ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 17 Γενάρη 2024
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΑΦΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΑΦΑΣ
ΦΩΤΟ

Πριν από λίγους μήνες έχασα τον αγαπημένο μου παππού, τον ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΛΑΦΑ. Ηταν και θα παραμείνει για μένα πρότυπο αγωνιστή, γιατί έζησε και μέχρι το τέλος της ζωής του τίμησε τις κομμουνιστικές αρχές. Για την ημέρα της γιορτής του προσφέρω στο ΚΚΕ 40 ευρώ από τα κάλαντα, μέσω ΚΟΒ Αλίμου, μια συμβολική χειρονομία στη μνήμη του. Παππού, θα συνεχίσω στον δρόμο σου!

Θανάσης Β.

Θάνατος αγωνίστριας

ΜΕΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΕΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 14/1 «έφυγε» από τη ζωή η ΜΕΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, συνεπής αγωνίστρια και ψηφοφόρος του Κόμματος. Κηδεύεται σήμερα Τετάρτη, στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου στη 1.30 μ.μ.

Στη μνήμη της τα παιδιά της, Βάσω, Πέλλη, Προκόπης, Λίτσα, τα εγγόνια της, Μαίρη, Αγγελική, Χρήστος, Αγγελική, και τα δισέγγονά της, προσφέρουν 100 ευρώ στη μνήμη της και δίνουν υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Μπεζατάκο

Η Κομματική Οργάνωση Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον συναγωνιστή ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΕΖΑΤΑΚΟ από τη Μάνη Λακωνίας, συνταξιούχο ναυτεργάτη, που «έφυγε» από κοντά μας σε ηλικία 78 ετών.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη 18 Γενάρη στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 2 το μεσημέρι.

Ο συναγωνιστής Μιχάλης, απόγονος οικογένειας με αγωνιστική παράδοση, στάθηκε πάντα άξιος σε όποια καθήκοντα του εμπιστεύτηκε το ΚΚΕ, τόσο ως εργαζόμενος στο ναυτεργατικό κίνημα όσο και ως συνταξιούχος, ακούραστος και ανιδιοτελής.

Η Οργάνωση του ΚΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην σύντροφό του, Εύα, στον γιο του, σύντροφο Σπύρο, και στους οικείους του.

Προσφορά

Ο σύντροφος Βασίλης Σουπιός, που φιλοξενείται στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει στη μνήμη των συγγενών του το ποσό των 500 ευρώ, ως έκτη και τελευταία δόση, προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ