ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 10 Μάη 1947 στα βουνά της Ξάνθης στην τοποθεσία Σούντουλακ, και της αγαπημένης μάνας μας ΧΡΥΣΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 18/6/2005, της αγαπημένης μάνας ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ, που «έφυγε» από τη ζωή το 1984 στην πόλη Χάσκοβο Βουλγαρίας και υπήρξε μαχήτρια του ΔΣΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση της ΚΕ του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Βότση.

Τα παιδιά τους, Βουλγαρίδης Ζήσης και Βουλγαρίδου Πασχαλίνα

***

Στη μνήμη της κυρα-ΜΑΡΙΤΣΑΣ ΕΡΜΙΔΟΥ, γυναίκας της προσφοράς και της φροντίδας, προσφέρουμε 100 ευρώ για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Νότιας Αθήνας.

Κ. Ν., Λ. Ν., Γ. Σ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΤΑΚΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυσή του μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Γιάννης Σταυρόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ, από την Κιβωτό Γρεβενών, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που εκτελέστηκε από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής το 1943, σε αντίποινα για τη μάχη του Σνίχοβου, ο εγγονός του Γιώργος Καλαϊτζίδης προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας και συντρόφων μας ΔΗΜΗΤΡΗ και ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που «έφυγαν» αλλά είναι πάντα κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ, ως πρώτη δόση.

Γιάννης - Βάλια - Νικολέτα

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/11/2022 «έφυγε» από τη ζωή ο ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αποστόλου, γεννηθείς στα Αμπελάκια Ορεστιάδας Εβρου, επαναπατρισθείς πολιτικός πρόσφυγας από την Τασκένδη της ΕΣΣΔ. Στη μνήμη του η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ευγένειας.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας αδελφών ΔΗΜΗΤΡΗ και ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΡΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση.

Οι αδελφές Αγγελική και Αθηνά

***

ΦΩΤΟ

Στις 22/9/23 «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μου αδελφός ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ, δάσκαλος και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, με προσφορά κατά την Κατοχή από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, καθώς και από τις γραμμές του συνδικαλιστικού τομέα στους διεκδικητικούς αγώνες των εκπαιδευτικών για καλύτερη Παιδεία και καλύτερες συνθήκες εργασίας τους.

Ο αδελφός μου ο Ηλίας, που μετά τη δολοφονία του πατέρα μας (το 1944) ανέλαβε την πρώτη ευθύνη για τον βιοπορισμό της οικογένειας, έβγαλε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου δουλεύοντας σκληρά (τις πρώτες τέσσερις διαβάζοντας μόνος του και τις δύο τελευταίες φοιτώντας σε νυχτερινό Γυμνάσιο), για να φοιτούμε σε δημόσια σχολεία τα δύο μικρότερα αδέρφια του. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Η αδελφή του Χριστίνα Σαπρανίδου - Ζλήκα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας ΔΑΜΙΑΝΟΣ (Δήμος) ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΗΣ, από το Κουλούμι της Μάνης. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, δραστηριοποιήθηκε στην ΕΔΑ, στη μεταπολίτευση διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας με την παράταξη του ΚΚΕ. Για τη δράση του φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Αταλάντευτος οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του τα παιδιά του Γιάννης, Μιχάλης, Δέσποινα, Παναγιώτα και ο ανιψιός του Νίκος προσφέρουν στην ΚΟ Μεσσηνίας 250 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25/10 συμπληρώθηκαν 10 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγος, πατέρας και παππούς ΚΟΛΟΘΑΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ. Βίωσε από μικρός τα σκληρά χρόνια του λαού μας αλλά και την περίθαλψη, στοργή και αγάπη στις σοσιαλιστικές χώρες που οικοδομούσαν το ελπιδοφόρο μέλλον τους στα πρώτα τους βήματα. Ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, του κόμματος που στήριζε όλη του τη ζωή, η οικογένειά του προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΟΤΑ - Β/Δ.

ΠΑΠΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΠΑΠΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΕΤΣΗΣ. Γεννήθηκε στη Ροβιάτα Ηλείας το 1931. Παιδί αγροτικής οικογένειας, σε νεαρή ηλικία, το 1947, εγκαταστάθηκε στη Δραπετσώνα και εργαζόταν στο λιμάνι, όπου και ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση. Παρέμεινε δίπλα στο Κόμμα και τις ταξικές δυνάμεις μέχρι το τέλος.

Στη μνήμη του ο γιος του Γιάννης προσφέρει στο Κόμμα 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, από το Μοναστηράκι Δωρίδας, με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατό του, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, η οικογένειά του, οι σύντροφοί του, φίλοι και συγγενείς προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Ευπαλίου 300 ευρώ.

Από πολύ νέος πήρε μέρος δραστήρια στους ταξικούς αγώνες, ως οικοδόμος. Μαχητικός συνδικαλιστής, ιδρυτικό μέλος και για χρόνια πρόεδρος ή γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων της Γέφυρας. Αργότερα στη διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων και γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας - Δωρίδας. Με έμπρακτο ενδιαφέρον για τον τόπο του, υπήρξε πρόεδρος και μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χωριό του. Μαχητικός μέσα στους κοινωνικούς αγώνες αλλά και καλλιτεχνική φύση, στέλεχος στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι του δήμου Πάτρας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου παππού, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Ευαγγέλου, που «έφυγε» από τη ζωή το 2023, γεννημένου στη Δρακότρυπα Μουζακίου Καρδίτσας, στο χωριό το οποίο μεγάλωσε και έμενε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Κέρκυρας για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, του κόμματος για το οποίο αγωνίστηκε μέχρι και το τέλος της ζωής του.

Η εγγονή του Μαρία - Στυλιανή Αθανασίου

***

ΦΩΤΟ

ΧΡΗΣΤΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Πλήρης ημερών και με συνεχή αγωνιστική πορεία δεκαετιών σε όλα τα μέτωπα στο Κόμμα και στο κίνημα, «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας συντρόφισσα ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ. Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έγινε ο αποχαιρετισμός της την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, μέρα των γενεθλίων του ΚΚΕ. Η συντρόφισσα Δήμητρα ήταν ο πρώτος άνθρωπος από το Κόμμα που γνώρισα πριν από δεκαετίες στη Νέα Σμύρνη. Συντροφική, ανθρώπινη, πάντα με ενδιαφέρον για εμάς. Θα μείνει για πάντα στον νου και στην καρδιά μου. Στη μνήμη της προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας.

Ανδριανός Μπούκουρης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΙΤΤΑΚΑ, για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του, και της μητέρας μας ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΠΙΤΤΑΚΑ, για τους 9 μήνες από τον θάνατό της, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Τα παιδιά τους Χρήστος, Πόπη, Μαντώ και Τασούλα

***

Στη μνήμη του αδελφού μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, που «έφυγε» πρόωρα, στα 63 χρόνια του, καθώς και των γονιών μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Βασιλείου, για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

Πολύδωρος Κυριακάκης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΕΓΙΑ, για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του, η σύζυγός του Παναγιώτα Καλέγια προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΙΝΝΗ. Στις 20 Οκτώβρη έκλεισαν 6 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο Παντελάκης μας. Δεν τον ξεχνάμε ποτέ. Στη μνήμη του στέλνουμε 50 ευρώ για το Κόμμα που αγωνίζεται για εμάς.

Λουκάς και Τρυγώνα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας.

σ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Ενας ακόμη χρόνος έχει περάσει, φτάνοντας τώρα στα εννέα χρόνια, από τη μέρα που ο ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ, ο αγαπημένος μας μπαμπάς, σύζυγος, παππούς, φίλος, μάστορας και σύντροφος, «έφυγε» από κοντά μας. Κάθε χρόνο που περνά, οι αναμνήσεις του γίνονται πιο ζωντανές στις καρδιές μας, σημαντικές στιγμές που διαρκώς μας θυμίζουν την αφοσίωσή του σε κάθε ρόλο που είχε στη ζωή του.

Μέσα από τη ζωή του, πολλαπλοί ρόλοι τον καθόρισαν, αλλά η δράση του στο ΚΚΕ ξεχώριζε για την αφοσίωση και την πίστη του στις αξίες του κινήματος. Ο Θωμάς αφιέρωσε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στις γραμμές του ΚΚΕ. Ηταν ένας άνθρωπος με σαφήνεια σκέψης και πράξης, αγωνιζόμενος με πάθος για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Οι προσπάθειές του εντός του κινήματος ήταν πάντα γεμάτες από την αδιάλειπτη επιθυμία για συμμετοχή και προσωπική αυτοθυσία.

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΗ
Η παρακαταθήκη του αποτελεί μια ανεκτίμητη πηγή έμπνευσης και δύναμης για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο. Συνεχίζει να είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για τα εγγόνια του, Μυρτώ, Αλέξανδρο, Αγγελο, Θωμά και Χριστίνα, που διδάσκονται από την ιστορία και τους αγώνες του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε φέτος 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων, συνεχίζοντας την παράδοση αγάπης και αφοσίωσης στις αξίες που υπηρέτησε με πάθος.

Η σύντροφος στη ζωή του, Αγγελική. Τα παιδιά του, Νίκος, Δήμητρα, Βιβή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗ ΜΠΑΜΠΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3 Δεκέμβρη 2018, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 400 ευρώ.

Ο σύντροφος Μπάμπης επέλεξε την αγωνιστική στάση ζωής και την οργανωμένη δράση, ως μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, παλεύοντας με συνέπεια, σταθερότητα και σεμνότητα για έναν καλύτερο κόσμο, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

***

ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο κομμουνιστής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Τιμούμε τη μνήμη του και προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα μας.

Η γυναίκα του Ευγενία, τα παιδιά του Γιώργος και Πόπη

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Αυγούστου 2023 «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μου σύζυγος ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ, αταλάντευτος αγωνιστής μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, όπου είχε αφιερώσει τη ζωή του ως το τέλος της. Επ' ευκαιρία της εορτής του στις 6 Δεκέμβρη και στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Τυρνάβου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΡΗΣ
Η σύζυγός του Γιούλη Σκουλαρίκη

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Πιέρρου ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ, από το Μαυροβούνι Γυθείου, ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, πιάστηκε από τους συνεργάτες των κατακτητών και εκτελέστηκε στα 18 του χρόνια από τους Γερμανούς μαζί με άλλους 40 πατριώτες στον Πασσαβά Γυθείου, στις 7 Δεκέμβρη 1943. Στη μνήμη τους η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ήταν ένας αλύγιστος κομμουνιστής που πάλεψε ενάντια στη δικτατορία του Μεταξά, αλλά και ενάντια στη δικτατορία της 21/4/1967. Εζησε μια ζωή στη δράση, αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ενας παλιός Ποδοσφαιριστής


ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ
ΤΑΚΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΗΣ
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΤΑΚΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΤΑΚΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΣΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΣΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗ

ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ

ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΛΟΘΑΣ
ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΚΟΛΟΘΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΕΤΣΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΡΕΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΙΤΤΑΚΑ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΠΙΤΤΑΚΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΕΓΙΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΕΓΙΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ