ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 7 Σεπτέμβρη 2024 - Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2024
Σελ. /48
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΡΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, στις 20/8/2024, οι ΚΟ Καισαριανής και φίλοι του ΚΚΕ προσφέρουμε το ποσό των 1.000 ευρώ στο Κόμμα μας.

Σε όλη τη ζωή του ο σύντροφος Γιάννης τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος. Η κομμουνιστική του καθοδήγηση, η μεγάλη προσφορά στο Κόμμα και στο κίνημα από όποια θέση υπήρξε χρεωμένος, αποτελούν παράδειγμα για τις νεότερες γενιές των συντρόφων. Στην πολύχρονη κομματική του διαδρομή στάθηκε ως κομμουνιστής, με όλη τη σημασία και την αξία της λέξης και στη ζωή και στον αγώνα. Δεν υπήρχε μάχη από την οποία να έλειψε, με ανεξάντλητη υπομονή, επιμονή, πίστη στην υπόθεση της εργατική τάξης.

Θα τον θυμόμαστε με το ιδιαίτερο ευγενικό του χαμόγελο και τη σεμνότητά του, όντας πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα διαθέσιμος να δώσει συμβουλές στους συντρόφους του. Σύντροφέ μας, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που βαδίσαμε μαζί σου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Σεπτέμβρη 2024 συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» η ΣΟΦΙΑ ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ του Ευάγγελου, πιστή οπαδός του ΚΚΕ, σύζυγος του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Νίκου Βατούγιου του Αλεξάνδρου. Στη ζωντανή μνήμη της, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων της ΤΟ Α' Αθήνας του ΚΚΕ.

Αγγελική - Νικολέτα

***

Στη μνήμη των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους συνεισφορά στην Ικαρία, προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γ. Μ.

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΔΑΣ, στέλεχος του ΚΚΕ, από την Καλλιράχη της Θάσου. Αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για το καλό του λαού, για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης, για τον σοσιαλισμό. Στάθηκε αταλάντευτος, αποφασιστικός στην υπόθεση και τα ιδανικά του ΚΚΕ. Τον διέκριναν η λεβεντιά, η αγωνιστικότητα, η σταθερότητα στις αρχές του Κόμματος. Αντιπάλευε τον οπορτουνισμό και τον συμβιβασμό, κάθε φαινόμενο συναίνεσης και ταξικής συνεργασίας. Ηταν σεμνός, ανιδιοτελής, όπως αρμόζει στους λαϊκούς αγωνιστές, στους κομμουνιστές. Είχε τη σεμνότητα εκείνων των τίμιων αγωνιστών που αφήνουν τα έργα τους και τις πράξεις τους να μιλάνε γι' αυτούς. Για τη δράση του εξορίστηκε, επί σειρά ετών, στο Παρθένι, στο Λακκί της Λέρου και στα Κύθηρα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΔΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΔΑΣ
Στη μνήμη του η σύντροφός στη ζωή και στον αγώνα Πηνελόπη Ροδά προσφέρει 100 ευρώ στην ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΑΣ εκτελέστηκε στις 26 Ιούνη του 1948 στου Γουδή. Το 1913 στρατεύτηκε στο Λιμενικό Σώμα και υπηρέτησε στο Λιμεναρχείο στη Θεσσαλονίκη. Με την κατάληψη της χώρας από τους Γερμανούς, το 1942, οργανώθηκε στο ΕΑΜ και με εντολή του έφυγε στη Μέση Ανατολή. Εντάχθηκε στο θωρηκτό «ΑΒΕΡΩΦ». Πήρε μέρος στο κίνημα της Μέσης Ανατολής. Με την καταστολή του από τους Αγγλους ιμπεριαλιστές, κλείστηκε σε διάφορα στρατόπεδα. Αφέθηκε ελεύθερος με την αποχώρηση των Γερμανών. Πιάστηκε το 1947. Αφού βασανίστηκε απάνθρωπα εκτελέστηκε μαζί με άλλους συντρόφους του αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Στη μνήμη του η Πηνελόπη Ροδά προσφέρει 100 ευρώ στην ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Εναν χρόνο από την απώλεια της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΣ ΜΠΕΛΛΟΥ, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα μας.

Ελένη, Σπύρος, Μαρία

  • Ενας χρόνος χωρίς τη φυσική παρουσία της λατρεμένης μας ΚΟΥΛΙΤΣΑΣ. Είμαστε τυχεροί όσοι σε είχαμε στην οικογένειά μας και διδαχθήκαμε τόσα στην πράξη από τη σοφία, τη σύνεση και το μετρημένο πάθος με τα οποία βάδισες όλη σου τη ζωή. Παρά τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετώπισες, έφτασες μέχρι τα 100,5 συνδυάζοντας έμπρακτα την αγάπη και την προσφορά προς τους δικούς σου ανθρώπους, μαζί με την αγάπη και τη φροντίδα για τον εαυτό σου. Ησουν άνθρωπος δίκαιος, πράος, πραγματικά καλοσυνάτη, συμπονετική, ευχάριστη, με έναν καλό λόγο για όλους. Πάντοτε με ορθό κριτήριο και κοινωνικές ανησυχίες. Πάντοτε πλήρως υποστηρικτική ώστε να τρέχουμε όλοι στις κομματικές χρεώσεις και υποχρεώσεις.

Στο πρόσωπό σου, Κουλίτσα, βρήκα μια γιαγιά όχι εξ αίματος, αλλά εκ νου και καρδίας. Μια πολύτιμη φίλη, έναν άνθρωπο που με σεβάστηκε και τον σεβάστηκα απεριόριστα. Σε ευχαριστώ για όλα, και για τη σημαντική συμβολή σου στην ανατροφή του συνοδοιπόρου μου στη ζωή, ο οποίος έχει τόσα διδαχθεί και υιοθετήσει από εσένα. Τα δισεγγονάκια σου σε ευχαριστήθηκαν και τα χόρτασες πλήρως.

ΑΘΗΝΑ ΖΥΜΑΡΗ
ΑΘΗΝΑ ΖΥΜΑΡΗ
Στην άσβεστη μνήμη σου προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση.

Οι δισέγγονές σου, Δάφνη και Λυδία

Η εγγονή σου, Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Δεκέμβρη 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο συναγωνιστής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ. Με καταγωγή από την Καρυά Ολύμπου, υπήρξε αγωνιστής της ΕΑΜικής Αντίστασης και ένας από τους τελευταίους μαχητές του ΔΣΕ από την περιοχή της Ελασσόνας. Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στο δίκιο του αγώνα, με το μυαλό του καθαρό και τις αναμνήσεις ζωντανές από τα αντάρτικα λημέρια και τη ζωή του στην πολιτική προσφυγιά, στην Τασκένδη.

Στη μνήμη του η σύζυγός του προσφέρει 300 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση.

***

Στη μνήμη των γονιών μας, ΝΤΙΝΟΥ και ΣΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΙΜΠΑ, που αγωνίστηκαν για μια νέα Ελλάδα, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για τη σοσιαλιστική κοινωνία, προσφέρουμε 100 ευρώ στο κόμμα τους, το ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Νατάσα και Βασίλης Κωστίμπας

***

ΦΩΤΟ 2

Η Μαρία Γαζή, το γένος Μανωλίτση, προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Λευκάδας 200 ευρώ στη μνήμη των γονιών της, ΣΠΥΡΟΥ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ, και των αδελφών της ΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ (φωτ.), που σκοτώθηκε στον Εμφύλιο, και ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ (φωτ.), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΟΜΙΚΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή τόσο απρόσμενα και πρόωρα, προκαλώντας σε όλους μας μεγάλη θλίψη και πόνο, προσφέρουμε στο τιμημένο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Κέντρου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη μητέρα του και τον αδελφό του και σε όλους τους οικείους του. Καλό σου ταξίδι, σ. Δημήτρη.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
Μ. Α., Ζ. Κ., Ν.

  • Στη μνήμη του συνάδελφου συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΟΜΙΚΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Πολυγώνου.

Κατερίνα Δεκαριστού

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ, που «έφυγε» στις 17 Αυγούστου, προσφέρουμε αντί στεφάνου 75 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης του ΚΚΕ.

Υπήρξε ένας σπάνιος άνθρωπος που είχαμε την τύχη να έχουμε σύντροφο και φίλο. Με συνέπεια, σεμνότητα και χιούμορ στεκόταν πάντα έμπρακτα δίπλα στην οικογένειά του, στο κόμμα του, στον συνάνθρωπο, σ' όποιον είχε ανάγκη. Ο σύντροφος Κυριάκος, όπως τον γνωρίσαμε, ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος μιας μελλοντικής αγνής και δημιουργικής ανθρώπινης εποχής.

Στα 18 του οργανώθηκε στην ΚΝΕ και συνέβαλε καθοριστικά, με την καθοδήγηση της Οργάνωσης, σε δράσεις του Πνευματικού Κέντρου της τότε Κοινότητας Νέας Πεντέλης που αγκάλιασαν τη νεολαία της περιοχής. Αργότερα, όντας κομματικό μέλος συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του δήμου Νέας Πεντέλης και μετά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον καλλικρατικό δήμο Πεντέλης.

Κώστας, Μαίρη, Ερνα Γκιζιάκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΘΗΝΑΣ ΖΥΜΑΡΗ.

Συντρόφισσα Αθηνά, μας «έφυγες» νωρίς, μετά από την άνιση μάχη με τον καρκίνο, τη στιγμή που μπορούσες να προσφέρεις ακόμα περισσότερα, τη στιγμή που σε χρειαζόμαστε. Λίγες λέξεις για να τιμήσω την προσφορά σου στο Κόμμα και στην κοινωνία.

ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
Αθηνά Ζύμαρη (Στις επάλξεις της δημοσιογραφίας)

Κορίτσι του κόκκινου βράχου, των αδάμαστων ανέμων, του Μαΐστρου, του Γαρμπή, του Γραίγου, της Οστριας, κορίτσι φύτρα της Ικαριάς, του Περάματος γέννημα, πήρες την πιρόγα σου, για το στερνό ταξίδι, και τράβηξες στην Ικαριά!

Συντρόφισσά μας Αθηνά, τούτες τις δύσκολες στιγμές, που τα σίδερα λυγάνε, μας άφησες μόνους, χθες. Στο σπίτι γαλουχήθηκες, γνώρισες τον αγώνα, μαθήτρια ζυμώθηκες, στον άγριο κυκλώνα.

ΚΝίτισσα στα δεκαεφτά, μαθήτευσες δημοσιογραφία, στον «Ριζοσπάστη» σ' έμαθα, με την δική σου αρθρογραφία, έχοντας εργαλεία σου, την δικιά μας θεωρία.

Στα ρεπορτάζ της εργατιάς, έδινες τον εαυτό σου, ήσουν «ήρεμη δύναμη», μάχιμη, παντός καιρού, προσφέροντας το καλύτερο, χωρίς να λογαριάζεις, θυσίες, χρόνο, κόπο.

Μάχιμη κομμουνίστρια, στα ρεπορτάζ σου πάντα, με πείσμα, μαχητικότητα, εμπνεύσεις και ζωντάνια. Σ' απεργίες πολυήμερες, στο λιμάνι του Πειραιά, στις μάχες των ναυτεργατών, σ' έβλεπα μερόνυχτα, στους καταπέλτες των καραβιών, μαζί τους να φωνάζεις: «Χωρίς εσένα προπέλα δεν γυρνά, Ναυτεργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!».

Στην ζώνη την ναυπηγική, στο Πέραμα, στην Σαλαμίνα, σ' αγώνες του λιμανιού, στα εργοστάσια του Περαία, γνώσεις, πείρα απόχτησες, την συνείδηση ατσάλωσες, όπως έλεγες η ίδια.

Συντρόφισσα Αθηνά, μέσα στην σκέψη σε κρατώ, άφοβη, μαχητική, αγωνίστρια, δημιουργική, πνεύμα ανήσυχο, δυνατό, πάντα ήρεμη, χαμογελαστή, πάντα πρόθυμη να βρεθείς, σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Καλό ταξίδι, Συντρόφισσα! Είσαι μαζί μας στους αγώνες, στους σεισμούς που πρόκειται να 'ρθουν! Αθάνατη! Μέσω της ΚΟΒ Ανω Μπραχαμίου προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα.

Κωστής Σωτηρόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΜΑΤΑΦΙΑ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 2/9/2024, προσφέρω αντί στεφάνου στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Ξύλου της ΤΟ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
Ιάκωβος Ματαφιάς

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γιαγιάς ΝΙΤΣΑΣ ΜΕΛΑΝΕΦΙΔΟΥ - ΒΕΡΓΙΔΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, θέλω να εκφράσω τα εξής: «Γιαγιά μου θέλω να σ' ευχαριστήσω πολύ που έζησα στο ίδιο σπίτι και περάσαμε μαζί τα εύκολα και τα δύσκολα. Θα σε θυμάμαι πάντα για όσα έκανες για μας και μας δίδαξες με την αγωνιστική στάση ζωής και το παράδειγμά σου. Δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ».

Στο Κόμμα μας, που κι εσύ αγάπησες σε όλη σου τη ζωή, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς, προσφέρω 50 ευρώ.

Ο εγγονός σου Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 μήνες από την απώλεια της αγαπημένης μου φίλης, συντρόφισσας ΕΦΗΣ ΜΠΟΥΓΕΛΗ. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και οι καλύτερες στάσεις είναι οι ξεχωριστοί άνθρωποι. Τέτοια ξεχωριστή γυναίκα, σεμνή, ταπεινή, αλληλέγγυα με τα προβλήματα όλων, παρά τα μεγάλα και δύσκολα δικά της και του συντρόφου Δημήτρη. Ολους μας παρηγόρησε. Συνδικαλίστρια κομμουνίστρια, πρώτη σε όλα. Υπέροχη σύζυγος, μητέρα, γιαγιά. Ηταν η αδερφή μου, περισσότερο και από φίλη.

Είχα την τύχη να την γνωρίσω πριν από πολλά χρόνια και από τότε παρά την απόσταση που μας χώριζε, μιλούσαμε καθημερινά στο τηλέφωνο. Μου έλεγε πάντα «Αδερφούλα, όταν νιώθεις πόνο είσαι ζωντανός, όταν νιώθεις τον πόνο του άλλου... είσαι άνθρωπος».

ΣΟΦΙΑ ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΒΑΤΟΥΓΙΟΥ
Ησουν πάντα δοτική με όλους παρά τα προσωπικά σου προβλήματα και τις πίκρες. Ησουν υπέροχη, άνθρωπος μοναδικός, που συναντάς σπάνια στη ζωή σου. Είμαι ευγνώμων που σε γνώρισα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου, συντρόφισσά μου.

Στη μνήμη σου, η αδερφοφίλη σου Κατερίνα Χιώνη προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Πολιτισμού που ήσουν μέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, θείας μου (μάνας) από το Φαναράκι Γορτυνίας, προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ 20 ευρώ.

Καραμάνης Θοδωρής

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΥΡΑΤΟΥ, από τα Παρισάτα Κεφαλονιάς, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, προσφέρουμε στο Κόμμα που αγάπησε και πάλεψε γι' αυτό 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νέας Ζωής Περιστερίου. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.

Η σύζυγος Ντίνα, η κόρη Σοφία, ο γαμπρός Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας και γιαγιάς μας ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, αγωνίστριας στο πλευρό του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 50 ευρώ. Προσφέρουμε επίσης 30 ευρώ στην ΚΝΕ για τη συμπλήρωση των 50 χρόνων του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», έχοντας στη θύμησή μας τις ιστορίες της από το Α' Φεστιβάλ του 1975, στο οποίο και η ίδια συμμετείχε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια Μάκης - Βαγγελιώ, Δημήτρης - Στέφανος

***

ΦΩΤΟ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας με βαθύ πόνο αποχαιρέτησε την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη στην κηδεία στη Ριτσώνα την συναγωνίστρια ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα, δίνοντας μια άνιση και σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η Μαρία τα τελευταία 10 χρόνια της σύντομης ζωής της συμμετείχε ενεργά στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, καθώς από το 2014 ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Γαλατσίου και το 2021 εξελέγη μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ. Θα την θυμόμαστε για την αγωνιστική προσφορά της και για τη διαρκή ανησυχία της. Για την πίστη της στην αξία της συλλογικής δουλειάς. Για την ανάγκη με απαιτητικότητα να οργανώνουμε τη δράση μας. Θα παίρνουμε κάθε μέρα δύναμη από τη στάση και το παράδειγμά της για να συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΜΠΕΛΛΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΜΠΕΛΛΟΥ
Στη μνήμη της η ΟΓΕ προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 300 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΕΦΗ ΜΠΟΥΓΕΛΗ
ΕΦΗ ΜΠΟΥΓΕΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΜΑΤΑΦΙΑΣ
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΜΑΤΑΦΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΗ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΜΑΝΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΡΗΣ
ΑΝΘΟΥΣΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ
ΑΝΘΟΥΣΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη στις 11.00, στο Κοιμητήριο Δάφνης, θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο για τα 4 χρόνια που έχει «φύγει» από κοντά μας η συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, η Μαρία μας.

Η αδερφή και η μανούλα της

Προσφορά

Η Ειρήνη Μουτζούρη, μέσω της ΚΟΒ «Ευαγγελισμού», προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για να καταργήσει στην πράξη την περικοπή της επιδότησης του Κόμματος. Οι ενέργειες του αστικού κράτους ενάντια στην πρωτοπορία του εργατικού - λαϊκού κινήματος δεν θα περάσουν.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ