ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 12 Νοέμβρη 2003
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μιχάλης Σαμπατακάκης
Μιχάλης Σαμπατακάκης
Φωτ.

Στη μνήμη του ιερέα ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ από το Ψάρι Τριφυλίας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος δολοφονήθηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η κόρη του Κατερίνα και ο σύζυγός της Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, αντιστασιακοί.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του εξαδέλφου μας, του φίλου και συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ του οποίου η απώλεια βαραίνει τόσο εμάς τους συγγενείς όσο και ολόκληρο το ΚΚΕ, συμμετέχουμε στην Οικονομική Εξόρμηση προσφέροντας 100 ευρώ.

Θανάσης και Νίκος Χαρίσης

* * *

Φωτ.

Πριν από 8 χρόνια υπέκυψε στην ανίατη αρρώστια η πάντα αξέχαστη σύζυγός μου ΝΤΙΝΑ Σταμούλη - ΚΑΡΥΔΗ. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πράγας, υπηρέτησε με ευσυνειδησία και συνέπεια το ιατρικό επάγγελμα τόσο στην Τσεχοσλοβακία όσο και στην Ελλάδα, μετά τον επαναπατρισμό της και άφησε πίσω ανθρώπους που θα τη θυμούνται όσο ζούνε.

Στη μνήμη της προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας.

Α. Καρύδης

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΟΥ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ, η σύζυγός του Ελπίδα Τσιλιμίγκρα προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

* * *

Θανάσης Παπαρήγας
Θανάσης Παπαρήγας
Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου κουμπάρου μου ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΖΙΒΡΑ προσφέρω 50 ευρώ στο Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ και 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Στην αγαπημένη βαφτιστήρα μου Ελένη, στο Σπυράκο, στην κουμπάρα μου, στα αδέλφια του Αιμίλιο, Γεράσιμο και στις οικογένειές τους εύχομαι υγεία και πρόοδο. Πάντα να τον θυμόμαστε γιατί ήταν συνεπής κομμουνιστής, πάντοτε μαχητικός και ανιδιοτελής.

Μαρία Αναστασάκου-Μανθά

* * *

Φωτ.

Στην άσβεστη μνήμη του άντρα μου ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ του οποίου η καρδιά έπαψε να χτυπά πριν από 8 χρόνια, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Ανθούπολης ως πρώτη δόση 50 ευρώ.

Μαρία Σαμπατακάκη

* * *

Φωτ.

Η αδελφή μου ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Καμαρινού-ΠΑΥΛΑΚΟΥ, κομμουνίστρια και αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, η οποία πέθανε σε ηλικία 94 χρόνων στις 5 Μάρτη 2003, πέρασε πολλά χρόνια κρατούμενη στις φυλακές και εξόριστη στο Μακρονήσι και στο Τρίκκερι.

Στη μνήμη της καθώς επίσης στη μνήμη της άλλης αδελφής μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Καμαρινού-ΚΑΤΣΟΥ και των γαμπρών μου ΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΜΙΡΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΙΟΥ, οι οποίοι στον εμφύλιο και στην 15χρονη «παρανομία» μου (του εγκλεισμού μου σε καταφύγια) από το 1949 ως το 1964, μου συμπαραστάθηκαν κατά υποδειγματικό αδελφικό τρόπο, προσφέρω 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αρίστος Καμαρινός

* * *

Φωτ.

Πέθανε και κηδεύτηκε στις 21 Οκτώβρη 2003 ο αγωνιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΣ, οπαδός του ΚΚΕ, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού. Η χούντα των συνταγματαρχών, το 1967 τον εξόρισε στη Λέρο.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Το μνημόσυνό του γίνεται την Κυριακή 23 Νοέμβρη στις 11.30 π.μ. στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.

Ντίνα Καρύδη
Ντίνα Καρύδη
Η οικογένειά του

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΝΝΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, του αδελφού μου ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ και του γαμπρού μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ηλεκτρολόγων ΕΒΕ.

Κωνσταντίνος Μυλωνόπουλος

Διονύσης Τσιβράς
Διονύσης Τσιβράς
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας πατέρα, παππού, αδελφό και θείο

ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

Αγωνιστή Εθνικής Αντίστασης - Ετών 84

κηδεύουμε σήμερα Τετάρτη 12/11/2003 και ώρα 3 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου του Κοιμητηρίου Καισαριανής.

Τα παιδιά του. Τα εγγόνια του. Τα αδέλφια του. Τα ανίψια του. Οι λοιποί συγγενείς.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Φωτ.

Την Κυριακή 16 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του

ΖΗΣΙΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η σύζυγος Ασημίνα

Τα παιδιά Ρούλα -Μαρίνος, Αλέκα-Μίλτος, Γιώργος

Τα εγγόνια Δημήτρης-Μίνα-Αλέξης

  • Στη μνήμη του Ζήση Λάμπρου η Βασιλική Καπερνάκα και η Ελένη Παπαδοπούλου προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Παιδείας Πετρούπολης.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ