ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 28 Μάη 2024
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή στις 25 Μάη 2024, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, στο ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Κέντρου Αθήνας.

Το νέο για τον θάνατό της το διαβάσαμε στο «Ρίζο», προκαλώντας μας βαθύ πόνο και πολύ μεγάλη θλίψη. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, ιδιαίτερα στην αδελφή της Κυριακή. Συντρόφισσα Μαρία, ήσουν μία αληθινή, σεμνή, ανυποχώρητη αγωνίστρια - κομμουνίστρια που δεν σήκωνες το άδικο, την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Θα σε θυμόμαστε πάντα για το ξεχωριστό ήθος, την πρωτοπόρα στάση και δράση σου στον χώρο σου, στην Υγεία και παντού. Καλό σου ταξίδι συντρόφισσα Μαρία.

Δήμητρα Κ. και Μαρία Α.

***

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Αιγάλεω - Χαϊδάρι - Αγ. Βαρβάρας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της ΒΑΣΩΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ. Ηταν αγωνίστρια και συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του σωματείου μας. Θα την θυμόμαστε πάντα! Στη μνήμη της καταθέσαμε 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ακριβών συντρόφων - συναγωνιστών ΓΙΩΡΓΗ ΤΣΙΓΑΡΑ (ΣΚΟΥΡΟΥ) και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ, που «έφυγαν» πολύ νωρίς από τη ζωή, σύντροφοι και συναγωνιστές τους, που συμπορεύτηκαν στους αγώνες των Ελλήνων φοιτητών, εργατών, μεταναστών στη Νέα Υόρκη, στον αντιδικτατορικό αγώνα, στο κίνημα ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ και κυρίως στο ταξικό εργατικό κίνημα, προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Βριλησσίων το ποσό των 250 ευρώ και 250 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στους ταξικούς αγώνες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΥ
Προσφορά στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Στη μνήμη όσων πάλεψαν για τα ιδανικά μας, προσφέρω 400 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Α. Δ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ