ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 20 Γενάρη 2024 - Κυριακή 21 Γενάρη 2024
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ 5

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (1901 - 1959), μέλος του ΚΚΕ από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '30, υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Γι' αυτή του τη συμμετοχή, το αστικό κράτος τον εξόρισε, όπως χιλιάδες άλλους, στον Αη - Στράτη, στην Ικαρία και τη Μακρόνησο (1947 - 1950).

Η ΜΗΤΡΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1905 - 1971), μέλος του Κόμματος από τη δεύτερη μεσοπολεμική δεκαετία, ήταν αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης. Το 1948 πέρασε διωκόμενη στο Μπέλες και στη συνέχεια στο Μπούλκες. Μετά τη στρατιωτική ήττα οδηγήθηκε στην πολιτική προσφυγιά, στο Μπρνο της ΛΔ της Τσεχοσλοβακίας, έως το 1958.

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (1928 - 1948) του Χαράλαμπου και της Μητροδώρας, μέλος της ΕΠΟΝ, κατατάχθηκε στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας (ΔΣΕ) το φθινόπωρο του 1946. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες στον Γράμμο και το Βίτσι. Ηταν σκοπευτής οπλοπολυβόλου και στη συνέχεια επιλοχίας στην 108η Ταξιαρχία. Επεσε τα Χριστούγεννα του 1948 στο ύψωμα Μπίκοβικ, στο Βίτσι. Ανθυπολοχαγός πεζικού τιμημένη νεκρή (Δ/γμα 13-1-49).

Οι παππούδες (πρόσφυγες από το Καρς του Αντικαυκάσου) και η Δέσποινα ήταν από το Παλαιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς («κόκκινη κοινότητα» Μεσιανού το 1934).

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (1903 - 1986) υπήρξε στέλεχος του ΕΑΜ που διώχτηκε, φυλακίστηκε και βασανίστηκε, όπως χιλιάδες άλλοι, την περίοδο της Λευκής Τρομοκρατίας.

Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ (1907 - 1990) υπήρξε μέλος του ΕΑΜ.

Οι παππούδες (πρόσφυγες και αυτοί από το Καρς του Αντικαυκάσου) ήταν από τα Αμάραντα Κιλκίς («κόκκινη κοινότητα» το 1934).

Ο πανανθρώπινος αγώνας για δικαιοσύνη και ελευθερία συνεχίζεται. Στη μνήμη τους συμβολικά προσφέρουμε στο Κόμμα, μέσω της ΤΟ Πιερίας, 50 ευρώ.

Οικογένεια Βασίλη Παπαδόπουλου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 10 Γενάρη «έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος του Σωματείου ΙΚΑ Νέας Ιωνίας και Ν. Ηρακλείου, ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Το ΔΣ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας συμπαραστέκεται στην οικογένεια και, εκ μέρους του Συνδέσμου, προσφέρει στο ΚΚΕ, για την Οικονομική του Εξόρμηση, το ποσό των 100 ευρώ στη μνήμη του κομμουνιστή, πρωτοπόρου αγωνιστή, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Δ3 του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης και ΟΤΑ.

Νίκο, θα μας λείψει η ανελλιπής δυναμική παρουσία σου, πίσω από το πανό του Συλλόγου σου, στους κοινούς αγώνες μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια ζωή χωρίς εκμετάλλευση, για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Καλό ταξίδι, Νίκο...

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μας ΝΙΚΟΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή στις 25/11/2023, σε ηλικία μόλις 42 ετών, εμείς που ανταμώσαμε και πορευτήκαμε μαζί του στις γραμμές της «Πανσπουδαστικής», της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, προσφέρουμε στην Οργάνωση Βάσης Ψηφιακών Συστημάτων της ΚΝΕ (πρώην ΟΒ Πληροφορικής) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας το ποσό των 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΥΡΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από έναν χρόνο, και της συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από έξι χρόνια (23 Γενάρη 2019), ο σύντροφος Μιχάλης Μαύρος προσφέρει στο ΚΚΕ 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

  • Στις 9 Γενάρη έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΒΑΣΙΛΗ και ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ανταρτών του ΔΣΕ, και του θείου μου ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, αξιωματικού του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στον Γράμμο το 1949, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η κόρη Ρακιτζή - Βασιλείου Ιωάννα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 χρόνια από την ξαφνική απώλεια του συντρόφου, αδερφού, φίλου και πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΥΛΟΓΙΑΝΝΗ. Επί χούντας εντάχθηκε στο φοιτητικό κίνημα, ανυποχώρητος, με πολλές στερήσεις αλλά μπροστάρης στις κινητοποιήσεις των φοιτητών στην Ιταλία όπου σπούδαζε στη Γεωπονική Σχολή. Σπούδαζε, εργαζόταν και αγωνιζόταν συγχρόνως ενάντια σε κάθε αδικία. Τελείωσε τη Γεωπονική Σχολή με άριστα αλλά η δίψα του για τη γνώση και την καλύτερη προσφορά στον αγροτικό τομέα τον οδήγησε να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη γεωργική οικονομία.

Μετά την πτώση της χούντας ήρθε στην Ελλάδα, όπου συνέχισε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ την αγωνιστική του δραστηριότητα, μάχιμο στέλεχος της ΠΑΣΕΓΕΣ. Εδωσε μάχες μαζί με τους αγρότες. Ηταν εκλεγμένος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Αρτας και άφησε σημαντική παρακαταθήκη.

Πέρασαν 4 χρόνια, ενώ απουσιάζει βιολογικά, ζει στη μνήμη όλων μας. Ανθρωπος απλός, κοντά στον αγρότη, με στάση ζωής όπως αρμόζει σε έναν κομμουνιστή.

Η προσωπικότητά του σμιλεύτηκε και διαμορφώθηκε στη στρατευμένη ζωή του, στην κοινή μας υπόθεση του αγώνα για μια κοινωνία όπου θα καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Τιμή και δόξα στο ΚΚΕ που γεννά και διαπαιδαγωγεί ανθρώπους αγωνιστές.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Στη μνήμη του προσφέρουν η αδερφή του Παναγιώτα Ξυλογιάννη 50 ευρώ και ο φίλος του Αλέκος Ντούσιας άλλα 50 ευρώ μέσω ΚΟ Αρτας για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή, την Πρωτοχρονιά, μετά από επιπλοκές της υγείας του, που τον βασάνιζε τα τελευταία χρόνια, ο σύντροφος και φίλος ΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ. Ο σύντροφος με τεκμηριωμένο λόγο υπερασπίστηκε το Κόμμα, την τελική νίκη της εργατικής τάξης, την υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, μέχρι το τέλος της ζωής του. Αρθρογραφούσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα για ζητήματα που αφορούσαν το νησί της Ικαρίας. Το μέρος που αγαπούσε ιδιαίτερα, μιας και ήταν, κατά το ήμισυ, ο τόπος καταγωγής του. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος, στο πλαίσιο της Οικονομικής του Εξόρμησης, μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών Ικαρίας.

Λ. Κ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΒΑΣΙΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΞΕΝΙΑΣ ΝΤΟΥΠΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής.

Τα αδέλφια τους Βαρβάρα, Ζήσης, Ντίνα Ντούπη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ξαδέρφου ΝΙΚΟΥ ΚΟΣΣΟΡΑ, που τόσο άδικα χάθηκε στην πυρκαγιά στο Μάτι, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αλίμου.

Γιάννης και Ρίτσα Γεωργοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/12/1995 συμπληρώθηκαν 28 χρόνια που λείπει από κοντά μας ο αείμνηστος, αξέχαστος αγωνιστής κομμουνιστής δήμαρχος Ηλιούπολης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ. Θυσιάστηκε στους αγώνες του ΚΚΕ και έδωσε όλη του τη ζωή για την πόλη στον δήμο Ηλιούπολης. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βιοτεχνών.

Τοπιντζή Λουκία

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των λατρεμένων μας γονιών και παππούδων ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΛΕΤΕΑ (ΕΛΑΣ, ΔΣΕ) και ΘΕΩΝΗΣ ΜΕΛΕΤΕΑ (επιμελητεία ΔΣΕ) προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω Βόρειας ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΑΚΗΣ
Η οικογένεια Μ. Μελετέα

***

Στις 4 Δεκέμβρη 2023 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ, από τους Κουνάβους Ηρακλείου Κρήτης. Υπήρξε ακέραιος χαρακτήρας, σεμνός, στοργικός σύζυγος, πατέρας και παππούς, συνεπής σύντροφος, πολύτιμος φίλος. Εντιμος και μαχητικός ως το τέλος της ζωής του, πιστός στις αξίες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Αταλάντευτος στα πιστεύω του, ακλόνητος στις ιδέες του, ακόμα και στα πιο δύσκολα. Η απώλειά του είναι πολύ σημαντική. Ως φυσική παρουσία θα μας λείπει, θα είναι όμως πάντα εδώ στα γιαπιά και στα χωράφια, στους δρόμους του αγώνα που είναι μπροστά. Το ήθος στην πορεία της ζωής του αφήνει δυνατό, καθαρό στίγμα, φωτεινό παράδειγμα.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Λούλα προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στον αγαπημένο του «Ριζοσπάστη», σύντροφό του από την αρχή ως τη στερνή στιγμή της ζωής του. Επίσης, τα παιδιά, οι σύντροφοι και οι φίλοι του προσφέρουν το ποσό των 270 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου Κρήτης.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 5 χρόνων που χάσαμε την αγαπημένη μας ανιψιά ΠΟΠΗ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ, οι θείες της Ευσεβεία και Ελένη προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λόφου - Σφαγείων. Στο «Σπίτι του Αγωνιστή», που φιλοξένησε την αδελφή μας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ (φωτ.), προσφέρουμε οι αδελφές της Ευσεβεία και Ελένη Κεφαλογιάννη 50 ευρώ.

Επίσης, στη μνήμη της πολύ αγαπημένης μου φίλης ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΚΟΥΡΑ - ΒΑΛΚΟΔΕΛΗ, που αυτές τις μέρες «έφυγε» από τη ζωή και δεν μπόρεσα να προσφέρω ένα λουλούδι στον τάφο της, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λόφου - Σφαγείων, 50 ευρώ.

Ελένη Κεφαλογιάννη

***

ΦΩΤΟ

Το ΔΣ του Συνδέσμου Συνταξιούχων Αθήνας εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ. Ο συνάδελφος Θανάσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενεργό και δραστήριο μέλος του Συνδέσμου, συμμετέχοντας αγωνιστικά και ακούραστα σε όλες του τις δραστηριότητες. Η συμμετοχή του ως αντιπροσώπου στα συνέδρια της Ομοσπονδίας μας, στις επιτροπές του Συνδέσμου και στην ομάδα δράσης του, τον έκανε απαραίτητο στο μεγάλο και σημαντικό έργο του Συνδέσμου μας, στον αγώνα για τα συμφέροντα των συνταξιούχων σε δύσκολους καιρούς πρωτοφανούς απώλειας εισοδήματος και δικαιωμάτων μας και όλου του λαού μας. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του και καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν στην κηδεία του συντρόφου μας για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΠΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΠΗΣ
Στη μνήμη του το ΔΣ του Συλλόγου μας προσφέρει στο ΚΚΕ, για την Οικονομική του Εξόρμηση, το ποσό των 200 ευρώ μέσω της Οργάνωσης Δ3 του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης και ΟΤΑ. Η προσφορά του και ο αγώνας του θα αποδώσουν.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, συζύγου και πατέρα ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, που «έφυγε» πριν από 28 χρόνια, τον Γενάρη του 1996, που υπήρξε σε όλη του τη ζωή μαχητής για μια Ελλάδα χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για μια χώρα σοσιαλιστική, με αξίες για τη ζωή του λαού της και όλων των λαών. Ηταν σε κάθε μάχη μπροστά.

Μέλος της ΕΠΟΝ, του ΔΣΕ, του ΚΚΕ, με χρόνια φυλακής και εξορίας. Μια ζωή με μεγάλη ιστορία, όπως η απόδραση μαζί με άλλους συντρόφους από τις φυλακές των Βούρλων στον Πειραιά. Ηταν μαζί με πολλά μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ στις ψευτοδίκες για κατασκοπεία τη δεκαετία του '60. Στη δικτατορία φυλακίστηκε και βασανίστηκε. Πάντα όμως ήταν αγωνιστής, χωρίς βήμα πίσω έως το τέλος της ζωής του, πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και καθημερινός αναγνώστης του «δικού του Ριζοσπάστη». Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Βόρειου Μενιδίου, το ποσό των 150 ευρώ.

Η σύζυγος Ελένη, τα παιδιά Θανάσης και Παναγιώτης και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού και θείου μας ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΡΑΚΗ, που συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό του, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 450 ευρώ.

Οικογένεια Δημήτρη Σκουράκη

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΝΙΚΟΥ ΚΩΤΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΙΔΗ, που «έφυγαν» σχεδόν ταυτόχρονα πριν από έναν χρόνο, οι φίλοι, συγγενείς και σύντροφοί τους προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 1.263 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Περισσού και Νεάπολης Νέας Ιωνίας Αττικής του ΚΚΕ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΣΟΡΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΣΟΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΠΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΠΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΩ) ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΙΩ) ΜΟΥΡΤΖΙΚΟΥ
ΞΕΝΙΑ ΝΤΟΥΠΗ
ΞΕΝΙΑ ΝΤΟΥΠΗ
ΘΕΩΝΗ ΜΕΛΕΤΕΑ
ΘΕΩΝΗ ΜΕΛΕΤΕΑ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΛΕΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΛΕΤΕΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΗΤΡΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΗΤΡΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΙΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΣΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ
ΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
Προσφορές

-- Εμείς οι εργαζόμενοι στο τμήμα industrial service της επιχείρησης MBS (πρώην NEXI), βγαίνοντας από έναν πολυήμερο απεργιακό αγώνα νικητές, ενωμένοι και με το κεφάλι ψηλά, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 2.500 ευρώ μέσω των ΚΟ Τύπου - Χάρτου της ΤΟ Βιομηχανίας - Μεταποίησης για να συνεχίσει να είναι στήριγμα στους αγώνες των εργαζομένων, όπως έκανε και με τον δικό μας αγώνα.

-- Στη μνήμη των αγωνιστών που έπεσαν στον αγώνα για έναν καινούργιο κόσμο, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ 200 ευρώ.

Γ. Κ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ