ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2004
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Παναγιώτης Σαλπέας
Παναγιώτης Σαλπέας
Φωτ.8

Στη μνήμη των αγωνιστών: ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΩΤΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΣΙΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΩΤΟΥ, ΣΠΥΡΟΥ ΝΤΑΓΚΑ, ΚΛΕΑΝΘΗ και ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΤΑΓΚΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΣΙΑ και ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΑΡΑΦΗ, ο Κώστας και η Μαρουσώ Ζώτου προσφέρουν 300 ευρώ, ως δεύτερη δόση, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ανταρτοΕΠΟΝίτη, ο οποίος εκτελέστηκε στις 23 του Φλεβάρη του 1944 στη Βάλτα Χαλκιδικής από τα στρατεύματα Κατοχής και συνεργάτες τους, μαζί με 30 ΕΛΑΣίτες και ΕΑΜίτες. Και στη μνήμη του άλλου αδελφού μου ΡΗΓΑ, τελευταίου αντάρτη του ΔΣΕ Χαλκιδικής, που εκτελέστηκε στις 5 του Μάρτη 1951 από τη μοναρχοφασιστική κυβέρνηση Βενιζέλου - Παπανδρέου μαζί με άλλους 5 αντάρτες του ΔΣΕ και τον αγωνιστή της ειρήνης Ν. Νικηφορίδη, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ 1.000 ευρώ.

Χρήστος Αριστάρχου Παραθυράς - γιατρός

* * *

Φωτ.

Τον περασμένο Αύγουστο, έκλεισαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΛΙΝΤΑΣ, στέλεχος του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, του ΔΣΕ και δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Σαφράμπολης, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε με συνέπεια και αυταπάρνηση έως το τέλος της ζωής του.

Η σύζυγος Φώτω Διλιντά

Τα παιδιά Τασούλα Κουρτ, Γιώργος και Λίτσα

Τα εγγόνια

* * *

Στη μνήμη του αδελφού του πατέρα του, πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ στο Ρέθυμνο ΑΛΕΚΟΥ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, που συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το θάνατό του, ο Μανώλης Μαθιουδάκης, πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, προσφέρει στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» 100 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η σύζυγός του Ολγα Κυριαζοπούλου πρόσφερε 100 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Γεώργιος Παπακωνσταντίνου
Γεώργιος Παπακωνσταντίνου
* * *

Στη μνήμη του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, η νύφη του Μαρίκα και τα ανίψια του Τάκης, Γιώργος, Θανάσης και Νούλα Παπανικολάου προσφέρουν, μέσω ΝΕ Καβάλας, 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

* * *

φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΖΙΒΡΑ, η γυναίκα του Αναστασία και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο 200 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και συνεπούς αγωνιστή για τα ιδανικά του σοσιαλισμού έως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 3.000 κορόνες για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΜΑΓΔΑΛΙΝΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ από το χωριό Σκόπελο Γέρας της Λέσβου, οι οποίοι έμειναν αταλάντευτοι αγωνιστές για τα οράματα και τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρω στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Κοπεγχάγης, 200 ευρώ.

Κωνσταντίνος Αυγουστής

* * *

ΦΩΤ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του συντρόφου ΤΑΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΗ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν, μέσω Εργατοϋπαλληλικής ΚΟΒ και ΟΒ Ζωγράφου, το ποσό των 600 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ και προς τιμήν του Συνεδρίου του Κόμματος, το οποίο υπηρέτησε έως το τέλος της ζωής του.

Ηλίας Χωριανόπουλος
Ηλίας Χωριανόπουλος
* * *

Φωτ.2

Ο σύζυγός μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ γεννήθηκε το 1922 στο Ελληνοχώρι Διδυμότειχου. Αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, με το ψευδώνυμο Σβέλτος, μετά το τέλος του Εμφύλιου, πέρασε στη Βουλγαρία, όπου εργάστηκε σε διάφορες επιχειρήσεις.

Επέστρεψε στην πατρίδα με την οικογένειά του το 1983 και εγκαταστάθηκε στο Δήμο Ζωγράφου.

Πέθανε το 1995. Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στο ΚΚΕ και στα ιδανικά του σοσιαλισμού

Ο αδελφός του ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΙΟΥΔΗΣ, ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή και μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, με το ψευδώνυμο Σπουργίτης, από το φθινόπωρο του 1949 έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία και τη Βουλγαρία.

Επαναπατρίστηκε το 1984. Εγκαταστάθηκε στο χωριό του Ελληνοχώρι, όπου και πέθανε.

Ο πατέρας μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ από το 1925, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, σκοτώθηκε το 1946. Ο αδελφός μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ και αντάρτης του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το 1947.

Στη μνήμη τους προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Κοινωνικών Κινημάτων Ζωγράφου.

Θεοπούλα Αριστείδη Τασιούδη

* * *

φΩΤ.2

Στη μνήμη και αντί για μνημόσυνο του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΕΤΟΥ, ο οποίος «χάθηκε» νέος σε ναυάγιο στις 17 Γενάρη 1947, καθώς επίσης στη μνήμη της μάνας μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΥ, η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε βαθιά γεράματα στις 14 Αυγούστου 2004 και άφησε παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα, προσφέρω 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου, προς τιμή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Ο πρωτότοκος γιος τους Πολυχρόνης Μιχαλέτος

* * *

Την Κυριακή 5 Δεκέμβρη του 2004, «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 71 χρόνων, ο αγαπημένος μας σύντροφος ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΑΤΑΣ. Από το 1974 ήταν μέλος του ΚΚΕ, ακούραστος, συνεπής, δραστήριος αποτέλεσε για τους νεότερους μοναδικό παράδειγμα προσφοράς και σοβαρότητας σε κάθε τομέα που χρεώθηκε. Μέλος του Γραφείου ΚΟΒ Δάφνης και Γραμματέας για μεγάλο διάστημα με απαράμιλλη αφοσίωση στα καθήκοντά του.

Αννα Κόττα
Αννα Κόττα
Εως την τελευταία μέρα της ζωής του, πάλευε αταλάντευτα για το δυνάμωμα του Κόμματός μας και τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Στη συντρόφισσά μας και γυναίκα του, Φιλιώ, οι σύντροφοι από τις Οργανώσεις Δάφνη εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και στη μνήμη του προσφέρουμε 270 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, ενόψει του 17ου Συνεδρίου.

** * *

Στις 8 Γενάρη 2005 συμπληρώνονται 4 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΣΤΑΘΗ ΚΑΛΠΑΚΙΔΗ.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του Αλέκος, Εύη και Χαρά προσφέρουν προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ 1.000 σουηδικές κορόνες, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης.

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη της ΑΝΝΑΣ ΚΟΤΤΑ, τα εξαδέλφια της προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας για το 7ο Συνέδριο.

* * *

Φωτ.2

Παρά το ότι πέρασαν αρκετά χρόνια από το θάνατο του συντρόφου και συζύγου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ, η μνήμη του παραμένει ζωντανή. Λείπει από το Κόμμα και την οικογένειά του. Η ζωή του ήταν δεμένη με τον αγώνα. Σε γεγονότα για το Κόμμα φρόντιζε να είναι παρών, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε. Θυμάμαι πώς ξενύχτησε, όντας άρρωστος, για να ετοιμάσει χαιρετισμό για το 14ο Συνέδριο, αφού δεν μπορούσε να παραβρεθεί.

Η μητέρα μου ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΖΟΡΜΠΑΛΑ πέθανε σε βαθιά γεράματα πριν από 25 χρόνια. Ηταν μάνα, που έκανε πολλές θυσίες για τα παιδιά της, αφού έμεινε μόνη, μετά το θάνατο του πατέρα. Στο Μικρό Χωριό, όπου ζούσε, βοηθούσε, όπως μπορούσε, στον αγώνα. Γι' αυτό και της έκαψαν το σπίτι στον Εμφύλιο. Για μας, για τα παιδιά της, που ήμασταν στον αγώνα, την καταδίκασαν σε ισόβια. Οταν άκουσε την απόφαση είπε: «Θα υπηρετήσω όσο ζήσω, τα υπόλοιπα χρόνια θα σας τα χαρίσω». Κρατήθηκε για αρκετό καιρό στις φυλακές Καλλιθέας.

Παναγιώτα Καφίρη
Παναγιώτα Καφίρη
Πάντα τη θυμάμαι με αγάπη.

Στη μνήμη τους και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου προσφέρω 300 ευρώ.

Γιάννα Τρικαλινού

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΣΙΟΥΡΑ, ο οποίος έζησε 4 χρόνια εξόριστος στη Γυάρο και τη μητέρας μου ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ, που κλείστηκε άλλα τόσα χρόνια στη φυλακή και τα στρατόπεδα του μεταβαρκιζιανού κράτους. Και στη μνήμη των αδελφών μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΙΟΥΡΑ, στελέχους του ΕΑΜ και αντάρτη του ΕΛΑΣ, ο οποίος τραυματίστηκε σε μάχη με Γερμανούς στο Μπελέτσι Τρικάλων και βασανίστηκε 24 ολόκληρα χρόνια στις φυλακές και τα στρατόπεδα εξορίας και πέθανε το 1995. Και ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΟΥΡΑ, αντάρτη του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε το χειμώνα του 1947 στη μάχη στο Ντομπρούζι, προσφέρω προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Δ. Κασιούρας

* * *

Φωτ.

Προσφέρω 30 ευρώ στην ΚΟΒ Μεταμόρφωσης για το 17ο Συνέδριο, στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΛΑΖΑΡΟΥ ΡΑΠΤΟΓΙΑΝΝΗ.

Μας λείπει 3 χρόνια, αλλά ζει στην καρδιά μας και τον θυμόμαστε πάντα με πόνο και πολλή αγάπη.

Σταυρούλα Ραπτογιάννη

* * *

Η οικογένεια Θανάση Κυρίτση προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Παλαμά Καρδίτσας για το 17ο Συνέδριο, στη μνήμη των γονιών τους ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗ, μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, καθώς επίσης στη μνήμη του γιου τους ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ, μέλους της ΚΝΕ, που «χάθηκε» πρόωρα.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΗΛΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η σύζυγός του Μαίρη Χωριανοπούλου

* * *

Φωτ.

Στις 5 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΚΟΥΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ.

Στέλιος Διλιντάς
Στέλιος Διλιντάς
Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που τον συντρόφευε καθημερινά.

Ο γιος του Εμμανουήλ Κακούλης

Ο εγγονός του Χρήστος Κακούλης

* * *

Φωτ.

Στις 15 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Για την πατριωτική δράση του πέρασε 17 χρόνια σε διάφορες φυλακές.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για το 17ο Συνέδριο 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Η σύζυγος Ελλη

Ο γιος Γιώργος

* * *

Πέρασαν 8 μήνες, αφότου έκλεισε ο βιολογικός κύκλος ζωής του ΝΙΚΟΥ ΠΑΣΠΑΤΗ, μέλους του ΚΚΕ και προέδρου του Παραρτήματος Τρίπολης της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 150 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Αρκαδίας.

* * *

Η Σίρτσα Χαραλαμπίδου προσφέρει 200 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», στη μνήμη της αγαπημένης αδελφής της και αγωνίστριας ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, που έκλεισε ένας χρόνος από το θάνατό της και του ανιψιού της ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, καθώς επίσης στη μνήμη όσων έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τα ιδανικά του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του εγγονού μου ΒΑΣΙΛΑΚΗ, που πέταξε στον ουρανό, προσφέρω 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Γιώργος Τρικαλινός
Γιώργος Τρικαλινός
Κική Ησαϊάδου - Κανταρά Θεσσαλονίκης

* * *

Στη μνήμη της συζύγου μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Κεφαλοπούλου - ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου, προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, 150 ευρώ.

Χρήστος Φιλιππάτος

* * *

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ Κεφαλοπούλου - ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ και ΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ληξουρίου, 300 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Γεώργιος και Διονύσιος Φιλιππάτος

* * *

Φωτ.2

Στη μνήμη των οικογενειών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από την Αρχαία Ολυμπία ΣΤΡΟΦΥΛΑ και ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ ΚΑΦΙΡΗ, προσφέρω 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σαφράμπολης Νέας Ιωνίας.

Νίκος Καντζής

* * *

Φωτ.

Στις 6 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το Καταφύγιο Αιτωλοακαρνανίας, μέλος του ΚΚΕ και πρόεδρος του Παραρτήματος Παγκρατίου της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου, της οποίας ήταν μέλος, για το 17ο Συνέδριο.

Μαρία Παπακωνσταντίνου

* * *

Φωτ,

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω στην ΚΟΒ Χαλανδρίου 200 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Λάζαρος Ραπτογιάννης
Λάζαρος Ραπτογιάννης
Αικατερίνη Ανδρέου

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, γραμματέα του Εργατικού ΕΑΜ, του ΜΗΤΣΟΥ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, προέδρου της ΓΣΕΕ και του ΤΑΚΑΚΗ, γραμματέα της δυαδικής Γραμματείας της ΟΕΝΟ, που θανατώθηκαν στα κολαστήρια της Γκεστάπο, της Γενικής Ασφάλειας και της Μακρονήσου, αντίστοιχα. Και στη μνήμη όλων των επώνυμων και ανώνυμων μελών και στελεχών του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος προσφέρω για το 17ο Συνέδριο 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ναυτεργατών.

Δ. Κ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ Νικολάου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, από το Μεταλλικό Κιλκίς, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας πριν από ενάμιση χρόνο, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση για το 17ο Συνέδριο 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταλλικού.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ,

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον επίπονο «χαμό» του αγαπημένου μας ΝΙΚΟΥ ΚΟΝΤΑΡΑ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Πειραιά, 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που με τιμή και περηφάνια καθημερινά ο ίδιος είχε σύντροφο.

Η σύζυγος Βούλα

Τα παιδιά του Αγγελική - Αντώνης και Παναγιώτης - Δήμητρα

Οι εγγονούλες του Μαρία, Βούλα, Σταυρούλα, Νικολέτα

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΛΠΕΑ, που «έφυγε» απρόοπτα από τη ζωή, η Βούλα Κονταρά, ο Παναγιώτης και η Αγγελική Κονταρά, οι οποίοι επί 30 χρόνια υπήρξαν συνεργάτες, προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Πειραιά.


Νικόλαος Κυριαζόπουλος
Νικόλαος Κυριαζόπουλος

Αριστείδης Τασιούδης
Αριστείδης Τασιούδης

Κώστας Τασιούδης
Κώστας Τασιούδης

Νικόλαος Ανδρέου
Νικόλαος Ανδρέου

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ

Κώστας Μακρής
Κώστας Μακρής

Κώστας Κωνσταντινίδης
Κώστας Κωνσταντινίδης

Ιωάννης Κυριακίδης
Ιωάννης Κυριακίδης

ΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ

Επαμεινώντας Καφίρης
Επαμεινώντας Καφίρης

Χρήστος Κακούλης
Χρήστος Κακούλης


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ