ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 25 Μάη 2024 - Κυριακή 26 Μάη 2024
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των αγαπημένων, αξέχαστων, σεμνών, ηθικών, γλυκομίλητων συντρόφων ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑ (φωτ.), ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ (φωτ.) και ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ (φωτ.), με πολλές γνώσεις από την κοσμοθεωρία μας και βαθιά μόρφωση, που σε όλη την πορεία της ζωής τους, μέσα από τις γραμμές του Κόμματός μας, πάλεψαν ενάντια σε κάθε αδικία, εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς υποταγή, με αξιοπρέπεια, αψηφώντας κάθε κίνδυνο από τους αδυσώπητους εχθρούς τους. Ο σύντροφος Κώστας Καραβίδας, σχεδόν έφηβος, ήταν μαχητής του ΕΛΑΣ. Με την ηρωική αταλάντευτη στάση τους μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε τον ιερό στόχο μας, ανοίγοντας δρόμους ελπίδας για καλύτερη, λεύτερη, ανθρώπινη ζωή.

Επίσης, στη μνήμη των γλυκύτατων, αλησμόνητων συντροφισσών ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ (φωτ.), ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ (φωτ.), ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) και ΜΑΡΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, που «έφυγαν» νωρίς, αγωνίστηκαν χωρίς διάκριση για τα κοινωνικά δικαιώματα των συνανθρώπων μας (ακρίβεια, πείνα, ανεργία, ξεσπίτωμα, πλειστηριασμοί, Παιδεία, Υγεία, βία, φύλο, ρατσισμό, πόλεμο, προσφυγιά, ενάντια στα συμφέροντα των ολίγων που φέρνουν δυστυχία και απανθρωπιά) μέσα από τις γραμμές του γυναικείου κινήματος της ΟΓΕ, προσφέρω 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου για την Οικονομική Εξόρμηση και 100 ευρώ στον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών Ζωγράφου.

Πίτσα Καραντάνη

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΧΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καρλοβάσου Σάμου.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μας ΦΙΛΙΠΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ του Ιωάννη και η απουσία του είναι μεγάλη. Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ του, της ΚΟΒ Καρλοβάσου Σάμου του ΚΚΕ.

  • Στη μνήμη του συντρόφου μας ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΙΛΙΠΠΗ του Ιωάννη, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, σύντροφοί του από Οργανώσεις της Σάμου προσφέρουν μέσω της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΟΥ, προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση μέσω της ΚΟ Λιβαδειάς. Μην καρτεράνε να λυγίσουμε.

Αϊβατζίδης Ηρακλής

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Απρίλη 2024 «έφυγε» η αγαπημένη μας θεία ΣΟΦΙΑ ΝΕΜΤΣΙΔΟΥ - ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ. Μια γυναίκα του αγώνα και της πάλης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Ξεκίνησε ως αετόπουλο, πάντα δίπλα σε όποιον την είχε ανάγκη, πάντα κοντά σε όλους τους βασανισμένους και απόκληρους της ζωής. Της πράξης περισσότερο και όχι τόσο της θεωρίας, εφάρμοσε στη ζωή της τις βασικές αρχές του κομμουνισμού: Ισότητα, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη. Λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων, οι γνωστοί και φίλοι την αποκαλούσαν με αγάπη, πότε Φλωράκη, πότε Παπαρήγα και εσχάτως Κουτσούμπα. Μοναδική σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, αλλά και κόρη, θεία κι ανιψιά. Ακούραστη γυναίκα της βιοπάλης και του μόχθου, δούλεψε ως μετανάστρια εργάτρια στις φάμπρικες της Γερμανίας και ως αγρότισσα στη γενέθλια γη των Πέντε Βρυσών Λαγκαδά. Αγαπητή σε όλους, γείτονες, φίλους και συγγενείς. Ηρεμη δύναμη σε όλη τη ζωή της, απέφευγε τις εντάσεις και πάντα με χαμόγελο έβρισκε διέξοδο στα προβλήματά της.

Θα τη θυμόμαστε για πάντα. Στη μνήμη της αγαπημένης μας θείας Σόφης προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΤΟ Λαγκαδά.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
Οι ανιψιές της Αντωνία και Χαρούλα Πετκοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης αδελφής μου ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΕΦΕΡΗ, που είναι και θα είναι για πάντα στη θύμησή μου, με το χαμόγελο και τη δύναμη της ακλόνητης έως το τέλος κομμουνίστριας που πάλευε για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 100 ευρώ.

Η αδελφή της Ευανθία Σεφέρη

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 26 του Μάη συμπληρώνονται 9 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου σύζυγος ΜΑΡΙΑ ΒΟΤΣΗ. Στις 5 Αυγούστου του 1946 εκτέλεσαν τον αξέχαστο αδερφό μου ΝΙΚΟ ΒΟΤΣΗ, 20 χρόνων. Πριν από 3 χρόνια, στις 5 Μάη, «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου φίλος και σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΣΗΣ από κορονοϊό. Στη μνήμη τους προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νέας Ζίχνης Σερρών.

Φίλιππος Βότσης

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/4/2024 «έφυγε» από κοντά μας ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ. Από τα νεανικά του χρόνια, με την πτώση της χούντας, μετά τη γνωριμία του με τον αξέχαστο σ. Κλεάνθη Κυζίλη, εντάχθηκε στο ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε από όσες θέσεις τού ανατέθηκαν, όπως Γραμματέας της ΚΟΒ Π. Κοκκινιάς και στον κλάδο των εκτελωνιστών. Πανέξυπνος και ταλαντούχος σύντροφος, που ήταν όμως άτυχος, όταν μετά από ένα σοβαρότατο ατύχημα έμεινε καθηλωμένος. Ο φοβερά δυνατός του χαρακτήρας, που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, κατάφερε να σταθεί και πάλι όρθιος. Εμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στο Κόμμα παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Με μεγάλο σεβασμό και αγάπη προσφέρουμε στη μνήμη του 130 ευρώ, στις ΚΟΒ Γ' - Δ' και Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

Χρήστο, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η αδελφή του Αννα, η μάνα των παιδιών του Θεοδοσία, οι σύντροφοι και φίλοι Βαγγέλης, Μαίρη, Γιάννης, Πελαγία, Γιάννα, Βασίλης, Νίκος, Μαργαρίτα

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Πριν από έναν χρόνο, στις 26 Απρίλη 2023, «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος και φίλος ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Στη μνήμη του προσφέρουμε μέσω των ΚΟ Καλαμαριάς 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ ενόψει των ευρωεκλογών στις 9 Ιούνη.

Κώστας Ζυγόρης

***

ΦΩΤΟ

Η ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΣΑΚΟΥ - ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ, βιομηχανική εργάτρια από το Μαυρομμάτι Παμίσου, καταγόταν από αγροτική - εργατική οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Αγωνίστηκε όλη της τη ζωή στο πλευρό του ΚΚΕ και μέσα από τις γραμμές του Κόμματος. «Εφυγε» από τη ζωή στις 25 Απρίλη 2024.

Το 40ήμερο μνημόσυνο θα γίνει την Κυριακή 2 Ιούνη, στην Ανω Αμφεια (Γαρδίκι).

Τα παιδιά της Νίκος, Γιάννα και Ηλίας, η Τσιλιβαράκη Δέσποινα, η Διασάκου Κατίνα και ο Μπαλτουμάς Ανδρέας στη μνήμη της προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Μεσσηνίας, το ποσό των 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 19 Μάη 2024 τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΥΡΑΚΗ - ΤΣΙΓΚΟΥ (Μπουράτση). Γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο από μια οικογένεια που αγωνίστηκε και έδωσε θύματα για τον απελευθερωτικό αγώνα και τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Στη μνήμη της ο σύζυγος και τα παιδιά της προσφέρουν οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ασπροπύργου.

  • Η συντρόφισσα Τσίγκου - Παπαδημητρίου Αναστασία προσφέρει επίσης στη μνήμη της 500 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ασπροπύργου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 3/4/2024 έφυγε, πλήρης ημερών, η σ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) ΤΟΓΙΑ. Στη μνήμη της, η αδελφή της, Ελπίδα, και τα ανίψια της, Γιάννης και Βούλα, προσφέρουν, ως δεύτερη δόση, 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Καματερού.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου και πρώην συντρόφου ΚΑΛΠΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, που «έφυγε» στις 30/4/2024, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ
Πρώην σύντροφοι και φίλοι της ΚΟΒ Κοκκινόβραχου

***

ΦΩΤΟ

Το πρωί της 21ης Μάη 2021 «έφυγε», στα 97 του χρόνια, ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ένας από τους αλύγιστους της Μακρονήσου. Γεννήθηκε το 1924 στη Βουλιαγμένη Αμαλιάδας, στα 14 μετανάστευσε στην Πάτρα και εργάστηκε σκληρά σε πολλές δουλειές.

Με την Κατοχή και τον λιμό του 1941 επέστρεψε στο χωριό, έγινε δραστήριο Αετόπουλο, εντάχθηκε αργότερα στην ΕΠΟΝ και το ΕΑΜ. Με τη Συμφωνία της Βάρκιζας και το ανθρωποκυνηγητό, μη μπορώντας να σταθεί στην περιοχή, ξανάρθε στην Πάτρα. Για την αντιστασιακή του δράση συνελήφθη. Με την οργάνωση του αστικού στρατού, βρέθηκε ντυμένος στο χακί και από το αναμορφωτήριο στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Στο θανατονήσι έζησε τη μεγάλη σφαγή την 1η Μάρτη 1948, στην οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Με την απόλυσή του γυρνάει στην Πάτρα, παντρεύεται την Διαμάντω, αποκτάνε τις δύο κόρες τους. Δουλεύει ως νυχτοφύλακας στο λιμάνι. Τη μέρα δουλεύει και σε άλλες δουλειές, γυρολόγος, πλασιέ κ.λπ. Δίπλα στη Κομματική Οργάνωση Ταμπαχάνων συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία. Δραστήριο μέλος στο Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Στη μνήμη του οι κόρες του Κούλα και Γιώτα προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό φίλο του, 100 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης για τις ευρωεκλογές.

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αδελφού μου ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ και του Στρατάρχη ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Σαρωνικού.

Δήμητρα Πέτρουλα

***

ΦΩΤΟ 2

Μάης μήνας, ο μήνας των μεγάλων απωλειών για την οικογένειά μας. Στις 25 Μάη 1987 και στις 26 Μάη 2021 αντίστοιχα «έφυγαν» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ι. ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ, η αγαπημένη μας μάνα ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ (το γένος Δ. ΣΤΑΥΡΟΥ). Ενώθηκαν στη ζωή στις αρχές της δεκαετίας του '50 και έχτισαν το σπιτικό τους στο Ναύπλιο με κόπους και βάσανα. Συνεχής η έγνοια τους, να μάθουμε γράμματα, να ζήσουμε καλύτερα από τον βιοπαλαιστή πατέρα μας. Αγρυπνοι φρουροί στη διαπαιδαγώγησή μας, στο να μη στραβοπατήσουμε.

Παντοτινή η ευγνωμοσύνη για τις αρχές αυτές που αργότερα μπολιάστηκαν με την ιδεολογία του ΚΚΕ. Μεγάλη η ηθική ικανοποίηση για τη στήριξή τους στο ΚΚΕ από τα χρόνια της μεταπολίτευσης μέχρι που «έφυγαν» από τη ζωή. Πάντα κοντά μας, σε κάθε βήμα μας, στα χτυπήματα της ζωής.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ που αγωνίζεται στην πρώτη γραμμή για τη νέα κοινωνία και 100 ευρώ στα Σωματεία Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ που παλεύουν κόντρα στα «θεριά», για να μη σβήσει για πάντα η καμινάδα του εργοστασίου της Λάρυμνας, για το δικαίωμά τους στη δουλειά και στη ζωή.

Ανδριανός Μπούκουρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, οι συνάδελφοί του από το Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 280 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ και όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση για τις ευρωεκλογές στο ΚΚΕ.

ΜΑΡΙΑ ΒΟΤΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΒΟΤΣΗ
***

ΦΩΤΟ

Βαθιά θλίψη έφερε σε όλους εμάς - είτε τον γνωρίσαμε άμεσα είτε λιγότερο, με έντονο όμως το θετικό φορτίο για το όνομά του - το άγγελμα του θανάτου του αγαπημένου συντρόφου, συναγωνιστή, συναδέλφου ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΩΝΙΤΗ. Γεννημένος το μακρινό 1942, έρχεται με τη σειρά του να πάρει θέση δίπλα στους συντρόφους και συναγωνιστές που έχουν «φύγει» από κοντά μας τις προηγούμενες δεκαετίες.

Εντονο το αποτύπωμά του στον εργασιακό μας χώρο στον τότε ΟΤΕ, στην οικοδόμηση των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Το κύρος, η αναγνώριση από τους εργαζόμενους λόγω της δράσης του και της στάσης του σε όλη τη διάρκεια του εργασιακού βίου στον ΟΤΕ. Οι σύντροφοι που τον γνώρισαν στα πρώτα κομματικά τους βήματα έχουν να θυμούνται πόσο ανοιχτός ήταν, πόσο τους στήριζε στην κομματική τους πορεία.

Ξεχωριστή και πρωτοπόρα η συμβολή στην επανεκκίνηση της Πανελλήνιας Ενωσης Τεχνικών ΟΤΕ (ΠΕΤ ΟΤΕ), στη συγκρότηση των αγωνιστικών δυνάμεων στον ΟΤΕ, στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στον ΟΤΕ, μετά τη σκοτεινή περίοδο της εφτάχρονης στρατιωτικής δικτατορίας.

Ο σύντροφος Γιάννης ποτέ δεν έχασε την ταξική - κομματική του πυξίδα. Κράτησε γερά στην περίοδο της κρίσης, τότε που αρκετοί «το έβαλαν στα πόδια» σπρωγμένοι από τον άνεμο της αντεπανάστασης και του αντικομμουνισμού. Θαρραλέα παλέψαμε ενάντια στο ρεύμα της αναθεώρησης και της απόρριψης των όσων θεμελιώθηκαν στην πάνω από 70 χρόνια ιστορική πορεία οικοδόμησης του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του, που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη συνείδησή μας, προσφέρουμε, μέσω των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ, το ποσό των 1.015 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ που είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα της εργατικής τάξης τόσο για τα άμεσα όσο και για την ιστορική της προοπτική, την οικοδόμηση της νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας.

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΣΕΦΕΡΗ
Αλεξανδρόπουλος Αντώνης, Αμπλάς Θύμιος, Αντωνίου Γιάννης, Βασιλειάδης Κυριάκος, Βασιλόπουλος Δημήτρης, Βλάχος Κώστας, Γεωργαρίου Γιώργος, Γραμματικάκης Θανάσης, Γρατσίας Βασίλης, Δαλέζιος Παναγιώτης, Δάρρας Γιώργος, Δέτσης Μιχάλης, Δημαράτος Ηλίας, Δημητρίου Λεωνίδας, Ζιώτης Κώστας, Καβαλέρος Παντελής, Καζάκος Μιχάλης, Καλιάνος Παναγιώτης, Καλμαντής Γιώργος, Κλάδης Τάσος, Κοκορδέλης Βασίλης, Kομπλίτσης Δημήτρης, Κούρτη Ρούλα, Λαζόγλου Δημήτρης, Μένταυλος Μπάμπης, Μπούκουρης Ανδριανός, Νικολόπουλος Γιώργος, Οικονόμου Γιώργος, Παΐσιος Γιάννης, Πλαΐτη Δέσποινα, Πλατανιάς Δημήτρης, Ρήγα Τασία, Ρουτζούνη Ευανθία, Σαββόπουλος Κώστας, Σακκά Ρούλα, Σαλπέας Πέτρος, Σιτζάνης Νίκος, Τσέλιος Δημήτρης, Τσουκαλάς Παναγιώτης, Τσούνας Γιώργος


ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΣΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ

ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) ΤΟΓΙΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) ΤΟΓΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΕΜΤΣΙΔΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΝΕΜΤΣΙΔΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΤΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΟΤΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΨΩΜΑΔΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΣΑΚΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΙΑΣΑΚΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ