ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 2 Ιούλη 2022 - Κυριακή 3 Ιούλη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΦΟΥΣΕΚΗ, που στις 7 Ιούλη κλείνουν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, ο σύζυγός της Π. Φ. προσφέρει 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από τον θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η γυναίκα του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιλίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΡΙΔΑ η γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΡΙΔΑ, που αταλάντευτα υπηρέτησε το κόμμα του, το ΚΚΕ, προσφέρουμε σε αυτό 80 ευρώ.

Ελένη Βλ. - Αποστόλης, Ελένη

***

Στη μνήμη του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ, από τον Μαραθόκαμπο Σάμου, που αγωνίστηκε για την κοινωνική δικαιοσύνη και τον φυλάκισε η μεταξική δικτατορία του '36 στην Ακροναυπλία, όπου έχασε την υγεία του και πέθανε, αντί μνημοσύνου δίνω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καρλοβάσου.

Η ανιψιά του Σ. Ρ.

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 34 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής κομμουνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ (φωτ.), πρώτος δήμαρχος Σιδηροκάστρου του νομού Σερρών μετά την απελευθέρωση από τους Βούλγαρους φασίστες στις 13/9/1944. Για την αντιστασιακή του δράση κυνηγήθηκε, πιάστηκε, φυλακίστηκε, εξορίστηκε. Συμμετείχε σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις με τα ψηφοδέλτια που υποστήριζε η προδικτατορική ΕΔΑ στον νομό Σερρών.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
Υπήρξε από τους ηγέτες του φοιτητικού κινήματος στα γεγονότα του Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη μέσα από τις γραμμές της ΟΚΝΕ. Πρωτοστάτησε στους αγώνες για τη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης Θεσσαλονίκης. Για όλη αυτήν τη δράση του αποβάλλεται με άλλους δύο συμφοιτητές του (τον Γιώργη Τσαρουχά και τον Ηλία Χαρμανίδη) από το πανεπιστήμιο. «Εφυγε» από τη ζωή πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, του μαρξισμού - λενινισμού, του προλεταριακού διεθνισμού.

Συμπληρώθηκαν επίσης 24 χρόνια από τον θάνατο της συζύγου του ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ (φωτ.), αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, η οποία με αισιοδοξία και θάρρος αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής.

Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μου ΝΑΟΥΜ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, που υπήρξε μέλος του ΚΣ της Νεολαίας Λαμπράκη και πιστός στο δίκαιο της εργατικής τάξης και την ειρήνη.

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μας ΝΙΚΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, πιστός στον δίκαιο αγώνα της εργατικής τάξης και την ειρήνη.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Θωμάς και Κώστας Λεβέντης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΓΑΛΗΝΗΣ ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ, που «έφυγε» αναπάντεχα στις 4/7/2021, ο Σπύρος Μιχαήλ και η Νατάσα Σοφογιάννη προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυπλίου, 50 ευρώ.

ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΒΕΝΤΙΔΗ, που «έφυγε» άδικα από τη ζωή στις 12/6/2022, ο παππούς του, ο λυράρης του Περάματος, Γιώργος Κυβεντίδης, προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Περάματος το ποσό των 40 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή, την Παρασκευή 24 Ιούνη 2022, ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε στην Πλατανόβρυση Μεσσηνίας τον Νοέμβρη του 1944. Ο πατέρας του, αντάρτης, δεν τον είδε να γεννιέται. Ο Θοδωρής πέρασε δύσκολα και γνώρισε διώξεις από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, με τον πατέρα στο βουνό, μαχητή του ΔΣΕ, και τη μάνα του να δίνει αγώνα για να μεγαλώσει τον ίδιο και τον αδερφό του, Γιώργο.

Μόλις 4 χρόνων βρέθηκε στις φυλακές της Μεσσήνης «κρατούμενος», όταν ο αστικός στρατός έκανε επιχειρήσεις εκκαθάρισης κατά του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο, επειδή ήταν γιος κομμουνιστή. Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα και φτωχά. Το 1958 ήρθε στην Αθήνα. Πήγε νυχτερινό σχολείο και παράλληλα δούλευε για να ζήσει και να στηρίξει τον πατέρα του στη φυλακή. Σε εκείνες τις δύσκολες εποχές βρισκόταν πάντα μέσα στους αγώνες του λαού μας. Μέσα στο κίνημα. Το 1963 συνελήφθη από την Ασφάλεια στη διάρκεια των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Την περίοδο της δικτατορίας έμαθε να ζει με τον ασφαλίτη - συνοδό.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Μέσα σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια γνώρισε και την σύζυγό του, Γεωργία, με την οποία παντρεύτηκε το 1975. Μαζί της απέκτησε δύο παιδιά, τον Παναγιώτη και την Ελένη. Μετά τη μεταπολίτευση βρέθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στο Κόμμα. Απέκτησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ, το οποίο τίμησε μέχρι και τον θάνατό του.

Ηταν πραγματικός σύντροφος στη ζωή και τους αγώνες. Γνήσιος κομμουνιστής, πάντα μέσα στο Κόμμα, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και πισωγυρίσματα. Καλός πατέρας και ακόμα καλύτερος παππούς, πρόσφερε στα παιδιά του και τα εγγόνια του. Θόδωρε, θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό ταξίδι.

Η οικογένειά του και η οικογένεια του αδερφού του Γιώργου Θεοδωρόπουλου προσφέρουν στη μνήμη του 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ν. Ηρακλείου της οποίας ήταν μέλος.

  • Η Κομματική Οργάνωση Ν. Ηρακλείου στη μνήμη του σ. Θοδωρή προσφέρει 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο Χρήστος και ο Κωνσταντίνος Ποτόλιας, στη μνήμη του πατέρα τους, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΤΟΛΙΑ, λοχαγού του ΕΛΑΣ, που έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στο Κόμμα, προσφέρουν στην ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Μάη «έφυγε» από κοντά μας ο ΝΙΟΝΙΟΣ (ΔΙΟΝΥΣΗΣ) ΦΑΡΑΟΣ ή ΜΠΟΡΤΟΛΟΣ. Γνήσια λαϊκός, γεμάτος αγάπη για τη ζωή, το δίκιο και τον απλό άνθρωπο, υπήρξε πιστός συνοδοιπόρος του Κόμματός μας ως το τέλος της ζωής του και ονειρευόταν μια κοινωνία χωρίς αδικία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη του σύντροφοι και φίλοι προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Αρκαδίων Ζακύνθου, στο τιμημένο ΚΚΕ, το ποσό των 485 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Ιούλη 2022 συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας ο σύζυγος και πατέρας ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ. Προερχόμενος από μια οικογένεια αγωνιστών, εντάχθηκε κι ο ίδιος από νωρίς στον αγώνα. Εξορίστηκε, βασανίστηκε αλλά δεν λύγισε και δεν απαρνήθηκε ποτέ τις αρχές του. Συνεχίζει να είναι παράδειγμα για όσους τον γνώρισαν και προπαντός για την οικογένειά του που με τόσο αγάπη και τρυφερότητα φρόντισε. Το πολιτικό του ήθος, η αξιοπρέπειά του και η συνέπειά του μας εμπνέουν και μας στηρίζουν στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, διατηρώντας την πίστη μας στον αγώνα του ΚΚΕ για ένα καλύτερο αύριο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΤΟΛΙΑΣ
Στη μνήμη του η σύντροφός του Αννα και η κόρη του Βασιλική προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΡΕ, πιστής οπαδού του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής της, η οποία «έφυγε» στις 13/4/2022, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κωμιακής του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΟΔΩΡΗ ΣΑΜΠΛΙΔΗ τα ξαδέλφια του Ελένη και Πάνος προσφέρουμε 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ «έφυγε» από τη ζωή στα 53 χρόνια του, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού. Τα τελευταία λόγια στη γυναίκα του και τα παιδιά του ήταν: Πάντα δίπλα στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, το μόνο που αγωνίζεται και λέει την αλήθεια στον λαό.

Με τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατό του, ο γιος του Σπύρος Στίγκας προσφέρει στη μνήμη του 50 ευρώ, στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονέων και παππούδων, ΛΕΥΤΕΡΗ (φωτ.) και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 70 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τις 2/7/2021, μέρα που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας αδελφή ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ, δραστήριο μέλος του ΚΚΕ από τα νεανικά της χρόνια, και η έλλειψή της γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ μέσω ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής.

Ανδρέας Καψόπουλος, Αθηνά Πιπεράκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ προσφέρουν 650 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αιανής της ΚΟ Κοζάνης, τα παιδιά του Γιάννης, Γιώργος, Βασίλης, Αντώνης, Παναγιώτης, οι νύφες του Ευδοξία, Σοφία, Ευγενία και τα εγγόνια του Δέσποινα, Βαγγελιώ, Θανάσης, Κώστας και η οικογένεια του Νίκου Κοκκοβιάδη.

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ
Ο Στέργιος Μητσιάκος, πιστός στο πλάι του Κόμματος, προσπαθούσε πάντα να προσφέρει. Περπάτησε μαζί μας σε όλες τις εκδηλώσεις του Κόμματος και ιδιαίτερα στις δράσεις μνήμης και τιμής για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Σταθερός ενισχυτής του Κόμματος, πάντα με έγνοια για την πορεία του. Μεγάλωσε τα παιδιά του με τις αξίες του δίκαιου, να προσφέρονται στον αγώνα για καλύτερη ζωή ενάντια σε κάθε αδικία.

***

ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη 23/6/2022 «έφυγε» από κοντά μας, μετά από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, πιστός οπαδός και ψηφοφόρος του Κόμματος ως το τέλος της ζωής του. Συνεπής αγωνιστής στις δύσκολες εποχές για το Κόμμα, έβαλε πλάτη συμμετέχοντας ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο που στήριζε το ΚΚΕ είτε στον χώρο δουλειάς του στην ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ είτε στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Ζωγράφου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στη μνήμη του προσφέρουμε, αντί για στεφάνι, 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

Λυμπέρης - Γεωργία

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 75 χρόνια, τον Ιούνη του 1947, ο Δημοκρατικός Στρατός στον Ψηλορείτη, υπό τη διοίκηση του Γιάννη Ποδιά, έδωσε σκληρές μάχες με 65 περίπου μαχητές που πάλεψαν για να απεγκλωβιστούν από 2.500 εθνικόφρονες και χωροφυλάκους.

Δέκα μέρες πριν είχαν πάει προς ενίσχυση από Μέλαμπες και Ορνέ εννέα άτομα: Μιχάλης Χριστοφοράκης, γιατρός και γραμματέας του ΚΚΕ στις Μέλαμπες και την ευρύτερη περιοχή. Γιώργης Νοδάρος και Μιχάλης Μελιδονιώτης, ΕΛΑΣίτες. Οι ΕΠΟΝίτες Αντώνης Καράλης και Μιχάλης Καράλης του Μπέη, Ηλίας Τυροκομάκης, Πέτρος Τρουλλινός του Κοχόλη, Αντώνης Φασατάκης, Ηλίας Πρινιωτάκης και Αδάμης από Ορνέ.

ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
Τις τελευταίες μέρες του Ιούνη είχε σφίξει αρκετά ο κλοιός. Η μάχη κατά μέτωπο ήταν αδύνατη. Τότε καλεί ο Ποδιάς τους έμπειρους να πάρει ο καθένας κάποιον άπειρο, νυχτερινές ώρες, να βγουν από τον κλοιό. Μερικοί τα κατάφεραν, όχι όμως όλοι. Τον ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ (φωτ.) τον πήρε μαζί του ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ από το Ηράκλειο. Δυστυχώς τους έπιασαν, τους βασάνισαν για να αποκηρύξουν τα ιδανικά του ΚΚΕ και αφού δεν τα κατάφεραν τους δολοφόνησαν στα Βοριζοκάμαρα.

Ο σύντροφος Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 100 ευρώ στη μνήμη του αδερφού του Ηλία, των συγχωριανών του και όλων των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.


ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΑΛΗΝΗ ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ
ΓΑΛΗΝΗ ΕΡΥΘΡΙΑΔΗ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΑΡΑΟΣ (ΜΠΟΡΤΟΛΟΣ)
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΦΑΡΑΟΣ (ΜΠΟΡΤΟΛΟΣ)

ΑΝΝΑ ΚΟΡΡΕ
ΑΝΝΑ ΚΟΡΡΕ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΜΠΛΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΜΠΛΙΔΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΗΔΕΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΒΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΒΑΣ
ΦΩΤΟ

Τη Δευτέρα 4 Ιούλη, στις 11.30 π.μ., αποχαιρετούμε στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας τον σύντροφο ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΥΒΑ.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

  • Τον κομμουνιστή δικηγόρο ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΟΥΒΑ, που πέθανε σε ηλικία 84 ετών την Πέμπτη 30 Ιούνη, αποχαιρετούν η ΤΟ Δικαιοσύνης και η ΚΟ Μελισσίων - Πεντέλης της ΤΟ Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής. Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην γυναίκα του, Βούλα, και στα δύο παιδιά του, Μυρτώ και Αρη.

Ο Βασίλης Γκούβας γεννήθηκε το 1938 στο Καρπενήσι από αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη Νομική Αθήνας. Εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, στην Κομματική Οργάνωση Δικηγόρων, και τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος μέχρι τον θάνατό του. Υπηρέτησε το Κόμμα σε όλες τις στελεχικές ευθύνες και τις χρεώσεις που του ανατέθηκαν. Ηταν υποψήφιος βουλευτής, πρωτοπόρος στο συνδικαλιστικό κίνημα των δικηγόρων, γραμματέας της «Νέας Κίνησης Δικηγόρων» και υποψήφιος στις δικηγορικές εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας με το ψηφοδέλτιο που στήριζε το ΚΚΕ για δεκαετίες.

Υπήρξε ένας από τους πρωτοπόρους κομμουνιστές δικηγόρους, που στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης βρισκόταν καθημερινά στα ποινικά ακροατήρια να υπερασπίζεται δεκάδες κομμουνιστές και αγωνιστές που διώκονταν για την αγωνιστική και συνδικαλιστική τους δράση. Οι νεότεροι σύντροφοι εμπνεόμαστε από την ανυποχώρητη στάση και το παράδειγμά του, τιμάμε τη μνήμη του υπηρετώντας την υπόθεση του Κόμματός μας για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ