ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2023 - Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΓΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΓΙΑΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη μου αδερφούλα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ. Στη μνήμη της προσφέρω στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

Ειρήνη Ιασωνίδου

***

Στη μνήμη του παππού μας, ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ.

Ολγα Πλιάτσικα, Φεράτ Τουμ, Ρόζα και Αρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 2/8/2023 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του Γιούλη Σκουλαρίκη προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου για την ενίσχυση του ΚΚΕ που υπηρέτησε πιστά ως το τέλος της ζωής του.

Επίσης, σύντροφοι και φίλοι του ΚΚΕ από την ΚΟΒ Τυρνάβου στη μνήμη του συντρόφου Νίκου Κούβελα και αντί για στεφάνι στην κηδεία του, προσέφεραν στο ΚΚΕ 220 ευρώ, όπως ήταν η επιθυμία της οικογένειάς του, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα για να γίνουν πράξη όλα αυτά για τα οποία πάλεψε ως το τέλος της ζωής του ο σύντροφος Νίκος, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

***

ΦΩΤΟ 3

Σήμερα κλείνουν 48 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο παππούς μου ΠΡΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Μέσα από αντιξοότητες, από διωγμούς και εξορίες, έδωσε το αγωνιστικό «παρών» σε όλες τις φάσεις του κινήματος, από το ΕΑΜ μέχρι και τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ ως μέλος του μέχρι το τέλος. Το μεγαλύτερο προσόν που δίδαξε σε όλους ήταν η ανιδιοτέλεια. Στον ίδιο αγώνα και ως συνοδοιπόρος του παππού βοήθησε με τις δικές της δυνάμεις η γυναίκα του και γιαγιά μου, ΠΡΑΣΟΥΛΑ ΕΛΕΝΗ. Στις δύσκολες στιγμές απουσίας του παππού εκείνη κράτησε την οικογένειά της αγωνιζόμενη μόνη της. Στην περίοδο της Κατοχής τον έκρυβε μέσα στο σπίτι τους σε ειδικό καταφύγιο. Στις εφόδους των Γερμανών και στις απειλές τους για να τον συλλάβουν ήταν πάντα ψύχραιμη προστατεύοντας τα δύο ανήλικα και μικρά παιδιά της, χωρίς ποτέ να προδώσει τον άντρα της. Στο ίδιο πάντα μετερίζι του αγώνα έχασαν τη ζωή τους ο θείος μου ΛΟΥΚΑΣ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, που απαγχονίστηκε από τους Γερμανούς κατακτητές στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς και ο θείος μου ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, που αποκεφαλίστηκε στον εμφύλιο πόλεμο, με τους θύτες να περιφέρουν το κεφάλι του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η αδερφή τους ΧΑΡΙΚΛΕΙΩ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) υπέστη και εκείνη όλες τις συνεπακόλουθες διώξεις, φυλακίσεις και εξορίες αλλά στάθηκε όρθια μέχρι το τέλος της. Ο μικρότερος αδερφός ΜΗΤΣΟΣ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΚΑΝΑΣ) (φωτ.) δεν απέφυγε ούτε και εκείνος όσα επιφύλαξε το μετεμφυλιακό καθεστώς σε όσους είχαν συνδεθεί με το ΚΚΕ. Κατάφερε να ορθοποδήσει και να υπερβεί προσωπικά ακόμα και τους πολιτικούς του αντιπάλους και να μείνει για όσους τον γνώριζαν ως ο άνθρωπος με τη χρυσή καρδιά. Τέλος, ο σύντροφος και οικογενειακός μας φίλος ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΓΙΑΣ (φωτ.) ακολούθησε και εκείνος τον δρόμο του Κόμματος ως αγωνιστής και ως στέλεχος μέχρι το τέλος της ζωής του. Το όραμα για μια σοσιαλιστική κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, φωτίζει πάντα τον δρόμο. Κανένας να μη σκύβει το κεφάλι σε κανέναν αλλά και για κανέναν λόγο. Σε αυτόν τον αγώνα και στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Γκάνας)
ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Γκάνας)
Πρασούλας Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΣ, ναυτεργάτης από το Καλλιάνι Γορτυνίας, μέλος του ΚΚΕ, που απεβίωσε το 1983, ήταν πάντα παρών στη σύντομη ζωή του σε όλους τους αγώνες εκείνης της περιόδου. Με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τον θάνατό του οι αδελφές του προσφέρουν στη μνήμη του στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γορτυνίας.

***

Στη μνήμη των συναγωνιστών της ΣΕΑΑΝ, πρώην μελών της ΕΣΚ Τυφλών ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΑΒΡΑΑΜ, ΑΓΚΑΘΑΝΙΔΗ ΦΕΛΙΞ, ΤΕΡΑΝΤΩΝΗ ΜΑΝΩΛΗ, και των πρώην μελών της ΕΣΚ Παραπληγικών ΣΤΑΜΚΟΥ ΑΝΝΑΣ και ΜΑΤΖΙΑΡΗ ΝΙΚΟΥ, ανάπηροι από τη Θεσσαλονίκη προσφέρουν 265 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάληψης.

***

ΦΩΤΟ 3

Την 1/9/2023 έκλεισαν 14 χρόνια που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή ο αδελφός μας και θείος ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ, παιδί πολιτικού πρόσφυγα από την Τασκένδη. Στη μνήμη του αλλά και των γονιών μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΑΝΝΑΣ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑ προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα αδέλφια Νίκος - Μαρίκα Μπαντόγια και τα ανίψια Δέσποινα - Γιάννης και Αθανασία - Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Ο Γιώργος Ζαμπάρας του Αποστόλη, στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΣΤΟΥΠΑ του Λεωνίδα, από τη Ρευματιά Μεσσηνίας, που πρόσφατα «έφυγε» άδικα και νωρίς από τη ζωή, προσφέρει το ποσό των 40 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Μεσσηνίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΠΑ (φωτ.), πιστού οπαδού του ΚΚΕ, μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη των αδελφών του, ΗΛΙΑ και ΜΙΧΑΛΗ, μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρουμε στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Η γυναίκα του Λίτσα

Η κόρη του Μαριάννα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος δίχως τον ΠΕΤΡΟ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ, από την Καβάλα, στέλεχος του ΚΚΕ και αγωνιστή του εργατικού και συνταξιουχικού κινήματος. Τον Πέτρο με το ζεστό χαμόγελο και το ήρεμο, φωτεινό βλέμμα. Εναν σπάνιο άνθρωπο και αγωνιστή. «Εφυγε» αφήνοντας το στίγμα του στο κίνημα με τη συνδικαλιστική και πολιτική του δράση. Στη μνήμη του η σύζυγός του Αννα και οι κόρες του Σαπφώ και Αναστασία προσφέρουν στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 500 ευρώ, όπως ο ίδιος σίγουρα θα επιθυμούσε.

***

ΦΩΤΟ

Ο Αντώνης και ο Γρηγόρης Δρούγκας, από τα Χανιά, στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΕΞΑΚΗ προσφέρουν στο Κόμμα 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Αυγούστου 2023 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της αγαπημένης μας αδερφής και θείας ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗ. Γεννήθηκε στον Κάμπο Ικαρίας το 1943. Εργάτρια, εντάχθηκε στις γραμμές του Κόμματος και παρέμεινε ενεργό μέλος μέχρι τον απροσδόκητο θάνατό της. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας, το ποσό των 200 ευρώ.

Νίκος Καλογερής

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του αγαπημένου μου πατέρα ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΜΠΙΠΗ, που με έμαθε να στέκομαι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο γιος του, Χρίστος

***

ΦΩΤΟ

Στις 22/8/21 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, 60 ετών. Από το 1974 οργανώθηκε στην ΚΝΕ και μετέπειτα στο Κόμμα. Πρόσφερε μέχρι την τελευταία του πνοή, πιστός στα ιδανικά και τις αξίες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Πάντα υπήρξε υποψήφιος σε εκλογικές αναμετρήσεις ως υποψήφιος βουλευτής στον νομό Φλώρινας και στην Περιφέρεια, όπου εκλεγμένος υπηρετούσε την πολιτική του Κόμματος επάξια.

ΧΑΡΙΚΛΕΙΩ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΩ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Η απώλειά του είναι πολύ σημαντική. Στη μνήμη του η σύζυγος Φωτούλα και τα παιδιά του Μαρία και Τάσος προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Φιλώτα 100 ευρώ για τις ανάγκες της ΚΟ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του αείμνηστου αγωνιστή πατέρα μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΙΡΑΛΗ και προς τιμήν του προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Ανω Τούμπας Θεσσαλονίκης, ως πρώτη δόση, το ποσό των 500 ευρώ.

Τα παιδιά του, Κλέαρχος και Παύλος Πειραλής

***

Στις 26 Αυγούστου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΑΔΜΗΕ.

Η οικογένειά της: Μαριέτα, Γιάννης, Ειρήνη, Αντρέας

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 3/9, στις 10 το πρωί, στην εκκλησία Μεταμόρφωση του Σωτήρος στη Μεταμόρφωση θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΔΑΝΤΗ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ ΔΕΔΔΗΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΟΛΥΖΩΗ. Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγες» από κοντά μας, μα είσαι πάντα μαζί μας. Στη μνήμη σου η οικογένεια της αδελφής σου Δάλλα Θηρεσίας προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων συναγωνιστριών του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗ, ΤΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ και ΝΑΝΤΙΑΣ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ μια μικρή προσφορά 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τις οικονομικές ανάγκες των δημοτικών - περιφερειακών εκλογών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΛΗΣ
Αιμιλία

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Αυγούστου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον πρόωρο χαμό της ΑΝΝΑΣ ΛΙΑΚΟΥ, συζύγου του συντρόφου Πέτρου Λιάκου από το Μαντούδι Ευβοίας. Η Αννα, αταλάντευτη κομμουνίστρια σε δύσκολες εποχές, έμεινε στο πλευρό του άντρα της στηρίζοντάς τον, μάνα τεσσάρων παιδιών δεν αρνήθηκε ποτέ να συνδράμει τις ανάγκες του Κόμματος, φιλοξένησε πολλές φορές στελέχη που λόγω διαφόρων αναγκών έπρεπε να μείνουν στην περιοχή. Στη μνήμη της ο σύζυγός της Πέτρος και τα αδέρφια του Κική, Γιαννούλα και Στέλιος προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Μαντουδίου, 35 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Για την αδελφή του ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΕΦΗ, που «έφυγε» πριν από έναν χρόνο, αγωνίστρια του ΚΚΕ, ο Μπάμπης Αθανασόπουλος καταθέτει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Υμηττού. Η φωτογραφία είναι από βράβευσή της στην Οικονομική Εξόρμηση, το έτος 2012, με δώρο το βιβλίο για τα 90 χρόνια ΚΚΕ.

***

Στις 30 Αυγούστου 1948, Αρκάδες, Μεσσήνιοι και Λάκωνες μαχητές του ΔΣΕ, στη μάχη της Δημητσάνας, έδωσαν τη ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον του λαού μας. Στην αθάνατη μνήμη τους και ειδικότερα στη μνήμη των Λακώνων αγωνιστών που γνωρίζω ότι έπεσαν στη μάχη ή πέθαναν από τα τραύματά τους τις επόμενες μέρες, προσφέρω 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ πόλης Σπάρτης. Ολοι τους ανήκαν στο 1ο τάγμα του Συγκροτήματος Ταϋγέτου του ΔΣΕ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
Από την Τρύπη Λακεδαίμονος ο ΞΑΡΧΟΣ ή ΕΞΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου, 17 χρόνων, αγωνιστής της ΕΠΟΝ και μαχητής στο 1ο τάγμα του Συγκροτήματος Ταϋγέτου του ΔΣΕ.

Από τη Λογγάστρα Λακεδαίμονος ο ΘΕΟΦΙΛΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Νικολάου.

Από την Καστανιά (Καστόρι) Λακεδαίμονος ο ΚΑΚΑΦΛΙΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ του Ιωάννη, που σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος όλμου στο καταληφθέν ύψωμα της Αγίας Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής εκτελέστηκαν στην Καισαριανή ο αδελφός του ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο πρώτος ξάδελφός τους ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, μέλη της αντιστασιακής οργάνωσης ΑΠΟΛΛΩΝ. Στην ίδια μάχη έπεσαν οι συγχωριανοί τους ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Γεωργίου και ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παναγιώτη.

Από τη Μίνα (συνοικισμός Ερημος) της Ανατολικής Μάνης ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΚΑΣ ή ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ. Από τα καλύτερα παλικάρια του Συγκροτήματος Ταϋγέτου. Στο βουνό ήταν γνωστός ως «λοχίας Κουλουκάκος». Κατά την επίθεση του τάγματος στο ύψωμα της Αγίας Παρασκευής, όρμησε στο οχυρό των χωροφυλάκων, έπιασε από την κάννη το πολυβόλο και το έσυρε έξω μαζί με τον χειριστή του. Αργότερα στον σταθμό επίδεσης πάνω στο ύψωμα χτυπήθηκε από εμπρηστική βόμβα της κυβερνητικής αεροπορίας. Πέθανε από τα εγκαύματα μια από τις επόμενες νύχτες και οι σύντροφοί του τον έθαψαν κάπου στην αρκαδική γη. Επίσης από τη Μίνα στη Δημητσάνα σκοτώθηκαν ο ΜΑΜΟΥΤΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη και ο ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Κυριάκου.

ΠΟΥΠΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΠΟΥΠΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
Από το Δρυαλί της Μάνης ο ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ομαδάρχης. Στον αγώνα έπεσαν τρία ακόμη αδέλφια του, οι ΘΟΔΩΡΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Από το Λίμπερδο (Πλάτανος) Γυθείου ο ΠΙΕΡΡΟΥΤΣΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του Χρήστου, υπολοχαγός του ΔΣΕ. Το 1949 έπεσε στον Πάρνωνα και ο αδελφός του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ.

Από τους Μολάους ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Σωτηρίου, λοχαγός στα βαρέα πολυβόλα στο 1ο Τάγμα του Συγκροτήματος Ταϋγέτου του ΔΣΕ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΡΤΑΚΗ
ΑΝΝΑ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑ
ΑΝΝΑ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ
ΑΝΝΑ ΛΙΑΚΟΥ
ΑΝΝΑ ΛΙΑΚΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΕΦΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΕΦΗ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΤΟΝΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ
ΤΟΝΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΔΟΥ
ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ
ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΟΥΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΠΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΠΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ
ΔΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ
ΔΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΜΠΙΠΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΜΠΙΠΗΣ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 9.30 π.μ., στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη, θα τελεστεί το μνημόσυνο για τα 3 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας η Μαρία μας, η συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η οικογένεια

Προσφορά

Ο Νίκος Καϊρέτης από την Καβάλα προσφέρει 300 ευρώ ενίσχυση στην ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ