ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 15 Φλεβάρη 2004
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Νικολάου
Γιάννης Νικολάου
Φωτ.2

Αύριο 16 Φλεβάρη κλείνουν 6 χρόνια από το θάνατο του αδελφού μου Γεράσιμου Γαλιατσάτου (Λαέρτη). Μια ολόκληρη ζωή δοσμένη στον αγώνα. Δεκατετράχρονος, μέλος της ΟΚΝΕ, 17χρονος στο ΕΑΜ Νέων, 18χρονος γραμματέας της ΕΠΟΝ Κεφαλονιάς-Ιθάκης και μέλος του ΚΚΕ. Μέλος της ΟΕΝΟ από το 1946, αδελφέ μου, αγωνίζεσαι για το δίκιο του ναυτόκοσμου. Το 1988 γυρίζεις στο νησί, εκλέγεσαι πρόεδρος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ και παλεύεις για τη δικαίωση των αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης. Πιστός στο Κόμμα σου πρωτοπορείς στους αγώνες έως το τέλος της ζωής σου, παίρνοντας τις αξίες, τις ιδέες και τα «πιστεύω» σου ανόθευτα στον τάφο σου. Η δική σου στάση ζωής και η προσφορά της ζωής του 23χρονου αδελφού μας Τάσου Γαλιατσάτου, ο οποίος εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στις 13 Ιούλη 1944, μου δίνουν δύναμη να συμμετάσχω στη μάχη των εκλογών της 7ης Μάρτη για να βγει το Κόμμα μας, το ΚΚΕ, ισχυρότερο και να συσπειρώσει το λαό και κυρίως τα νιάτα σε ένα νέο ΕΑΜ-ΕΠΟΝ και να γίνει πραγματικότητα ο στίχος του τραγουδιού μας «ν' ανατείλει κάποια μέρα οι λαοί να κυβερνούν».

Στη μνήμη σας προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αργοστολίου, 200 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα.

Η αδελφή σας Μαριάνθη Γαλιατσάτου-Αννίνου

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 15 Φλεβάρη, κλείνουν 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο Γιώργος Λάμπρου, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Θανάσης Νικολάου
Θανάσης Νικολάου
Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο προσφέρουμε 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 30 ευρώ στο Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ.

Η γυναίκα του Σωτηρία Λάμπρου

Τα παιδιά του Ηλίας και Ελένη

Τα εγγόνια του Σωτηρία και Γιώργος

* * *

Ο Γιώργος και η Ευαγγελία Δημοπούλου προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βριλησσίων, 1.000 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του Δαυίδ Σαλασίδη (Λάμπη) η αδελφή του Συμέλα Μιχαηλίδου προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, 200 ευρώ.

* * *

Με τη συμπλήρωση 54 χρόνων από το θάνατο του Σπύρου Σταματίου, η σύζυγός του Ζωή Σταματίου προσφέρει στη μνήμη του 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, 30 ευρώ στο Παράρτημα Καλλιθέας της ΠΕΑΕΑ και 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Η Ευτυχία χήρα Παύλου Κούφη έφυγε από τη ζωή στις 2 Γενάρη 2004, σε ηλικία 82 χρόνων.

Η κηδεία της έγινε στα Αλωνα Φλώρινας.

Στη μνήμη της η κόρη της Ειρήνη προσφέρει 100 ευρώ για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Χαρίλαου Μπλιούμπα, μέλους του ΚΚΕ, από τον Ευαγγελισμό Ελασσόνας, η σύζυγός του Ευαγγελία και τα παιδιά του Ιωάννης και Περσεφόνη προσφέρουν 50 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Δημήτρης Μαυραγάνης
Δημήτρης Μαυραγάνης
* * *

Φωτ.

Σήμερα, 15 Φλεβάρη, συμπληρώνονται 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Γιάννης Μπουρδάκος, μέλος του ΚΚΕ.

Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου μου Δημήτρη Μαυραγάνη προσφέρω 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση. Από 16 χρόνων αγωνιζόταν, δοκιμάστηκε πολύ, μα δε λύγισε ποτέ.

Οι σύντροφοι και φίλοι του θυμούνται την ακούραστη προσφορά του για τα ιδανικά του Κόμματός του και την ακλόνητη πίστη του σ' αυτά.

Η γυναίκα του Γιούλα Μαυραγάνη

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, στην Κρήτη στις 12 Γενάρη 1983, του γιου μας Ευάγγελου Λάμπρου Τσίρη.

Στη μνήμη του και στη μνήμη της αδελφής μας Ιουλίας Ε. Τσίρη, μαχήτριας του ΔΣΕ, η οποία σκοτώθηκε το 1948 στις μάχες του Βίτσι. Του γαμπρού μας Ανδρέα Στυλιανού Μούτου, τον οποίον δολοφόνησε ο Βουρλάκης στις 21 Αυγούστου 1946, ο Λάμπρος και η Χριστίνα Τσίρη, ο γιος τους Ηλίας και η γυναίκα του προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στις 4 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστους αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Παναγιώτης Αθανασόπουλος (Σταματόπουλος).

Ευάγγελος Τσίρης
Ευάγγελος Τσίρης
Στη μνήμη του προσφέρουμε 70 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγος Μαρία

Οι κόρες του Διονυσία και Αθανασία

* * *

Φωτ.

Ο Γιάννης Σύρος (Συρόγιαννος) γεννήθηκε στην Αράχοβα Βοιωτίας από γονείς αγρότες. Στην Κατοχή ήταν αξιωματικός του ΕΛΑΣ Παρνασσίδας. Πήρε μέρος στην επιχείρηση για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου. Στον Εμφύλιο εντάχθηκε στο ΔΣΕ.

Πέθανε στο βουνό στην Κουκοβίτσα Παρνασσίδας το 1948.

Στη μνήμη του η οικογένειά του πρόσφερε 120 ευρώ στο ΚΚΕ για τις εκλογές.

* * *

Προς τιμήν των 85 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και στη μνήμη όσων «έπεσαν» στους αγώνες για το σοσιαλισμό, ο Αριστείδης Καρύδης από την Κρυόβρυση Πτολεμαΐδας πρόσφερε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του Χαράλαμπου Τσιάμη η σύζυγός του Αθηνά και τα παιδιά του Νίνα και Γιώργος πρόσφεραν για την Οικονομική Εξόρμηση 150 ευρώ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Αχαρνών.

** *

Στη μνήμη των γονιών μου Κωνσταντίνου και Ολυμπίας Αβραάμ από το Κεραμίδι Μαγνησίας, του δασκάλου Στέργιου Μπέκα, που τον σκότωσαν Γερμανοί, και του Τριαντάφυλλου Διαλέλη, επίσης από το Κεραμίδι. Και στη μνήμη των μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ Στάθη Καραπλιού, Γιάννη Πανόπουλου, Αλέκου Ναούμ, Αποστόλη Καραχάλιου, οι οποίοι πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες στην Πολωνία, και των Χριστόφορου Ρεμπούτσικα, Σταύρου Συντίλα, Παναγιώτη Παπαδάτου, Θανάση Παπαδόπουλου, Ανδρέα Γιώτη και Μιχάλη Κεσίσογλου, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, στο ΚΚΕ για τις εκλογές.

Αναστασία Ελευθεριάδου
Αναστασία Ελευθεριάδου
Δημήτρης Αβραάμ

* * *

Φωτ.

Στις 6 Γενάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο Αποστόλης Πεζής (Σταμούλης), αγωνιστής για τη δημοκρατία, την ειρήνη και το σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στην ΚΟΒ Λιβαδιού Ελασσόνας 30 ευρώ.

Τα ανίψια του Κώστας-Βαρβάρα Πεζή

  • Επίσης στη μνήμη του Αποστόλη Πεζή οι φίλοι και σύντροφοί του Μ. Καψάλης, Γ. Μπόλης, Γ. Φαρδής και Β. Μπάμπας πρόσφεραν 20 ευρώ στην ΚΟΒ Λιβαδιού.

* * *

Φωτ.

Στις 15 του περασμένου Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατο του συντρόφου μας Γιάννη Αϊβαζίδη από τη Λουδία Θεσσαλονίκης. Εμείς οι παλαιότεροι κομμουνιστές που ζήσαμε μαζί του και τον είδαμε πάντα στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών και δημοκρατικών αγώνων, στο αγροτικό και στο συνεταιριστικό κίνημα, αλλά και οι νεότεροι, που πολλά διδαχτήκαμε από την τιμιότητα και το ήθος του, θα κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας τον καλό σύντροφό μας «Γιαννάκο».

Στη μνήμη του πρόσφεραν για την Οικονομική Εξόρμηση τα μέλη και οι φίλοι της ΚΟΒ Λουδίας 150 ευρώ και η οικογένειά του άλλα 150 ευρώ.

* * *

Η Γεωργία Μαρκάκη προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνικών Κινημάτων Ζωγράφου, στη μνήμη των γονιών της, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Ελευθεριάδης
Γιώργος Ελευθεριάδης
* * *

Φωτ. 4

Στη μνήμη των γονιών μας Δημητρίου και Αγάπης Ραπτοπούλου και των αδελφών μας Παύλου και Βασίλη Ραπτόπουλου από τη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς, προσφέρουμε στη ΝΕ Κιλκίς 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αγγέλα Ραπτοπούλου, Αλεξάνδρα Νικητίδου

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών Συμεών Καρολίδη, Μαρίκας και Πιπίνας, Δέσποινας Βερδούλη, Μιχάλη και Ζωής Μούχλα, ο Αθανάσιος Καρολίδης πρόσφερε 80 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Πολίχνης, και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Στη μνήμη των Λένιν, Στάλιν, Τσε Γκεβάρα και στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για την ανεξαρτησία της χώρας μας, ο Ευθύμιος Γόρτσος προσφέρει 1.200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου, για τον προεκλογικό αγώνα.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Σταμάτη Κεραστάρη, ο αδελφός του Νίκος Κεραστάρης και η οικογένειά του προσφέρουν στη μνήμη του, μέσω ΚΟ Κοκκινιάς-Κορυδαλλού, 70 ευρώ στο ΚΚΕ για τον εκλογικό αγώνα και 30 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 11 χρόνια από το θάνατο του αξέχαστου συζύγου μου Θανάση Τερζάκη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη.

Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ στην ΚΟΒ Νεάπολης Κοκκινιάς για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

Παναγιώτης Αθανασόπουλος
Παναγιώτης Αθανασόπουλος
Μαρία Τερζάκη

* * *

Φωτ.

Ο Στέφανος Στάμκος, μέλος του ΚΚΕ από το 1941, γεννήθηκε το 1919 στα Σέρβια Κοζάνης. Πήρε μέρος στον πόλεμο του '40, στην αντιαεροπορική άμυνα, με το βαθμό του λοχία. ΕΑΜίτης στην Κατοχή και αντάρτης του ΕΛΑΣ από το 1943 στα τμήματα του Βερμίου, πολέμησε τους κατακτητές με το βαθμό του λοχαγού.

Το 1946 εντάσσεται στα τμήματα του Βερμίου του ΔΣΕ. Πήρε μέρος στις μάχες του Γράμμου, του Βίτσι και υπηρέτησε στο Γραφείο Πληροφοριών.

Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη από τη λήξη του Εμφύλιου, δούλεψε στην παραγωγή και το 1950 στάλθηκε στη Σχολή Αξιωματικών στη Φεργκάνα. Το 1953 παντρεύτηκε την Ελισάβετ Σαλτίδη και απέκτησαν δύο κόρες. Στην Τασκένδη δούλεψε στο μηχανισμό της ΚΟ Τασκένδης και εκλεγόταν επανειλημμένα μέλος της Κομ. Οργάνωσης.

Επαναπατρίστηκε το 1977. Εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε μέλος του Παραρτήματος Τούμπας της ΠΕΑΕΑ και του Παραρτήματος της ΠΕΕΠΠ.

Στη μνήμη του πρόσφεραν: Η σύζυγός του Ελισάβετ 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κληματαριάς, και η κόρη του Αννα 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πρόνοιας.

* * *

Φωτ. 2

Την 1η του περασμένου Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μας Αναστασίας Ελευθεριάδου, μέλους του ΚΚΕ και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης. Συμπληρώθηκαν επίσης 59 χρόνια από τη δολοφονία από τρομοκράτες του πατέρα μας Γεωργίου Ελευθεριάδη, δασκάλου, μέλους του ΚΚΕ.

Γιάννης Μπουρδάκος
Γιάννης Μπουρδάκος
Στη μνήμη τους καθώς επίσης και στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ, οι οποίοι κατάγονταν από το χωριό Μεταμόρφωση Κιλκίς, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εύοσμου, 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Κατίνα Τσαβαχίδου - Πηνελόπη Ιωαννίδου

* * *

Στη μνήμη της αξέχαστης Μαρίας Πετροπούλου, μέλους του ΚΚΕ και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αριστέα, Πηνελόπη, Ελένη Πετσίνη

* * *

Ο Λευτέρης Γαβριηλίδης προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στην ΚΟΒ Κιλκίς στη μνήμη της μητέρας του Ευτέρπης.

* * *

Η Ανθούλα Κοντοειδή προσφέρει 20 ευρώ στην ΚΟΒ Κιλκίς στη μνήμη του άντρα της Νίκου, ο οποίος πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στις φυλακές και στις εξορίες.

***

Ο Παύλος Σαλομίδης πρόσφερε 20 ευρώ στην ΚΟΒ Κιλκίς στη μνήμη του θείου του Γιορίκα, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε στη διάρκεια του Εμφύλιου.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης Αννας Καζαντζόγλου, μέλους του ΚΚΕ έως το θάνατό της.

Στη μνήμη της τα παιδιά της προσφέρουν 60 ευρώ στη ΝΕ Καβάλας.

* * *

Φωτ.

Στις 4 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο της Ευαγγελίας Νικ. Γεωργαλή, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης - Εθνική Αλληλεγγύη. Το 1947 που ο σύζυγός της δραπέτευσε από τις φυλακές της Κέρκυρας βγήκαν στο ΔΣΕ και με το τέλος του Εμφύλιου κατέφυγαν στη Βουλγαρία, όπου επί χρόνια δίδασκε τα Ελληνόπουλα.

Θανάσης Τερζάκης
Θανάσης Τερζάκης
Επέστρεψαν στην πατρίδα το 1982. Ζούσαν στη Θεσσαλονίκη.

Στη μνήμη της τα παιδιά της Γιώργος, Ευστάθιος, Αντρέας, Παναγιώτης και οι οικογένειές τους, καθώς και στενοί συγγενείς της προσφέρουν 100 ευρώ για τον εκλογικό αγώνα του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εύοσμου Θεσσαλονίκης.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπούλη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του εργατικού κινήματος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 26 Γενάρη 2004, η γυναίκα του Παναγιώτα και τα παιδιά του Νίκος και Ηλίας προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του Χρήστου Τσαντίρη από την Προεσπέρα Ικαρίας, που στάθηκε παλικάρι έως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής», 100 ευρώ.

Ζεις πάντα μέσα μας.

Οι κόρες του Βαρβάρα και Λένα Τσαντίρη

Η γυναίκα του Αγαθή και η αδελφή του Φιλιώ Τσαντίρη.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του Κώστα Γκιζιώτη, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Αριστεράς, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής», 200 ευρώ.

Η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των αδελφών μου Γιάννη και Θανάση Νικολάου, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι «χάθηκαν» στα νιάτα τους, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής», 100 ευρώ.

Γεώργιος Λάμπρου
Γεώργιος Λάμπρου
Ασημίνα Γκιζιώτη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Ιωάννη Φελούκη, μέλους του ΚΚΕ, από τον Θεολόγο Θάσου, η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Θεολόγου.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του Χαράλαμπου Επεσλίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 20 χρόνων στον πόλεμο του 1940, ο αδελφός του Γεώργιος Επεσλίδης από το Κλεισοχώρι Εδεσσας προσφέρει 60 ευρώ στην ΚΟΒ Εδεσσας για την Οικονομική Εξόρμηση.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης αδελφής μας και θείας Πηνελόπης Τερζηβασιλειάδου, καπνεργάτριας με ενεργό δράση στο εργατικό κίνημα, προσφέρουμε 50 ευρώ στην ΚΟΒ Ανω Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Βασίλης-Κονδυλένια, Ειρήνη, Αναστασία

* * *

Φωτ.

Ο αγωνιστής Κώστας Καρατσώκης, μέλος του ΚΚΕ, από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 12 Σεπτέμβρη 2000, υπήρξε πρόεδρος του Παραρτήματος Αλμυρού της ΠΕΑΕΑ για 10 χρόνια και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλμυρού για τρεις τετραετίες..

Στη μνήμη του ο αδελφός του Παντελής Καρατσώκης πρόσφερε στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη 100 ευρώ και ο κουνιάδος του Θανάσης Μίχος πρόσφερε 200 ευρώ στο ΚΚΕ και 200 ευρώ στο Παράρτημα Αλμυρού της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Χαράλαμπος Τσιάμης
Χαράλαμπος Τσιάμης
Η Μαρίνα Ζαφειρίου προσφέρει στο ΚΚΕ για την εκλογική μάχη 100 ευρώ στη μνήμη των γονιών της Γεωργίου και Κωνσταντίνας και του γαμπρού της Βασίλη.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου Νίκου Γκένα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, προσφέρω στην ΚΟ Λάρισας 50 ευρώ για να βγει πιο δυνατό το ΚΚΕ στις εκλογές.

Μαρία Γκένα


Κώστας Γκιζιώτης
Κώστας Γκιζιώτης

Τάσος Γαλιατσάτος
Τάσος Γαλιατσάτος

Αννα Καζαντζόγλου
Αννα Καζαντζόγλου

Γκένας Νίκος
Γκένας Νίκος

Γεράσιμος Γαλιατσάτος
Γεράσιμος Γαλιατσάτος

Χρήστος Τσαντίρης
Χρήστος Τσαντίρης

Γιάννης Σύρος
Γιάννης Σύρος


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ