ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 12 Μάη 2023
Σελ. /24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του γιου και αδερφού ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΥ, τον οποίο χάσαμε πρόωρα και αναπάντεχα, προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές, μέσω ΚΟ ΑΕΙ και Ερευνας.

Η μητέρα του, Τούλα Μπουντόλου

Ο αδερφός του, Κώστας Μπουντόλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του προπάππου του, ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, καθηγητή και Γραμματέα του ΕΑΜ Ρεθύμνου, ο οποίος σκοτώθηκε από τους Γερμανούς κατακτητές την περίοδο της Κατοχής, ο ΚΝίτης δισέγγονός του, Δημήτρης Αναγνώστου, φοιτητής της Παντείου, προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυσή του στον προεκλογικό αγώνα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΛΟΣ
Δύο φωτιές στην Αττική

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χτες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, σε χώρο εργοστασίου ξυλείας, επί της λεωφ. Γεωργίου Γεννηματά, στη Μαγούλα Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Νωρίτερα, άλλη φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που βρίσκεται επί της οδού Αχαρνών, στο ύψος του Αγίου Ελευθερίου, όπου έγινε παρέμβαση της Πυροσβεστικής με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα, ενώ η Τροχαία προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Κ. Καβάφη.


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα κοντά στο Καλλιμάρμαρο

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 χτες τα ξημερώματα κοντά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο στην Αθήνα, μεταξύ ενός λεωφορείου και μίας μηχανής. Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα έγινε στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, όταν μοτοσικλέτα με αναβάτη 30χρονο ειδικό φρουρό συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο που έστριβε στο ρεύμα ανόδου προς την Αρδηττού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του. Ελαφρά τραύματα υπέστη και ο οδηγός του λεωφορείου. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έγινε παραβίαση κόκκινου σηματοδότη.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ