ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΖΙΩΤΗ, ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗ, ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, από τη Θίσβη Θηβών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που στήριξαν ως μέλη, οπαδοί και ανταρτόπουλα, το ποσό των 400 ευρώ.

Τα παιδιά τους, τα εγγόνια, τα δισέγγονα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ και της αδερφής του ΦΙΛΙΩΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, από την Ικαρία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Τα παιδιά Βαρβάρα και Ελένη, τα εγγόνια Μανώλης και Χρήστος

***

Στην άσβεστη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΟΥΛΑ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, ελάχιστη προσφορά στο ΚΚΕ για τους αγώνες που θα γίνουν προσεχώς.

Ο γιος του Δημήτριος Γούλας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ και ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελληνικού.

Η κόρη τους Δώρα

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ αντί στεφάνου προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση 50 ευρώ στο Κόμμα.

Οικογένεια Δημητρίου και Σοφίας Μουρούζη

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελληνικού.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Οικογένεια Ιακώβου Μουρούζη

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ σύντροφοι και φίλοι του Κόμματος προσφέρουν 1.100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελληνικού του ΚΚΕ, της οποίας ήταν μέλος.

***

ΦΩΤΟ

Πολέμησε τον Γερμανό φασίστα κατακτητή. Εξορίστηκε και βασανίστηκε για τους αγώνες του αυτούς και για τις ιδέες του. Αργότερα, έδωσε έναν διαφορετικό αγώνα, μεταδίδοντας στους μαθητές του τις αξίες της ισότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, αγνός και συνεπής κομμουνιστής, που έκανε πράξη στη ζωή του την ιδεολογία του, έφυγε σαν σήμερα, 16 Δεκέμβρη του 1988. Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού, 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, τις αρχές του οποίου ασπάστηκε από νέος και αγωνίστηκε γι' αυτές.

Ο αδελφός του Νίκος Παλούμπης, η ανιψιά του Ιωάννα Ν. Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Στις 11/11/2023 «έφυγε» από κοντά μας τόσο απρόσμενα η πολυαγαπημένη κόρη, σύζυγος, αδελφή και μητέρα μας ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη της οι γονείς Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και Αννα Παναγιωτοπούλου, τα αδέλφια της Θωμάς και Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο σύζυγος Παναγιώτης Γκουτσίδης και τα παιδιά της Κωνσταντίνος, Παναγιώτης και Φίλιππος Γκουτσίδης προσφέρουν 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Νοέμβρη 2023 συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του Δήμητρα και τα παιδιά του Γιάννης και Βασίλης προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, που υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις, μέσω ΚΟΒ Κάστρων.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 17/12/23 συμπληρώνονται τρία χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στο Ανδρόνιο του νομού Ηλείας. Κατά την περίοδο της Κατοχής, από μικρή ακόμα ηλικία, μπήκε στον αγώνα ως Αετόπουλο, πιάστηκε και βασανίστηκε από τους κατακτητές. Φυγαδεύτηκε από τους αντάρτες του ΕΛΑΣ και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα έπιασε δουλειά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από όπου απολύθηκε λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης. Πέρασε από πολλές δουλειές και κατέληξε καπνεργάτης. Οργανώθηκε στο Σωματείο Καπνεργατών, όπου έδρασε για πολλά χρόνια, διετέλεσε πρόεδρός του και γραμματέας της Ομοσπονδίας Καπνεργατών. Με την αταλάντευτη και αγωνιστική του στάση τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη του σ. ΦΙΛΙΠΠΑ ΚΥΓΙΑΚΗ προσφέρουμε ο γιος του, σ. Κώστας Αβράμης, 150 ευρώ, και ο σ. Λάκης Στόικος 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάστρων (Συκεών).

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων γονιών ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΡΑΣΑΣ, ευχαριστώντας τους για άλλη μια φορά γι' αυτά που μου δίδαξαν και μου πρόσφεραν, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κάστρων, 55 ευρώ στο κόμμα της εργατικής τάξης, το τιμημένο ΚΚΕ, που παραμένει αταλάντευτο 105 χρόνια τώρα και δεν υποκύπτει στις πιέσεις να παραδώσει τα ονόματα των ανθρώπων του μόχθου που το ενισχύουν από το υστέρημά τους.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗΣ
Παναγιώτης, Ελένη, Αναστάσης, Γεωργία, Βασίλης, Λυδία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ προσφέρω 150 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός του μέσω της ΚΟΒ Β' - Γ' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης.

Α. Χ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 10 χρόνια (4/12/13) που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ. Παιδί από φτωχή αγροτική οικογένεια, έζησε στο πετσί του την καταπίεση του συστήματος και συνειδητοποίησε την ταξική του θέση. Εγινε μέλος του Κόμματος μετά τη μεταπολίτευση. Πάλεψε με πίστη στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Μέλος της διοίκησης στο Σωματείο Εμποροραφτών και αργότερα στο Σωματείο Συνταξιούχων. Παράδειγμα οικογενειάρχη, έμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Π.Β.Μ. Πάτρας.

***

ΦΩΤΟ

Το πρωί της 21ης Μάη 2021 «έφυγε», πλήρης ημερών, στα 97 του χρόνια, ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ένας από τους αλύγιστους της Μακρονήσου. Γεννήθηκε το 1924 στη Βουλιαγμένη Αμαλιάδας. Στα 14 μεταναστεύει στην Πάτρα και εργάστηκε σκληρά σε πολλές δουλειές. Με την Κατοχή και τον λιμό του 1941, επέστρεψε στο χωριό, έγινε δραστήριο Αετόπουλο, εντάχθηκε αργότερα στην ΕΠΟΝ και το ΕΑΜ. Με τη Συμφωνία της Βάρκιζας και το ανθρωποκυνηγητό, μη μπορώντας να σταθεί στην περιοχή, ξανάρθε στην Πάτρα. Για την αντιστασιακή του δράση συνελήφθη. Με την οργάνωση του αστικού στρατού, βρέθηκε ντυμένος στο χακί και από το αναμορφωτήριο στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Στο θανατονήσι έζησε τη μεγάλη σφαγή την 1η Μάρτη του 1948, στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Με την απόλυσή του γυρνάει στην Πάτρα και παντρεύεται την Διαμάντω και αποκτάνε τις δύο κόρες τους. Δουλεύει ως νυχτοφύλακας στο λιμάνι. Τη μέρα δουλεύει και σε άλλες δουλειές: Γυρολόγος, πλασιέ κ.λπ. Δίπλα στην Κομματική Οργάνωση Ταμπαχάνων συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία. Δραστήριο μέλος στο Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής. Στη μνήμη του οι κόρες του Κούλα και Γιώτα προσφέρουν 50 ευρώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο Παναγής Βαλέντης προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ, στη μνήμη των γονιών του ΣΟΦΙΑΝΟΥ και ΡΟΖΑΛΙΑΣ ΒΑΛΕΝΤΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ (Μελιτζούρα) οι γονείς του Ερμιόνη και Δημήτριος Φρεμεντίτης προσφέρουν 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση μέσω της Τομεακής Oργάνωσης Λευκάδας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των δύο συντρόφων μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΙΤΗ, που τόσο γρήγορα και άδικα «έφυγαν» από κοντά μας, ο σύντροφος Δημήτρης Κανελλόπουλος στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης προσφέρει στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Αγίας Βαρβάρας.

***

Στις 21/7/2020 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ. Αυτές τις μέρες θα έδινε και ο ίδιος τη μάχη για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, όπως έκανε με αυταπάρνηση κάθε χρόνο. Η γυναίκα του Κούλα, η κόρη του Γεωργία και ο γιος του Χρήστος προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 120 ευρώ μέσω της ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ, μαχητή του ΔΣΕ από την Κορωνούδα Κιλκίς, που «έφυγε» πριν από 18 χρόνια, καθώς και της αγαπημένης μας μητέρας ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ - ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ, από την Κοζάνη, μαχήτριας του ΔΣΕ, προσφέρουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

Οι κόρες Μαρία Α. και Κούλα Τ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας 5 μήνες από τη Δευτέρα 17/7 που «έφυγε» ο σύντροφος ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, σε ηλικία 65 ετών. Παιδί φτωχής αγροτικής οικογένειας, γεννήθηκε το 1958 στο χωριό Αρλα Αχαΐας, όπου και τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας. Ως μαθητής του Νυχτερινού Γυμνασίου Πατρών, συμμετείχε ενεργά στην κατάληψη του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου της Πάτρας τον Νοέμβρη του '73, πήρε μέρος στη μεγάλη συνέλευση της κατάληψης του Παραρτήματος και μετά στη μεγάλη πορεία φοιτητών και εργατών της Πάτρας. Ηρθε σε επαφή με τις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ και τον Νοέμβρη του 1974, αμέσως μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου, οργανώθηκε στην ΚΝΕ, αναλαμβάνοντας πολύ γρήγορα ευθύνες για τη δουλειά στους νέες εργάτες της Πάτρας. Το 1976 οργανώνεται στο ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του πνοή. Υπήρξε μέλος του Γραφείου της Εργατικής Αχτίδας, της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας και του Γραφείου της, καθώς και της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Την περίοδο '90 - '91 υπερασπίστηκε μαχητικά τον επαναστατικό χαρακτήρα του ΚΚΕ ενάντια στις προσπάθειες διάλυσής του.

ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εδωσε ακούραστα τη μάχη μέσα από κάθε μετερίζι. Πρωτοστάτησε στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα της Πάτρας, υπήρξε για χρόνια μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων, ενώ από το 1996 έως το 2000 διατέλεσε πρόεδρός του. Ηταν επίσης μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας από το 1998 έως το 2004, αλλά και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας επί σειρά ετών, από το 1992 μέχρι το 2010. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΜΕ. Ανέπτυξε πολύτιμη δράση και στο φιλειρηνικό κίνημα της περιοχής, μάλιστα για αρκετά χρόνια υπήρξε πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Πάτρας. Με την ίδια αποφασιστικότητα πάλεψε για τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις του πατραϊκού λαού ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πατρέων από το 2000 έως το 2013. Από το 2014, όταν πια τη δημοτική αρχή ανέλαβε η «Λαϊκή Συσπείρωση», χρεώθηκε στη δουλειά στον δήμο Πατρέων, όπου βοήθησε από διάφορα κρίσιμα πόστα και κύρια το Γραφείο Τύπου του δήμου, του οποίου είχε την ευθύνη μέχρι το τέλος της ζωής του. Ολα τα χρόνια της ζωής του τα αφιέρωσε στο Κόμμα του, χωρίς να ταλαντευτεί ούτε στιγμή. Με το ίδιο πείσμα και με το κεφάλι ψηλά πάλεψε και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε χωρίς να το βάλει κάτω. Μέχρι και την τελευταία στιγμή έδωσε με παλικαριά τη μάχη για τη ζωή του και πάντα με το ιδιαίτερο χαμόγελο που τον χαρακτήριζε. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ
Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Π.Β.Μ. στην οποία ανήκε οργανωτικά, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ.

***

Η ΚΟΒ Αλμωπίας στη μνήμη της συντρόφισσας ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, από τη Δωροθέα Αλμωπίας, προσφέρει στο Κόμμα 75 ευρώ. Η Μαρία Ιωαννίδου γεννήθηκε το 1928. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ την περίοδο της Κατοχής και στη συνέχεια κατά την περίοδο του Εμφυλίου πολέμου έγινε μαχήτρια του ΔΣΕ. Μετά την ήττα του ΔΣΕ πέρασε στην Αλβανία και έφτασε ως πολιτική πρόσφυγας στην Ουγγαρία. Από τη στιγμή που επαναπατρίστηκε, συνέχισε να είναι μέλος του Κόμματος και μέλος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στην Πετρούπολη, συνεχίζοντας να είναι σταθερά πρωτοπόρα και μαχήτρια. Από το 2018 φιλοξενούνταν στο Ιδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν στις 15/12 από το θάνατο του ΚΛΕΑΝΘΗ ΚΥΖΙΛΗ. Στη μνήμη του, η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 200 ευρώ.


ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ

ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΙΡΗ
ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΙΡΗ

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΥΓΙΑΚΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΚΥΓΙΑΚΗΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

ΚΕΡΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΕΡΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΚΙΖΙΩΤΗ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΓΚΙΖΙΩΤΗ

ΡΟΖΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΗ
ΡΟΖΑΛΙΑ ΒΑΛΕΝΤΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΥΖΙΛΗΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ