ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 26 Ιούνη 2024
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Με μεγάλη συγκίνηση και θλίψη αποχαιρετάμε τον αγαπημένο μας αδερφό και θείο ΣΤΑΥΡΟ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, που έχασε τη δύσκολη μάχη για τη ζωή, ως αποτέλεσμα της χρόνιας εκφυλιστικής ασθένειας από την οποία έπασχε.

Γεννήθηκε στις 7/4/1956 στην Καράτουλα Αρκαδίας, παιδί Αντιστασιακών. Μόλις ήρθε στην Αθήνα, ως μαθητής σε ηλικία 15 ετών, οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Εδρασε στην ΚΝΕ από διάφορες στελεχικές θέσεις, ενώ διετέλεσε και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και στη συνέχεια στέλεχος του ΚΚΕ. Μετά τις ανατροπές, στη δύσκολη περίοδο της ανασυγκρότησης του Κόμματος, βρέθηκε εκτός των γραμμών του ΚΚΕ. Ακόμα και τότε συνέχισε να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στο Κόμμα και ποτέ απέναντι.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 5 μ.μ., στο Νεκροταφείο Αναβύσσου. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα το ποσό των 60 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Νοτιοανατολικών Συνοικιών.

Τα αδέρφια του, Δημήτρης Κυριακόπουλος και Ζωή Δαβουτάκη, και η ανιψιά του, Ελενα Δαβουτάκη

***

Στη μνήμη της ΣΤΡΑΤΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΖΑΝΙΔΟΥ ΣΙΒΑΤΖΗ προσφέρουμε 50 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Οικογένειες Αθαν. Σιβατζή και Δημ. Κουτζανίδη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΝΙΚΟΥ ΡΑΠΤΗ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, αγωνιστή για μια καλύτερη κοινωνία, προσφέρω στο αγαπημένο του ΚΚΕ 20 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΚΟΒ Εμπόρων.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Η σύζυγός του, Στέλλα



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ