ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μας, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΣΙΤΗ, από το χωριό Εμμανουήλ Παπά Σερρών, και ΧΡΗΣΤΟΥ και ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ, από το χωριό Σιταριά Διδυμότειχου Εβρου, προσφέρουμε 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων.

Τα παιδιά τους, Στέφανος και Βασιλική Σίτη

***

ΦΩΤΟ

Πρόσφατα χάσαμε εντελώς απροσδόκητα τον σύντροφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ, συνταξιούχο πολιτικό μηχανικό, σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας, εκλεγμένο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Ο χαμός του γέμισε με θλίψη τους κομμουνιστές της Καβάλας, τους συναδέλφους του, όλο τον λαό της πόλης.

Ο σύντροφος Τάκης, παιδί προσφυγικής οικογένειας, γιος του μαθηματικού και γυμνασιάρχη Σταύρου Βελισσάρη, ο οποίος εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ στα χρόνια της βουλγαρικής κατοχής (1941-1944), και ανιψιός του Λάζαρου Βελισσαρίου, που βίωσε τα κολαστήρια του Μαουτχάουζεν και του Αουσβιτς εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων, ήρθε σε επαφή από μικρή ηλικία με την Ιστορία της «κόκκινης» Καβάλας. Στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη μεταπολίτευση εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ και λίγο αργότερα έγινε μέλος του ΚΚΕ.

Διετέλεσε Γραμματέας στην ΚΟΒ Πολιτικών Μηχανικών της Αχτίδας Επιστημόνων της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας. Από την έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας μέχρι και τη συνταξιοδότησή του ήταν πάντοτε υποψήφιος στο ΤΕΕ ΑΜ, εκλεγόταν στην Αντιπροσωπεία με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Μηχανικών», όπως και στη διοίκηση του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών νομού Καβάλας. Διετέλεσε επίσης μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
Ξεχώριζε για το ήθος, την πολυσχιδή προσωπικότητα, την αγωνιστική στάση ζωής του. Κράτησε αταλάντευτη στάση στα χρόνια της εσωκομματικής κρίσης 1989 - 1991, όταν και τάχθηκε με τις δυνάμεις που πάλευαν ενάντια στις προσπάθειες να διαλυθεί το ΚΚΕ, να αλλάξει η φυσιογνωμία του. Ξεχώριζε για τη διαρκή του προσπάθεια να παρακολουθεί την πολιτική του ΚΚΕ, τις επεξεργασίες του, τις θέσεις του για όλα τα θέματα. Ηταν πάντα εδώ! Σε όλα τα καλέσματα μάχης! Ως υποψήφιος σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές, στο ΤΕΕ, στον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, στη μάχη για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη», στις Οικονομικές Εξορμήσεις. Η συμβολή του ήταν μεγάλη στην επεξεργασία θέσεων για ζητήματα που αφορούσαν την Καβάλα, την ποιότητα ζωής του λαού της πόλης.

Η οικογένεια, οι σύντροφοι και οι φίλοι του τον αποχαιρετήσαμε στην πολιτική κηδεία του, σύμφωνα με τη δική του επιθυμία. Κρατάμε άσβεστη τη μνήμη του και την αγωνιστική παρακαταθήκη που μας άφησε. Στη μνήμη του προσφέρουμε στην Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ το ποσό των 1.000 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και του ΜΙΧΑΛΗ ΦΑΡΣΑΡΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Ηρακλείου.

Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ακριβής του συντρόφισσας στη ζωή και στους αγώνες, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗ, πρωτοπόρας πάντα στις Οικονομικές Εξορμήσεις του Κόμματος, ο Σταύρος Κουτράκης προσφέρει 500 ευρώ στην ΚΟ Σάμου για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, ώστε να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για τον σοσιαλισμό.

***

ΦΩΤΟ

Για τον ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΣΚΑΚΗ.

Πέρασαν ήδη τρία χρόνια που απουσιάζεις. Δεν λέω «έφυγες». Αυτό το λέμε για όσους ξεχνάμε, εσύ είσαι πάντα δίπλα μας στην κάθε ώρα και στιγμή, στη μνήμη μας και πάνω απ' όλα στην καρδιά μας. Γι' αυτήν την οδυνηρή επέτειο προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της Τομεακής Επιτροπής Ρεθύμνου.

ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο θείος σου, Γεώργιος Βοσκάκης

***

Οι ΚΟΒ Φραντάτου και Κατασκευών Ικαρίας του ΚΚΕ αφιερώνουν το 6ο κατά σειρά «κλείσιμο» της φετινής Οικονομικής Εξόρμησης (620 ευρώ) στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΓΔΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΛΑΡΑΚΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Ο γιος του, Νικηφόρος Κελαράκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μου και συντρόφου ΚΥΡΙΑΚΟΥ (ΚΟΥΛΗ) ΚΑΛΟΓΕΡΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Οικογένεια Ηλία Καλογερή

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ (φωτ.), ΗΛΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ «Σινιόρη» (φωτ.), ΑΝΔΡΕΑ ΑΜΑΞΗ (φωτ.) και του κουμπάρου μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου.

Σίμος και Βάσω Ευστρατουδάκη

***

Στην αστείρευτη μνήμη των γονιών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΘΕΟΔΟΣΙΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας.

Η κόρη τους Ευαγγελία Χατζηνάκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 160 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

***

ΦΩΤΟ 4

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
Στη μνήμη των γονιών μας, ΔΗΜΗΤΡΗ και ΚΑΛΟΥΔΑΣ ΤΡΑΝΤΑΚΗ, και ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ, προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Βαρσάμης Τραντάκης και Ελένη Γκουζέλου

***

ΦΩΤΟ

ΝΙΚΟΛΑΣ Σαρ. ΦΡΑΓΚΟΣ: Η μνήμη του εξακολουθεί να είναι παρούσα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ενας από τους πολλούς, τους ανώνυμους εκείνης της δρακογενιάς. Μέλος της ΟΚΝΕ, του ΕΑΜ, του ΔΣΕ, του ΚΚΕ. Μαχητής της ζωής και του αγώνα για μια ζωή στο μπόι του ανθρώπου. Ο πρώτος μας δάσκαλος, ο πρώτος μας παιδαγωγός, αυτός ο εργάτης ο πατέρας μας. Με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα του, 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Κώστας, Σαράντος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΙΓΚΕΛ ΟΥΡΜΠΑΝΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ (2/8/1925 - 27/5/2017), σημαντικού Πορτογάλου κομμουνιστή διανοούμενου και φλογερού διεθνιστή, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, κόμμα το οποίο εκτιμούσε βαθύτατα.

Κ. Α. - Ν.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΘΑΝΑΣΗ ΜΙΧΟΥ, ο οποίος σκοτώθηκε στη Μάχη των Γρεβενών στις 26/7/1947. Από 16 ετών έμεινε ορφανός από πατέρα και όλα τα βάρη της οικογένειας έπεσαν στις πλάτες του. Παντρεύτηκε το 1938 και το 1940 ο πόλεμος τον βρήκε στο αλβανικό μέτωπο. Είχε προοδευτικά ιδανικά, ήταν από φτωχή οικογένεια και μεγάλωσε με χίλιες στερήσεις, κάτι που τον ατσάλωσε. Το 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ και μετά στις γραμμές του ΕΛΑΣ, στο 3ο Τάγμα του 53ου Συντάγματος, με διοικητή τάγματος τον Σεραφείμ Καρασάββα. Μετά τη Βάρκιζα καταδιώκεται, όπως και άλλοι αγωνιστές, από τις παρακρατικές ομάδες και πάλι παίρνει τον δρόμο του βουνού, εντάσσεται στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας και στις 26/7/1947 σκοτώνεται, αφήνοντας πέντε κορίτσια ορφανά και τη γυναίκα του με χίλιες στερήσεις να μεγαλώνει τα παιδιά, και κάθε τόσο να την βασανίζουν η αστυνομία και οι παρακρατικοί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ
Η κόρη του Χάιδω και ο άντρας της, πολιτικοί πρόσφυγες και οι δύο, προσφέρουν στη μνήμη του πατέρα της το ποσό των 100 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ, που αγωνίστηκε όλη του τη ζωή μέσα από το ΚΚΕ και έμεινε πιστός μέχρι το τέλος. Η Πιερική Επιτροπή Δημόσιας Ασφάλειας αποφασίζει την κράτησή του έναν ακόμη χρόνο, ως επικίνδυνου για τη δημόσια τάξη και εθνική ασφάλεια του νομού Πιερίας, επειδή «εξακολουθεί να εμμένει μετά φανατισμού εις τας κομμουνιστικάς των ιδέας και επιδιώξεις». Τίμησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, την 1η Γενάρη 1983, όταν σταμάτησε να χτυπάει η καρδιά του.

Στη μνήμη του, ο γιος του Ανδρέας και ο φίλος του γιου του, Κώστας Τεκτονόπουλος, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 100 ευρώ, δηλαδή από 50 ευρώ ο καθένας, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

***

ΦΩΤΟ 2

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ γεννήθηκε το 1926 στο Καριοχώρι από φτωχή αγροτική οικογένεια. Εφηβη ακόμη, εντάχθηκε από τις πρώτες στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Το αστικό κράτος την φυλακίζει στις φυλακές της Λάρισας. Με την αποφυλάκισή της εντάσσεται χωρίς δεύτερη σκέψη στις γραμμές του ΔΣΕ. Στην ΕΣΣΔ θα γνωρίσει τον σύντροφό της ΠΕΤΡΟ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ. Το 1985 επέστρεψε στην Ελλάδα. Εμεινε πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στη μνήμη της, η κόρη της προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΥ και ΚΩΣΤΑΚΑΤΩΠΟΔΗ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Λιούμη Αιγάλεω.

Θοδωρής Κρέπαπας

***

ΦΩΤΟ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
Στις 18 Δεκεμβρίου συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του καλόκαρδου κομμουνιστή συνδικαλιστή και αγαπητού μας κουμπάρου ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΥΣΑΛΗ. Δεν ξεχνάμε ποτέ τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισε η καλοσυνάτη παρουσία του. Καθώς και ο ίδιος αγωνιούσε πάντα για την επιτυχία των Οικονομικών Εξορμήσεων του Κόμματος, προσφέρουμε στη μνήμη του, όπως και ο ίδιος θα επιθυμούσε, 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

Νίκος και Σύλβια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών μου ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.) και ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, που αγωνίστηκαν μαζί με τον υπόλοιπο λαό και στο πλαίσιο του ΔΣΕ για να μην υποταχθεί η πατρίδα μας στους ξένους και ντόπιους κατακτητές, και στην πορεία δούλεψαν στον μηχανισμό του Κόμματος έξω και εδώ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, για ένα ΚΚΕ πάντα δυνατό.

Ο γιος τους Κώστας Κηπουρός, Λειψία

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 19 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τον θάνατο της αγωνίστριας και ψηφοφόρου του ΚΚΕ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΒΑΛΑΣΣΑ από τη Ζαγορά Πηλίου. Επίσης, στις 25 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 29 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αντάρτης του ΕΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΑΣΣΑΣ (Κολυμπάσης) από τη Ζαγορά Πηλίου. Στη μνήμη τους προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ
Τα παιδιά τους Μιχάλης, Βέργος - Φανή και ο εγγονός Κωνσταντίνος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας πριν έναν χρόνο, προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Δράμας. Στο ΚΚΕ, τα ιδανικά του οποίου υπηρέτησε με τόση θέρμη μέχρι το τέλος της ζωής του.

Γεννήθηκε το 1946 στο Ηράκλειο Κρήτης. Στα 5 του χρόνια βρέθηκε με την οικογένειά του στον Πειραιά και από νεαρή ηλικία δούλεψε στην οικοδομή. Εντάχθηκε στους Λαμπράκηδες και πέρασε στις γραμμές του ΚΚΕ. Παρέμεινε πιστός στο Κόμμα, χωρίς ποτέ να έχει σκέψεις προς τα πίσω, αταλάντευτα.

Ανέπτυξε πλούσια δράση μέσα από το Συνδικάτο Οικοδόμων στους Αγίους Αναργύρους και στο Μενίδι, καθώς και σε πολλούς συλλόγους στην περιοχή όπου διέμενε. Από το 1998, αφού εγκαταστάθηκε στην Πετρούσα, συνδέθηκε με την Οργάνωση της Δράμας, στην οποία διετέλεσε γραμματέας της Εργατικής ΚΟΒ και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ηταν ενεργό μέλος του Σωματείου Οικοδόμων Δράμας. Συνέχισε τη δράση του ακούραστα, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και όπου αλλού τον καλούσαν το Κόμμα και το ταξικό κίνημα.

Δούλεψε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και δεν έλειψε από καμία αγωνιστική κινητοποίηση, όσο τον κρατούσαν τα πόδια του όπως έλεγε. Ακόμα και την τελευταία του μέρα, στο νοσοκομείο, στις τελευταίες του κουβέντες δήλωνε: «Εγώ είμαι κομμουνιστής».


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥΤΑΦΙΔΟΥ

ΚΕΛΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΕΛΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΤΡΑΝΤΑΚΗ ΚΑΛΟΥΔΑ
ΤΡΑΝΤΑΚΗ ΚΑΛΟΥΔΑ

ΤΡΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΡΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΛΑΣΣΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
ΒΑΛΑΣΣΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΣΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΣΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΙΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΜΙΓΚΕΛ ΟΥΡΜΠΑΝΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΜΙΓΚΕΛ ΟΥΡΜΠΑΝΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ

ΗΛΙΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ (ΣΙΝΙΟΡΗΣ)
ΗΛΙΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ (ΣΙΝΙΟΡΗΣ)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΜΑΞΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΜΑΞΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΣΚΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΣΚΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΙΧΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΙΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ