ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 6 Φλεβάρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΕΖΩΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΖΩΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΚΟΡΔΑΡΗ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΣΚΟΡΔΑΡΗ και της αδερφής μου ΡΟΥΜΠΥ ΣΚΟΡΔΑΡΗ προσφέρω στο Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ.

Αναστασία Σκορδάρη

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Νοέμβρη 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΜΑΥΡΙΔΗΣ. Παιδί εργατών αγωνιστών με καταγωγή από Μ. Ασία, γεννημένος στην Καλογρέζα, ήταν μέλος των Λαμπράκηδων. Αργότερα μέσα από το Σωματείο Ταπητοκαθαριστών συμμετείχε στους αγώνες. Εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Παιανίας. Στάθηκε συνεπής για να διατηρήσει το Κόμμα μας τα χαρακτηριστικά του την περίοδο της κρίσης. Παρά τα προβλήματα υγείας παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στη μνήμη του προσφέρουμε 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στο ΚΚΕ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω ΚΟΒ Παιανίας.

Η σύζυγός του Βάσω και οι κόρες του Ιφιγένεια και Ελλη Μαυρίδου

***

ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος πέρασε από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος, σύζυγος, πατέρας και παππούς ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού ΑΓΑΠΙΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ, που καταδικάστηκε και εκτελέστηκε από το αστικό κράτος, για την ηρωική του δράση, ως μαχητής του ΕΛΑΣ και αλύγιστος κομμουνιστής, στο Λαζαρέτο της Κέρκυρας, το 1949, σε ηλικία 29 ετών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ. Στο κόμμα που τίμησε με τη δράση του κι έδωσε τη ζωή του, στο κόμμα που τον τιμά μέχρι σήμερα φροντίζοντας να μείνει ζωντανός, αντιπαλεύοντας τη λήθη και την παραχάραξη της Ιστορίας. Συνεχίζουμε στα χνάρια του, πιστοί στα ιδανικά του και των αλύγιστων συντρόφων του, για μια δίκαιη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΚΟΡΑΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ
ΚΟΡΑΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ
Η κόρη του Μαρίνα Μπουμπούνα - Καραπιπέρη, τα εγγόνια του Γιώργος και Μαρία Καραπιπέρη, τα δισέγγονά του Διονυσία, Αντώνης και Μαρίνα Διβόλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΑΙΣΩΠΟΥ ΤΑΣΟΥ, που υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ακούραστος μαχητής σε κάθε κοινωνική και πολιτική διεκδίκηση και παντοτινός συμπαραστάτης μας στις κρίσιμες καμπές της ζωής μας, προσφέρουμε, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 70 ευρώ μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς.

Τα παιδιά του Λουκάς - Μίνα, Γιάννης - Τάνια, Μαρία - Γιάννης, Πάνος και Μίλτος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μάνας μου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΠΥΡΗ, από την Αλαγονία Μεσσηνίας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Καλαμάτας, 100 ευρώ.

Ο γιος της Νίκος Σπύρης

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 20/11/2021 η συντρόφισσα ΡΑΛΛΟΥ ΚΑΛΠΑΖΙΔΟΥ, αντάρτισσα του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, «έφυγε» για να συναντήσει τον σύντροφό της στη ζωή και στον αγώνα, καπετάνιο του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΛΠΑΖΙΔΗ. Υπήρξαν μέχρι το τέλος τους πιστοί αναγνώστες και διακινητές του «Ριζοσπάστη». Στην άληστο μνήμη τους προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Β' ΠΕΣΥ, αφιερώνοντας το παρακάτω ποίημα για τον θάνατο του Λάζαρου Καλπαζίδη:

Πήρε άξαφνη απόφαση και έκοψε το νήμα η Ατροπος, τον άτρομο αντάρτη σημαδεύει θανάτου μαυροσημαδιά. Με πένθιμο το βήμα πόνος που τρώει τα σωθικά, στη μαύρη γης κηδεύει. Αντάρτικο λυπητερό ζυγιέται στον αγέρα, σκορπάει ολούθε απλώνοντας το θλιβερό μαντάτο. Μ' αχούς της μάχης, τουφεκιές, αίματα και φοβέρα εγείρονται, σιμώνουν οι φίλοι από κάτω, να σε δεχτούνε. Στρώνουμε το γιορτινό τραπέζι κι όπως διαβαίνεις και περνάς στην νιότη την αιώνια, που αρρώστια, πόνο, θάνατο γελώντας περιπαίζει, στέλνουν του Χάρου κάλεσμα στα Μαρμαρένια αλώνια.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΛΠΑΖΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΛΠΑΖΙΔΗΣ
Λένα και Γιάννης Διαμαντόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ η ΚΟΒ Φούρνων Κορσεών προσφέρει 400 ευρώ. Παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας, γεννήθηκε στους Φούρνους Κορσεών Ικαρίας το 1978. Από νωρίς μπήκε στη μάχη της βιοπάλης κάνοντας περιοδικά διάφορες δουλειές μέχρι να καταλήξει στην επιλογή του ναυτικού επαγγέλματος. Μπάρκαρε με την ειδικότητα του θαλαμηπόλου και στη συνέχεια λόγω της ανεργίας άλλαξε ειδικότητα σε αυτήν του ναύτη. Το 2000 ήρθε σε επαφή με το ταξικό ναυτεργατικό κίνημα. Δοκιμάστηκε στους αγώνες και εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ. Συνέβαλε με τη δράση του στις μικρές και μεγάλες μάχες του ναυτεργατικού κινήματος, αταλάντευτος αγωνιζόταν όπου χρεωνόταν από την Οργάνωση. Ηταν μαχητής, ξεπέρασε προσωπικές δυσκολίες, με επιμονή στάθηκε άξιος και όρθιος, τίμησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Απέκτησε οικογένεια αφήνοντας σήμερα πίσω δύο ανήλικα παιδιά.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών της, ΔΗΜΗΤΡΗ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΝΑΛΗ, συνδέσμου στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, από την Καβάλα, η κόρη τους Ευαγγελία Μανάλη προσφέρει στην ΤΟ του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΙΤΗ και των αδερφών του, που μαρτύρησαν στα κολαστήρια της Μακρονήσου, της Γυάρου και της Αίγινας για την υπόθεση της εργατικής τάξης, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΖΩΒΑΛΗ η οικογένεια του γιου του Βαγγέλη προσφέρει, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» το 2013 από τη ζωή και ήταν παρών σε όλους τους αγώνες του Κόμματος, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

Τάσος Κ., Ανδρέας Τζ.

***

ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε στις 28/01/2022 από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, οπαδός του ΚΚΕ. Γεννήθηκε στις 2/5/1942 στην Πτολεμαΐδα, καταγόμενος από αγροτική προσφυγική οικογένεια. Σπούδασε ηλεκτρονικός στη σχολή του Ευκλείδη στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό και δημοκρατικό κίνημα της προδικτατορικής περιόδου. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας συνέβαλε από τη θέση του στο λαϊκό κίνημα, αλλοιώνοντας τα στοιχεία στους φακέλους κοινωνικών φρονημάτων των αριστερών οπλιτών. Οπαδός του ΚΚΕ, συνέβαλε με όλα τα μέσα στη στήριξη του Κόμματος, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κάτω Πόλης Πτολεμαΐδας.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του αδερφού μου ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΥ ΜΙΧΑΛΗ προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω ΚΟ Κοζάνης.

ΜΑΝΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΑΝΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Χατζηδαμιανός Ιωάννης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ και ΧΡΙΣΤΟΦΑ ΚΟΡΑΚΑ, που «έφυγαν» τον Γενάρη, πριν από 43 και 14 χρόνια αντίστοιχα, προσφέρω στο κόμμα μας, το ηρωικό ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Ο γιος τους Στρατής

***

ΦΩΤΟ

Ο ΛΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Παναγιώτη και της Ελένης, γεννημένος στην Καστανέα Φθιώτιδος, απεβίωσε στις 14/1/2022, μετά τη μάχη με τον κορονοϊό, σε ηλικία 98 χρόνων. Ηταν το πέμπτο από τα οχτώ παιδιά της οικογένειας. Εντάχθηκε το 1943 στην ΕΠΟΝ και στον ΕΛΑΣ, πολεμώντας στα βουνά μέχρι τα Δεκεμβριανά, όπου παρέδωσαν τα όπλα στα Καστέλλια Φωκίδος (10 Φλεβάρη 1945). Πιάστηκε στις 27 Απρίλη 1947 και καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση. Μετά τη μείωση της ποινής του κλήθηκε να εκτίσει 10ετή φυλάκιση. Ξεκινώντας από τις φυλακές Λαμίας μεταφέρθηκε στη Μακρόνησο και στη συνέχεια στην Γυάρο, όπου έμεινε για 6 χρόνια. Μετά τη νόσησή του από φυματίωση μεταφέρθηκε στα Βούρλα, στην Αμφισσα και στην Αίγινα, όπου και έμεινε μέχρι το 1954. Γύρισε στη Γυάρο μέχρι την αποφυλάκισή του στις 20 Νοέμβρη 1956.

Το 1960 παντρεύτηκε στην Καστανιά την Αικατερίνη Τσαγιάννη αποκτώντας έναν γιο και μια κόρη. Το 1967 μετά την επιβολή της χούντας φυλακίστηκε ξανά για 2,5 μήνες στη Γυάρο. Συνέχισε τη γεμάτη με δυσκολίες ζωή του ως κτηνοτρόφος - αγρότης και απέκτησε 2 εγγονές. Στα μαθητικά του χρόνια στην Κατοχή ήταν οργανωμένος στην ΟΚΝΕ. Στο ΚΚΕ οργανώθηκε το 1943. Για την πολύχρονη αλύγιστη στάση του, την αφοσίωσή του στα ιδανικά του Κόμματος και την υπεράσπιση του επαναστατικού του χαρακτήρα, αποτελούσε παράδειγμα για τους συντρόφους στην ΚΟΒ και γενικότερα στο περιβάλλον του.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 120 ευρώ.

ΤΑΣΟΣ ΑΙΣΩΠΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΑΙΣΩΠΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΠΑΝΑΓΟΥ) ΑΝΩΓΙΑΤΗ, αφοσιωμένου έως το τέλος της ζωής στα ιδανικά του Κόμματος, προσφέρουμε 50 μέσω ΚΟΒ Σεπολίων.

Βασίλης - Πόπη Ανωγιάτη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, του πατέρα μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ, και της μητέρας μας, ΜΑΡΙΑΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κρουσσίων, 50 ευρώ.

Οι κόρες τους Χρυσούλα Θεοδωρίδου (Γάβρα Κιλκίς) και Σόνια Θεοδωρίδου (Μυλοχώρι Κιλκίς)

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, συζύγου και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΑΪΡΙΔΗ, ενός υπέροχου, μοναδικού ανθρώπου και αγωνιστή που «έφυγε» από τη ζωή στις 30/1/2021 μετά από μάχη με τον καρκίνο, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση.

Οικογένεια Ταϊρίδη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε κιόλας ένας μήνας από τότε που έσβησε το χαμόγελο από τα χείλη του ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, μα για μένα, αδερφέ μου, για μας όλους που σ' αγαπήσαμε δεν θα σβήσει ποτέ! Περάσαμε πολλά όταν μικρά παιδάκια, 13 χρόνων, φύγαμε από το Παλιοχώρι Γαστούνης το 1946 και εγκατασταθήκαμε σ' ένα δωμάτιο καλυμμένο με πισσόχαρτο στη Δραπετσώνα, δουλειά σε δύσκολες - σκληρές συνθήκες για το μεροκάματο στα μηχανουργεία. Παντρεύτηκες νέος, 24 χρόνων, την Ελένη, ζήσατε 62 χρόνια μαζί και αποκτήσατε τρία παιδιά και εγγόνια.

Περάσαμε δύσκολα χρόνια, μα δεν λυγίσαμε. Οι αναμνήσεις από τη δράση μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, το εργατικό κίνημα, τη συμβολή σου στους αγώνες παραμένουν ζωντανές, εφόδιο για τους κομμουνιστές, τους τίμιους εργάτες και εργάτριες, τη νεολαία, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Για τις ιδέες και τη δράση σου ενάντια στη χούντα (1967 - 1974) η Ασφάλεια σε συνέλαβε στις 13 Οκτώβρη 1968. Για πολλές μέρες δεν ξέραμε πού βρίσκεσαι. Σε κράτησαν τρεις μήνες στα κρατητήρια της Ασφάλειας Αθήνας ΕΑΤ - ΕΣΑ, όπου υπέστης φοβερά βασανιστήρια, το χειρότερο, όπως μας έλεγες, ήταν η φάλαγγα. Η κατηγορία ήταν ότι συμμετείχες σε Οργάνωση με σκοπό την ανατροπή της χούντας. Οι βασανιστές σου ήθελαν να τους αποκαλύψεις τους συνεργάτες σου, ποιοι ήταν επικεφαλής της Οργάνωσης. Μα εσύ, αδερφέ μου Κώστα, δεν λύγισες. Αφού δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι, μετά και την προσφυγή μας στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, αποφυλακίστηκες, ενώ συνέχισε να σε παρακολουθεί καθημερινά η Ασφάλεια... Παίρνοντας επιπρόσθετα μέτρα περιφρούρησης της δράσης της Οργάνωσης, μπήκες ακόμη πιο ενεργά στον αγώνα ενάντια στη χούντα, στο κεφάλαιο και τους συμμάχους τους ΗΠΑ, ΝΑΤΟ. Ως μέλος του ΚΚΕ ήσουν παρών σε όλες τις μάχες στα εργοστάσια, γενικότερα στους χώρους δουλειάς και στις λαϊκές γειτονιές. Ησουν υπερήφανος για το ΚΚΕ, κοντά μου όταν δίναμε και εμείς οι ναυτεργάτες τις δικές μας μάχες με την ΠΕΜΕΝ, το ταξικό εργατικό κίνημα τις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις κόντρα στις κυβερνήσεις, στους εφοπλιστές, στο κεφάλαιο, στο αστικό κράτος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΛΗΣ
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι «έφυγες». Εγιναν όλα τόσο σύντομα, τόσο ξαφνικά. Μας λείπεις, λείπεις σ' εμένα, στην αδερφή σου, στην γυναίκα σου, στα παιδιά και στα εγγόνια σου, στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, στους συντρόφους μας. Ησουν μια αγκαλιά για όλους μας. Ετσι θα σε θυμάμαι, θα σε θυμόμαστε! Στη μνήμη σου προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟ Ναυτεργατών για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Θανάσης Σταματόπουλος, πρώην πρόεδρος της ΠΕΜΕΝ


ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ
ΑΓΑΠΙΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ

ΡΟΥΜΠΥ ΣΚΟΡΔΑΡΗ
ΡΟΥΜΠΥ ΣΚΟΡΔΑΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΟΡΔΑΡΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΚΟΡΔΑΡΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΚΟΡΔΑΡΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΟΡΑΚΑ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΚΟΡΑΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΪΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΪΡΙΔΗΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΥΡΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΠΥΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ ΑΝΩΓΙΑΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ ΑΝΩΓΙΑΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΡΑΛΛΟΥ ΚΑΛΠΑΖΙΔΟΥ
ΡΑΛΛΟΥ ΚΑΛΠΑΖΙΔΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ