ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Δεκέμβρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (ΑΛΕΚΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ) και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ και του αδελφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη».

Ο Γιώργης Αγγουράκης, στέλεχος του ΚΚΕ, από την Κάτω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και ταγματάρχης του Δημοκρατικού Στρατού, ήταν για πολλά χρόνια υπεύθυνος των παράνομων ραδιοφωνικών σταθμών του Κόμματος «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας», καθώς και του περιοδικού «Νέος Κόσμος» (μηνιαίο θεωρητικό όργανο του ΚΚΕ). Η Ευανθία Αγγουράκη, στέλεχος του ΚΚΕ, από τη Ζαγορά Πηλίου, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού, πάλεψε για 60 χρόνια από τα «μετερίζια» των ραδιοφωνικών σταθμών του ΚΚΕ «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας» ως και του «Ριζοσπάστη». Ο Μπάμπης Αγγουράκης ήταν στέλεχος του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. Αγωνίστηκαν ακούραστα και αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, παραμένουν πάντα ζωντανοί στη μνήμη και την καρδιά μας, στους μικρούς και τους μεγάλους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσαν με συνέπεια, αφοσίωση και αισιοδοξία όλη τους τη ζωή.

Σμαράγδα Αγγουράκη και η εγγονή και ανιψιά Μυρτώ Κατσιμάρδου

***

Η Ιωάννα Στρούλια προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη της αδελφής της ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που «έφυγε» πριν από έναν μήνα, μέσω της ΚΟΒ Εμπόρων Λάρισας.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ ή αλλιώς ο μπαμπάς, ο σύζυγος, ο παππούς, ο φίλος, ο σιδεράς, ο σύντροφος Θωμάς. Πολλαπλοί ρόλοι, που όλους τους εκπλήρωνε δίνοντας όλη την ψυχή, την καρδιά και το μυαλό του. Τρύπιες μπλούζες από την ηλεκτροκόλληση και παράλληλα ένας «Ριζοσπάστης» στο χέρι. Αταλάντευτη η στάση του ως το τέλος της ζωής του, που ήρθε νωρίς, μόλις στα 64 χρόνια του. Η δράση του στο κίνημα των ΟΤΑ πολυετής, ενώ μετρούσε 40 χρόνια στις γραμμές του ΚΚΕ. Εγινε και θα είναι πάντα παράδειγμα για τα παιδιά και τα εγγόνια του, που δυστυχώς πέραν της πολυαγαπημένης του Μυρτούλας, δεν είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν. Οι αγώνες του παρακαταθήκη για την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συντρόφους του.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων.

Η συντρόφισσά του στη ζωή, Αγγελική, τα παιδιά του, Νίκος, Δήμητρα, Βιβή, τα εγγόνια του, Μυρτώ, Αλέξανδρος, Αγγελος, Θωμάς, Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Νοέμβρη 2007 «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος συνδικαλιστής, κομμουνιστής, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1921 στη Σμύρνη. Συμμετείχε δραστήρια στους ταξικούς αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος στον Πειραιά. Εργαζόταν στην ΕΛΑΪΣ ΑΕ και ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελαιουργοσαπωνοποιών Πειραιά και περιχώρων και μέλος του ΔΣ. ΕΑΜίτης στην Κατοχή, μετά τον Εμφύλιο εντάχθηκε στην ΕΔΑ στην Κοκκινιά.

Στη μνήμη του τα παιδιά του Παναγιώτης - Ειρήνη προσφέρουν 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού της ΚΟ Αττικής.

***

Στη μνήμη του πατέρα μας ΤΣΑΚΛΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ και των φίλων του ΓΙΑΧΟΥΣΤΙΔΗ ΝΙΚΟΥ και ΣΑΛΟ ΤΣΙΚΟ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

Τσακλίδης Γιώργος και Τσακλίδης Γιάννης

***

ΦΩΤΟ 2

Στον αγαπημένο μου αδελφό ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ (φωτ.), στην αγαπημένη μου αδελφή ΟΛΓΑ (φωτ.) και στους γονείς μας ΒΑΣΙΛΗ και ΠΕΛΑΓΙΑ που υπεραγαπούσαν το ΚΚΕ, στη μνήμη τους προσφέρω 30 ευρώ για ενίσχυση στο τιμημένο κόμμα μας, το ΚΚΕ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Σούλα Γαβριηλίδου - Κατσιφαράκη και η κόρη μου Αννέτα

***

ΦΩΤΟ 3

Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 150 ευρώ, ως πρώτη δόση, στη μνήμη της ΚΑΙΤΗΣ, της ΕΥΓΕΝΙΑΣ και του ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΕΙΔΑΚΗ.

Η κόρη και εγγονή τους Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑΚΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή παλικαρίσια μάχη, σύντροφοι, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος από τη γενέτειρά του, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, προσφέρουν 140 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

  • Στη μνήμη του αγαπητού συντρόφου και συναδέλφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑΚΗ, που αγωνίστηκε διά βίου, αταλάντευτος, για τις αξίες και τους αγώνες του τιμημένου ΚΚΕ, για τα δίκαια της εργατικής τάξης και του λαϊκού κινήματος, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάληψης.

Ο σύντροφός του Καζεπίδης Στέλλιος

***

ΦΩΤΟ 3

Τα χρόνια περνούν, οι μνήμες όμως μένουν ευτυχώς. Ο παππούς μου ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.) ήταν και είναι αυτός που με συντρόφευε. Με τις ιστορίες του, το πάθος του να τον μάθω να γράφει και να διαβάζει. Τι πέρασαν σαν πρόσφυγες, τι πέρασαν σαν παιδιά. Ο άλλος παππούς μου, ο αδελφός του ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.), ήταν για μένα μια ήρεμη δύναμη. Είχα τη χαρά να επισκεφτώ την Πολωνία (Βρόσλαβ), όπου αυτός ήταν πολιτικός πρόσφυγας μαζί με την οικογένειά του. Στη μνήμη τους, καθώς και στη μνήμη των τριών κοριτσιών του παππού Ιερεμία που έμειναν ορφανά σε πολύ μικρή ηλικία και πέρασαν πολύ δύσκολα, της μητέρας μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ (φωτ.), της θείας μου και αδερφής της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και της μικρότερης θείας μου ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Συκεών. Σας αγαπώ όλους και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ (ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
Αναστασία Ναθαναηλίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του μαχητή του ΕΛΑΣ και Μακρονησιώτη ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΗΤΣΟΥ (Τάσος) ο γιος του Γιώργος προσφέρει 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Βόρειων Προαστίων της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΟΝΤΙΚΑ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα και ξαφνικά πριν από έναν χρόνο από κοντά μας, οι οικογένειες Παναγιωτακόπουλου και Γόντικα προσφέρουμε 270 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Τρίπολης.

  • Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα και φίλη ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΟΝΤΙΚΑ. Ηταν άξιο μέλος του ΚΚΕ και ακούραστη υπερασπίστρια των εργατικών δικαιωμάτων. Οι σύντροφοι, οι συναγωνιστές, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της από την Αθήνα προσφέρουμε στη μνήμη της στο κόμμα της, το ΚΚΕ, που τόσο αγάπησε, το ποσό των 150 ευρώ.
  • Στη μνήμη της σ. ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΟΝΤΙΚΑ προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας.

Οικογένεια Τίμου Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. Πότε πέρασαν, Κώστα, τρία χρόνια από τότε που μας άφησες και πήρες τον δρόμο για το μεγάλο ταξίδι; Ομως, το καθετί που έφτιαξαν τα χέρια σου γύρω μας, τονίζουν την παρουσία σου. Παρών και στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας με 200 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Αγ. Δημητρίου.

Η σύντροφός σου στη ζωή και τον αγώνα Νίκη

Τα παιδιά σου Ηρώ και Νίκος

***

ΦΩΤΟ 3

Eις μνήμη των συντρόφων HΛIA ΘEOΔOΣH, ΔIONYΣIOY ΘEOΔOΣH και του συντρόφου KNίτη NIKOY ΣΥΓOYPOY, δίνω πρώτη δόση στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Υπηρεσιών ΕΒΕ.

Γιώργος Στήθος

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη ΣΟΦΙΑ ΦΡΑΓΓΗ. Γεννήθηκε το 1928 στην Πηγή Αξιούπολης. Ηταν μόλις 12 ετών όταν ξεκίνησε ο πόλεμος και από την πρώτη στιγμή έδωσε τη μάχη, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ. Μετά τον πόλεμο, εργαζόμενη ως νοσοκόμα, εκλέχτηκε πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Νοσηλευτών Θεσσαλονίκης. Επί χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων «Η Ενότητα». Εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Συκεών, επί σειρά ετών, με δήμαρχο τον Παναγιώτη Αφαλή. Πρωτοπόρα και στο γυναικείο κίνημα, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών και της ΟΓΕ. Το 1977, το ΚΚΕ την τίμησε επιλέγοντάς την ως υποψήφια βουλευτή στον νομό Θεσσαλονίκης.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Στη μνήμη της τα εγγόνια της, Σοφία και Κωνσταντίνος, προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας. Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΚΟΥΛΙΟΥ η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πυλαίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, που συμπληρώνονται 21 χρόνια από τον θάνατό του, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ.

Η γυναίκα του Ευγενία, τα παιδιά του Γιώργος και Πόπη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του καλού οπαδού του ΚΚΕ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ.

Η γυναίκα του Βασούλα, τα παιδιά του Μάνος και Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύντροφος της ζωής μου, υπέροχος πατέρας μας και παππούς ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις ζωές μας. Για να τιμήσουμε τη μνήμη του, όπως έκανε πάντα και θα ήθελε κι εκείνος, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κυψέλης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το κόμμα στου οποίου τα ιδανικά έμεινε πιστός σε όλη τη ζωή του, πορευόμενος πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Η γυναίκα του Μαρία, τα παιδιά του Θανάσης και Θεόφιλος, η νύφη του Ζαχαρούλα, τα εγγόνια του Αλέξης και Νικόλας

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γυναίκας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, του αγαπημένου μου αδερφού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ, και της γυναίκας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΙΣΣΥ) προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΝΙΚΟΥ, που γεννήθηκε στις 7 Ιούλη του 1943 στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Από μικρός οργανώθηκε στη Νεολαία Λαμπράκη, ενώ υπήρξε πιστό και δραστήριο μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του αταλάντευτα.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 χρόνια από τις 5 Οκτώβρη 2018, οπότε «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ. Η οικογένειά του, η σύζυγός του και τα παιδιά του, στη μνήμη του αλλά και για τα γενέθλια του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, που το υπηρέτησε μέχρι την τελευταία του μέρα, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση 250 ευρώ μέσω της ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που έζησε τα γεγονότα του Μπλόκου της Καλογρέζας και ήταν από τους ελάχιστους διασωθέντες, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας, της οποίας ήταν στήριγμα έως το τέλος της ζωής του.

Η γυναίκα του Χαρίκλεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του

ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΥΓΟΥΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΣΙΛΒΕΣΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ
ΦΡΑΓΓΗ ΣΟΦΙΑ
ΦΡΑΓΓΗ ΣΟΦΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΛΙΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΟΥΛΙΟΣ
ΟΛΓΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΟΝΤΙΚΑ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
Προσφορές

-- Ο Βασίλης Σουπιός, που φιλοξενείται στο ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ ως πρώτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

-- Ο Μ. Β. προσφέρει 500 ευρώ ως πρώτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ