ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
Σελ. /40
Την Κυριακή η κεντρική εκδήλωση του Κόμματος

Διοργανώνεται από την ΚΕ του ΚΚΕ στις 6.30μ.μ., στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις τιμής της επετείου των 85 χρόνων από την ίδρυση, το 1918, του ΚΚΕ που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα, με την πλατιά πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, την ερχόμενη Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Περιστερίου. Ο χώρος βρίσκεται πολύ κοντά στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών και της Θηβών (από τη Λ. Αθηνών μπαίνουμε στη Θηβών με κατεύθυνση το Περιστέρι, στα πρώτα φανάρια βρίσκουμε την οδό Κένεντι, όπου στρίβουμε δεξιά).

Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θέμης Γκιώνης. Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες του Λεκανοπεδίου, στα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ, στους ριζοσπάστες αριστερούς και προοδευτικούς ανθρώπους, που δε βολεύονται στις επιλογές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Η προσυγκέντρωση της ΚΝΕ ορίστηκε για τις 5.30 μ.μ. στη διασταύρωση της οδού Γιαννιτσών με τη Λεωφόρο Αθηνών.



Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι εκδηλώσεις γιορτασμού των 85 χρόνων του ΚΚΕ. Για τις επόμενες μέρες, προγραμματίζεται να γίνουν οι παρακάτω:

Σήμερα, Πέμπτη
  • Εκδήλωση - αφιέρωμα στον μεγάλο παιδαγωγό και κομμουνιστή Δημήτρη Γληνό, διοργανώνει, στις 8 μ.μ., στο κέντρο « Σουίτα», η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.
  • Συγκέντρωση στο χωριό Ζηλευτή Τρικάλων, στο καφενείο «ΝΤΑΜΑΓΓΑ», στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Σπύρο Τσιοτινό, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟΒ Αίγινας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια ζωής και προσφοράς του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟΠ.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΝΕ Λευκάδας του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, στις 6 μ.μ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία από μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και μουσικό πρόγραμμα και απαγγελίες ποιημάτων και προβολή σχετικού βίντεο.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των 85χρονων του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Κορίνθου, στις 6 μ.μ., στο καφενείο «Κονάκι», στο Συνοικισμό Κορίνθου. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Αντάμωση» (απέναντι από την πυροσβεστική). Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία και γλέντι με αντάρτικα τραγούδια.
Αύριο, Παρασκευή

Η Αχτίδα Μεσογείων του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στο κέντρο «ΟΑΣΗ» στην Παλλήνη, προς τιμήν των 85χρονων του ΚΚΕ.

Το Σάββατο, 6/12

Η ΚΟΒ Γκέτεμποργκ (Σουηδία) του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη με θέμα τις εκλογές και τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στις 5 μ.μ. και αργότερα, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση προς τιμήν των 85 χρόνων του ΚΚΕ. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην αίθουσα της ελληνικής κοινότητας.

Την Κυριακή, 7/12
  • Συγκέντρωση στη συνοικία των Τρικάλων Κηπάκι Σαραγίων, στο ουζερί «ΤΑΣΟΣ», στις 11.30 π.μ., με ομιλητή τον Αχ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση με θέμα «85 χρόνια πάλης για την ισοτιμία των γυναικών», διοργανώνει, στο «Μικρό Παλάτι», στις 6 μ.μ., η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση για τα 85 χρόνια του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί, στις 11 το πρωί, στο Κοινοτικό Κατάστημα Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τεμεκενίδης, μέλος της ΝΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.
Το Σάββατο, 13/12
  • Η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και φίλοι του Κόμματος από τη Νέα Αρτάκη διοργανώνουν, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΕΓΕ, εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Φωκίδας και η ΚΟ Αμφισσας του ΚΚΕ διοργανώνουν, στις 8 μ.μ., στην ταβέρνα του Κ. Κοτλίτσα στην Αμφισσα συνεστίαση, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος.
  • Η Κομματική Οργάνωση Βελγίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 85χρονων, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα AURORE (Chaussee de Mons, 1070 Bruxelles).
  • Η Κομματική Οργάνωση Ερυθρών του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση προς τιμήν των 85χρονων του Κόμματος, στις 9 μ.μ., στο ουζερί του Κώστα Γκιόκα.
Την Κυριακή, 14/12

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 85χρονων του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης». Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ