ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 1 Ιούλη 2023 - Κυριακή 2 Ιούλη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ)
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΥ.

Ξαφνικά στα 32 σου σε χάσαμε για πάντα, αγαπημένε μας Παναγιώτη. Νωρίς και άδικα. Εμείς, η οικογένειά σου, που μένουμε πίσω, θα συνεχίσουμε στον δρόμο που βάδισες για να φέρεις σε όλο τον κόσμο το ψωμί, το φως και το τραγούδι. Στο Κόμμα που αγάπησες και πρόσφερες σεμνά, μαχητικά, με το χαμόγελο ό,τι μπορούσες, θα είμαστε συνεπείς μέχρι το τέλος. Στη μνήμη σου προσφέρουμε το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ, για να είναι όσο γίνεται πιο δυνατό στις μάχες που δίνει, μέσω ΤΟ Εκπαιδευτικών και Ρεθύμνου.

Η οικογένειά σου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, το γένος ΜΩΡΑΪΤΗ, προσφέρουμε στο κόμμα μας μέσω της ΚΟΒ Δ' Διαμερίσματος Πειραιά 200 ευρώ.

Τα παιδιά της και τα εγγόνια της

  • Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, η Ολγα Μωραΐτη προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ - ΦΟΥΣΕΚΗ, που στις 7 Ιούλη συμπληρώνονται 7 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή, ο σύζυγός της Παναγιώτης Φουσέκης προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου, 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, που υπηρέτησε πιστά ως μέλος του έως το τέλος της ζωής της η συντρόφισσα Κατερίνα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των ηρωικών μαχητών της ΙΙ Μεραρχίας του ΔΣΕ, άξιων τέκνων της ανταρτομάνας Ρούμελης και του διοικητή της ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Διαμαντής), προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ, ως τρίτη δόση, για την κατασκευή των μνημείων του ΔΣΕ.

Μιχάλης Παπ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων και φίλων ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΡΙΔΑ και ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

Αποστόλης - Ελένη

***

Πέρασαν 8 ολόκληρα χρόνια που χάσαμε τον αγαπημένο μας ΘΑΝΑΣΗ ΓΑΡΙΔΑ. Yπήρξε για πολλές δεκαετίες μέλος του ΚΚΕ και πάντα έδινε δυναμικό «παρών» σε όλους τους αγώνες της εργατικής τάξης. Η απουσία του από κοντά μας είναι μεγάλη και το κενό που άφησε στις ζωές μας δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Η αγάπη που μας έδωσε θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές μας, και τα ιδανικά του θα φωτίζουν τον δρόμο μας. Στη μνήμη του η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ (φωτ.), από τις Μέλαμπες Ρεθύμνου, και του ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΡΟΥΛΙΝΟΥ, από το Ηράκλειο, που δολοφονήθηκαν συλληφθέντες ύστερα από σκληρές μάχες που έδωσε ο Δημοκρατικός Στρατός στον Ψηλορείτη το 1947 με καπετάνιο τον Γιάννη Ποδιά και δύναμη περίπου 65 μαχητών, κυκλωμένοι από 2.500 εθνικόφρονες και χωροφυλακή του Ηρακλείου και Ρεθύμνου, ο Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του η γυναίκα του προσφέρει 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κάτω Ιλίου.

***

ΦΩΤΟ

«Μπράτσα μύρια εσένα φρουρούν, λογισμοί σε σένα παντού».

Ζαχαριάδη Αρχηγέ, και ο δικός μας λογισμός κοντά στον επαναστάτη Αρχηγό του ΚΚΕ, τον μάστορα της μαρξιστικής - λενινιστικής σκέψης και της εφαρμογής της στην Ελλάδα που εδώ και πάνω από μισό αιώνα ξένοι και ντόπιοι προδότες βαλθήκανε να αμαυρώσουνε το έργο και την προσωπικότητά του πλάι στον ταξικό εχθρό. Μάταια, όμως, γιατί τούτα είναι συνώνυμα του δίκαιου και της ιστορίας του λαού μας.

Στην αθάνατη μνήμη του σ. ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ (1935 - 1956), αρχιστράτηγου του ΔΣΕ (1947 - 1949) και 9 φορές δραπετεύσαντα από τις αστικές φυλακές, ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, προσφέρουμε για τις εκλογικές απαιτήσεις του Κόμματός μας στην ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ.

ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Οι οικογένειες Σταύρου και Δημήτρη Λεβέντη

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Ιούνη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο πατέρας, παππούς, αδερφός και συμπέθερος, ο σύντροφος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ. Για όλους τους αγώνες του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, οι οικογένειες του Γιώργου Θεοδόση και της Ντιάνας Λιάκου, του Σπύρου Θεοδόση και της Εφης Μοτζουρέλη, του Κώστα, της Γεωργίας και της Βαρβάρας Λιάκου, του Μπάμπη και της Ρουμπίνας Θεοδόση, καθώς και ο Αλέκος Θεοδόσης προσφέρουν 370 ευρώ οικονομική ενίσχυση μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών ΒΔ και ΚΟΒ Αμπελοκήπων Ζακύνθου.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, στέλεχος της Αριστεράς. Παρά την απουσία του, οι συναντήσεις των φίλων και συναγωνιστών του, που ήταν δική του ιδέα, δεν σταμάτησαν και δεν θα σταματήσουν. Αυτήν τη φορά για τα δύο χρόνια που μας λείπει, στη μνήμη του, προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΛΑΤΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ, που έμεινε πιστός στο ΚΚΕ μέχρι τον πρόωρο θάνατό του, η σύζυγός του Αλέκα και τα παιδιά του Γιώργος, Ελένη και Απόστολος προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 17/4/2023 συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τον θάνατο της συντρόφισσας ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ, Γραμματέα της ΚΟΒ ΕΒΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Για 4 δεκαετίες η Βάσω υπηρέτησε το Κόμμα με αυταπάρνηση από όποια στελεχική ή άλλη θέση την έταξε το Κόμμα. Διακρινόταν για το ήθος, την τιμιότητα, την καθαρότητα της σκέψης και την πίστη της στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Πάντα στην πρώτη γραμμή κάθε μάχης που έδινε το Κόμμα, ιδιαίτερα στους ΕΒΕ και το γυναικείο κίνημα της περιοχής.

ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΕΛΕΝΗ
Στη μνήμη της οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ ΕΒΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ και φίλοι του Κόμματος από τον χώρο των ΕΒΕ προσέφεραν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Ιούλη 2023 συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή η αγαπημένη μας αδελφή ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ, μέλος του ΚΚΕ, που πάλεψε σταθερά και συνειδητά για τους σκοπούς και τις ιδέες του από τα νεανικά της χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής της. Η απουσία της είναι δυσβάσταχτη και το κενό που άφησε δυσαναπλήρωτο. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής.

Ανδρέας Καψόπουλος - Αθηνά Πιπεράκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Ιούλη συμπληρώνονται 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ (φωτ.). Τρία χρόνια χωρίς την πολύτιμη και απαραίτητη παρουσία του στην οικογένειά του και στον κοινωνικό αγώνα που τόσο σεμνά υπηρέτησε μέχρι το τέλος. Τρία χρόνια χωρίς τη ζεστασιά του λόγου του, τη διορατικότητά του και τις συμβουλές του. Το παράδειγμά του παραμένει ζωντανό όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και σε όσους τον γνώρισαν και αποτελεί στήριγμα στους αγώνες που δίνουμε όλοι μας. Νίκο, μας λείπεις.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ, γιου και αδερφού μας, δίνουμε 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαλανδρίου.

Η γυναίκα του Αννα και η κόρη του Βασιλική Μπερτσιά

***

Το ΔΣ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας συμπαραστέκεται στη βαριά θλίψη της προέδρου του Συνδέσμου Σούλας Ακζώτη για την απώλεια της ανιψιάς της ΠΕΝΥΣ ΤΣΙΤΙΜΑΚΗ, που «έφυγε» αναπάντεχα και πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Στη μνήμη της το ΔΣ καταθέτει το ποσό των 120 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Δ3 του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Καλό ταξίδι Πένυ.

***

ΦΩΤΟ

Κάτω από μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετήσαμε τον ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ στην κηδεία που έγινε στις 23/05/2023 στα νεκροταφεία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Τον Κώστα τον γνώρισα το 1948 ως μαχητή του ΔΣΕ στην 65η μονάδα του ΔΣΕ. Αμούστακος ΕΠΟΝίτης, ο Κώστας με το πολυβόλο «Μπρεντ», 16χρονος σκοπευτής, πάντα χαμογελαστός και ακούραστος. Για τη φιλία μας, υπάρχει δική μας εξήγηση. Σε διαφορετικό χρόνο υπηρετήσαμε στον ίδιο λόχο με διοικητή τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, νεαρό λαογέννητο αξιωματικό του ΔΣΕ με μεγάλες ικανότητες. Σε μάχη τραυματίστηκε βαριά, με αεροπλάνο μεταφέρθηκε στη Σόφια, όμως κατά την πτήση κατέληξε. Πάντα ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον για να μάθουμε κάτι για τον Παναγιώτη.

Ο Κώστας γεννήθηκε το 1932 στο Παλαιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς, μαχητής του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στην Μπερκόβιτσα Βουλγαρίας, πολιτικός πρόσφυγας στη ΓΛΔ. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου «Καρλ Μαρξ» της Λειψίας.

Στη μνήμη του ο Μηνάς Μερτζανίδης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Ιούλη συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μου συζύγου και συντρόφου ΚΑΡΑΓΑΪΤΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, πολιτικού πρόσφυγα από τη Ρουμανία. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ντεπώ, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Σοφία Καραγαϊτάνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΧΙΩΤΗ, παλιού συναδέλφου και συντρόφου από την Τράπεζα Πίστεως (ALPHA BANK), συγκέντρωσα και προσφέρω στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ ALPHA BANK.

Ο Γιάννης Χιώτης από το 1970 δούλευε ως τραπεζοϋπάλληλος. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1975, αναλαμβάνοντας σειρά υπεύθυνων χρεώσεων. Διατέλεσε για χρόνια μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Μεσσηνίας του ΚΚΕ. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας από το 1986 μέχρι το 1995. Επίσης, ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας την περίοδο 1999 - 2003. Διακρινόταν για τους δεσμούς που είχε με τα λαϊκά στρώματα, για τη μαχητικότητα και την πίστη στα ιδανικά του Κόμματος. Καθημερινός μπροστάρης σε όλους τους λαϊκούς αγώνες.

ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Θοδωρής Νικολάκης

***

ΦΩΤΟ

Με απέραντη θλίψη και πόνο αποχαιρέτησαν την συντρόφισσα ΑΡΤΕΜΙΣ (Αρτεμούλα) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 25/6 μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σύντροφοι, συγγενείς, συγχωριανοί, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κάπη Λέσβου. Γεννημένη τον Μάη του 1939, έζησε, όπως όλη η γενιά και η οικογένειά της, τη μαυρίλα και τις δυσκολίες της γερμανικής κατοχής αλλά και το μεγαλείο της λαϊκής ΕΑΜικής Αντίστασης για την απελευθέρωση της χώρας και μετέπειτα του ΔΣΕ.

Ο πατέρας της, Δημητρός Καραγιάννης, γνώρισε το πιο σκληρό πρόσωπο του αστικού κράτους στις φυλακές και τα ξερονήσια γιατί ήταν πρωτοπόρος ΕΑΜίτης. Η Αρτεμούλα και όλη η οικογένεια μπήκαν στις γραμμές του ΚΚΕ. Η ίδια είχε ξεχωριστή προσφορά στο γυναικείο κίνημα, πολλά χρόνια πρόεδρος στον Σύλλογο Γυναικών Κάπης της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας και μέχρι την τελευταία της πνοή νοιαζόταν για το Κόμμα και την εφημερίδα του, τον «Ριζοσπάστη». Ηταν σύζυγος του πρωτοπόρου κομμουνιστή της περιοχής Κώστα Χαραλάμπους, ο οποίος «έφυγε» το 2013.

Στη μνήμη της σύντροφοι, συγγενείς και φίλοι πρόσφεραν για την ενίσχυση του ΚΚΕ 420 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κάπης.

Επίσης, η οικογένεια εκφράζει τις ευχαριστίες της στους γιατρούς και ιδιαίτερα στους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της Αιματολογικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθήνας, όπου νοσηλεύτηκε τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΕΤΡΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗ, που γεννήθηκε στα Επισκοπιανά Κέρκυρας και «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, η σύζυγός του, Ελευθερία Φούρκα, προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Περάματος το ποσό των 150 ευρώ.

Θα σε θυμάμαι πάντα, για την αξιοπρέπειά σου, την ευγένεια της ψυχής σου, για την αγάπη σου στον άνθρωπο, για την προσφορά σου σε όποιον είχε ανάγκη.

ΚΑΡΑΓΑΪΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΑΓΑΪΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που εκτελέστηκε τον Ιούνη του 1949, του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που πέθανε τον Μάρτη του 1965 έπειτα από πολλές σκληρές δοκιμασίες, φυλακές και εξορίες, του γιου μου ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, που πέθανε στις 15 Ιούνη 2022, του αδερφού μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που πέθανε τον Νοέμβρη του 2020, του γαμπρού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, που πέθανε τον Απρίλη του 2013, του αδερφού μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που πέθανε τον Γενάρη του 2023, της νύφης μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που πέθανε τον Δεκέμβρη του 2001, και όλων των αγωνιστών του χωριού μου, Μοσχοκαρυάς Φθιώτιδας, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Βούλα Καρλαύτη - Κωστοπούλου


ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΑΡΙΔΑΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΒΑΣΩ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ
ΒΑΣΩ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΤΑΚΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΤΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΑΡΤΕΜΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ