Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΡΗ ΤΣΑΛΙΚΗ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, η οικογένειά του και οι σύντροφοί του προσφέρουν στο Κόμμα 330 ευρώ οικονομική ενίσχυση μέσω ΚΟ Κάτω Αιγάλεω.
Ο σύντροφος Πάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοκκινιά. Ως έφηβος συμμετείχε στα μεγάλα συλλαλητήρια της απελευθέρωσης της Αθήνας και του Δεκέμβρη του 1944. Τη δεκαετία του 1950 οργανώθηκε στο ΚΚΕ και συμμετείχε σε όλους τους αγώνες της περιόδου σε διάφορους χώρους δουλειάς. Για τη στάση του κυνηγήθηκε από το αστικό κράτος. Τη δεκαετία του '70 μετοίκησε στο Αιγάλεω με την οικογένειά του και μετά τη συνταξιοδότησή του συνδέθηκε με τις εδαφικές Οργανώσεις του Αιγάλεω.
Σύντροφε, θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αισιοδοξία για την αταλάντευτη στάση σου απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και της ταξικής πάλης, πάντα στο πλάι του Κόμματός σου, του ΚΚΕ, μέχρι την τελευταία στιγμή.
***
ΦΩΤΟ 3
Στη μνήμη των συντρόφων μας από τον Πειραιά, ΑΘΗΝΑΣ ΖΥΜΑΡΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΕΛΕΝΗΣ ΤΡΑΓΓΑΝΙΔΑ, που έφυγαν από τη ζωή το 2024, και των οποίων η προσφορά είναι παράδειγμα για τις νέες γενιές κομμουνιστών προσφέρω, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, το ποσό των 40 ευρώ μέσω της ΤΟ Σάμου του ΚΚΕ.
Β. Μ.
***
Στη μνήμη του πατέρα μου, ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΙΓΚΑ, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Αμφισσας.
Ηλίας Τσίγκας
Η ΚΟΒ Καραβοστάμου Ικαρίας του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην συντρόφισσα Δέσποινα Φουντούλη και σε όλη την οικογένειά της για τον θάνατο του συζύγου της Γιώργου Φουντούλη.