ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 28 Φλεβάρη 2004
Σελ. /48
Προεκλογικές Εκδηλώσεις

Σε απόσταση αναπνοής πλέον από τις βουλευτικές εκλογές και οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα κορυφώνουν την πολιτική τους δραστηριότητα, στα πλαίσια της οποίας περιλαμβάνονται και οι κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις, με ομιλητές στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους βουλευτές, στις οποίες καλούνται να συμμετάσχουν πλατιά ο λαός και οι εργαζόμενοι. Συγκεκριμένα, διοργανώνονται οι παρακάτω:

Σήμερα, Σάββατο

- Στις 11.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Δράμας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 12 μ. στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Κιλκίς.

- Στις 5.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας Καβάλας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό. Την προηγούμενη μέρα (Παρασκευή 27 του Φλεβάρη), ο Σπ. Χαλβατζής θα περιοδεύσει σε σχολεία της Καβάλας και στη Θάσο.

- Στις 7 μ.μ., στον Πύργο, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στο Αργος, στην πλ. Αγίου Πέτρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στη Βόνιτσα, στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

- Στις 7 μ.μ., στη Σπάρτη, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν οι Βασίλης Καλαματιανός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και Χάρης Παπαμάργαρης.

- Στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Καλύμνου. Θα μιλήσει ο Κώστας Μαραγκουδάκης, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Σκυλάς. Νωρίτερα θα περιοδεύσουν στην παραλία Καλύμνου.

- Στις 7.30 μ.μ., στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο (και σε περίπτωση κακοκαιρίας στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα»). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πλάντζος και ο Νίκος Κουρκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας Πρέβεζας. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., στη Ζάκυνθο, στην πλ. Αγίου Μάρκου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Νάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Κυριακή

- Στις 11.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

- Στις 5 μ.μ. στην πλατεία Ομονοίας στην Καστοριά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό.

- Στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία στα Γρεβενά. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Αθηνά Τσάμη.

- Στις 7.30 μ.μ. στην Καρδίτσα, στην πλατεία Δικαστηρίων. Θα μιλήσει ο Δ. Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο «ΣΤΑΡ» στη Βέροια. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Ιωάννα Σοφρόνωφ - Ταμπάκη.

- Στις 11 π.μ. στο ΚΑΠΗ του Ε` Διαμερίσματος Πειραιά (Καλλέργη 126). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Ηλίας Λαμπρόπουλος.

- Στις 11 π.μ. στο ΚΑΠΗ της Οδού Περικλέους στο Μαρούσι. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Σοφός, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Βαγγέλης Βακάλης και η Καλλιόπη Μπουντούρογλου.

- Στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου). Θα μιλήσουν οι Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Ιορδάνης Παυλόσογλου.

- Στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μεγάρων. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Αντώνης Χοροζάνης, Ελένη Παγώνη - Γκιόκα.

- Στις 8 μ.μ. στον Κέφαλο της Κω. Θα μιλήσει ο Κώστας Μαραγκουδάκης, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Σκυλάς. Νωρίτερα, στις 11 π.μ. θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και αμέσως μετά θα περιοδεύσουν στην παραλία.

- Στις 10.30 π.μ. στη Βίλλα «Κώνστα» στη Ν. Ερυθραία (Λουκή Ακρίτα 4). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη. Θα χαιρετίσουν οι Σοφία Αδαμίδου, Διδώ Γιώβα.

- Στις 11 π.μ. στην ταβέρνα «ΤΗΓΑΝΕΛΟΣ» (Δωδεκανήσου και Α. Ελευθερίου, Πειραιάς). Θα μιλήσει ο Κώστας Καζάκος. Θα χαιρετίσει η Αμαλία Αλεξίου - Μπαταγιάννη.

- Στις 11 π.μ. στη Βούλα, στην Πνευματική Εστία, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Νίκος Στεφανίδης.

- Στις 11 π.μ. στα Γλυκά Νερά στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσουν οι Ελένη Γερασιμίδου, Ανδρέας Συλλελόγλου.

- Στις 5 μ.μ. στην Αρτέμιδα. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Νίκος Στεφανίδης.

Τη Δευτέρα 1/3

- Στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ. στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΚΚΕ στην πλατεία Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου, θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει η Λούλα Καρατζά.

- Στις 6.30 μ.μ., στο Αργοστόλι, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Λευκάδας. Θα μιλήσει ο Γεράσιμος Αραβανής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Αγγελος Βρεττός.

- Στις 7 μ.μ. στο Βόλο, στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Κ. Καζάκος.

Την Τρίτη 2/3

- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης της Λιβαδειάς. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Π. Αρβανίτης, Κ. Αντωνέλος.

- Στις 8.30 μ.μ. στα Νεώρια Χανίων. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ζάχαρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Λιονταριών Ηρακλείου Κρήτης. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας. Θα μιλήσει ο Θ. Γουλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κρονίου των Σερρών. Θα μιλήσει ο Σταύρος Παναγιώτου. Θα χαιρετίσουν οι Μαριάνθη Μαλιάρη και Δημήτρης Θηλυκός.

- Στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο (Πλατεία ΕΠΟΝ) των Γιαννιτσών. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάκης και θα χαιρετίσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στα Τρίκαλα, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, με ομιλητή τον Κ. Καζάκο.


Συσκέψεις στο εκλογικό κέντρο της Αθήνας

Σειρά από συσκέψεις προγραμματίζονται για τις επόμενες μέρες στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Αθήνα (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2). Συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο:

  • Στις 6 μ.μ. σύσκεψη ετεροδημοτών Αιτωλοακαρνανίας.

Αύριο Κυριακή:

  • Στις 10.30 π.μ. εκδήλωση εμποροϋπαλλήλων.
  • Στις 6 μ.μ. σύσκεψη νέων από την Πρέβεζα.

Τη Δευτέρα, 1/3:

  • Στις 7 μ.μ. εκδήλωση της Εκλογικής Επιτροπής Λογιστών.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ