ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 1 Γενάρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΠΛΗ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου. Εντεκα χρόνια που δεν έζησε μαζί μας χαρές, λύπες, ανατροπές. Πολέμησε όπως μπορούσε το αστικό σύστημα και έχει αφήσει το στίγμα του στην οικογένειά μας, που δεν τον ξεχνάει ποτέ, αλλά και σε όλους τους εργασιακούς χώρους που πέρασε.

Η σύζυγός του, Καίτη Λιναρδάκη

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 9/1/2023 συμπληρώνονται 19 χρόνια από τον θάνατο του ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΙΤΗ του Αριστείδη και της Ελένης. Γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Στις 18/6/2022 συμπληρώνονται 13 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας ΖΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΡΠΟΥ. Πέθανε στην Τσεχία με την επιθυμία να γυρίσει στην πατρίδα. Ο ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ γεννήθηκε το 1932 στο Νεστόριο Καστοριάς. Στα 16 του χρόνια έγινε μαχητής του ΔΣΕ. Μετά τον Εμφύλιο βρέθηκε στην Τασκένδη. Μετά τον επαναπατρισμό του εγκαταστάθηκε στην Καβάλα.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Πετραλώνων για την ενίσχυση του επαναστατικού μας Κόμματος.

Αικατερίνη Σίτη, Ελένη Σίτη

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αδελφών μας: ΣΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (φωτ.). Γεννήθηκε το 1931 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Λόγω των δημοκρατικών κομμουνιστικών φρονημάτων της οικογένειάς του διαπαιδαγωγείται στο πνεύμα του κομμουνιστικού κινήματος. Γαλουχημένος με τα ιδανικά του κινήματος αυτού από μικρό παιδί μπαίνει στην πάλη και αγωνίζεται γι' αυτά. Οργανώνεται στα Αετόπουλα και μετά γίνεται μέλος της ΕΠΟΝ. Το 1948 όντας φοιτητής της 5ης τάξης του Γυμνάσιου Σερρών, εγκαταλείπει τις σπουδές του, βγαίνει στο βουνό και κατατάσσεται στις γραμμές του ΔΣΕ. Τον Ιούνη το 1949, μόλις 18 χρόνων σκοτώνεται, για τα ιδανικά που πίστεψε, για ένα καλύτερο μέλλον της πατρίδας μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΣΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΑΣΚΟΣ
ΣΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (φωτ.). Γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια πήγε στη ΛΔ Βουλγαρίας και από εκεί στη ΛΔ Ρουμανίας, όπου σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Βουκουρεστίου. Τελειώνοντας τις σπουδές πήρε το δίπλωμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Επαναπατρίστηκε το 1977, έζησε στην Αθήνα και τελευταία στη Θεσσαλονίκη. Από τα νεανικά του χρόνια μπήκε στο Κόμμα και έμεινε πιστός μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Πέθανε στις 6 Αυγούστου 2010.

ΣΙΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Οπως και η υπόλοιπη οικογένεια πήγε (φυγαδεύτηκε) στη ΛΔ Βουλγαρίας και από εκεί στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, όπου σπούδασε στην Ανώτερη Τεχνική Σχολή για τις υψικαμίνους. Εγινε μέλος του Κόμματος και εργάστηκε στον μηχανισμό του Κόμματος στην Πράγα. Επαναπατρίστηκε το 1981, έζησε στα Κάτω Πετράλωνα με την οικογένειά του. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Πέθανε στις 9 του Γενάρη 2004.

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (φωτ.). Γεννήθηκε στην πόλη Βράιλα της Ρουμανίας το 1952 από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Ηρθε στην Ελλάδα το 1982 και έζησε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Ηταν πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ και έπαιρνε συνειδητά μέρος στους αγώνες του ταξικού εργατικού κινήματος. Πέθανε τις 27 του Σεπτέμβρη 2014.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Σίτης Στέφανος και Βασιλική

***

ΦΩΤΟ

Για τα 55 χρόνια από τη δολοφονία του ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ (φωτ.) και τα 35 χρόνια από την απουσία του ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ (ΤΑΚΟΥΛΗ), από τον Λευκώνα Σερρών. Για την αγάπη του Γρηγόρη για το Κόμμα το οποίο υπηρέτησε συνειδητά, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Σερρών.

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ
ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ
Δ. Μπαντούνας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή και αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Ραχών 50 ευρώ. Αγαπημένε μας, θα είσαι πάντα παρών στη μνήμη και στους αγώνες.

***

ΦΩΤΟ 2

Οι Γεράσιμος και Ηλίας Φραγκούλης προσφέρουν 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής, στη μνήμη του πατέρα τους ΣΠΥΡΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 13/12/2015, και στη μνήμη της μητέρας τους ΑΘΗΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 30/01/2011.

***

ΦΩΤΟ 2

Τιμώντας τη μνήμη των συντρόφων και φίλων ΤΑΚΗ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΗΤΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η συντρόφισσα Ευγενία (Τζένη), και οι κόρες Μυρτώ και Μαργαρίτα Καροπούλου προσφέρουν 200 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και του ΘΩΜΑ ΚΑΡΡΑ προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η οικογένεια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ζ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΟ Εκπαιδευτικών Κεντρικής Μακεδονίας.

Μαρία Παπαδοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ακούραστου συντρόφου και αγαπητού συναδέλφου ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑΚΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω της ΤΟ Εκπαιδευτικών Κεντρικής Μακεδονίας.

Αντώνης Παπαδόπουλος

  • Για τον ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΤΑΚΗ. Ακριβέ μου φίλε Γιάννη... Αρχηγός, εμπνευστής, καθοδηγητής σ' όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και σε εμένα προσωπικά. Διακριτικός, ευγενικός, σταθερός και επίμονος σ' ό,τι μας ζητούσες αλλά χωρίς ποτέ να πιέζεις... Αταλάντευτη και βαθιά η πίστη σου στο Κόμμα, πρόσθετες μόνο, μέλη, οπαδούς, φίλους, χωρίς να αφαιρείς τίποτα, χωρίς να διαιρείς. Θα σε θυμάμαι πάντα με αγάπη, με ευγνωμοσύνη, γιατί μου έμαθες πολλά, γιατί με ενέπνεες, γιατί δίδασκες με τη σταθερότητα, τη σεμνότητα, τη στάση ζωής σου. Στη μνήμη σου αφιερώνω 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Εκπαιδευτικών Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ
Φρίντα Χατζηβαρίτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα, ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης 50 ευρώ για το κόμμα του, το ΚΚΕ, που αγωνιζόταν και πάλευε όλα τα χρόνια της ζωής του.

Η κόρη του Στέλλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή γαμπρού μας ΛΟΥΚΑ ΔΟΥΔΟΥΝΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πλήρης ημερών, αλλά από τη μνήμη και την καρδιά μας δεν θα φύγει ποτέ, προσφέρουμε 330 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου και ΚΟΒ Πρόνοιας Β. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες που έδωσε με το κόμμα μας, το ΚΚΕ, για έναν κόσμο καλύτερο, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Σουλτάνα - Ευαγγελία - Φλώρα

  • Στη μνήμη του σ. ΛΟΥΚΑ ΔΟΥΔΟΥΝΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πλήρης ημερών, δεν θα ξεχάσουμε το χαμόγελό του και τη φλόγα στα μάτια του όταν μιλούσε για το ΚΚΕ και τους αγώνες του. Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου το ποσό των 100 ευρώ.

Σύντροφοι από το Ιλιον

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ, αγωνιστή του ένδοξου ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του και ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ (Μόσχου), πολιτικών προσφύγων από την ΕΣΣΔ (Τασκένδη). Στον ιερό σκοπό που αφιερώσατε τη ζωή σας, στον αγώνα του λαού μας 1946 - 1949 παλεύουμε και εμείς σήμερα. Πέρασαν 8 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας τόσο άδικα και σύντομα ο πολυαγαπημένος μας ΝΤΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ. Το χαμόγελό του και η αισιοδοξία του που είχε πάντα για τη ζωή είναι νωπά στη σκέψη μας. Εμεινε πιστός στις πανανθρώπινες αξίες της τάξης που τον γαλούχησε και τον διαμόρφωσε, της εργατικής τάξης. Στη μνήμη τους και με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι).

ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ
ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ
Η κόρη και γυναίκα Βασιλική Κελεπούρα, τα παιδιά και εγγόνια

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΘΕΩΝΗΣ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι).

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΩΚΡΑΤΗ και ΙΟΥΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Οι κόρες τους Γεωργία και Ελένη Καρναβά

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Αυγούστου 2022 συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ. Μέλος του ΚΚΕ από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και τον θάνατό του, σχεδόν 60 χρόνια προσφοράς. Υπηρέτησε με πίστη και ανιδιοτέλεια την υπόθεση της εργατικής τάξης από οποιαδήποτε θέση του ανέθεσε το ΚΚΕ. Στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων, στο Αγροτικό, με άρθρα στην ΚΟΜΕΠ, Γραμματέας της ΚΟΒ Πεντέλης επί σειρά ετών.

Στη μνήμη του η σύντροφός του Υβέτ προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πεντέλης, 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΛΙΑΓΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΗ και του πατέρα μου ΛΙΑΣΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Λιαγκάκη Μαρία

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ
***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΗ (φωτ.), ο οποίος στάθηκε όρθιος και το 1968 και στο 13ο Συνέδριο του ΚΚΕ. Επίσης στη μνήμη του διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Διαμαντή), προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κορινθίας του ΚΚΕ.

Γ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή - αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. Σταθερός στις αρχές του, συνεπής, υπερασπίστηκε τις κομμουνιστικές ιδέες, τις θέσεις, την πολιτική του ΚΚΕ, φυλακές, εξορίες. Αλύγιστος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και περηφάνια, για την προσφορά του στον αγώνα, για το δίκιο του λαού, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Οι ανιψιοί του, Σταμάτης και Χρήστος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αγίας Αννας - Κόκκινου Μύλου το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Ιούλη «έφυγε» από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 93 ετών, η μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ - ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ. Γεννημένη το 1929 στο Ριζοχώρι Πέλλας από πρόσφυγες γονείς εντάχθηκε από νωρίς στη βιοπάλη για την επιβίωση, ως η μεγαλύτερη της οικογένειάς της. Το 1946 επιλέγει τον δρόμο του ένοπλου αγώνα βλέποντας το αστικό κράτος να διώκει και να συλλαμβάνει τον πατέρα της, Βενιαμίν, για τις επαναστατικές του ιδέες. Εντάσσεται στο τάγμα Στάθη στο αρχηγείο του Καϊμακτσαλάν και έπειτα παίρνει μέρος σε μια σειρά από μάχες ως βοηθός χειριστή - γεμιστής οπλοπολυβόλου. Τραυματίζεται στα πόδια το 1948 από επιδρομή αεροπλάνου και νοσηλεύεται στις Λαϊκές Δημοκρατίες της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Αρχές του 1949 ξαναπαίρνει θέση στη μάχη μέχρι την υποχώρηση του ΔΣΕ τον Αύγουστο του 1949. Ακολουθώντας τον δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς παντρεύεται με τον Κώστα Κατακαλίδη, επίσης μαχητή του ΔΣΕ, και αποκτούν 3 παιδιά, τον Θόδωρο, την Ρούλα και την Σόνια. Επαναπατρίζονται το 1977 και έκτοτε διαμένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη παλεύοντας για την επιβίωση σε ένα διαφορετικό, δύσκολο περιβάλλον που καμία σχέση δεν είχε με τη διαβίωση στη Σοβιετική Ενωση.

ΑΘΗΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΑΘΗΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
Στη μνήμη της η κόρη της και τα εγγόνια της προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κοζάνης, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΤΗΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ

ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΛΑΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ

ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΝΑΒΑ ΙΟΥΛΙΑ
ΚΑΡΝΑΒΑ ΙΟΥΛΙΑ

ΣΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΚΗΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΚΗΣ ΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΔΟΥΔΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΔΟΥΔΟΥΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΗΣ

ΛΕΜΟΝΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΟΥ
ΛΕΜΟΝΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ