. Και όση δικαιολογημένη «στρατηγική ανεπάρκεια» κι αν προσάψουμε σε κείνη τη γενιά, δύσκολα θα φτάσουμε το μπόι της. Ο Νικόλας Σαρ. Φράγκος, ο πατέρας μας, ήταν ένας από τους χιλιάδες εκείνης της γενιάς. Στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Κώστας και Σαράντος

***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ γεννήθηκε στον Αγιο Θωμά Βοιωτίας. Ως κόρη αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, που φυλακίστηκε και εξορίστηκε στη Μακρόνησο και τη Γυάρο, μπολιάστηκε από τα πιο νεανικά της χρόνια με τις αγωνιστικές αξίες και ιδεώδη του ΚΚΕ.

Συμμετείχε στη Νεολαία Λαμπράκη από την ίδρυσή της και οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1974, στην Κομματική Οργάνωση του Γκύζη στην Αθήνα. Ανέπτυξε πλούσια δράση στο γυναικείο κίνημα, διατελώντας πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γκύζη, αλλά και όπου αλλού έζησε και εργάστηκε, συμμετέχοντας στις Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ. Από το 1985 έως το 1992 ανέλαβε δουλειά στον μηχανισμό της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας του ΚΚΕ και από το 1993 έως το 2013 στον μηχανισμό της Κεντρικής Επιτροπής, στην έδρα της στον Περισσό, ανταποκρινόμενη με συνέπεια και αφοσίωση. Τίμησε την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος, μέσα από την ΚΟΒ Οινοφύτων, έως το τέλος της ζωής της στις 28 Ιούλη 2020.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Στη μνήμη της προσφέρω στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ το ποσό των 350 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γ. Παπ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ η οικογένειά του προσφέρει 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Θήβας - Οινοφύτων.

***

ΦΩΤΟ

Η σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε στη Σφηκιά Ημαθίας από φτωχή αγροτική οικογένεια. Από τα 14 της χρόνια βγήκε στη βιοπάλη δουλεύοντας στα έργα της Πρόνοιας Εργασίας. Τον Φλεβάρη του 1958 παντρεύτηκε τον σ. Γιώργο Μαστορόπουλο και λίγα χρόνια αργότερα μετανάστευσαν στη Δυτική Γερμανία στην πόλη Altenessen. Εγινε μέλος του Κόμματος το 1972 και έμεινε πιστή στα ιδανικά του μέχρι το τέλος της ζωής της, δίνοντας το «παρών» σε όλες τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του Κόμματος. Υπήρξε δραστήριο μέλος του Παραρτήματος Βέροιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Ο σύντροφός της στη ζωή και τους αγώνες Γιώργος Μαστορόπουλος, οι κόρες της Μαργαρίτα, Κυριακή και Πασχαλιά προσφέρουν στη μνήμη της το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Βέροιας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 29 Οκτώβρη 2021, εντελώς ξαφνικά, «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας και επί 42 χρόνια σύντροφος στη ζωή και στους αγώνες μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ.

Ανέκαθεν πνεύμα ανήσυχο, δημιουργικό, πρωτοπόρο, επαναστατικό που όταν γνώρισε τις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ, έγινε και έμεινε πιστός συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης μέχρι το αδόκητο και πρόωρο τέλος της ζωής του, στις επάλξεις του Κόμματός μας. Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας και παντοτινού μας συντρόφου - συζύγου και πατέρα μας προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ειρήνη Παπαδημητρίου - Σαρρή, Ελισάβετ Σαρρή, Παρασκευάς Σαρρής, Ελπίδα Σαρρή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου του Κόμματος ΜΙΧΑΛΗ ΑΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ της ΤΕ Ηρακλείου, το ποσό των 250 ευρώ στο ΚΚΕ, με το οποίο συμπορεύτηκε τα τελευταία χρόνια.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΡΡΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3 Σεπτέμβρη 2021, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Περισσού.

Χρύσα Οικονόμου

***

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΚΡΑΛΛΗ, που «έφυγε» πρόσφατα, και του πατέρα μου, ΛΟΥΚΑ, σταθερών ψηφοφόρων του Κόμματος, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Γ. Κ.

ΠΑΠΑΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΠΑΠΑΖΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΑΝΘΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ - ΠΙΠΙΛΑ
ΑΝΘΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ - ΠΙΠΙΛΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΜΑΓΔΑ ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ
ΜΑΓΔΑ ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΥ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΥΦΑΝΤΗ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΥΦΑΝΤΗ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΟΥΝΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΟΥΝΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΟΥΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΟΥΝΗ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΡΥΘΡΙΑΔΗΣ (ΠΕΤΡΗΣ)
ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΡΥΘΡΙΑΔΗΣ (ΠΕΤΡΗΣ)
ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ
Συλλυπητήρια

Η διοίκηση του ιδρύματος «Το Σπίτι του Αγωνιστή» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της Λαμπρινής Ατσιδαύτη, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή και ήταν σταθερή ενισχύτριά του.

Προσφορά από το Τορόντο

Σύντροφοι από τη Λέσχη Φίλων Τορόντο Καναδά συγκέντρωσαν και προσφέρουν στο ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης το ποσό των 3.900 δολαρίων Καναδά.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν οι Ασημόπουλος Τάκης (300 δολ.), Ασημοπούλου Αγνή (100 δολ.), Ασημοπούλου Στεφανία (100 δολ.), Βαμβουκάκη Νικολέττα (60 δολ.), Βαγενάς Κώστας (400 δολ.), Γράμμος (50 δολ.), Γεωργία (50 δολ.), Δαμιανός Νίκος (400 δολ.), Δημόπουλος Τάσος (200 δολ.). Καμπίτσης Δημήτρης (100 δολ.), Κ.Κ. (50 δολ.), Λιαμακερός Λευτέρης (100 δολ.), Λιανός Θανάσης (400 δολ.), Λεμπέσης Κώστας (100 δολ.), Λαϊνάς Γιώργος (100 δολ.), Παχής Σταύρος (200 δολ.), Σίμος Γιώργος (120 δολ.), Τασικας Μάρκος (400 δολ.), Τ.Π. (70 δολ.), Τζίντζος Κώστας (100 δολ.), Χατζηθωμάς Γιάννης (500 δολ.).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ