ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 31 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (φωτ.), που εκτελέστηκε τον Ιούνη του 1949, του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (φωτ.), που πέθανε τον Μάρτη του 1965 έπειτα από πολλές σκληρές δοκιμασίες, φυλακές και εξορίες, του γιου μου ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), που πέθανε στις 15 Ιούνη 2022, του αδερφού μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (φωτ.), που πέθανε τον Νοέμβρη του 2020, του γαμπρού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ (φωτ.), που πέθανε τον Απρίλη του 2013, του αδερφού μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που πέθανε τον Γενάρη του 2023, της νύφης μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (φωτ.), που πέθανε τον Δεκέμβρη του 2001, και όλων των αγωνιστών του χωριού μου, Μοσχοκαρυάς Φθιώτιδας, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Βούλα Καρλαύτη - Κωστοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ. Η 92χρονη ζωή του ήταν συνδεδεμένη με τους λαϊκούς αγώνες και το Κόμμα μας. Εχοντας ζωντανή τη θυσία της μάνας του και των συγχωριανών του από τη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, πορεύτηκε τίμια και αγωνιστικά σ' όλη του τη ζωή, προσφέροντας στον λαό και το Κόμμα ό,τι χρειάστηκε. Μαζί με την συντρόφισσά του στη ζωή και στο κίνημα, άφησαν παρακαταθήκη στην οικογένειά τους και στο περιβάλλον τους. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Κ. Τούμπας Θεσσαλονίκης, το ποσό των 100 ευρώ.

Ελένη - Παναγιώτης - Γιάννης - Δήμητρα - Νάσος

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ και του αγαπητού συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, η Μαρία Αργυρού προσφέρει 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Φίλοι και σύντροφοι του ΒΑΣΙΛΗ ΓΡΑΒΑΝΗ από τη Σαντορίνη προσφέρουν στη μνήμη του 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης.

***

ΦΩΤΟ

Η Γιάννα Ξυγκάκη - Νταλλή προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, στη μνήμη του αγωνιστή και συντρόφου πατέρα της ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΞΥΓΚΑΚΗ (φωτ.) και της μητέρας της ΡΟΖΑΣ, μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης.

***

ΦΩΤΟ 3

Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, από την Αγία Παρασκευή Βόλου, γεννήθηκε το 1921. Μέλος της ΟΚΝΕ από το 1939. Τον Σεπτέμβρη του 1942 εντάχθηκε στις ομάδες του 54ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ στο Πήλιο. Τον Αύγουστο του 1944 εκτελέστηκε ο πατέρας του από Γερμανούς. Το 1947 συλλαμβάνεται και εξορίζεται στο Μούδρο της Λήμνου. Τον Αύγουστο του 1949 μεταφέρεται στον Βόλο μαζί με άλλους 10 συντρόφους του και καταδικάζονται σε θάνατο. Εκτελούνται στις 17/9/1949 στη θέση Καζανάκι Βόλου.

Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη του αδερφού του, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ, ο οποίος επί σειρά ετών φυλακίστηκε και εξορίστηκε στην Ικαρία και στη Μακρόνησο, και της συζύγου του, ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ, η οποία αγόγγυστα τον στήριξε στον πάνω από μισό αιώνα κοινό βίο τους και οι οποίοι απεβίωσαν το Δεκέμβρη του 2017, τα παιδιά τους Βασιλική, Παρασκευή, Στυλιανός και Παναγιώτης προσφέρουν 400 ευρώ μέσω ΚΟ Μαγνησίας για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ και ΟΛΓΑΣ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΑΣΤΟΡΑ, η οικογένεια του Θωμά Ψαρογιάννη και ο Γ. Κ. προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο Ψαρογιάννης Γιάννης, παιδί φτωχής οικογένειας από τα νεανικά του χρόνια συνδέθηκε με το εργατικό κίνημα και το Κόμμα. Το 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ Νέων, το 1943 στην ΕΠΟΝ και τον Μάη του 1943 κατατάχθηκε στο 3ο Τάγμα 16ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ. Τον Ιούλη του ίδιου έτους έγινε μέλος του ΚΚΕ και πέρασε στην ΟΠΛΑ. Μετά την απελευθέρωση καταδιώκεται και στις 22 Φλεβάρη βρίσκεται στο Τέτοβο και μετά στο Μπούλκες της Γιουγκοσλαβίας. Επιστρέφει στην Ελλάδα στις 14 Ιούνη του 1947, είναι από τους πρώτους που αποτέλεσαν τη βάση για τη δημιουργία του ΔΣΕ, όπου και πολέμησε ως ομαδάρχης, υπολοχαγός, ίλαρχος, πολιτικός επίτροπος και από τον Σεπτέμβρη του 1949 ως πολιτικός επίτροπος πόλεως. Τραυματίζεται τρεις φορές. Το 1950 πέρασε στη ΛΔ της Ουγγαρίας μαζί με τους τελευταίους μαχητές του ΔΣΕ. Κατοικούσε στη Βουδαπέστη, όπου σπούδασε μηχανικός υφαντουργίας. Διακρινόταν στη δουλειά του και τιμήθηκε με το πρώτο χρυσό κρατικό βραβείο της Ουγγαρίας. Το 1984 επαναπατρίζεται και κατοικεί στη Νάουσα. Συνδέεται με την τοπική Οργάνωση του ΚΚΕ. Αρκετό καιρό δουλεύει ως πρόεδρος Παραρτήματος της ΠΕΕΠΠ Νάουσας. Πέθανε στις 20 του Οκτώβρη 1995 στη Νάουσα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΛΑΥΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΛΑΥΤΗ
Η Ολγα Ψαρογιάννη γεννήθηκε το 1927 στη Φυτεία (ή Φυτιά) Βέροιας. Το 1939 μπήκε στα εργοστάσια Λαναρά - Κύρτση της Νάουσας, όπου συνδέθηκε με το εργατικό κίνημα. Το 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ Νέων και το 1943 στην ΕΠΟΝ, οπότε κι έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1945, όσο δούλευε στο εργοστάσιο «Βέρμιον» της Βέροιας, ήταν μέλος της διοίκησης του εργατικού σωματείου. Στις αρχές του 1947 διώχτηκε από το εργοστάσιο και κατατάχθηκε στις γραμμές του ΔΣΕ, όπου αναδείχτηκε υπολοχαγός πεζικού και τιμήθηκε με το παράσημο ΓΡΑΜΜΟΣ. Το 1949 τραυματίστηκε. Τα πρώτα χρόνια μετά τον ΔΣΕ προσέφερε τις υπηρεσίες της στα Ελληνόπουλα που φιλοξενούνταν στη ΛΔ της Ουγγαρίας. Την περίοδο 1953 - '58 γυρίζοντας στην Ελλάδα ανέλαβε σημαντικές κομματικές αποστολές στις παράνομες τότε Οργανώσεις του ΚΚΕ. Επιστρέφοντας από την Ελλάδα την περιμένει η επόμενη κομματική αποστολή: Να ξεκινήσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Η κοπέλα που δεν είχε τελειώσει ούτε το Γυμνάσιο στην Ελλάδα, κατάφερε και πήρε το πτυχίο της με άριστα. Την περίοδο 1962 - '66 διετέλεσε διευθύντρια του κολεγίου θηλέων «Μίρκα». Μεταξύ 1967 - 1982 εργαζόταν στον Σύλλογο Ελλήνων Πολιτικών Προσφύγων στη ΛΔ της Ουγγαρίας. Επαναπατρίστηκε τον Αύγουστο του 1984 και από τότε κατοικούσε στη Νάουσα. Αφησε την τελευταία της πνοή στις 31 Μάη του 2009.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΛΑΡΑΚΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Ο γιος του, Νικηφόρος Κελαράκος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου στη ζωή και στον αγώνα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗ, για τους 9 μήνες που «έφυγε» από κοντά μας, και του συντρόφου και αδερφού μου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ, για τα 6 χρόνια από τον θάνατό του, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Οικογένεια Ηλία Καλογερή

***

ΦΩΤΟ

Στις 27/12/2023 έκλεισαν τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Γεννήθηκε στη Μεγάλη Στέρνα του Κιλκίς. Εδωσε το «παρών» σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες τους λαού μας. Ως Αετόπουλο την εποχή της τριπλής κατοχής, στην πολιτική προσφυγιά, στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία Τσεχοσλοβακίας, ως Γραμματέας της ΚΟΒ ανθρακωρύχων της Οστράβας, ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Οργάνωσης Οστράβας του ΚΚΕ, στη συνέχεια ως μέλος της Κομματικής Επιτροπής της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, ως οργανωτικός γραμματέας στην Κομματική Επιτροπή της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας και ως Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας μέχρι το 1981. Με τον επαναπατρισμό του ανέλαβε επαγγελματικά ως στέλεχος του ΚΚΕ καθοδηγητικές χρεώσεις στην Κεντρική Μακεδονία.

Στρατεύτηκε και υπηρέτησε την υπόθεση του σοσιαλισμού, δίνοντας όλη την ψυχή του, υπερασπίστηκε το Κόμμα μέχρι την τελευταία του πνοή και έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουμε 300 ευρώ.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ και των αδερφών μου ΜΗΤΣΟΥ (ΑΡΜΟΔΙΟΣ), ΑΛΕΚΟΥ και ΝΙΚΟΥ που μέχρι και το τέλος τις ζωής τους, ως μέλη του ΚΚΕ, πάλεψαν για μια σοσιαλιστική Ελλάδα, ενώ για ...ανταμοιβή, άλλος στάλθηκε στη Μακρόνησο, άλλος στα Γιούρα και το Παρθένι και τα μικρότερα αδέρφια έζησαν την τρομοκρατία και τις διώξεις της κεντροδεξιάς εξουσίας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

Σπύρος

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» στις 6/11/2023 ο συναγωνιστής ΒΑΓΓΕΛΗΣ Μ. ΜΠΕΤΣΑΣ, σε ηλικία 90 ετών, από το Πολύδροσο Αρτας. Γεννήθηκε το 1934 στο Πολύδροσο Αρτας. Ηταν το τρίτο από τα 7 παιδιά των γονιών του και η φτώχεια και οι συνθήκες επιβίωσης του έμειναν χαραγμένα μέχρι το τέλος της ζωής του. Σε ηλικία 10 ετών, ανήμερα της σφαγής του Κομμένου από τα ναζιστικά τέρατα, φυγαδεύτηκε τρομαγμένος από τον μεγαλύτερο αδερφό του Φώτη έξω από το χωριό γιατί ο ήλιος ήταν κόκκινος, αποτέλεσμα της μεγάλης σφαγής, όπως έλεγαν. Μετά το σχολείο και τον στρατό ασχολήθηκε με τη γεωργία και στη συνέχεια δημιουργώντας οικογένεια εργάστηκε σε διάφορα χυμοποιεία της περιοχής.

Διορίστηκε υπάλληλος στον ΤΟΕΒ, από όπου η χούντα τον απέλυσε και τον συνέλαβε μαζί με συγχωριανούς του για την πολιτική του δράση. Με πείσμα νίκησε την αντίδραση και επαναπροσλήφθηκε στον Οργανισμό. Ηταν από τους πρώτους πτηνοτρόφους του νομού συμβάλλοντας στην ίδρυση και ανάπτυξη του συνεταιριστικού κινήματος.

Τα μεγάλα προβλήματα υγείας των παιδιών του και ο πρόωρος θάνατός τους ήταν το μεγάλο του μαράζι. Παρ' όλα αυτά δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κάνει εκπτώσεις στους μεγάλους και μικρότερους αγώνες του Κόμματός μας. Υλοποιώντας την τελευταία του επιθυμία προσφέρει μετά θάνατον το ποσό των 1.000 ευρώ στην ΚΟ Αρτας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης που πάντοτε ήταν θερμός ενισχυτής.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Οι συναγωνιστές του, οι συγγενείς και οι φίλοι του, τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρουν 300 στην ΚΟ Αρτας του ΚΚΕ για την ενίσχυση της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/12/2023 «έφυγε» πλήρης ημερών η ΕΠΟΝίτισσα ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, μέλος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στο Παράρτημα Παγκρατίου. Στη μνήμη της τα παιδιά της Ευτυχία και Σπύρος, τα εγγόνια Ειρήνη και Ηλίας, Αλεξάνδρα και τα δισέγγονα Ηφαιστος, Λέων προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 16 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (φωτ.) από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που φυλακίστηκε και βασανίστηκε στις φυλακές Βουρλών και γύρισε επί 15 χρόνια τους τόπους εξορίας, όπως Λέρο, Ιτζεδίν, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Αίγινα, Τρίκαλα, Γυάρο.

Στη μνήμη του, καθώς και στην μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, που σκοτώθηκε σε ηλικία 18 ετών για την απελευθέρωση της Καλαμάτας το 1944, ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, δάσκαλου, που κρεμάστηκε από τους Χίτες το 1946 μετά από φριχτά βασανιστήρια, ΣΠΥΡΟΥ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, 28 ετών, που εκτελέστηκε στου Γουδή το 1949, ΒΑΣΙΛΗ (φωτ.) και ΛΕΥΤΕΡΗ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.), που πέρασαν τα πάνδεινα στο κολαστήριο της Μακρονήσου, της πολυβασανισμένης μητέρας και γιαγιάς ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, των ΜΗΤΣΟΥ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, ΒΕΝΕΤΙΑΣ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ και όλων αυτών που μαρτύρησαν στον βωμό του αγώνα για να λευτερωθούν ο τόπος και ο λαός μας από τους ντόπιους και ξένους εκμεταλλευτές του, για να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, προσφέρουμε το ποσό των 500 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

ΟΛΓΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ
ΟΛΓΑ ΜΑΣΤΟΡΑ ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗ
Η σύντροφος Μαρία Μανθά - Αναστασάκου, τα παιδιά Νίκος και Παναγιώτα Μανθά


ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΛΑΡΑΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΛΑΡΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΛΑΥΤΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΛΑΥΤΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ

ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ

ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΒΑΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΤΣΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΤΣΑΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ