ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΥΣΑΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ ο Γιώργος Απ. Ποδηματάς, στη μνήμη της αγαπημένης του συζύγου ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΤΣΑΣ (ΛΙΤΣΑΣ) ΜΟΡΦΗ ΠΟΔΗΜΑΤΑ, προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων 200 ευρώ (2η δόση).

Επίσης, ο Κώστας Δεδόπουλος προσφέρει στη μνήμη της 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τον θάνατο του μέλους του ΚΚΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΥΣΑΛΗ. Ως στέλεχος του συνδικαλιστικού κινήματος στο Μέταλλο («Πίτσος») και μετά στους εργαζόμενους του δήμου Κορυδαλλού, έμεινε πιστός στην υπόθεση της τάξης του έως τον πρόωρο χαμό του, στα 53 του χρόνια. Ο ανοιχτόκαρδος Γιάννης μας παραμένει για πάντα στη μνήμη μας και μας συνοδεύει διαρκώς. Ακολουθώντας και τη δική του επιθυμία, προσφέρουμε στη μνήμη του 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Παναγιώτης, Νίκος - Σύλβια, Τάκης - Τασούλα, Σταμάτης - Ανια, Βαρβάρα - Σωτήρης.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΔΑΜ ΜΟΛΥΒΔΑ (Νίκου) και ΣΟΦΙΑΣ ΜΟΛΥΒΔΑ και του ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΑΤΗ, που σκοτώθηκε τον Δεκέμβρη του 1944, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

Πασχάλης Αδάμ Μολυβδάς

ΣΟΦΙΑ ΜΟΛΥΒΔΑ
ΣΟΦΙΑ ΜΟΛΥΒΔΑ
ΑΔΑΜ ΜΟΛΥΒΔΑΣ
ΑΔΑΜ ΜΟΛΥΒΔΑΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ
ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΤΣΑ (ΛΙΤΣΑ) ΜΟΡΦΗ ΠΟΔΗΜΑΤΑ
ΚΑΡΙΟΦΙΛΙΤΣΑ (ΛΙΤΣΑ) ΜΟΡΦΗ ΠΟΔΗΜΑΤΑ

40ήμερο μνημόσυνο του συναγωνιστή Χαράλαμπου (Μπάμπη) Βορέα

Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του συναγωνιστή Χαράλαμπου (Μπάμπη) Βορέα, α' μηχανικού Εμπορικού Ναυτικού - αρχιμηχανικού, αγαπημένου φίλου του ΚΚΕ και της Κούβας, στην οποία εργάστηκε για πολλά χρόνια, εκφράζοντας αποφασιστικά την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον κουβανικό λαό μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, παλεύοντας για τον τερματισμό του αποκλεισμού που έχει επιβάλει ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός στο Νησί της Επανάστασης. Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, και ο πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα Αραμίς Φουέντε Ερνάντεζ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ