ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 18 Μάη 2024 - Κυριακή 19 Μάη 2024
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΜΗΝΑΪΔΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Πέντε χρόνια έκλεισαν στις 15 Μάη, που μας λείπεις πολύ, λατρευτή μας μανούλα! Στη μνήμη της ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρω 100 ευρώ.

Επίσης, 50 ευρώ στη μνήμη της ΚΙΚΗΣ ΤΣΑΚΡΙΛΗ, που «έφυγε» στις 17 Γενάρη, της αγαπημένης θείας με το ανοιχτό μυαλό, μπροστά από την εποχή της και τις συνθήκες που έζησε, μέχρι το τέλος οπαδός του Κόμματος και πιστή αναγνώστρια του «Ριζοσπάστη».

Μαρία Ρ.

***

Στις 15 Μάη έκλεισαν 5 χρόνια από την απώλεια της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ. Στη μνήμη της προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 21 Μάη συμπληρώνονται 11 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ, αγωνιστής του ΚΚΕ στην Εμπορική Τράπεζα, με σημαντική συμβολή στη δράση του τραπεζοϋπαλληλικού κινήματος τις δεκαετίες '70 - '90 και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΜΕ στις τράπεζες.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του καταθέτουν οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ για το τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τις 30 Απρίλη 2006, τη μέρα που «έφυγε» τόσο νωρίς από κοντά μας ο αξέχαστος σύντροφος και στέλεχος του ΚΚΕ στον Τομέα Μεταφορών ΝΩΝΤΑΣ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑΣ.

Η ΚΟΒ Αερομεταφορών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αξιαγάπητου συντρόφου μας, που αγωνίστηκε ακούραστα με αυταπάρνηση και παραδειγματικά για όλους μας, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, από όποια θέση είχε την ευθύνη, με υπομονή και ανθρωπιά, ακλόνητος και αφοσιωμένος στα ιδανικά και τους σκοπούς του ΚΚΕ, και που πάλεψε παλικαρίσια παρά τα προβλήματα υγείας του, μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, συγκέντρωσε για την τρέχουσα έκτακτη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μπροστά στις ευρωεκλογές το ποσό των 100 ευρώ.

ΝΩΝΤΑΣ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑΣ
ΝΩΝΤΑΣ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑΣ
***

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΦΙΛΙΠΠΑ, της μάνας μου, ΔΗΜΗΤΡΑΣ, του αδερφού μου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και των ηρωικών μπολσεβίκων προσφέρω στην ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ 30 ευρώ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Οι εγκληματίες ναζί στη φυλακή.

Βεζδρεβάνης Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 4 μήνες «έφυγε» από τη ζωή ο ακριβός μας σύντροφος ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ, τον οποίο αποχαιρετήσαμε με απέραντο σεβασμό και συγκίνηση. Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι λείπει από κοντά μας. Ηταν κομμουνιστής, δοσμένος ολόψυχα στο Κόμμα. Μεγαλώνοντας δίπλα στην παλιά φρουρά των κομμουνιστών και διαπαιδαγωγημένος από αυτήν είχε όλα τα χαρακτηριστικά που σε εξυψώνουν ως άνθρωπο. Αυτά ήταν και τα μετάλλια της ζωής του για τα οποία ήταν περήφανος.

Από την εποχή της ΕΔΑ, της Νεολαίας Λαμπράκη, του παράνομου Κόμματος, δόθηκε ολοκληρωτικά στον αγώνα μέσα από τις γραμμές του, σε όποια θέση (παρά τα προβλήματα υγείας). Το Κόμμα τον τίμησε ως στέλεχός του για δεκαετίες. Μέλος του Α. Γρ. των ενιαίων Ανατολικών Συνοικιών, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αθήνας, καθοδηγητής αχτίδων, γραμ. της ΝΑ Αχτίδας. Την περίοδο '89 - '91 διακρίθηκε για την αποφασιστική του στάση και τη δυναμική του συμβολή στην υπεράσπιση της μαρξιστικής - λενινιστικής θεωρίας, στην υπεράσπιση των αρχών συγκρότησης και λειτουργίας του Κόμματος Νέου Τύπου, Γραμματέας τότε της Αχτίδας Αργυρούπολης - Ηλιούπολης. Ο ρόλος του ήταν καθοριστικός για την πορεία πολλών. Εκανε το καθήκον του βάζοντας το λιθαράκι του για να υπάρχει σήμερα το Κόμμα.

Ο Κυριάκος ήταν λαϊκός άνθρωπος, μέσα στον κόσμο. Αγνός, τίμιος, δοτικός στους ανθρώπους, στήριγμα στους συντρόφους στις δύσκολες στιγμές, πιστός φίλος, ανιδιοτελής. Με αποφασιστικότητα ξεπερνούσε κάθε είδους δυσκολίες που μπορεί να παρουσιάζονταν στον δύσκολο δρόμο μας. Ποτέ δεν έκανε πίσω, πάλευε σθεναρά και ανυποχώρητα.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ
Ηχηρή η απουσία σου από το Κόμμα μας, Κυριάκο. Ηχηρή η απουσία σου από τη ζωή μας, σύντροφε και φίλε, ύστερα από 45 ολόκληρα χρόνια συντροφικής φιλίας που σφυρηλατήθηκε μέσα στις γραμμές του Κόμματος. Σε σκεφτόμαστε με περηφάνια και απέραντη αγάπη που βαδίσαμε μαζί αυτόν τον δρόμο, τον οποίο συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 100ευρώ στο Κόμμα που έδωσες όλο σου τον εαυτό, μέχρι την τελευταία σου πνοή.

Οι φίλοι σου Καίτη - Αλέκος

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 27 Απρίλη 2024 «έφυγε» από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με θέματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο εξάμηνο, η αγαπημένη μου αδερφή ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ, του Δαμιανού και της Βικτωρίας, γνωστή και ως Μαρίκα ή Μάρω, το γένος ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ.

Γεννήθηκε στις 19 Νοέμβρη 1937 στη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς. Μετά το τέλος του Εμφυλίου βρέθηκε στη ΛΔ Τσεχοσλοβακίας, όπου το 1956 παντρεύτηκε τον συγχωριανό μας και σύντροφο ΧΑΡΙΛΑΟ ΠΑΤΑΡΙΔΗ (στέλεχος του ΚΚΕ), με τον οποίο αποκτήσανε τα παιδιά τους Σπύρο και Σοφία. Από τους γάμους των παιδιών της απέκτησε 5 εγγόνια και 4 δισέγγονα.

Επαναπατρίστηκε το 1983, μιας και ο Χαρίλαος, ως στέλεχος του Κόμματος, επαναπατρίστηκε για κομματική δουλειά από το 1976. Το 2014 αποχαιρετήσαμε τον σύντροφο και σύζυγό της Χαρίλαο, τον οποίο δεν έπαυσε μέχρι το τέλος να θρηνεί. Μέχρι το τέλος έμεινε αταλάντευτα στο πλευρό του ΚΚΕ και ενημερωνόταν καθημερινά από τον «Ριζοσπάστη».

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΕΓΚΑ
Στη μνήμη και των δύο αγαπημένων μας η οικογένεια Φωτίου Δαμιανίδη προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου.

***

ΦΩΤΟ

Περίπου έναν μήνα πριν μας έφτασε το θλιβερό μαντάτο. Ο σύντροφός μας ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΡΙΝΤΖΟΣ δεν ήταν πια στη ζωή. Οι σύντροφοι και φίλοι του στη Σουηδία σοκαρίστηκαν με το νέο αυτό και εκφράζουμε για άλλη μια φορά τα συλλυπητήριά μας στα αδέλφια και στους οικείους του συντρόφου.

Ο σύντροφός μας γεννήθηκε στη Στοκχόλμη και 6 χρόνων έφυγε με την μητέρα του και τα δυο αδέλφια του στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην Καβάλα. Σε ηλικία 18 χρόνων επέστρεψε στη Σουηδία και δούλεψε ως οδηγός στα αστικά λεωφορεία.

Τον Κομνηνό τον συναντήσαμε στην ΚΝΕ που οργανώθηκε, στην κοινότητα Στοκχόλμης και στην Επιτροπή Νεολαίας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων Σουηδίας.

Το 1994 μετακόμισε στην Ελλάδα αλλά ήταν πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας για το ότι ήταν δοτικός, αγαπητός σε όλους και πρώτα από όλα λειτουργούσε με βάση τη συντροφικότητα. Θα μας λείψεις, σύντροφε και φίλε.

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μας Κομνηνού Γρίντζου σύντροφοι και φίλοι από τη Στοκχόλμη προσφέρουν στο κόμμα του, το ΚΚΕ, το ποσό των 2.500 σουηδικών κορονών μέσω της ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΦΟΡΗ) ΠΑΖΑΪΤΗ οι οικείοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καμινάδων της ΤΕ Καρδίτσας για την ενίσχυση του Κόμματος ενόψει ευρωεκλογών.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ 2

«Εφυγαν» πρόσφατα από την ζωή: Πρώτα η ΠΟΠΗ ΦΛΥΤΖΑΝΗ - ΓΛΑΡΟΥ (φωτ.). Η ακούραστη νοσηλεύτρια των Φούρνων. Η συντρέχτρα για όλους τους συνανθρώπους της. Η συντρόφισσα που με το γαλήνιο χαμόγελό της, με την ηρεμία που την χαρακτήριζε, υπηρέτησε υγειονομικά το νησί της για πάνω από 35 χρόνια. Στάθηκε στο πλευρό του Κόμματος χωρίς ταλαντεύσεις μέχρι το τέλος της ζωής της. Δεύτερη «έφυγε» η συντρόφισσα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ - ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ (φωτ.). Από τις τελευταίες της δρακογενειάς της Εθνικής Αντίστασης και κυρίως του ΔΣΕ. Ακούραστη στους κατοπινούς κοινωνικούς αγώνες του 1950 - 1960. Υπηρέτησε το ΚΚΕ από στελεχικές χρεώσεις. Στάθηκε ακλόνητη στις κρίσιμες στιγμές που πέρασε το Κόμμα το 1968 και 1989 - '90.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ
Συμπληρώνονται 75 χρόνια από την 1η Μάη του 1949 που σε μάχη για να ξεφύγει το τμήμα του, στο χωριό Κουμέικα Σάμου, τραυματίστηκε ο μαχητής του ΔΣΕ στην Ικαρία και στη Σάμο ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ του Λεωνίδα. Τραυματισμένο τον εντόπισε το κυβερνητικό απόσπασμα και αντί για σύλληψη, τον εκτέλεσαν επιτόπου, εγκαταλείποντάς τον στα όρνεα.

Στη μνήμη τους, τιμώντας την ξεχωριστή πορεία τους, που μας διδάσκει τον δρόμο και τη δύναμη για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, για την επιτυχία στην άμεση μάχη των ευρωεκλογών, προσφέρω στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Ικαρίας, το ποσό των 150 ευρώ.

Λ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 14/4/2024 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος, συγγενής μας, φίλος και συγχωριανός μας ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ - ΛΑΜΠΟΥΔΗΣ. Ο Ηλίας από νεαρή ηλικία αγωνίζεται με το ΚΚΕ για ένα καλύτερο μέλλον. Βίωσε, όπως όλοι μας, τις μεγάλες πολιτικές ανατροπές που συντελέστηκαν και επέλεγε συνειδητά από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή να στηρίζει το ΚΚΕ. Δεν ταλαντεύτηκε, υποστήριζε με πάθος τις θέσεις του Κόμματος, ήταν πάντα παρών στις συγκεντρώσεις, στις πορείες και τις κινητοποιήσεις του ταξικού λαϊκού κινήματος. Προσέφερε και στήριξε τους συγχωριανούς, με την καλοσύνη του, την οργανωτικότητά του και το αγωνιστικό του πάθος από τη θέση του προέδρου στον Σύλλογο Βολιμιατών Αθήνας, θέση την οποία κατείχε για πολλά χρόνια.

Στη μνήμη του ο αδελφός του Μπάμπης, οι σύντροφοι και φίλοι του Γιώργος, Διονύσης και Σπύρος, και τα ανίψια του Γιώργος, Ντιάνα και Σπύρος προσφέρουν συνολικά 450 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω των ΚΟΒ Εμπόρων Κέντρου και ΚΟΒ Εκπαιδευτικών ΒΔ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ (φωτ.), και του πεθερού μου, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΚΑΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης, 40 ευρώ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ
Διαλεχτή Καρκάλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Μάη 1949, σε ηλικία 22 χρόνων, εκτελέστηκε στις φυλακές Κεφαλονιάς ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑΣ, ο θρυλικός διμοιρίτης του ΕΛΑΣ των Ανατολικών Συνοικιών, που υπήρξε ο φόβος και ο τρόμος των Γερμανών και των Ταγμάτων Ασφαλείας. Στη μνήμη του τα ανίψια του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

  • Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΑΜΠΟΤΑ ο Ανδρέας Δενεζάκης προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

***

ΦΩΤΟ

«...Αυτό που πάντα καθόριζε τη ζωή και τις πράξεις μου ήταν να μη βρεθεί άνθρωπος να πει ότι τον αδίκησα ή ότι ήμουν άτιμος. Αυτό που πιο πολύ με συγκλόνιζε ήταν η εκμετάλλευση και η αδικία. Και σαν χωροφύλακας είδα πολλά και από τα δύο. Κι έτσι έβαλα σκοπό της ζωής μου να παλέψω ενάντια (και στα δύο). Από κομμουνισμό δεν ήξερα τίποτα. Αλλά ήξερα από το ΕΑΜ ότι το Κόμμα αντιπαλεύει την αδικία. Κι έτσι οργανώθηκα. Και παρ' όλα όσα πέρασα κι εγώ και η γιαγιά σας, και τα παιδιά μας, δεν το μετάνιωσα ποτέ, γιατί στο Κόμμα βρήκα αυτό που έψαχνα μέχρι τότε όλη μου τη ζωή».

Αυτές τις μέρες κλείνουν 11 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ. Με οδηγό τα λόγια του, προσφέρουμε στο Κόμμα του, στο Κόμμα μας, το ποσό των 350 ευρώ.

Οι οικογένειες των παιδιών του Γιώτας, Τάκη και Μίμη Μιχαλακάκου και οι οικογένειες των εγγονιών του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου.

Οικογένεια Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Για τον αγαπημένο μας παππού. Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας παππούς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ. Το ελεύθερο πνεύμα του, η αισιοδοξία του, η αγωνιστικότητά του μας λείπουν πολύ. Είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες του μέσα από το ΚΚΕ. Δεν τον ξεχνάμε ποτέ! Προσφέρουμε 120 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Ταύρου του ΚΚΕ.

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
Τα εγγόνια του Εύα Ξαξήρα, Χαριτίνη Ξαξήρα και Κωνσταντίνος Κολιούσης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΙΑΚΩΒΟΥ ΜΗΝΑΪΔΗ (φωτ.), που πήρε μέρος στη μάχη της Ηλεκτρικής, αταλάντευτου υπερασπιστή του Κομμουνιστικού Κόμματος και πιστού οπαδού, μέχρι το τέλος της ζωής του, που «έφυγε» από τη ζωή στις 20/05/2000, των γονιών μου ΕΥΘΥΜΙΑΣ και ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΛΟΓΙΑΝΝΗ, από τις Καρούτες Δωρίδος, και του αδελφού μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΟΛΟΓΙΑΝΝΗ, προσφέρω 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, για να δυναμώσει η φωνή του μέσα και έξω από το Ευρωκοινοβούλιο.

***

ΦΩΤΟ

Στις 21 Μάη του 2021 «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε, μα για εμάς δεν πέρασε στιγμή που να μην είναι στη σκέψη μας οι μάχες που έδινε καθημερινά, μάχες με αυταπάρνηση, θάρρος και λεβεντιά πλάι στο κόμμα μας, το ΚΚΕ.

Λείπει σε όλους εμάς, που τον γνωρίσαμε, που παλέψαμε πλάι πλάι, που συναντηθήκαμε στα δύσκολα, η φυσική του παρουσία αλλά θα είναι πάντα στο μυαλό μας.

Στη μνήμη του οι φίλοι και οι σύντροφοί του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου, το ποσό των 80 ευρώ, με την υπόσχεση πως δεν θα σταματήσουμε λεπτό να παλεύουμε, μέχρι να πάρει η εργατική τάξη την εξουσία.

Οι φίλοι και σύντροφοί του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ (Μελιτζούρα), η αδερφή του Κατερίνα και η οικογένειά της προσφέρουν μέσω της ΤΟ Λευκάδας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της γιαγιάς μου ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΝΤΡΕΓΚΑ, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού στα Αγραφα, και του παππού μου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΤΡΕΓΚΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, εξόριστου στη Γυάρο, 1947 - 1952, 1ος Ορμος, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ
Αντιγόνη Ντρέγκα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΠΗ ΦΛΥΤΖΑΝΗ
ΠΟΠΗ ΦΛΥΤΖΑΝΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΚΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΛΗ
ΚΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΛΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΡΙΝΤΖΟΣ
ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΓΡΙΝΤΖΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
Προσφορά στο Κόμμα

Ο 98χρονος Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 50 ευρώ ως δεύτερη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Προσφορές από το Τορόντο

Ο Γιάννης Χατζηθωμάς προσφέρει στη μνήμη του πατέρα του το ποσό των 1.000 δολαρίων Καναδά, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της Λέσχης Φίλων ΚΚΕ στο Τορόντο.

***

Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΓΕΝΑ, ο γιος του, Κώστας Βαγενάς, προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 500 δολαρίων Καναδά μέσω της Λέσχης Φίλων ΚΚΕ στο Τορόντο.

  • Επίσης στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΓΕΝΑ ο Θανάσης Λιανός προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 200 δολαρίων Καναδά μέσω της Λέσχης Φίλων ΚΚΕ στο Τορόντο.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ