ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 26 Οχτώβρη 2024 - Κυριακή 27 Οχτώβρη 2024
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ
ΦΩΤΟ

Στις 22 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 22 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΙΑΝΝΗΣ (Γιάννος) ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ. Εργάτης γης, εργάτης σε γιαπιά και μέχρι τη συνταξιοδότησή του εργάτης σε δομές Υγείας. Επίσης, εργάτης στην Τέχνη του θεάτρου σκιών, μαθητής σε μεγάλους δασκάλους και μεγάλος δάσκαλος σε νέες γενιές μαθητών. Στη μνήμη του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και οι νύφες του προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Τύπου Δυτικών το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τις 24/10/23, που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του Φωτεινή και οι κόρες του Ιουλία και Μαρία προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το κόμμα που πάντα πίστευε και υποστήριζε, 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νέας Μάκρης - Μαραθώνα.

***

ΦΩΤΟ

Σαράντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο του αγαπημένου πατέρα και παππού ΜΗΤΣΟΥ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πιστού οπαδού του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής.

Τα παιδιά του Κώστας και Βάνα

***

Στις 25 Οκτώβρη 1941, οι Γερμανοί κατακτητές εκτελέσανε όλο τον ανδρικό πληθυσμό τριών χωριών του Κιλκίς (Αμπελόφυτο - Μούρσαλη, Κλειστό - Μούσγαλη και Κυδωνιές - Κοτσολάρ), όπου δρούσε η πρώτη αντιστασιακή ανταρτοομάδα, «Αθανάσιος Διάκος». Στη μνήμη του ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ και όλων των εκτελεσθέντων, αλλά και στη μνήμη του ΒΑΝΙΑ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, γιου του Παύλου, μαχητή του ΔΣΕ, που αφού σκοτώθηκε σε ενέδρα τον αποκεφαλίσανε και περιφέρανε το κεφάλι του στο παζάρι του Κιλκίς, του ΑΒΡΑΑΜ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ, αλλά και των γονιών μου ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, συνεπών και πιστών οπαδών του ΚΚΕ, προσφέρω 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου - Χαλκηδόνας Κοκκινιάς.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ
Κοτσαλίδου Ελλη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τριάμισι χρόνια από τον θάνατο του γιου μου ΓΙΑΝΝΗ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ, εν ώρα εργασίας, κυνηγώντας το μεροκάματο του τρόμου. Ηταν μόλις 33 χρόνων. Στη μνήμη του προσφέρω 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Αργυρούπολης. Για να βρούμε τη φλέβα που οδηγεί στην άνοιξη της άλλης κοινωνίας. Του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Παναγιώτης Ιορδανίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ (καλύτερος άνθρωπος), η οποία «έφυγε» στις 28/05/2024 μετά από μάχη δύο ετών που έδωσε μετά από εγκεφαλικό, με στήριξη συγγενών και φίλων, προσφέρω 50 ευρώ, ως τρίτη δόση, μέσω ΚΟ Λιβαδειάς, στο κόμμα της, το ΚΚΕ, που αταλάντευτα τίμησε παρά τα προβλήματα υγείας (κίνησης), με πορείες, με βροχές, με διάβασμα πάμπολλων βιβλίων (ΔΣΕ, Εθνική Αντίσταση). Αρκετά χρόνια πριν γνωριστούμε ήταν πρόεδρος της ΔΑΚΕ στους δικαστικούς υπαλλήλους. Με συγκεντρώσεις στο σπίτι αρκετές φορές για να συζητήσουμε τα προβλήματα της τάξης μας. Ευχαριστούμε την Οργάνωση της Ανω Καισαριανής του ΚΚΕ. Θα σε έχουμε μαζί μας στις πορείες.

Ο άντρας σου, Ηρακλής Αϊβατζίδης

***

Συμπληρώνονται 30 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ. Γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Μουζακάτα Κεφαλονιάς. Ο πατέρας του Ιωάννης, 49 ετών, εκτελέστηκε από τους Γερμανούς την Πρωτομαγιά του 1944 στο Αργοστόλι μαζί με τρεις συγχωριανούς του. Εκαψαν όλα τα σπίτια του χωριού επειδή ήταν το αρχηγείο των ανταρτών και η οικογένειά του ξεριζώθηκε με τέσσερα μικρά παιδιά. Ο Ευθύμης με πρωτοβουλία και χρηματοδότηση πρωτοστάτησε στη δημιουργία μαρμάρινου μνημείου στο καμένο χωριό του το 2000. Αγωνίστηκε για να χαρακτηριστεί το χωριό μαρτυρικό και να μην ξεχαστεί ο δίκαιος αγώνας τους.

ΑΘΗΝΑ ΔΑΛΜΑΡΑ
ΑΘΗΝΑ ΔΑΛΜΑΡΑ
Στη μνήμη του η γυναίκα του Ιωάννα Μουρίκη προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τη συντήρηση των μνημείων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Οκτώβρη συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 13 χρόνια (22/10/2024) από τότε που χάσαμε τον πατέρα - παππού μας ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑ του Θεοδώρου. Γεννήθηκε στην Κρανιά Γρεβενών από φτωχή αγροτική οικογένεια. Από μικρός έμεινε ορφανός από μητέρα και τον πατέρα του τον σκότωσαν οι Γερμανοί αφού τον υποχρέωσαν να σκάψει τον τάφο του.

Εντάχτηκε στην ΕΠΟΝ και στη συνέχεια στον ΔΣΕ. Από το 1949 έζησε στην προσφυγιά στην Τασκένδη, όπου εργάστηκε σε διάφορα εργοστάσια με ειδικότητα τορναδόρου. Στη συνέχεια αποφοίτησε από την κομματική σχολή και ανέλαβε την καθοδήγηση της 10ης Πολιτείας ως πρόεδρος. Συμμετείχε ως αντιπρόσωπος στις εργασίες του 9ου Συνεδρίου του Κόμματος το 1973 στο Βερολίνο.

Το 1976 επαναπατρίστηκε και έμεινε το υπόλοιπο διάστημα στον Τύρναβο, όπου εντάχτηκε στην εκεί ΚΟΒ. Ηταν μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Λάρισας. Πάντα πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - κομμουνισμού, ορμήνευε τους μικρότερους και τους φίλους του Κόμματος για τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού που έζησε τα χρόνια στη Σοβιετική Ενωση και όλοι τον φώναζαν ο μπαρμπα - Γιώργος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ
Στη μνήμη του τα παιδιά του Μαρία Μπαντόγια - Δαμασκηνού, Νίκος Μπαντόγιας, τα εγγόνια Δέσποινα - Αθανασία - Γιάννης και τα δισέγγονα Βασίλης - Γλυκερία - Μαρία προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου.

***

Ο Γαλιατσάτος Χρυσόστομος του Μιχάλη, από τα Ομαλά Κεφαλονιάς, στη μνήμη των γονιών του και όλων των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΚΟΒ Αργοστολίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ.

Ντίνα Χαρού

***

ΦΩΤΟ

Στις 12/9/2024 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ, το γένος Πορτέλου. Γεννήθηκε το 1926 στην Αρέθουσα Ικαρίας και υπήρξε σύζυγος του Νικόλα Σαρ. Φράγκου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ. Υπήρξε άξια συμπαραστάτρια στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή στο πλάι του, στο πλάι της εργατικής τάξης. Στη μνήμη της και αντί μνημοσύνου προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, στο κόμμα της που πάντα στήριζε και ψήφιζε σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Σαράντος Φράγκος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΑΘΗΝΑΣ ΔΑΛΜΑΡΑ, ΜΠΑΜΠΗ και ΑΛΕΚΑΣ ΜΠΕΝΑΤΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Κατερίνα, Αντώνης, Θεοδοσία Δαλμάρα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΘΥΜΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, οι σύντροφοί του, μέλη, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, μαζέψαμε και προσφέρουμε στο Κόμμα μας, που τίμησε μέχρι τέλους, το πόσο των 235 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΚΙΔΕ, της ΤΟ Μεταποίησης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Σύντροφε, θα σε θυμόμαστε πάντα, μέσα στους καθημερινούς μας αγώνες, συνεχίζοντας να παλεύουμε για όλα αυτά που αγωνίστηκες και εσύ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ
Οι σύντροφοι και συναγωνιστές σου, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Οκτώβρη έκλεισαν 7 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ (ΣΙΝΝΗΣ). Δεν τον ξεχνάμε ποτέ. Στη μνήμη του, αντί για λίγα λουλούδια στον τάφο του, προσφέρουμε 20 ευρώ στο Κόμμα που αγωνίζεται για τα πάντα.

Οι γονείς του, Λουκάς και Τρυγώνα, από το Καπαρέλλι Βοιωτίας

***

ΦΩΤΟ 2

«Εφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 77 ετών, ο σύντροφος ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ. Παιδί εργατικής οικογένειας με μεγάλη αγωνιστική διαδρομή, από μικρή ηλικία έδειξε ότι είχε μια καρδιά που δεν σήκωνε την αδικία και την εκμετάλλευση. Από τα 14 του χρόνια η φτώχεια της οικογένειάς του τον οδήγησε στη δουλειά, στις σιδηροκατασκευές.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, ακολουθώντας τα χνάρια των μεγαλύτερων αδελφών του, του παιδικού του φίλου και γαμπρού του Ανδρέα Ζαζόπουλου και του επίσης γαμπρού του Χρήστου Ιωακειμίδη, Λοχαγού του ΕΛΑΣ στη Μάχη της Ηλεκτρικής, μπήκε στις ράγες του αγώνα του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού μας μέσα στις δύσκολες συνθήκες της μετεμφυλιακής περιόδου. Ενάντια στην τρομοκρατία, για δημοκρατία, για το δικαίωμα στη δουλειά, για απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων, για την ειρήνη. Συμμετείχε ενεργά στις μεγάλες διαδηλώσεις ενάντια στο παρακράτος της δεξιάς, στη μεγάλη διαδήλωση του ήρωα Γρ. Λαμπράκη.

Εντάχθηκε αμέσως στο κίνημα των Λαμπράκηδων που δημιουργήθηκε. Ηταν παρών σε όλες τις μεγάλες πορείες ειρήνης, σε όλες τις κινητοποιήσεις την περίοδο των Ιουλιανών, στη διαδήλωση ενάντια στη δολοφονία του Σωτήρη Πέτρουλα, παρών στην εκδήλωση τιμής στον Γοργοπόταμο και στη δολοφονία 13 αγωνιστών. Ηταν παρών σε όλες τις κινητοποιήσεις που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν αυτές τις μεγάλες στιγμές του εργατικού - λαϊκού κινήματος.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΕΝΑΤΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΕΝΑΤΟΣ
Η δικτατορία τον βρήκε φαντάρο, στον στρατό γνώρισε και τις συνέπειες της δράσης του. Οταν απολύθηκε ήδη τα τρία του αδέρφια, ο Παύλος, ο Κυριάκος και η Λόλα, ήταν στη φυλακή για την αντιδικτατορική τους δράση. Τα δύσκολα δεν άφηναν τον Βαγγέλη αλλά ούτε και τον τσάκισαν. Πήρε ενεργά μέρος στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Με την ανατροπή της δικτατορίας ο Βαγγέλης βρέθηκε από τους πρώτους στις γραμμές του αγώνα, στις γραμμές του ΚΚΕ, του κόμματος που τόσο αγάπησε από τα παιδικά του χρόνια. Ανταποκρίθηκε σε όλα τα καθήκοντα που του ανέθεσε το Κόμμα, στους ΕΒΕ και στην εδαφική του Οργάνωση.

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το Κόμμα το 1991 στάθηκε με τη σωστή πλευρά υπερασπιζόμενος το Κόμμα και την αταλάντευτη πάλη για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Ακούραστος, με το πλατύ του χαμόγελο, πραγματικός εργάτης στην υπηρεσία της πάλης του λαού μας για το ξημέρωμα ενός καλύτερου αύριο που οδηγεί στην κομμουνιστική πολιτεία.

Στη μνήμη των συντρόφων ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ και ΚΙΚΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ, που «έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από 4 χρόνια (6 Οκτώβρη), η οικογένεια και οι σύντροφοί τους από την ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 510 ευρώ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΥΤΣΙΟΥΔΗ, πιστού οπαδού του Κόμματος, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Βόρειου Μενιδίου.

Βάσω Βραχνούλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μητέρας μας ΜΑΡΙΑΣ ΣΕΡΕΤΑΚΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 26/10/2021, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 120 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΜΑΡΙΑΣ και ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ.

σ. Κ.

***

ΑΛΕΚΑ ΜΠΕΝΑΤΟΥ
ΑΛΕΚΑ ΜΠΕΝΑΤΟΥ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου ΛΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, αντί για μνημόσυνο, προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Πατησίων ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης.

Ελένη Βουλτσίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΠΟΤΗ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που σαν σήμερα (27/10/2017) «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω το ποσό των 60 ευρώ στην ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Ο ανιψιός του Γιάννης

***

ΦΩΤΟ 5

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ, στέλεχος της ΟΠΛΑ, δολοφονήθηκε από τους εναπομείναντες συνεργάτες των Γερμανών στα τέλη του 1949, στην Καλαμάτα.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ καταδικάστηκε από το Εκτακτο Στρατοδικείο Αθηνών «επί εσχάτη προδοσία», επειδή αρνήθηκε να πολεμήσει στην Κορέα. Εκτελέστηκε στις 22 Γενάρη 1951.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ πολέμησε τους Ιταλογερμανούς το '41 - '44. Το 1945, μετά την επέμβαση των Αγγλων, δεν συμβιβάστηκε με τη «νέα τάξη πραγμάτων». Στις πιέσεις που δέχθηκε απάντησε: «Δεν μπορώ να κυνηγάω τους ανθρώπους που παλέψαμε μαζί και φάγαμε την ψείρα στα βουνά». Σκοτώθηκε το 1948 ή 1949 κάπου ανάμεσα σε Ταΰγετο και Πάρνωνα.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ, αντιστασιακός δάσκαλος από την Καλαμάτα, «έφυγε» από τη ζωή τον Οκτώβρη του 2009.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, από τον Κάμπο Αβίας, δολοφονήθηκε από αστυνομικούς το 1945 - 1946, στην Καλαμάτα, όταν κατέβηκε από το βουνό για να συναντήσει την οικογένειά του.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Στη μνήμη τους ο Λεωνίδας Χανδρινός προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Μεσσηνίας, το ποσό των 100 ευρώ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΕΤΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΕΤΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΘΥΜΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΘΥΜΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΜΗΤΣΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΖΑΚΙΔΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
Προσφορά

Ο σύντροφος Θεόδωρος και η συντρόφισσα Μαρία Ντορίζα, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Αιτωλικού - Οινιαδών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ