ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 15 Νοέμβρη 2022
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΦΩΤΟ 2

Τιμώντας τη μνήμη των αξιαγάπητων γονιών μου, του αντιστασιακού παλαίμαχου κομμουνιστή πατέρα μου ΦΩΤΗ ΜΠΑΛΗ, συνδικαλιστή του τιμημένου ΚΚΕ στον χώρο του Φαρμάκου, και της μαχητικής μητέρας μου Σοφίας Ελευθερίου - Μπαλή, στελέχους της ΟΓΕ, προσφέρω 500 ευρώ στη μνήμη τους. Τα προσφέρω και ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης και της ενίσχυσης του προεκλογικού αγώνα, μέσω της ΚΟΒ Ευαγγελισμού του ΚΚΕ. Αξέχαστοι γονείς μου, Φώτη και Σοφία, αθάνατοι.

Ο μονάκριβος και αγαπητός σας γιος Δημήτρης Μπαλής

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΗΤΑ ΠΛΑΤΗ, η οικογένειά του, ενόψει της δίμηνης Εξόρμησης του Κόμματος, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ.

Γεννήθηκε το 1924 στην Κύθνο και ανήκει σ' αυτήν τη δρακογενιά που στην κρίσιμη ώρα στάθηκαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και πάλεψαν να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους κατακτητές και τα τσιράκια τους. Σε όλη τη ζωή του ήταν πιστός οπαδός του ΚΚΕ και αυτό άφησε στα παιδιά και τα εγγόνια του ως πολύτιμη κληρονομιά!

***

Στη μνήμη του κομμουνιστή - αγωνιστή ΘΕΟΦΑΝΗ ΣΤΑΘΕΛΑΚΗ η αδερφή του Κατίνα Αραβανή και ο ανιψιός του Γεράσιμος Αραβανής καταθέτουν στο ΚΚΕ το μερίδιο της κληρονομιάς του μετά τον θάνατό του, ως έκτη δόση, το ποσό των 500 ευρώ, για ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

***

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ: Οπαδός του Κόμματος, κάτοικος Ταμπουρίων και εργαζόμενος στον δήμο Κερατσινίου. Ολες του οι συναναστροφές ήταν με τα μέλη του ΚΚΕ. Μετέφερε την πίστη του και στα δύο του παιδιά. ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ: Οπαδός του Κόμματος, κάτοικος Δραπετσώνας και δραστήριο μέλος στο Σωματείο Συνταξιούχων. Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων Κερατσινίου.

ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΛΗΣ
Γιώργος Βαγγελάκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και αδελφού ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΑ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, προσφέρουμε το ποσό τον 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πατησίων για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος που τόσο εκτιμούσε και πάλευε για τα ιδανικά του.

Δημήτρης Παππάς

***

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΦΩΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, που «έφυγε» την Πέμπτη 10 Νοέμβρη, προσφέρω στο Κόμμα 70 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θήβας.

Γεωργία Μαργαρίτη


ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΠΑΛΗ
ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΠΑΛΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ