ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 14 Γενάρη 2004
Σελ. /32
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης

Κατά 118,40% υπερκαλύφθηκε το πανελλαδικό πλάνο

Ανακοίνωση για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης εξέδωσε η ΚΕ του ΚΚΕ με την οποία χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες των εργαζομένων που συνεισέφεραν για να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές. Το πλάνο που καθόρισαν η Κεντρική Επιτροπή και οι Κομματικές Οργανώσεις υπερκαλύφθηκε κατά 118,40%. Πρόκειται για δείκτη της απήχησης της πολιτικής του ΚΚΕ στο λαό.

Για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης δούλεψαν χιλιάδες μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, αλλά και πολλοί άνθρωποι που συνεργάζονται με το Κόμμα μας.

Η ΚΕ χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες των εργαζομένων που συνεισέφεραν για να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και τη γενικότερη πάλη του ΚΚΕ. Αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη της πηγής των οικονομικών του ΚΚΕ, αλλά και την αναγνώριση, ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ πιάνει τόπο.

Η ΚΕ καλεί τις κομμουνίστριες και τους κομμουνιστές να συνεχίσουν την οικονομική δουλιά μπροστά στις εκλογές, ώστε το ΚΚΕ να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις της εκλογικής μάχης. Να φέρουν τις θέσεις του ΚΚΕ στους τόπους δουλιάς και μόρφωσης, να συζητήσουν, να πείσουν για τη σημασία της ενίσχυσης του ΚΚΕ σε βάρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Εληξε με απόλυτη επιτυχία!

Η αυλαία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ έπεσε, με ποσοστό κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου 118,40%! Τυπικά η μάχη αυτή έληξε για τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος που την έδωσαν με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα, ουσιαστικά όμως το πλατύτατο άνοιγμα που κρύβεται πίσω απ' αυτό το ποσοστό συνεχίζεται εντεινόμενο στην πορεία του Κόμματος προς τις εκλογές της 7ης Μάρτη.

Η επίτευξη των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης οπλίζει με μεγάλη αισιοδοξία τα μέλη του Κόμματος μπροστά και στην εκλογική μάχη, αφού δείχνει την απήχηση των θέσεων του Κόμματος, την αναγνώριση της δράσης του από πλατιά λαϊκά στρώματα, αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες να απλωθεί η πολιτική δουλιά ενόψει των εκλογών ευρύτερα.

Η Οργάνωση της Κρήτης έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού με ποσοστό 150,20%, δεύτερη η Οργάνωση του Πειραιά με 130,20% και τρίτη της Θεσσαλονίκης με 123,50%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Αθήνας, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Αιγαίου, Στερεάς, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Εξωτερικού, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Βορειοδυτικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας.

Η ΚΝΕ υπερκάλυψε το πλάνο της κατά 117%, οι ΚΟΒ του «Ρ» και του «902» κατά 297% και 171% αντίστοιχα και η Αχτίδα Καλλιτεχνών κατά 104,20%.

Από τις Νομαρχιακές Επιτροπές πρώτη αναδεικνύεται αυτή του Ρεθύμνου με 240%, δεύτερη της Χίου με 179% και τρίτη της Ξάνθης με 169,23%. Ακολουθούν Κως, Κυκλάδες, Ηράκλειο, Αρκαδία, Βοιωτία, Πιερία, Ηλεία, Ροδόπη, Λάρισα, Εβρος, Κιλκίς, Ρόδος, Ημαθία, Λασίθι, Κοζάνη, Χανιά, Ικαρία, Εύβοια, Κέρκυρα, Μεσσηνία, Κεφαλλονιά, Λευκάδα, Θεσπρωτία, Αχαΐα, Φωκίδα, Ζάκυνθος, Λέσβος, Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Γιάννενα, Γρεβενά, Πέλλα, Καρδίτσα, Πρέβεζα, Μαγνησία, Λακωνία, Κορινθία, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Αρτα, Σάμος, Καβάλα, Σέρρες, Τρίκαλα, Φλώρινα, Καστοριά, Δράμα.

Συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Συνέντευξη Τύπου ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μάρτη θα παραχωρήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, τη Δευτέρα 19 Γενάρη. Η συνέντευξη θα δοθεί στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα του Ζαππείου και θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «902» και από τη Νέα Ελληνική Τηλεόραση (ΝΕΤ).

Η Αλ. Παπαρήγα στον ΟΣΕ Πειραιά

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα επισκεφθεί το εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά, σήμερα, Τετάρτη, στις 10.30 π.μ., όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ