ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 30 Απρίλη 2002
Σελ. /48
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΚΑΙ Δ/ΣΗΣ

Αρ. πρωτ.: 1385

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

1. Ο Δήμος Τρικκαίων προκειμένου να αναθέσει την εκπόνηση της μελέτης «Μελέτη Διαχείρισης Αστικών Λυμάτων Νομού Τρικάλων», προσκαλεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 716/77 «Περί αναθέσεως και εκπονήσεως μελετών» και των εκτελεστικών, αυτού διαταγμάτων, τα ενδιαφερόμενα γραφεία μελετών να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, με αίτηση η οποία θα απευθύνεται στο Δήμο Τρικκαίων.

2. Η συνολική αμοιβή της μελέτης ανέρχεται στο ποσόν των 30.000.000 δραχμών πλέον ΦΠΑ.

3. Κατ' εφαρμογή της παρ. 15 του άρθρου 11 του Ν.716/77 και λόγω της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου και της εξειδικευμένης εμπειρίας που απαιτείται, γίνονται δεκτές αιτήσεις γραφείων μελετών ή συμπράξεων γραφείων μελετών τα οποία διαθέτουν μελετητικά πτυχία:

- τάξεως Δ΄ και άνω για την κατηγορία 13 των μελετών υδραυλικών έργων (αμοιβή 20.000.000 δρχ.)

- τάξεως Β΄ και άνω για την κατηγορία 27 των περιβαλλοντικών μελετών (αμοιβή 10.000.000 δρχ.)

4. Η ανάθεση της μελέτης θα γίνει με εφαρμογή της παραγράφου 7 του άρθρου 11 του Ν. 716/77 (απ' ευθείας επιλογή) και του άρθρου 2 του ΠΔ. 194/79.

5. Η μελέτη θα εκπονηθεί και παραδοθεί σε δύο φάσεις σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Τεύχος της αναλυτικής διακήρυξης - συγγραφής υποχρεώσεων.

6. Ο συνολικός χρόνος για την εκπόνηση της μελέτης καθορίζεται σε έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης ανάθεσης. Στον χρόνο αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται ο χρόνος της έγκρισης των ενδιάμεσων σταδίων της μελέτης.

7. Οι σχετικές αιτήσεις θα κατατεθούν στο πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων εντός 20 ημερών από τη δημοσίευση της περιληπτικής διακήρυξης στο Ενημερωτικό Δελτίο του TEE και κατά τις εργάσιμες ώρες. Αίτηση μπορεί να υποβληθεί και με συστημένη επιστολή που να απευθύνεται στο Δήμο Τρικκαίων, με ευθύνη των ενδιαφερομένων ως προς το περιεχόμενο και το χρόνο που θα περιέλθουν σ' αυτόν. Οσες αιτήσεις υποβληθούν έτσι, θα ληφθούν υπόψη μόνο αν φθάσουν μέχρι την ως άνω καθορισμένη ημέρα και ώρα. Δεν θα ληφθούν υπόψη αιτήσεις που είτε υποβλήθηκαν μετά από την καθορισμένη ημερομηνία είτε ταχυδρομήθηκαν έγκαιρα, αλλά δεν έφθασαν στο πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία.

8. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο Δήμο Τρικκαίων, Ασκληπιού 22, ΤΚ 421 00, Τρίκαλα, ΤΗΛ. 0431-35950-57, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, απ' όπου μπορούν να προμηθευτούν το τεύχος της αναλυτικής διακήρυξης - συγγραφής υποχρεώσεων.

ΤΡΙΚΑΛΑ 25-4-2002

Ε.Δ.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΥ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΠΟΛ/ΚΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ με Α΄β.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ