ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 23 Ιούνη 2023
Σελ. /28
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ολοι σήμερα στο μεγάλο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

RIZOSPASTIS

Σήμερα Παρασκευή στις 8.30 μ.μ., στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί τον λαό και τη νεολαία με την παρουσία τους «να κοκκινίσουν το κέντρο της Θεσσαλονίκης». Να συμμετάσχουν στο μεγάλο λαϊκό - αγωνιστικό ραντεβού και να εκφράσουν την απόφασή τους «για πιο δυνατό ΚΚΕ! Για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, γι' αυτά που ονειρευόμαστε και μπορούμε να κατακτήσουμε!».

Καλεί όλους όσοι αντάμωσαν με το ΚΚΕ μέσα στους αγώνες, που προβληματίζονται, που οργίζονται, που απογοητεύονται, αλλά δεν το βάζουν κάτω, να ξαναβρεθούν σήμερα στη μεγάλη συγκέντρωση και να φωνάξουν: Η ελπίδα είναι εδώ! «Να δώσουμε ώθηση σε όσους ακόμη διστάζουν, αλλά την Κυριακή 25 Ιούνη, μπορούν να κάνουν το βήμα. Ολοι στη μάχη, λοιπόν, με το ψηφοδέλτιο σε κάθε λαϊκό σπίτι της Θεσσαλονίκης».

Οι προσυγκεντρώσεις των Οργανώσεων έχουν οριστεί στις 7.30 μ.μ. ως εξής:

-- Μητροπόλεως και Αριστοτέλους οι κλαδικές Οργανώσεις και οι Οργανώσεις της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

-- Γούναρη και Τσιμισκή οι Οργανώσεις Δήμου και Ανατολικής Θεσσαλονίκης και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Επίσης, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ δρομολογούν λεωφορεία για τη συμμετοχή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση.

Λεωφορεία αναχωρούν:

-- Από Βασιλικά στις 6.30 μ.μ., από τον συνεταιρισμό Βασιλικών (τηλ. 6932964486). Από Θέρμη στις 6.50 μ.μ., από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης (τηλ. 6978373305).

-- Από Περαία στις 6.45 μ.μ., από την Πισαλίδη.

-- Από Εύοσμο στις 7 μ.μ., από την πλατεία Ευόσμου.


Βρες έγκαιρα πού ψηφίζεις!

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι τις εκλογές και πρέπει άπαντες να μάθουν και να σιγουρέψουν το πού ψηφίζουν. Ολοι και όλες και ειδικά οι ετεροδημότες πρέπει να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών και στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση, https://mpp.ypes.gov.gr/#/ για να επιβεβαιώσουν 100% ότι ψηφίζουν εκεί που νομίζουν και να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ