ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 12 Ιούνη 2003
Σελ. /48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Εκδήλωση με θέμα «Με τις αγωνιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της "Δράσης" στη Θεσσαλονίκη», διοργανώνουν οι ΚΟΒ Εξαρχείων -Γκύζη του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες ΟΒ της ΚΝΕ, αύριο, Παρασκευή, 13/6, στις 7.30 μ.μ., στα Παναθήναια, με ομιλητή τον Στ. Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της ΚΟΑ.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο 14/6, στις 9.15 μ.μ., στην παραλιακή ταβέρνα «Ο Μιχάλης», στη Νέα Λάμψακο.

-- Η ΚΟ Θεσπιών του ΚΚΕ, πραγματοποιεί πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του αγωνιστή - αντιστασιακού - κομμουνιστή, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΕΛΩΝΗ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιούνη 2003, στις 12 το μεσημέρι, στην ταβέρνα «ΞΥΔΩΝΑΣ», στο Μαυρομάτι Θηβών.

-- Η Αχτίδα Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, διοργανώνει την Τετάρτη 18 Ιούνη, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι μηχανικοί μπροστά στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις. Η πολιτική συμμαχιών και η διέξοδος του ΚΚΕ». Η συζήτηση θα γίνει στο αμφιθέατρο «Γκίνη» του ΕΜΠ στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, Δ. Αρβανιτάκης.

Στον Πειραιά

Σήμερα, Πέμπτη 12/6

  • Συγκέντρωση γυναικών στον Κορυδαλλό, στην αίθουσα «Πλειάδες», στις 7 μ.μ., με την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ.
  • Περιοδεία του Γιάννη Νάκη, μέλους της ΚΕ, υπεύθυνου για τα Σώματα Ασφαλείας, σε ΥΕΝ, επισκευαστική βάση Λιμενικού και σταθμούς Πυροσβεστικής.

Την Τρίτη 17/6

Περιοδεία και συνάντηση με τοπικούς φορείς, της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη, στον Πόρο και στο Γαλατά.

Στην Κρήτη

Σήμερα, Πέμπτη 12/6

-- Στο Ηράκλειο

  • Περιοδεία στο εργοτάξιο Παγκρήτιου Σταδίου.

-- Στα Χανιά

  • Πλατιά σύσκεψη φίλων και οπαδών στις Καλύβες, που οργανώνει η ΚΟΒ Αρμένων. Η σύσκεψη θα γίνει στην παλιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε, σήμερα, από την τηλεόραση του «902»:

  • Στις 17.00... ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ Η Πόπη Καπετανοπούλου συνομιλεί με τη Βίκυ Μυσίρη, πρόεδρο σωματείου «ΚΥΒΕΛΗ» και το Δημήτρη Τσιούρβα, μέλος ΔΣ του σωματείου για την υπογονιμότητα και το έργο του σωματείου.
  • Στις 22.00 ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ Ο Κώστας Καραχάλιος συνομιλεί με τους καλεσμένους του, με θέμα: «Η συμφωνία ΕΕ - ΗΠΑ για την έκδοση και τη δικαστική συνδρομή».


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ