ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 5 Ιούνη 2024
Σελ. /32
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα το μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ εκπέμπεται δυνατά από το Σύνταγμα

Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Εφτασε η ώρα της πλατείας Συντάγματος, η ώρα για τη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ, η οποία με τη μαζικότητα, τη μαχητικότητα και τον παλμό της μπορεί να εκπέμψει από το κέντρο της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας, ενίσχυσης του Κόμματος, πανστρατιάς μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το κάλεσμα των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική ώστε να μη λείψει κανείς και καμία από το απογευματινό ραντεβού, να δώσουν το αγωνιστικό «παρών» χιλιάδες λαού, εργαζομένων, βιοπαλαιστών και νεολαίας.

Ολες τις προηγούμενες μέρες αλλά και σήμερα ξεδιπλώνεται ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών, εξορμήσεων, συνολικά πολιτικού ανοίγματος σε όλο το λεκανοπέδιο. Με το ψηφοδέλτιο και τα υλικά της συγκέντρωσης στο χέρι, μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί, υποψήφιοι ευρωβουλευτές «οργώνουν» χώρους δουλειάς, εργοστάσια και γιαπιά, αμαξοστάσια των ΜΜΜ, δομές Υγείας και Εκπαίδευσης, πολυκαταστήματα και εμπορικούς δρόμους, γειτονιές, πλατείες και κεντρικά σημεία των δήμων. Καλούν σε μαζική συμμετοχή και αναδεικνύουν ότι τώρα είναι η ευκαιρία να ενώσουν την φωνή τους όλοι όσοι αγανακτούν από την ασφυκτική κατάσταση και θέλουν να βροντοφωνάξουν «ως εδώ». Να δυναμώσουν το ΚΚΕ με την ψήφο τους, τη μόνη ψήφο που δεν παρερμηνεύεται αλλά κατατίθεται κάθε μέρα στον αγώνα για να «κονταίνει» το μπόι όσων στηρίζουν και εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική.

Σήμερα λοιπόν κοκκινίζει η πλατεία Συντάγματος, προπομπός ότι την Κυριακή θα κοκκινίσουν και οι κάλπες από τα χιλιάδες αγωνιστικά, μαχητικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

Οι προσυγκεντρώσεις

Οι προσυγκεντρώσεις των Τομεακών Οργανώσεων Αττικής του ΚΚΕ έχουν οριστεί στις 7 μ.μ. στα εξής σημεία:

-- Προπύλαια: ΑΕΙ, Α' Αθήνας, Β/Δ Αττική, Μεσόγεια, Δικαιοσύνη, Επισιτισμός - Τουρισμός, Εκπαιδευτικοί, Καλλιτέχνες, Υγεία - Πρόνοια, Χρηματοοικονομικό, Εμπόριο, ΜΜΕ.

-- Στύλοι Ολυμπίου Διός: Νότια, Ανατολικά, ΕΒΕ.

-- Μοναστηράκι: Πειραιάς, Τηλεπικοινωνίες, Τοπική - Περιφερειακή και Κεντρική Διοίκηση.

-- Παλιά Βουλή: Μέταλλο, Ενέργεια - Νερό, Φάρμακο - Χημική Βιομηχανία, Μεταποίηση, Κατασκευές, Μεταφορές, Ν/Δ Συνοικίες, Δυτικά, Β/Δ Αθήνα, Βόρεια.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

Για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα αναχωρήσουν λεωφορεία από τις εξής περιοχές:

Αγιοι Ανάργυροι, 18.30, κεντρική πλατεία.

Ελευσίνα, 18.00, δημοτικό πάρκινγκ.

Καματερό, 18.15, στάση «Μανάρα».

Κόκκινος Μύλος, 18.15, τριγωνική πλατεία.

Μενίδι, 18.00, πλατεία Καράβου.

Ολυμπιακό Χωριό, 17.45, Κακλαμανάκη 21.

Πέραμα, 18.15, στα γραφεία του ΚΚΕ στη Λ. Ειρήνης 73 και στάση στις 18.30, τέρμα «Καραβάκια».

Χαλάνδρι, 18.15, από Cocomat.

Ωρωπός, 18.00, «Χωριάτικο», διασταύρωση Καπανδριτίου.

Συνεντεύξεις του Δ. Κουτσούμπα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παραχωρήσει συνέντευξη σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 8.30 π.μ., στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Αύριο, Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 8 π.μ., θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

-- Αύριο Πέμπτη στις 20.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πάτρα, στην πλατεία Τριών Συμμάχων. Η ομιλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2.

Για τη συγκέντρωση δρομολογούν λεωφορεία οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ: Από το Αίγιο στις 6.30 μ.μ. από την εφορία, και από τη Δυτική Αχαΐα στις 6.45 μ.μ. από την πλατεία Παπαγιαννοπούλου στην Κάτω Αχαγιά.

-- Την Παρασκευή 7 Ιούνη στις 20.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (κεντρική πλατεία Μαλεσίνας) του δήμου Λοκρών Φθιώτιδας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ