ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 17 Απρίλη 2002
Σελ. /40
ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΚΝΕ πάει ... θέατρο

Την παράσταση του Ευγένιου Σπαθάρη «Ε, ρε Ευρω... γλέντια», με πρωταγωνιστές τους 13 ήρωες του Θεάτρου Σκιών, που ζωντανεύουν στη σκηνή, θα παρακολουθήσει η ΚΝΕ την Παρασκευή 19/4, στο θέατρο «Περοκέ». Στο ρόλο του Καραγκιόζη, ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης. Τη σκηνοθεσία και τα κείμενα επιμελείται ο Ευγένιος Σπαθάρης. Στη σκηνή, οι φιγούρες ζωντανεύουν από τους ηθοποιούς Τ. Βαμβακίδη, Σ. Τσάκα, Θ. Παναγόπουλο, Τζ. Βαβαρούτα, Φ. Αδαμίδου, Γ. Παπαθανάση. Στα αποσπάσματα του μπερντέ, ο Ευγένιος Σπαθάρης με 25 φιγούρες. Η παράσταση ξεκινά στις 9.30 το βράδυ. Πληροφορίες στις Οργανώσεις της ΚΝΕ (Είσοδος 6 ευρώ).

ΣΥΣΠΙΣ
Ακόμα πιο μαζικός και δυνατός

Ακόμα πιο μαζικός, ακόμα πιο δυνατός και διεκδικητικός, βγήκε και φέτος μετά τις εκλογές του ο Σύλλογος Σπουδαστών Ιδιωτικών Σχολών (ΣΥΣΠΙΣ). Φέτος, η συμμετοχή των σπουδαστών ήταν μαζική, αγγίζοντας τους 3.000 σπουδαστές από 55 σχολές της Αθήνας.

«Τα αποτελέσματα των φετινών εκλογών είναι ένα ακόμα βήμα για να φτάσει η φωνή του Συλλόγου παντού», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΣΠΙΣ. Και αυτό «για να δημιουργηθούν ομάδες του Συλλόγου σε όλες τις σχολές. Για να συμμετέχουν σ' αυτές όλοι οι σπουδαστές. Για να δυναμώσουν οι πρωτοβουλίες και ο αγώνας των σπουδαστών για όσα μας ανήκουν, ενάντια σε όσους μας τα στερούν».

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται από 11 σχολές, οι σπουδαστές: Α. Τσώλης, Κ. Μαστοράκης, Π. Καζάς, Στ. Μαραγκός, Ν. Σφαντός, Ζ. Φαμελιάρη, Β. Καμπογιάννης, Ε. Πετράκου, Κ. Μπακαγιάννη, Ειρ. Σηφογιαννάκη, Α. Βοζαΐτη, Μ. Ρώσσης, Κ. Μαΐλη, Ν. Μπίσκου, Ν. Παπαϊωάννου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ