ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 3 Αυγούστου 2024 - Κυριακή 4 Αυγούστου 2024
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 χρόνια και ήρθε πάλι η 21η Ιούλη, η πιο δύσκολη μέρα, που ξαναφεύγει από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ.

Παράδειγμα συντρόφου, συζύγου και πατέρα, έβγαινε μπροστά για να υπερασπιστεί το δίκιο και να δώσει κάθε προσωπική και κομματική μάχη με ατρόμητο τρόπο που ενέπνεε τους γύρω του. Οι αστείρευτες γνώσεις του ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο της ιδιαίτερης οξυδέρκειάς του αλλά και συνεχόμενης μελέτης της μαρξιστικής - λενινιστικής κοσμοθεωρίας. Η καλοσύνη του και η αγάπη του για τη ζωή ήταν στήριγμα όχι μόνο για την οικογένειά του αλλά και για όποιον τον συναναστράφηκε. Το σπάνιο και λεπτό χιούμορ του έβαζε το χαμόγελο στη ζωή μας.

Δύσκολο πολύ να μην ακούμε τη φωνή σου και να είναι πάντα κενή η θέση σου στο τραπέζι. Δεν μπορούμε να σε συμβουλευόμαστε για τα μικρά και τα μεγάλα που έρχονται στη ζωή μας αλλά πάντα ξέρουμε τι θα έλεγες και μας καθοδηγείς.

Προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής, στην εφημερίδα μας, την οποία διαβάζουμε και έστω και έτσι ηχεί η φωνή σου, όπως όταν σε ρωτούσαμε να μας εξηγήσεις το κάθε θέμα και εσύ μας έλεγες «να διαβάζετε».

Σ' αγαπάμε τώρα και για πάντα. Μας λείπεις.

Η γυναίκα σου Κούλα, τα παιδιά σου Γεωργία - Χρήστος και η Δημητρούλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, που στις 5 Αυγούστου συμπληρώνονται 2 χρόνια από τον θάνατό του, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουμε 400 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Μάνδρας Αττικής.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΡΟΓΚΑΚΟΥ - ΤΣΕΝΤΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 18/7/2024, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ, το «Κόμμα της καρδιάς της», μέσω ΚΟΒ Σεπολίων.

ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
Τα παιδιά της: Κατερίνα - Σταύρος, Ελενα - Γιώργος

Τα εγγόνια της: Βασίλης - Αθηνά

  • Η συντρόφισσά μας ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΝΤΟΥ - ΡΟΓΚΑΚΟΥ, ο σύνδεσμος στα χρόνια της Κατοχής, η αντάρτισσα στον Πάρνωνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, η ανυποχώρητη αγωνίστρια που εξορίστηκε σε Χίο, Τρίκερι, Μακρόνησο και ξανά Τρίκερι, το μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, «έφυγε» την Πέμπτη 18/7/2024 σε ηλικία 92 ετών.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΟΒ Σεπολίων, της Οργάνωσης που ανήκε μέχρι το τέλος, προσφέρουμε στη μνήμη της 200 ευρώ για το Κόμμα μας και υποσχόμαστε ότι πιο δυναμικά ακόμα θα αγωνιστούμε για την τελική νίκη, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

  • Πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή η συναγωνίστρια ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΝΤΟΥ - ΡΟΓΚΑΚΟΥ, αλύγιστη αγωνίστρια για το δίκιο της εργατικής τάξης μέχρι το τέλος της ζωής της. Στη μνήμη της το Παράρτημα Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή». Επίσης, 50 ευρώ για την ενίσχυση του ιδρύματος προσφέρει η Α. Λ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του γιου μου ΚΟΣΜΑ ΒΑΡΚΙΑΝΟΥ, που στις 3 Αυγούστου κλείνουν 34 χρόνια από τον άδικο θάνατό του. Προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών του ΔΣΕ. Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΝΤΟΒΑ, συζύγου του ΦΙΛΙΠΠΑ ΑΝΘΗ, από τα Επισκοπιανά, στη μνήμη του συζύγου μου ΠΕΤΡΟΥ ΣΚΟΡΔΙΛΗ (φωτ.), προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περάματος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
Ελευθερία Φούρκα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος στις 2 Αυγούστου, που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ, στέλεχος του ΚΚΕ. Στη μνήμη του σύντροφοι και φίλοι από την ΚΟΒ Τυρνάβου, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρουν 120 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Νίκος, υπόδειγμα κομμουνιστή και ανθρώπου, αγαπητός σε όλους, υπηρέτησε πιστά από διάφορες θέσεις, για πάνω από 4 δεκαετίες, τα ιδανικά του ΚΚΕ, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Μεγάλο το κενό που άφησες, σύντροφε Νίκο, σου υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να γίνουν πράξη όλα για όσα πάλεψες.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας και ιστορικής προέδρου του κλαδικού Σωματείου Βαφέων - Τυποβαφέων Β. Ελλάδας, ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΓΤΖΙΔΟΥ, και στη μνήμη του συντρόφου ΑΡΓΥΡΗ ΑΒΡΑΜΗ (φωτ.), προσφέρουμε 100 ευρώ για τις ευρωεκλογές μέσω ΚΟΒ Κάστρων (Συκεών).

Οι σύντροφοι Στόικος Απόστολος, Αβράμης Κων/νος

***

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΓΓΙΝΙΔΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Παύλος Λιανός

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΟΠΟΥΛΟΥ του Θωμά και της Μαρίας, δωρίζω στον Τομέα Κατασκευών της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ τα «Απαντα» του Λένιν. Ο Νικόλαος Ρόπουλος (01/06/1949 - 30/01/2003) γεννήθηκε και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη Ρουμανία, όντας ο μεγαλύτερος γιος του Θωμά και της Μαρίας, οι οποίοι κατέφυγαν εκεί μετά τη λήξη του εμφύλιου πολέμου. Μετά την αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974, ήρθε στην Ελλάδα δημιουργώντας τη δική του οικογένεια. Εργάστηκε ως οικοδόμος στη Θεσσαλονίκη και έπειτα στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980 και ως τις αρχές της δεκαετίας του 1990 υπήρξε μέλος της ΚΟ Αργυρούπολης του ΚΚΕ, ενώ είχε έντονη συνδικαλιστική δράση στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων της Γλυφάδας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Θωμάς Ρόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή και φίλου του Κόμματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, για τον έναν χρόνο από τον θάνατό του, η σύζυγος Εφη Πασχαλίδου και οι κόρες του Ελένη και Ελισσάβετ προσφέρουν στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΤΟΓΙΑ η ΚΟΒ Καματερού προσφέρει 225 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Δυστυχώς «έφυγε» από κοντά μας, ύστερα από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, η αγαπημένη μου φίλη και πιστή οπαδός του ΚΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΟΥ - ΤΣΙΜΑ. Η Ελευθερία πάλεψε για το δίκιο της εργατικής τάξης από τα νεανικά της χρόνια μέχρι και το τέλος της ζωής της. Από σπουδάστρια στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, κατά τη θητεία της στα καράβια, στους συλλόγους γονέων, μετέπειτα στην Κεφαλονιά, υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» όποτε της ζητήθηκε. Πάντα παρούσα στις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις του Κόμματος και του ταξικού κινήματος.

Μου λείπουν ήδη πολύ οι συζητήσεις μας, οι διαφωνίες μας, οι παρατηρήσεις της και οι προτάσεις της, πάντα με γνώμονα του πώς θα γίνει καλύτερη η παρέμβασή μας. Θα μου λείψουν η φιλία μας, τα γέλια μας, οι ώρες που ανοίγαμε τις καρδιές μας. Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Προσφυγικών της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Αγγελική Τσώλου

***

ΦΩΤΟ

Αύγουστος και οι αγώνες δεν σταματάνε! Οι σύντροφοί μου του ΚΚΕ παλεύουν για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, για τους πλειστηριασμούς, για τις άδικες απολύσεις σε χώρους δουλειάς κ.ά. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω λόγω απόστασης είναι να προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου. Στο Φεστιβάλ θα είμαι εκεί όπως κάθε χρόνο αλλά με παράπονο που δεν θα συναντήσω την καλή συντρόφισσα ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ στη γνωστή της χρέωση με τον «Ριζοσπάστη».

ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ
Franz Holzer

***

ΦΩΤΟ

Σαν σήμερα, πριν από 21 χρόνια, «έφυγε» ξαφνικά ο παιδικός φίλος και σύντροφος ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρω στο κόμμα που υπηρέτησε πιστά από τα νεανικά του χρόνια, το ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω ΚΟ Τρικάλων.

Λευτέρης Ράγιας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΦΙΛΙΠΠΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ (ΦΟΥΛΗ) (1938 - 2024) και της κόρης μου ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (1965 - 2024) από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, προσφέρω το συμβολικό ποσό των 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μεγάλης Στέρνας, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, κάτω από τις γραμμές του οποίου αφιέρωσαν όλη τη ζωή τους στους αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο.

Δάφνη Μιχαηλίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΘΕΟΧΑΡΗ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗ, από τον Λουδία Θεσσαλονίκης, που «έφυγε» από κοντά μας στις 16/7/2021, αντί μνημοσύνου, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λουδία Θεσσαλονίκης.

Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ. Γεννήθηκε στο χωριό Αγκαριώνες της Λήμνου το 1920 και πέθανε στις 13/7/1998. Κατατάχθηκε στη χωροφυλακή. Στην Κατοχή υπήρξε ΕΑΜίτης και πολέμησε τους κατακτητές από τις γραμμές του ΕΛΑΣ. Στον Εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ. Για τη δράση του γνώρισε μετά τον Εμφύλιο διώξεις, πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες από το μισαλλόδοξο κράτος της δεξιάς.

Αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αγώνα για τα ιδανικά της εργατικής τάξης και ως μέλος του ΚΚΕ αγωνίστηκε για μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προκοπής, της ειρήνης και του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του, ο ανιψιός του Φώτης Μπλιάς προσφέρει 40 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Οργάνωσης της Λήμνου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μας, ΠΟΠΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
Αγγελική και Μαρία Αμβροσιάδου

  • Η συντρόφισσα ΠΟΠΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ γεννήθηκε το 1948 στο χωριό Χοσιάρι της Λακωνικής Μάνης. Παιδί λαϊκής οικογένειας, γαλουχήθηκε με τα κομμουνιστικά ιδεώδη, καθώς ο πατέρας της ήταν ένας από τους πολλούς λαϊκούς ανθρώπους, που υπερασπίστηκε τον αγώνα των μαχητών των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και ΔΣΕ. Σε ηλικία 18 ετών η σ. Πόπη έδωσε εξετάσεις για την εισαγωγή της στη Φιλοσοφική Σχολή. Παραμονή των αποτελεσμάτων την κάλεσαν στην Ασφάλεια, για να δώσει πληροφορίες για τη δράση του πατέρα της. Δεν είπε τίποτα με αποτέλεσμα να μην εισαχθεί στη Φιλοσοφική. Το πείσμα και η αισιοδοξία της ότι θα τα καταφέρει, χωρίς να υποκύψει σε εκβιασμούς και απειλές, την έκαναν να ξαναπροσπαθήσει την επόμενη χρονιά και να καταφέρει να εισαχθεί και να σπουδάσει στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου. Μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε σε μικρές επιχειρήσεις και από το 1987 ως τραπεζική υπάλληλος στην Εμπορική Τράπεζα, από όπου συνταξιοδοτήθηκε το 2008. Σε όλο τον εργασιακό της βίο συμμετείχε ενεργά στις κινητοποιήσεις του σωματείου της, υπερασπιζόμενη το δίκιο των εργαζομένων, ενώ ανέπτυξε άριστες σχέσεις συνεργασίας και αλληλεγγύης με τους συναδέλφους της. Το 2005 οργανώθηκε στην Κομματική Οργάνωση Εμπορικής Τράπεζας και στις αρχές του 2011 συνδέθηκε στην Κομματική Οργάνωση Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Η σ. Πόπη όλα τα χρόνια του κομματικού της βίου ανταποκρίθηκε επάξια σε όσα καθήκοντα της ανατέθηκαν. Πάντα συνεπής, σεμνή και αγαπητή σε όσους την γνώρισαν. Στη μνήμη της σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν 235 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

***

ΦΩΤΟ

Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΠΟΝΙΑΤΗ, η Δασκάλα. Υπάρχουν φορές που ένα όνομα ενώνεται με μια ιδιότητα και ισοδυναμεί με χίλιες εικόνες. Γεννημένη την 20ή Νοέμβρη του 1950, έζησε τα παιδικά της σχολικά χρόνια στη Σορωνή. Οι γονείς της αγρότες - εργάτες, πρωτοπόροι. Ο πατέρας της από τα πρώτα μέλη της Οργάνωσης Σορωνής του ΚΚΕ. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Ρόδου από το 1968 έως το 1970, διορίστηκε και δίδαξε σε σχολεία του νομού Δράμας έως το 1982, όπου μετατέθηκε στη Σορωνή έως τη συνταξιοδότησή της περί το 1998. Η φωνή της, με όλη την αυστηρότητα που καλούσε η εποχή, φώτισε τους μαθητές της που μέχρι σήμερα θυμούνται, ενώ στεκόταν παράδειγμα ανάμεσα στους τότε συναδέλφους αλλά και σε αυτούς των επόμενων γενιών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Ποτέ της δεν έπαψε να σκέφτεται, να προβληματίζεται, αλλά και να προβληματίζει τους γύρω της. Ακούραστη, φώτιζε μικρούς και μεγάλους γύρω της με τις συνεχείς συζητήσεις της για την καλύτερη μέρα, για την αλλαγή του σήμερα και του αύριο, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, για τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων και της κοινωνίας.

Μελετούσε με μεγάλη προσοχή τον «Ριζοσπάστη». Κάθε Κυριακή τον περίμενε όρθια στην πόρτα της. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις έδινε τη μάχη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, καλώντας να πέσει στην κάλπη το τιμημένο σφυροδρέπανο.

«Εφυγε» από τη ζωή στις 16 Ιούλη του 2023. Ο πρόωρος χαμός της μας γέμισε με μεγάλη θλίψη. Απώλεια μεγάλη για την οικογένειά της, τον γιο, τη νύφη, τα λατρεμένα της εγγόνια, κι όλους όσοι την γνώριζαν και την ζούσαν.

Τιμώντας τη μνήμη της, η ΚΟΒ Σορωνής του ΚΚΕ προσφέρει 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, του κόμματός της, ελάχιστη συμβολή για τις μάχες του μέλλοντος.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΒΡΑΜΗΣ
ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΟΓΙΑ
ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΟΓΙΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΝΤΟΥ - ΡΟΓΚΑΚΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΝΤΟΥ - ΡΟΓΚΑΚΟΥ
ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΠΟΝΙΑΤΗ
ΜΙΡΑΝΤΑ ΜΠΟΝΙΑΤΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΟΥ ΤΣΙΜΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΟΥ ΤΣΙΜΑ
ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΠΟΠΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ
ΠΟΠΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ
Προσφορά

Για το τιμημένο ΚΚΕ, το κόμμα των αγώνων, των θυσιών και της ελπίδας, προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ, ως δέκατη δόση, μέσω της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημήτρης Βίγλας

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, την Κυριακή 28 Ιουλίου, στην κατοικία του (Ειρήνης 26 Πειραιάς), ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ, γεννηθείς στον Βόλο και η ταφή έγινε στο Κοιμητήριο Σχιστού. Αντί στεφάνων κατατέθηκαν στον «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ