ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 20 Ιούλη 2024 - Κυριακή 21 Ιούλη 2024
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ
ΦΩΤΟ

Στις 25 Ιούλη συμπληρώνονται 22 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή και από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος, πατέρας και παππούς ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.

Από το 1975 ήταν μέλος του ΚΚΕ, όπου μέσα από τις γραμμές του «αναδείχθηκε σε ανυποχώρητο και συνεπή αγωνιστή, υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων». Ο σύντροφος Χρήστος Λαζαρίδης παρέμεινε ανυπότακτος και αταλάντευτα πιστός στα ιδανικά της εργατικής τάξης και του σοσιαλισμού. Πάλεψε για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων. Για έναν κόσμο δίκαιο, ανθρώπινο, τον κόσμο του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ η κόρη του, Ελεονόρα, τα εγγόνια του, Ζαχαρίας και Χρήστος, τα δισέγγονά του, Αναστάσης και Ευαγγελία, η νύφη του, Δέσποινα, ο γαμπρός του, Νίκος, και υποσχόμαστε ότι θα τον θυμόμαστε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τη σταθερότητα και τη συνέπεια που έδειξε και ο ίδιος, έως ότου να δικαιωθούν αυτά για τα οποία αγωνίστηκε μέχρι τέλους.

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Ιούλη συμπληρώνονται 14 χρόνια που «έφυγε» ο σύντροφος και πατέρας μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Ο γιος του, Γιάννης Γαρυφαλάκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Ιούλη συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγαπημένος σύντροφος ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ. Στη μνήμη του, η γυναίκα του και ο γιος του προσφέρουν στο ΚΚΕ, όπου με συνέπεια αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του, 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης, της οποίας ήταν μέλος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ (φωτ.), που στις 19 Ιούλη έκλεισαν 11 χρόνια από τον θάνατό του, του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΤΣΗ - Καπετάν Αγραφιώτη (φωτ.) και του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΤΣΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 29/12/2022, ο Παναγιώτης Μπότσης προσφέρει 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας.

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
Ο Κώστας Μπότσης γεννήθηκε το 1943 στην Καστανιά Καρδίτσας, ήταν απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ. Πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1974 μέχρι το τέλος της ζωής του και στέλεχος του ΠΑΜΕ στους λογιστές.

Ο Βασίλης Μπότσης γεννήθηκε στην Καστανιά Καρδίτσας το 1916. Ηταν έφεδρος αξιωματικός της Σχολής Πεζικού Σύρου. Στην Αλβανία ήταν διοικητής λόχου στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ το 1941. Το 1942 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Τον Γενάρη του 1943 κατετάγη στον ΕΛΑΣ. Εγινε καπετάνιος του 1ου Τάγματος του 38ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ. Μετά τη Βάρκιζα έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης και ξαναβγαίνει στο βουνό, υπεύθυνος των ομάδων καταδιωκόμενων αγωνιστών στην περιοχή Αγράφων. Στις 15/8/1946 γίνεται ανασυγκρότηση των ομάδων των καταδιωκόμενων αγωνιστών, τέλη Σεπτέμβρη 1946 πάνω από 200 αντάρτες στη Γενική τους Συνέλευση εκλέγουν τη διοίκηση του Αρχηγείου Αγράφων και διοικητής εκλέγεται ο Βασίλης Μπότσης (Αγραφιώτης) μέχρι το 1947. Στη συνέχεια επιτελάρχης της 138ης Ταξιαρχίας, με τον βαθμό του ταγματάρχη Πεζικού. Σκοτώθηκε στις 7/2/1949 στα Σίδερα Ευρυτανίας, από έκρηξη παγιδευμένης νάρκης. Με διάταγμα της Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης (19/3/1949) ονομάστηκε συνταγματάρχης Πεζικού - τιμημένος νεκρός.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Ιουλίου πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ). Στη μνήμη της ο σύζυγός της, Βασίλης, τα παιδιά της, Χρήστος και Ανδρέα, και η εγγονή της, Σοφία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Η οικογένεια του Γιώργου Αντωνιάδη και της Αναστασίας Ηλιάδου, καθώς και η Τσιντικίδου Χαρίκλεια του Δήμου και της Γκισδημίδου Μαρίας, προσφέρουμε στη μνήμη της μητέρας μας, ΝΕΡΑΝΤΖΩΣ ΗΛΙΑΔΟΥ, το ποσό των 100 ευρώ στην ΤΟ Λάρισας μέσω ΚΟΒ Αγ. Αθανασίου - Ιπποκράτη.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 χρόνια από την απώλεια της αγαπημένης μάνας - συντρόφισσας - αγωνίστριας ΤΟΥΛΑΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, η οποία αταλάντευτα στάθηκε στο πλευρό του ΚΚΕ. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Τα παιδιά της, Αριάδνη και Σωτήρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΖΑΡΑΪΔΩΝΗ, που «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από κοντά μας, η ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου, της οποίας ήταν μέλος, συγκέντρωσε το ποσό των 1.000 ευρώ και το προσφέρει στο Κόμμα για την ενίσχυσή του.

***

Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΥΤΙΔΗ, ο Δημήτρης Καραμήτας προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μενιδίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΛΠΑΚΙΔΗ από τον Λουδία Θεσσαλονίκης, προσφέρω στο ΚΚΕ 10 ευρώ.

Η κόρη του, Ελένη Κουλπακίδου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΘΩΜΑ ΜΠΑΤΖΙΩΛΑ και ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΜΠΑΤΖΙΩΛΑ, μελών του ΚΚΕ και μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, και του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και συνδικαλιστή, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας.

Αρετή Παπαδοπούλου, το γένος Θωμά Μπατζιώλα

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΤΖΙΩΛΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΤΖΙΩΛΑΣ
Τα εγγόνια, Βασίλης - Ελισάβετ

***

Στη μνήμη του ξαδέρφου μου, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΑΖΔΡΕΒΑΝΗ, προσφέρω 20 ευρώ στην ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Να φύγει το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα και την Κύπρο. Να διαλυθούν μαζί με την ΕΕ.

Βαζδρεβάνης Κώστας

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 4 χρόνια που «έφυγε» ξαφνικά και άδικα ο αγαπημένος μας αδερφός ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ (φωτ.). Ο Δημήτρης ήταν παράδειγμα κομμουνιστή και ανθρώπου, ξεχωρίζοντας για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την αγωνιστική του παρουσία. Υπήρξε στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ και του Γραφείου της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας. Διετέλεσε επίσης δημοτικός σύμβουλος στην Αγία Βαρβάρα. Στη μνήμη του και στη μνήμη της μάνας μας, ΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ (φωτ.), που έζησε στο πετσί της τη βαρβαρότητα του αστικού κράτους απέναντι στο λαϊκό και στο κομμουνιστικό κίνημα, ζώντας σε μια οικογένεια που έδωσε τα πάντα στον αγώνα του λαού μας για καλύτερες μέρες, για ελευθερία και δικαιοσύνη, για τον σοσιαλισμό, καθώς επίσης στη μνήμη των ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΘΑΝΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μαχητών του ΔΣΕ, της ΚΑΤΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, μέλους της ΕΠΟΝ, και της ΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, πιστής οπαδού του ΚΚΕ, η Ελένη Κοντοστάθη προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΟΒ Μαγνησίας της ΚΝΕ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 21/7/2020, και του συντρόφου ΤΑΣΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), που «έφυγε» από τη ζωή στις 20/7/1998, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω του Τομέα Περιστερίου - Νοτιοδυτικών της ΚΟ Αττικής.

σ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΚΩΣΤΑ Δ. ΣΙΟΚΟΡΕΛΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν έναν χρόνο, προσφέρουμε το γεύμα της Κυριακής 21/7/2024 στους συναγωνιστές που φιλοξενούνται στο Ιδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων «Το Σπίτι του Αγωνιστή».

Η σύζυγος και τα παιδιά

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του καπετάν ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΒΑΡΗ του Γρηγορίου (Μακαρόνας) και του πατέρα μου, ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ του Παντελή (Ρίκος), των δύο καλύτερων ανθρώπων που γνώρισα στο Καραβόσταμο, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας.

Νίκος - Παντελής Κούβαρης (Λάκης)

***

ΦΩΤΟ

Ο Σταύρος Κουτράκης προσέφερε στην ΚΟ Σάμου το ποσό των 300 ευρώ στη μνήμη της συντρόφισσάς του στη ζωή και στους αγώνες, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗ, με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατό της. Η Χριστίνα Κουτράκη ήταν μέλος του ΚΚΕ και στέλεχος του Συλλόγου Γυναικών (μέλους της ΟΓΕ) στην πόλη της Σάμου. Υπερασπίστηκε με αποφασιστικότητα το Κόμμα και τις αρχές του τη δύσκολη περίοδο της διάσπασης, και παρέμεινε μαχήτρια στην πρώτη γραμμή μέχρι το τέλος.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Ιούλη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου μας αδερφού και θείου ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΤΣΑΡΙΣΟΥ. Ομως η μνήμη του θα μείνει πάντα ζωντανή για την αταλάντευτη προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες του ΚΚΕ, το ήθος του και τη φιλοσοφημένη στάση ζωής του.

Ο αδερφός του, Ηλίας Πατσαρίσος, η σύζυγος Ηλία, Δέσποινα Παπαδοπούλου - Πατσαρίσου, και τα ανίψια του, Ευθύμης και Κωνσταντίνος, προσφέρουν στη μνήμη του 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μύρινας.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν ήδη 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΛΑΣ. Δύσκολο να βρει κανείς τις λέξεις εκείνες που θα περιγράψουν πόσο σημαντικός υπήρξε για την οικογένειά του, τον τόπο του, το Κόμμα και την κοινωνία, αλλά και ταυτόχρονα να αποδώσουν σωστά τη στάση ζωής ενός σεμνού ανθρώπου. Ενός ανθρώπου φωτεινού, ενός δάσκαλου μεγάλου, και στο επιστημονικό του πεδίο αλλά κυρίως στη ζωή του, με τις πράξεις του.

Γεννήθηκε στην Ικαρία τον Αύγουστο του 1942. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, τα επαγγελματικά του βήματα τον έστειλαν από την Αθήνα στον ΟΤΕ Ρόδου. Μόλις ολοκλήρωσε τον επαγγελματικό του κύκλο, επέστρεψε στη γενέτειρά του. Αγωνίστηκε με όλες του τις δυνάμεις στις επάλξεις του ΚΚΕ, για ένα καλύτερο αύριο. Υπήρξε δραστήριο μέλος μεταξύ άλλων στους Λαμπράκηδες, σε συλλόγους επιστημόνων, στην Πανικαριακή Αδελφότητα, στο Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΕ, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Ικαρίας - Φούρνων.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΤΖΙΩΛΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΤΖΙΩΛΑ
Υπήρξε υποψήφιος για τον νομό Σάμου στις βουλευτικές εκλογές του 2000, ενώ το 2006 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ευδήλου, τον οποίο υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος. Ολη του τη ζωή διαπνεόταν από τα ιδανικά του κομμουνισμού, μέσα από τον αγώνα, την αλληλεγγύη και την προσφορά. «Φεύγοντας» άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η μνήμη του όμως είναι ακόμα ζωντανή μέσα από το έργο του και τους ανθρώπους που τον έζησαν.

Στη μνήμη του αυτή, η σύζυγός του Στέλλα Μουρσελλά, οι οικογένειες των παιδιών του και τα εγγόνια του προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 400 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και συναδέλφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗ προσφέρω το ποσό των 300 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ ΣΘΕ - Γεωτεχνών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Γιώργος Τσακλίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ο οποίος τίμησε τα ιδανικά της εργατικής τάξης και της ειρήνης έως το τέλος της ζωής του, προσφέρω στο Κόμμα του, στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Ο σύντροφος Γιώργος Μπέλλος

***

ΦΩΤΟ

Τρία χρόνια πέρασαν από τις 18 Ιουλίου 2021 που απρόσμενα «έφυγε» ο σύντροφος, συναγωνιστής και φίλος μου για πάνω από 30 χρόνια ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανάπτυξης του Δημοσίου.

Κυριάκος Καρύδης

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Ιούλη συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ, μέλος του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Κεντρικής, Περιφερειακής και Τοπικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΤΖΑΜΙΧΑ (1928 - 2024). Ενα ενεργό μέλος με πλούσια δράση υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, υπέρμαχος της ελευθερίας και της ισότητας. Προερχόμενη από αριστερή ιδεολογικά οικογένεια, υπήρξε μέλος της ΕΠΟΝ κατά το έτος 1940-41 και διώχθηκε για τη δράση της. Μοίραζε φυλλάδια επαναστατικού περιεχομένου κατά των Γερμανών, με αποτέλεσμα τη φυλάκισή της. Πολυμήχανο μυαλό, έντονη και ατρόμητη προσωπικότητα, κατάφερε να δραπετεύσει από τα δεσμά των Γερμανών και να συνεχίσει με περισσότερο ζήλο τον αγώνα. Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια απέκτησε το προσωνύμιο Τζαβέλαινα.

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΛΑΣ
Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της, τελειώνοντας ως αριστούχος δασκάλα εξατάξιου Δημοτικού Σχολείου στην τότε Ακαδημία Ιωαννίνων. Λόγω των πεποιθήσεών της, είχε πολλές μεταθέσεις σε απομακρυσμένα σχολεία της χώρας. Ομως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο στη μετέπειτα αναγνώριση των δυνατοτήτων της και διετέλεσε διευθύντρια στα περισσότερα από αυτά.

Πάντα αντίθετη στην καταπιεστική τότε κυβέρνηση και κατά της βασιλικής οικογένειας, ήταν παρούσα σε όλες τις πορείες και τους αντιδικτατορικούς αγώνες. Σε μία απ' αυτές υπήρξε και αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Πέτρουλα, στην οδό Σταδίου. Με έμπρακτο αγώνα έκρυβε και σίτιζε συντρόφους. Στο διάστημα των γεγονότων του Πολυτεχνείου συνέδραμε τους αγωνιζόμενους φοιτητές ηθικά και πρακτικά.

Ποτέ δεν σταμάτησε τον αγώνα, συνεχίζοντας στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου έμενε με τον αγαπημένο της γιο έως το τέλος της ζωής της, ως η δασκάλα συντρόφισσα με τα πράσινα μάτια. Αντίο, αγαπημένη μου Ανθούλα Τζαμίχα (Τζαβέλαινα).

Στη μνήμη της ο γιος της, Κωνσταντίνος Πάτσης, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ (ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΤΟΥΛΑ ΒΑΠΟΡΙΔΗ
ΤΟΥΛΑ ΒΑΠΟΡΙΔΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΤΡΑΚΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΔΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΗΣ
ΝΕΡΑΝΤΖΩ ΗΛΙΑΔΟΥ
ΝΕΡΑΝΤΖΩ ΗΛΙΑΔΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΑΪΔΩΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΑΪΔΩΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΠΑΚΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΠΑΚΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΟΚΟΡΕΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΟΚΟΡΕΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΣΑΡΙΣΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΣΑΡΙΣΟΣ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΤΖΑΜΙΧΑ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΤΖΑΜΙΧΑ
Προσφορές

-- Για το τιμημένο ΚΚΕ, το Κόμμα των αγώνων, των θυσιών και της ελπίδας, προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ, ως όγδοη δόση, μέσω της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημήτρης Βίγλας

-- Για την ενίσχυση του ΚΚΕ, ο φίλος και σύντροφος Τάσος Μανωλίτσης (Κουβαλιάς), μηχανικός αρχιτέκτονας, έδωσε μέσω της ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης για τους μήνες Ιούλη και Αύγουστο το ποσό των 50 ευρώ στη μνήμη όλων των αγωνιστών και συντρόφων του ΚΚΕ στο νησί της Λευκάδας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ