ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 13 Μάη 2023 - Κυριακή 14 Μάη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των θείων μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ, ΓΙΩΡΙΚΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ και ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ, όλοι μαχητές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ από το Μεσόβουνο Κοζάνης, προσφέρω μέσω της Οργάνωσης Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης 200 ευρώ στο δοξασμένο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση και εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές στις 21 Μάη.

Βασιλική Νταφλάκη

***

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης από τους Χράνους Μεσσηνίας, προσφέρω για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μπροστά στις εκλογές, 500 ευρώ, ως πρώτη δόση.

Ειρήνη Μουτζούρη, συνταξιούχος γιατρός

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια που μας λείπεις πολύ σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, της προσωπικής και της κομματικής, που φέτος πάλι συμπίπτουν πολλές εκλογικές μάχες! Για την Οικονομική Εξόρμηση των εκλογών, στη μνήμη της ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, η κόρη της Μαρία προσφέρει 120 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, άξιου μέλους και στελέχους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 500 ευρώ για τις ανάγκες της εκλογικής μάχης του τιμημένου ΚΚΕ. Είναι οι πρώτες εκλογές που «λείπεις» και μας λείπεις πολύ. Για πάντα, σ' αγαπάμε, σε θυμόμαστε, προχωράμε, θα νικήσουμε.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τον θάνατο του συντρόφου, αγωνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ. Πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή η σύζυγός του, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΟΥΤΛΗ. Στη μνήμη τους η οικογένειά τους προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού.

***

ΦΩΤΟ

Ο Αντώνης Κουτλής προσφέρει 50 ευρώ στη μνήμη της ΝΑΝΤΙΑΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ, μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

«Μέρα Μαγιού μας μίσεψες ...» αναπάντεχα πριν από 9 χρόνια, αγαπημένε αδερφέ. Στη μνήμη του πρόωρα ταξιδεμένου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη». Το κενό που άφησε δε μετριέται. Η μνήμη του μας συντροφεύει καθημερινά στους αγώνες για τη ριζική ανατροπή, για τα ιδανικά του κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσε με συνέπεια και αποφασιστικότητα όλη του τη ζωή, με ακλόνητη πίστη πως θα φτιάξουμε «έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Η αδερφή του Σμαράγδα Αγγουράκη

  • Στις 12 Μάη συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τότε που «έφυγε» απρόσμενα από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και στέλεχος του Κόμματος ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ. Θα είναι όμως πάντα παρών στους αγώνες μας για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για την παγκόσμια ειρήνη, για μια ανώτερη κοινωνία, τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, που με υποδειγματική σεμνότητα, πίστη και αυταπάρνηση υπηρέτησε.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 2

Ο σύντροφος Αντώνης Παπασταθόπουλος, στη μνήμη του γιου του ΝΙΚΗΤΑ και της γυναίκας του ΝΤΙΝΑΣ, ενόψει των βουλευτικών εκλογών και της ανάγκης για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στην ΤΟ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πάνε έξι μήνες που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑ (φωτ.). Ενα δυναμικό άτομο, που άλλοτε αυθόρμητα και άλλοτε συνειδητά και οργανωμένα, αγωνιζόταν για την ισότητα των ανθρώπων, την ισονομία των δύο φύλων και μια ελεύθερη κοινωνία. Τα πρώτα της χρόνια, τα έζησε σε ένα χωριό έξω από τη Λάρισα. Ως νήπιο, μετέφερε φαγητό και μηνύματα στους αντάρτες. Λίγο αργότερα, σε νεαρή ηλικία, ήταν από τις πρώτες γυναίκες που καθιέρωσαν το παντελόνι και την αγορίστικη κουπ. Την φώναζαν «η Τούλα το αντράκι»! Μεγαλώνοντας, εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος. Συμμετείχε δυναμικά στους αγώνες του κλάδου, συσπειρώνοντας γύρω της πολλούς συναδέλφους της. Μέσα σε αυτές τις διαδικασίες, γνώρισε και παντρεύτηκε τον σύντροφο ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΡΑΒΙΔΑ (1941 - 1996), ο οποίος, όντας ήδη μέλος του ΚΚΕ και συνδικαλιστής, τη βοήθησε να οργανώσει τον αγώνα της, αρχικά μέσα από τον Σύλλογο Γυναικών (όπου για αρκετά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος) και στη συνέχεια μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Παρά την έλλειψη εκπαίδευσης, καθώς ως παιδί οικοδόμου (οικοδόμος = κομμουνιστής) της απαγορεύτηκε η εγγραφή στο Γυμνάσιο, η ίδια άδραχνε κάθε ευκαιρία να διαβάζει. Αγωνιστική και πιστή στα ιδανικά του Κόμματος, δεν σταμάτησε ποτέ να μιλάει και να αγωνίζεται για αυτά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Στη μνήμη του πατέρα μου Σωτήρη Καραβίδα και της μάνας μου Τούλας Καραβίδα προσφέρω 20 ευρώ για ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, στα 29 του χρόνια στάλθηκε επί δύο χρόνια όμηρος στη ναζιστική Γερμανία. Στη συνέχεια έγινε μαχητής του ΔΣΕ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Επεσε την τελευταία μέρα της υποχώρησης του ΔΣΕ, το 1949, στις Πρέσπες.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, επίσης όμηρος για δύο χρόνια στη Γερμανία, και μαχητής μετά στην 3χρονη εποποιία του ΔΣΕ, βρέθηκε στην πολιτική προσφυγιά στην Τασκένδη. Επέστρεψε στην Πτολεμαΐδα με την οικογένειά του το 1976 και πέθανε το 1996 σε ηλικία 71 ετών.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, πολιτικός εξόριστος στη Μακρόνησο στην εφηβεία του, πέθανε το 1998 σε ηλικία 68 ετών.

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, σύζυγος του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, δραστήριο μέλος της ΕΠΟΝ, πέθανε το 1998 σε ηλικία 71 ετών.

Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Πόλης Πτολεμαΐδας, 500 ευρώ, για την ενίσχυση του εκλογικού αγώνα.

Κώστας Κωνσταντινίδης, Πτολεμαΐδα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 μήνες από τότε που «έφυγε» ο πολυαγαπημένος σύντροφος ΑΒΡΑΑΜ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ. Πάντα μαχητικός σε όλα τα καλέσματα του Κόμματος, ακέραιος ιδεολογικά και πολιτικά, δούλευε ακούραστα μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του για την προώθηση της πολιτικής και των ιδεών του Κόμματος. Αυτή του η στάση επέδρασε και στην οικογένειά του. Ηταν χαρούμενος που τα παιδιά και τα εγγόνια του στρατεύτηκαν στον οργανωμένο αγώνα. Δεν θα ξεχάσουμε τη συμβολή του, τη μαζικότητα, τη γενναιοδωρία και τη συντροφικότητα που τον διέκριναν. Αποτελούσε παράδειγμα για τους νεότερους συντρόφους.

Στη μνήμη του τα μέλη και φίλοι της ΚΟΒ Ανάληψης της ΤΟ του δήμου Θεσσαλονίκης προσφέρουμε ως ενίσχυση το ποσό των 500 ευρώ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
***

ΦΩΤΟ

Πέντε χρόνια πέρασαν από τη μέρα που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Γεννήθηκε σε οικογένεια αγωνιστών και γαλουχήθηκε στις αξίες και στα ιδανικά του Κόμματος, με αποτέλεσμα στα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια να οργανωθεί στην ΚΝΕ και στη συνέχεια στο ΚΚΕ. Στη σύντομη ζωή της πέρασε δύσκολες μέρες, όμως πάντα έβρισκε το κουράγιο και τη δύναμη να προχωρά. Συμμετείχε ενεργά σε Συλλόγους Γονέων, στον Γυναικείο Σύλλογο Κορυδαλλού (μέλος της ΟΓΕ) και σε Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Στη μνήμη της τα παιδιά της Χρόνης και Δημήτρης καθώς και ο σύζυγός της Γιώργος Φιφλής ενισχύουν το ΚΚΕ με 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Εργατών δήμων Νίκαιας - Κορυδαλλού.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΛΙΚΗ, της μητέρας μου ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΣΑΛΙΚΗ, κομμουνιστών αγωνιστών, αλλά και του θείου μου ΜΗΤΣΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ, αξιωματικού του ΔΣΕ που σκοτώθηκε στις επιχειρήσεις στη Μουργκάνα, προσφέρω στο ΚΚΕ για το οποίο αγωνίστηκαν το ποσό των 300 ευρώ.

Αλέκος Τσαλίκης

***

ΦΩΤΟ

Μπροστά στην εκλογική μάχη στις 21 Μάη και στη μνήμη της αγαπημένης του συντρόφισσας στη ζωή και στους αγώνες ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗ, ο Σταύρος Κουτράκης προσφέρει 300 ευρώ στην ΚΟ Σάμου για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου της ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗ, η Ρούλα Στεφανάκη - Μαυρατζώτη προσφέρει 100 ευρώ στην ΚΟ Σάμου για την οικονομική ενίσχυση της μάχης που δίνει το ΚΚΕ για τις εκλογές της 21ης Μάη.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/3/2023 «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 84 ετών, ο σύντροφος ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Γ. ΦΑΝΟΣ από τη Γαστούνη Ηλείας, βυθίζοντας σε θλίψη τους συντρόφους του, την οικογένειά του και τους φίλους του. Σύντροφε Μάκη, για μας ζεις, και θα ζεις για πάντα μέσα μας με την παρακαταθήκη που μας έχεις αφήσει, της τιμιότητας, της καλοσύνης, της σεμνότητας, της αγάπης, της ανιδιοτέλειας και του αγώνα. Εχεις αφήσει το στίγμα σου μέσα από τον αγώνα που έδινες σε όλη σου τη ζωή για ισότητα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για έναν καλύτερο κόσμο. Ζεις μέσα από το κόμμα σου, το ΚΚΕ, που το υπηρέτησες μέχρι το τέλος της ζωής σου.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
Στη μνήμη του συντρόφου τα μέλη της ΚΟΒ Κάμπου Ηλείας και συγγενείς σου προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κάμπου Νομού Ηλείας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τις 15/5/22 που ο σύντροφός μας ΔΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ «έφυγε» από κοντά μας. Η οικογένειά του στη μνήμη του προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ξενοδοχείων «Athens Plaza» - «Μεγάλης Βρετανίας», ως ελάχιστο χρέος απέναντι στις αξίες και τα ιδανικά που πορεύτηκε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Μάη συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τότε που ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ μας άφησε να παλεύουμε μόνοι μας για έναν καλύτερο κόσμο. Ηταν πολύ τυχερός που τις μαύρες μέρες της Κατοχής και του Εμφυλίου το ΚΚΕ είχε φωτίσει το μυαλό του. Το φως αυτό δυνάμωσε με τους αγώνες του και έμεινε να καθοδηγεί όλους εμάς. Ευγνώμονες στον φάρο του ΚΚΕ, που έχει φωτίσει τις ζωές όλων μας, προσφέρουμε στη μνήμη του το ποσό των 400 ευρώ για να ενισχύσουμε τον αγώνα.

Οι οικογένειες των παιδιών του Γιώτας, Τάκη και Μίμη Μιχαλακάκου και οι οικογένειες των εγγονιών του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΒΟΥΛΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα και ξαφνικά από τη ζωή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που με πίστη υπηρέτησε μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής της, το ποσό των 50 ευρώ.

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Η κόρη της Χριστίνα και τα εγγόνια της Φώτης και Βούλα

***

ΦΩΤΟ

Πριν από τρεις μήνες «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος σύντροφος και συνάδελφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΣΟΥΛΗΣ. Πάλεψε με θάρρος και τόλμη το πρόβλημα της υγείας μέχρι το τέλος. Αγωνιστής σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, στον εργασιακό χώρο στον ΟΤΕ, στο ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος μέχρι το τέλος, στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Εχαιρε μεγάλης εκτίμησης για το ήθος, την αγωνιστικότητα, την πρωτοπόρα δράση σε όλους τους τομείς. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων, στο ΚΚΕ το ποσό των 455 ευρώ.

Αντωνίου Γιάννης, Βασιλόπουλος Δημήτρης, Δαλέζιος Παναγιώτης, Δάρρας Γιώργος, Δημάρατος Ηλίας, Καβαλέρος Παντελής, Καλλιανός Παναγιώτης, Κομπλίτσης Δημήτρης, Κούρτη Ρούλα, Μπούκουρης Ανδριανός, Ρήγα Τασία, Ρουτζούνη Ευανθία, Σαλπέας Πέτρος, Σιτζάνης Νίκος, Τσούνας Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στις 10 Απρίλη 2023 ξημερώματα «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ. Μέλος του ΚΚΕ. Στάθηκε αταλάντευτος κομμουνιστής μέχρι το τέλος. Ολη του η ζωή ήταν δεμένη με το Κόμμα.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου.

Επίσης, τα μέλη της ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών, μέλος της οποίας ήταν και ο σ. Δημήτρης, προσφέρουν στη μνήμη του 240 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.


ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ

ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ
ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ

ΑΒΡΑΑΜ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΑΒΡΑΑΜ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΒΟΥΛΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΑΝΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΑΝΟΣ

ΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑ
ΤΟΥΛΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑ

ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ
ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ

ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΣΟΥΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΣΟΥΛΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ