ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 21 Μάη 2002
Σελ. /56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε σήμερα στην τηλεόραση του «902»:

  • Στις 20.00 στην εκπομπή «Οι δρόμοι της λογοτεχνίας» η συγγραφέας Ευγενία Φακίνου συνομιλεί με τον Βαγγέλη Κούτα που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, όχι μόνο για το τελευταίο της βιβλίο «Ποιος σκότωσε τον Μόμπι Ντικ» αλλά συνολικά για τη διαδρομή της στο χώρο του βιβλίου.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Αντιθέσεις» ο Ανδρέας Θερμός συνομιλεί με τα μέλη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Γ. Σταυρόπουλο και Δ. Αγκαβανάκη με θέμα την απεργία στις 29 του Μάη.
  • Στις 23.00 στην εκπομπή «Μονόπρακτο» η Σοφία Αδαμίδου συναντά τον Βασίλη Λέκκα σε μια συζήτηση για την πορεία του στο χώρο του ποιοτικού τραγουδιού, τη συνάντησή του με κορυφαίους δημιουργούς όπως ο Μάνος Χατζηδάκης, καθώς και για την τελευταία του δουλιά με τίτλο «Μέσ' τη νύχτα».
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Αύριο Τετάρτη, 22/5, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη ΔΕΗ στην Αγησιλάου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο χώρο του κυλικείου στις 7 το πρωί.

- Αύριο Τετάρτη, 22/5, πραγματοποιείται εκδήλωση της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας Λάρισας του ΚΚΕ για τις εργαζόμενες γυναίκες, στο κέντρο «Φρούριο», στις 8 μ.μ., με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Πέμπτη, 23 του Μάη, θα γίνει εκδήλωση της ΚΟΒ ΟΣΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛ», στις 7.30 μ.μ. με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για ένα σύγχρονο, δημόσιο σιδηρόδρομο στην υπηρεσία του λαού και οι προϋποθέσεις για την εφαρμογή της». Ομιλητής θα είναι ο Σ. Ραυτόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές», διοργανώνουν η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ, μεθαύριο Πέμπτη, 23 του Μάη. Η συγκέντρωση θα γίνει στο αμφιθέατρο ΜΑΧ του Πολυτεχνείου (κτίριο Πατησίων) στις 7 μ.μ. και θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Στην Κρήτη ο Σπ. Στριφτάρης

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

- Αύριο Τετάρτη, 22 του Μάη, θα επισκεφτεί τα Χανιά όπου στις 10.30 π.μ. θα συναντηθεί με συνδικαλιστικούς φορείς των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, στις 12.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στις 6 μ.μ. θα περιοδεύσει σε χωριά του κάμπου της Αγυάς, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα συναντηθεί με συνεταιριστικούς φορείς επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και θα μιλήσει για τα προβλήματα των μικρομεσαίων ΕΒΕ και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.

- Την Πέμπτη, 23 του Μάη, θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο, όπου στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ρεθύμνου στα Ζωνιανά. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Ανωγείων και θα μιλήσει στα Ανώγεια για τις «καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις στην αγροτική οικονομία και τις θέσεις του ΚΚΕ». Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με συνεταιριστικούς φορείς των ΕΒΕ στην αίθουσα «Α. Παπανδρέου» του Δήμου Ηρακλείου, ενώ στις 8.30 μ.μ. θα συναντηθεί με συνδικαλιστικούς φορείς των ΕΒΕ Ηρακλείου και θα μιλήσει στην αίθουσα «Ανδρόγεω» με θέμα: «Τα προβλήματα των μικρομεσαίων ΕΒΕ και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ