ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν 18 χρόνια από τον θάνατο του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ. Αποτέλεσε πρότυπο συντρόφου και πατέρα, ένας ανυποχώρητος και σεμνός κομμουνιστής, ένας από τους χιλιάδες που τίμησαν την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ. Για δεκαετίες πρωτοπόρος συνδικαλιστής στον χώρο των τραπεζών, μπροστάρης μαζί με άλλους συντρόφους, τα δύσκολα χρόνια μετά τις ανατροπές, για να μπορέσει να ξαναστηθεί στα πόδια της η Αχτίδα Χρηματοπιστωτικού της ΚΟ Αθήνας. Λάτρης της Ιστορίας, της Τέχνης, ακούραστος μαχητής για την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς και την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου. Αν και έφυγε ξαφνικά για να κάνει το ταξίδι του στην αγαπημένη του Κεφαλονιά, δεν τον ξεχνάμε. Προχωράμε, «ορθοστατούντες και ορθοβαδίζοντες», ακολουθώντας το παράδειγμά του. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω των Τομεακών Επιτροπών Πειραιά και Ρεθύμνου του ΚΚΕ.

Γιαννούλα Πάντου - Μηνάς Αντύπας

  • Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Αντώνη! Στη μνήμη του συντρόφου μας ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ και μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ θα ήθελα να προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ραφήνας - Πικερμίου.

Δημήτρης Πολίτης

  • Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, που «έφυγε» ξαφνικά στις 2 Δεκέμβρη 2005 και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βριλησσίων.

Θ. Λ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΟΜΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Μπορεί να πέρασαν επτά χρόνια από τη στιγμή του τραγικού χωρισμού μας. Για μένα είναι σαν να «έφυγες» χτες και αυτό δεν θα αλλάξει όσο ζω. Με αυτήν την ευκαιρία προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα που υπηρέτησες και τίμησες κάθε στιγμή στη ζωή σου. Με απέραντη αγάπη.

Ε. Α.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), κόρης και αδελφής μας, που αδόκητα «έφυγε» από κοντά μας, του συζύγου και πατέρα ΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), του θείου ΣΤΑΘΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ενισχύουμε με 300 ευρώ το Κόμμα, όπως και εκείνη έκανε κάθε χρόνο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Η οικογένειά της

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/12/2019 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύζυγος και σύντροφος στο ΚΚΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ. Γεννήθηκε το 1942 στο χωριό Αστρίτσα του νομού Καρδίτσας, από γονείς αριστερούς, αγρότες του θεσσαλικού κάμπου. Εργάστηκε ως λογιστής σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και εργοστάσια. Ηταν άνθρωπος των Γραμμάτων και πολύ συνεπής, διαβάζοντας τον «Ριζοσπάστη» κάθε μέρα. Παρά τα προβλήματα υγείας του, ήταν συνεπής στην υποχρέωσή του να ενισχύει οικονομικά το κόμμα του, το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Κατίνα Χατζή προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη της αγαπημένης μου αδελφής ΒΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, που «έφυγε» πριν από τρία χρόνια, προσφέρω στο ΚΚΕ, το κόμμα για το οποίο αγωνίστηκε όλη της τη ζωή, 250 ευρώ με την ευκαιρία και της ονομαστικής της γιορτής.

Τασούλα Νικολαΐδου

  • Πέρασαν 3 χρόνια και 3 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη συντρόφισσα και αδελφική φίλη, ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ. Η μνήμη της παραμένει άσβεστη και η απουσία της είναι αισθητή για όλους όσοι τη γνώρισαν και δούλεψαν μαζί της. Με την ευκαιρία της γιορτής της, 4 Δεκέμβρη, προσφέρω στο Κόμμα μας 50 ευρώ.

Ελένη Παπαδοπούλου

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Για τα τρία χρόνια από τον θάνατο της ΠΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ και για τους αγαπημένους συντρόφους της ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ και ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΜΑΚΗ, η κόρη της, Μαίρη Χρυσογονίδη, προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ στη μνήμη τους.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γαμπρών της ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ (φωτ.) και ΣΠΥΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, καθώς και του πατέρα της ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΤΤΑ, η Ευτυχία Κόττα προσφέρει, μέσω της ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ, 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΚΑΛΟΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση 4 χρόνων που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Λογιστών. Θα μας συντροφεύει πάντα στους αγώνες μας για μια καλύτερη ζωή!

Η γυναίκα του Διαλεχτή, οι κόρες του Γιώτα και Σοφία και οι γαμπροί του Χριστόφορος και Σωτήρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/10/2018 «έφυγε» από κοντά μας η ΒΙΚΥ ΚΟΝΤΑΡΗ, πρόωρα και άδικα. Ηταν μέλος του ΚΚΕ. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας για την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2023.

Τα παιδιά της Βαγγέλης και Μάριος, ο σύζυγος Δημήτρης Μελετόπουλος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΤΣΑΓΚΑΡΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, καθώς και του πρόωρα «ταξιδεμένου» αδελφού μου ΘΕΜΕΛΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Χρηματοπιστωτικού.

Η οικογένεια Χ. Τσακριού

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των πιστών συντρόφων, φίλων και κουμπάρων ΖΗΝΟΒΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ, καθώς και των φίλων και κουμπάρων ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, δίνω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Περισσού.

ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Οικογένεια Χαράλαμπου Τσακριού

***

ΦΩΤΟ

Στις 7/9/2023 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου αδερφή ΒΑΣΩ ΖΑΧΑΡΙΑ και μέσα σε στενό οικογενειακό περιβάλλον εκπληρώσαμε την τελευταία της επιθυμία να αποτεφρωθεί και η τέφρα της να σκορπιστεί στον τάφο του αγαπημένου της αδερφού Πάνου στο κοιμητήριο του χωριού μας Λαύκα Κορινθίας. Η αδερφή μου πάλεψε τη σκληρή καθημερινότητα της επιβίωσης με περηφάνια και αξιοπρέπεια. Ηταν πιστή στις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της. Αδερφή μου αγαπημένη, η φυγή σου με πίκρανε, σ' αναζητώ να κουβεντιάσουμε, όπως κάναμε πάντα. Μου λείπεις, αδερφούλα μου. Στη μνήμη σου προσφέρω στο Κόμμα μας 100 ευρώ, όπως έκανες κι εσύ.

Η αδερφή σου Φωτούλα Δημαρόγκωνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας, μέλους της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗΣ (ΜΕΛΠΩΣ), που στάθηκε μέχρι το τέλος της ζωής της πιστή στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, δίπλα στο κόμμα της, το ΚΚΕ, η οικογένειά της, ο σύντροφός της στους αγώνες και στη ζωή, Παρλιάρος Σάββας, και τα παιδιά της προσφέρουν ενίσχυση στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

***

ΦΩΤΟ

Αλλος ένας Νοέμβρης πέρασε που λείπει από κοντά μας ο πολυαγαπημένος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. Πορευόμενος όλη του τη ζωή με ήθος, δικαιοσύνη και αγάπη δεν θα μπορούσε να λησμονηθεί. Ως φάρος φωτεινός και έντιμος αγωνιστής, σύζυγος, πατέρας και φίλος, έγινε στυλοβάτης και διδάχος πάντα δίπλα σε όλους μας. «Εφυγε» ξαφνικά και άδικα όμως. «Οι παλιοί σύντροφοι δεν πέθαναν, αλλά κατοικούν τώρα στο βάθος των δρόμων. Οποιον κι αν πάρεις θα τους συναντήσεις». Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟ Μεταμόρφωσης.

Η οικογένειά του Γιάννα, Ζωή, Μαρία, Ειρήνη, Ανδρέας, Βασιλική

  • Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ σύντροφοι και φίλοι της ΚΟ Μεταμόρφωσης προσφέρουν 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στην οποία πάντα ο σύντροφος Παναγιώτης είχε σημαντική συμβολή.

ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΒΑΝΗ. Αγαπημένε μας σύντροφε και πατέρα, πριν από 4 χρόνια σε χάσαμε οριστικά. Δυσκολευτήκαμε πολύ να το αποδεχτούμε, ο χρόνος μάς ανάγκασε. Στις πρόσφατες εκλογές το ΚΚΕ εμφανίζει ανοδική πορεία, έχετε βάλει και εσείς που «φύγατε» το λιθαράκι σας, αφιερώνοντας τη ζωή σας σε αυτόν τον δίκαιο και αναγκαίο για τον λαό μας αγώνα. Στη μνήμη σου προσφέρουμε για την οικονομική στήριξη του Κόμματός μας 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων.

Η σύντροφός σου Ελένη, τα παιδιά σου Παναγιώτης, Μιχάλης, Τζουλιάνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΥ. Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής και μέλος του ΚΚΕ Γεράσιμος Θεοδωράτος. Διακρίθηκε για τους αγώνες του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τη μεγάλη του προσφορά και αγάπη για το κόμμα της καρδιάς του! Η οικογένειά του προσφέρει στην αγαπημένη του εφημερίδα «Ριζοσπάστη» το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων, τιμώντας τη μνήμη του.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΗΛΙΑ, μαχητή του ΔΣΕ, και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΣ προσφέρω 100 ευρώ στην ΤΟ Εύβοιας για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γεωργία Κωνσταντινίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΑΝΔΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ο οποίος αγωνίστηκε για τις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος, για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από την εκμετάλλευση των λίγων, για τον σοσιαλισμό, την ελπίδα των πολλών, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα, 30 ευρώ.

Λευτέρης και Ευγενία Κανδρή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΔΑΝΤΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις αρχές Αυγούστου, μετά από πολύχρονη μάχη με τα προβλήματα υγείας που είχε, σύντροφοι και φίλοι από τον κλάδο της Ενέργειας προσφέρουν στο κόμμα του, το ΚΚΕ, το ποσό των 355 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΔΕΔΔΗΕ.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που χάσαμε, εντελώς απροσδόκητα, τον σύντροφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ, συνταξιούχο πολιτικό μηχανικό, σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας, εκλεγμένο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο σύντροφος Τάκης, παιδί προσφυγικής οικογένειας, γιος του μαθηματικού και γυμνασιάρχη Σταύρου Βελισσάρη, που εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ στα χρόνια της βουλγαρικής κατοχής (1941 - 1944), και ανιψιός του Λάζαρου Βελισσαρίου, που βίωσε τα κολαστήρια του Μαουτχάουζεν και του Αουσβιτς εξαιτίας των πολιτικών του πεποιθήσεων, ήρθε σε επαφή από μικρή ηλικία με την αγωνιστική ιστορία της «κόκκινης» Καβάλας. Στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη μεταπολίτευση εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ και λίγο αργότερα έγινε μέλος του ΚΚΕ.

Διετέλεσε Γραμματέας στην ΚΟΒ Πολιτικών Μηχανικών στην Αχτίδα Επιστημόνων της ΝΕ Καβάλας, ενώ από την έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ως και τη συνταξιοδότησή του ήταν πάντοτε υποψήφιος στο ΤΕΕ Ανατ. Μακεδονίας, όπου και εκλεγόταν στην Αντιπροσωπεία με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Μηχανικών», όπως και στη διοίκηση του Συλλόγου Μηχανικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Καβάλας. Διετέλεσε επίσης μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

Ξεχώριζε για το ήθος του, την πολυσχιδή προσωπικότητά του, την αγωνιστική στάση ζωής. Βρισκόταν σταθερά στο πλευρό του Κόμματος, ενώ κράτησε αταλάντευτη στάση στα χρόνια της εσωκομματικής κρίσης 1989 - 1991, όταν και τάχθηκε σταθερά και σίγουρα με τις συνεπείς δυνάμεις που πάλευαν ενάντια στις προσπάθειες να διαλυθεί το ΚΚΕ, να αλλάξει η φυσιογνωμία του.

Ξεχώριζε για τη διαρκή του προσπάθεια να παρακολουθεί την πολιτική του ΚΚΕ, τις επεξεργασίες του, τις θέσεις του για όλα τα θέματα. Ηταν πάντα εδώ! Σε όλα τα καλέσματα μάχης! Ως υποψήφιος σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές, στο ΤΕΕ, στον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, στη μάχη για τη διάδοση του «Ριζοσπάστη», στις Οικονομικές Εξορμήσεις. Η συμβολή του ήταν μεγάλη στην επεξεργασία θέσεων για ζητήματα που αφορούσαν την Καβάλα, την ποιότητα ζωής του λαού της πόλης.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, η σύζυγός του Μελανία Βελισσάρη προσφέρει στην ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ.

Επίσης, φίλοι και συνάδελφοί του μηχανικοί προσφέρουν το ποσό των 400 ευρώ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ
ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΟΜΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΒΙΚΥ ΚΟΝΤΑΡΗ
ΒΙΚΥ ΚΟΝΤΑΡΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΒΑΝΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ
ΔΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ
ΔΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ
ΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΩ ΖΑΧΑΡΙΑ
ΒΑΣΩ ΖΑΧΑΡΙΑ
Προσφορές

-- Ο Χρήστος Τσιντικίδης από το Λονδίνο προσφέρει 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

-- Ο σύντροφος Δημήτρης Ανδρεαδάκης από τα Κονταίικα Σάμου, κάτοικος Καρύστου, προσφέρει μέσω της ΚΟ Καρύστου το ποσό των 500 ευρώ, ως πέμπτη δόση, και προτείνει να παραμείνουν τα χρήματα στη διάθεση του Κόμματος, με σκοπό την αγορά γραφείων στην Κάρυστο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ