ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ.

Για τον ΓΙΑΝΝΗ μας. Στις 21 Δεκέμβρη κλείνουν έξι χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας. Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Πορεύτηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία στιγμή μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος. Οι γονείς του και ο αδελφός του προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Διστόμου 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η οικογένεια Σωτήρη Παντίσκα

  • Στις 21 Δεκέμβρη συμπληρώνονται έξι χρόνια από τη μέρα που ο καρδιακός μας φίλος ΓIANNHΣ ΠANTIΣKAΣ «έφυγε» από κοντά μας. Κάθε χρόνος που περνάει μας κάνει να τον αναπολούμε και να μας λείπει όλο και περισσότερο. Για τον Γιάννη μας, για τον φίλο μας που στάθηκε ακλόνητος μαχητής των ιδεών του Κόμματός μας μέχρι την τελευταία στιγμή, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω KOB Ανω Ιλίου.

Οικογένεια Δημήτρη Μπάντου και Σοφίας Λαουτάρη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ και ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗ (φωτ.) προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟΒ Διστόμου για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γιώργος Καστρίτης

***

Στη μνήμη του ΘΕΜΗ ΜΠΑΣΜΠΑ, από τον Αμπελώνα Λάρισας, του ΓΙΑΝΝΗ Π. ΣΑΛΜΑ και του ΒΑΣΙΛΗ Αρ. ΣΑΛΜΑ από την Αρτεμισία Καλαμάτας, φίλων του ΚΚΕ που «έφυγαν» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Λογιστών Αθήνας.

ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δ. Κ. Κ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΛΕΥΤΕΡΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι για δεκαετίες αγωνίστηκαν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Τα παιδιά τους Θοδωρής - Αντζελα, Χριστίνα - Γιώργος και τα εγγόνια τους Μαντώ, Ηλίας, Λευτέρης, Ελευθερία

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΟΒΑΝΑΚΗ, απ' το Νεοχώρι της Χαλκιδικής, αγωνιστή του ΔΣΕ, που «έφυγε» το 2000, και της μητέρας μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, που συμπληρώθηκε ένας χρόνος απ' τον θάνατό της, προσφέρω 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Ιωάννης Γιοβανάκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Δεκέμβρη 2022 συμπληρώνονται 38 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας γιαγιά ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ. Στη μνήμη της τα παιδιά της Πασχαλίνα και Ζήσης Βουλγαρίδη και τα εγγόνια της Βιργινία και Δάφνη προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση της ΚΕ του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ και του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ, από την Καβάλα, που με πίστη και αφοσίωση υπηρέτησαν τις αρχές και τα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής τους, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος η σ. Μαρία Τσουρή προσφέρει, μέσω της ΤΕ Καβάλας, το ποσό των 100 ευρώ.

ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Πρόσφατα συμπληρώθηκαν τρία χρόνια που «έφυγαν» πρόωρα από κοντά μας οι σύντροφοι και φίλοι ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ. Η απουσία τους είναι αισθητή όσο περνούν τα χρόνια. Στη μνήμη τους προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου και ΚΟΒ Πρόνοιας Β'.

***

Οι οικογένειες Χρήστου Μωραΐτη και Κώστα Παλαιολόγου προσφέρουν, αντί μνημοσύνου, στη μνήμη των γονιών τους ΠΑΝΟΥ και ΝΙΤΣΑΣ, ΠΛΑΤΩΝΑ και ΕΛΕΝΗΣ και της συζύγου και αδελφής ΜΑΙΡΗΣ, το ποσόν των 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Ωρωπού.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Δεκέμβρη 2022 συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια που μας άφησε ο σύντροφος ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Στη μνήμη του συντρόφου η κόρη του Βαρβάρα και ο γιος του Κωνσταντίνος προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χ-Δ-Σ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ήταν από τους πρώτους αντάρτες του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ στην περιοχή της Αρτας την περίοδο της Κατοχής. Τελείωσε τη Σχολή Υπαξιωματικών στις Κορυσχάδες. Πήρε μέρος στην επιχείρηση ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοπόταμου. Μετέπειτα στον ΔΣΕ, πήρε μέρος στις μάχες του Γράμμου. Από το 1949 ως το 1965 έζησε στην Τασκένδη ως πολιτικός πρόσφυγας.

Στη μνήμη του η κόρη του Αγγελίνα Παπασπύρου προσφέρει 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Αρτας για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ και του ΘΑΝΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, η Κατίνα Αλεποπούλου προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 18 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ. Η οικογένειά του προσφέρει για ενίσχυση 100 ευρώ στην ΚΟΒ Μαλαγαρδή, στην οποία ανήκε μέχρι τον θάνατό του.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το Βερτίσκο, προσφέρουμε 60 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Θεοχάρης και Αριστείδης Θεοχαρούδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας αδελφού ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΡΤΗ, αρχιτέκτονα, από την Εγκλουβή Λευκάδας, που «έφυγε» τόσο νωρίς και άδικα πριν από έναν χρόνο (18/12/2022), ενός ανθρώπου προοδευτικού με ευρύ πνεύμα και ανεπτυγμένο το αίσθημα της φιλίας, της δοτικότητας και αλληλεγγύης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την ανάπτυξη των αγώνων του 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών Α' Αθήνας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, αλλά μας λείπει η φυσική σου παρουσία.

Τα αδέλφια σου Μυρτούλα Βερυκίου και Κώστας Κούρτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ η Κεσοπούλου Πελαγία προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αθάνατου συντρόφου μας, στους αγώνες και τη ζωή, ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, η οικογένειά του προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος που υπηρέτησε και τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Δεκέμβρη ο ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, το «αδέρφι», έκλεισε τρία χρόνια από τη μέρα θανάτου του. Στη μνήμη του προσφέρω 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κεντροδυτικής Πόλης Κοζάνης.

Ζ. Δ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στις περιοχές Βύρωνα - Καισαριανής ΜΑΝΟΛΗ (ΤΙΤΟ) και ΕΛΕΝΗΣ (ΕΛΛΑΣ) ΤΟΥΦΕΚΗ, που έμειναν πιστοί μέχρι το τέλος της ζωής τους στα ιδανικά της εργατικής τάξης και του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Περισσού Ν. Ιωνίας.

ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
Τα παιδιά τους Γιώργος Τουφέκης, Ελένη Τουφέκη, Ευτυχία Τουφέκη, Θανάσης Κοφίτσας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΥ (καπετάν Ευβοιώτης) (φωτ.) και του πατέρα μου ΑΡΓΥΡΗ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΥ (Παρνασσάκος), προσφέρω στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ 150 ευρώ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης αλλά και των εγκαινίων των νέων ιδιόκτητων γραφείων στη Χαλκίδα.

Ιωάννα Βλαχούτσικου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ και του ΠΕΤΡΟΥ Ι. ΝΤΟΥΡΟΥ, από την Αίγινα, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΘΥΜΙΟΥ ΚΑΨΗ (καπετάν Ανάποδος), διοικητή του Ανεξάρτητου Τάγματος Εύβοιας, και της αδελφής του ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΚΑΨΗ, μαχήτριας του ΔΣΕ, προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση και τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων στη Χαλκίδα που φέρουν το όνομά του.

Οικογένεια Χατζηνικολή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΞΥΝΟΓΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων στη Χαλκίδα.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αείμνηστου και αγαπημένου μου παππού ΑΛΧΑΝΙΔΗ ΤΡΥΦΩΝΑ, από το χωριό Κορομηλιά του Κιλκίς, του ήρωα του έπους του 1940 και της Εθνικής Αντίστασης του λαού μας κατά της τριπλής φασιστικής κατοχής (γερμανικής - ιταλικής - βουλγάρικης), που «έφυγε» από τη ζωή στις 14/12/1989, προσφέρω αντί μνημοσύνου 100 ευρώ στο αγαπημένο του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λουδία Θεσσαλονίκης.

Δουλγερίδης Γεώργιος

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται φέτος 14 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μας ΜΑΚΗ ΚΟΡΔΟΣΗ, που γεννήθηκε στην Πεντάλοφο Αιτωλοακαρνανίας. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που υπηρέτησε με πίστη, 100 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ
Τα παιδιά του Αλεξάνδρα και Ουρανία Κορδόση

***

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΕΡΜΠΙΝΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του αντιδικτατορικού αγώνα, καθώς και φίλου και οπαδού του ΚΚΕ, που πρόσφατα απεβίωσε η σύζυγός του Ξανθίππη, οι κόρες του Τζένη και Βαγγελιώ, καθώς και τα εγγόνια του προσφέρουν στην Κομματική Οργάνωση Φλώρινας του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ.

ΤΟΥΦΕΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΤΟΥΦΕΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
ΤΟΥΦΕΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
ΤΟΥΦΕΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΨΗ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΨΗ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΚΟΡΔΟΣΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΚΟΡΔΟΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ)
ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΧΑΝΙΔΗΣ
ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΧΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΜΠΙΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΜΠΙΝΗΣ
Προσφορές

-- Ο Μ. Β. προσφέρει 500 ευρώ ως τρίτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

-- Ο Βασίλης Σουπιός, που φιλοξενείται στο ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ ως τρίτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

-- Προσφέρω για το «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

Στέφανος Ιωαννίδης

-- Ο Χαρίτος Παναγιωτίδης, ένας λαϊκός αγωνιστής, σύντροφος από το μακρινό Τορόντο του Καναδά, στέλνει 500 δολάρια για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και τις ευχές του για πρόοδο του Κόμματος και των αγώνων του για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων.

-- Σύντροφοι και φίλοι από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ Καναδά συγκέντρωσαν και προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 2.800 δολάρια Καναδά, με αφορμή τη συμπλήρωση 104 χρόνων ζωής και δράσης του τιμημένου Κόμματος της εργατικής τάξης.

-- Η συντρόφισσα Αννα από το Μόντρεαλ, μέσω της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 δολάρια Καναδά στη μνήμη του συντρόφου Θανάση Παπαϊωάννου, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

-- Από τη Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο Καναδά, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 1.320 δολαρίων Καναδά. Ασημοπούλου Χρύσα 100 δολ., Βαγενάς Κώστας 150 δολ., Γιαννάδης Κώστας 100 δολ., Δαμιανός Νίκος 100 δολ., Λιανός Θανάσης 100 δολ., Παρλάνης Θανάσης 100 δολ., Παρούσης Κώστας 50 δολ., Παχής Σταύρος 100 δολ., Πολυζώης Γιάννης 20 δολ., Ρέτσος Γιάννης και Νέλη 150 δολ., Τσίντζος Κώστας 100 δολ., Τσιχλιά Γεωργία 100 δολ., Τσουρακλίδης Βασίλης 50 δολ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ