ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2004
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Ευαγγελία Λεωνιδοπούλου
Ευαγγελία Λεωνιδοπούλου
Φωτ.

Σήμερα, Κυριακή 19 Δεκέμβρη στις 10.15 π.μ. στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στο νέο τέρμα Γαλατσίου γίνεται το χρονιάτικο μνημόσυνο της λατρευτής μας συζύγου και μητέρας

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Ο σύζυγός της Γιώργος Λεωνιδόπουλος

Τα παιδιά της Βάσω, Κώστας.


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Για 19.12

Γιώργος Σκανδάλης
Γιώργος Σκανδάλης
Φωτ.9

Στη μνήμη των συγχωριανών μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΙΤΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΚΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΓΚΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΙΤΣΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΙΑΚΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΝΟΥΣΙΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΕΣΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΖΙΑΚΑ, ΜΙΧ. ΓΙΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, ως τρίτη δόση, 200 ευρώ.

Κώστας και Μαρουσώ Ζώτου

* * *

Φωτ,

Στη μνήμη της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω 1.000 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε όλη τη ζωή της.

Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου

* * *

Φωτ.

Στις 12 Νοέμβρη 2004 σε τραγικό δυστύχημα που έγινε στο χωράφι του την ώρα που εργαζόταν, έχασε τη ζωή του στα 39 χρόνια του ο αγρότης ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΗΣ, μέλος της ΚΟΒ Γαβαλούς, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Ως την τελευταία πνοή του, ο Θόδωρος Μάης ήταν πρωτοπόρος στους αγώνες. Δεν υπήρξε διαδήλωση μικρή ή μεγάλη των αγροτών, αλλά και γενικότερα του λαού, που να μη συμμετέχει.

Τα «αγροτοδικεία» τον καταδίκασαν τρεις φορές για την αγωνιστική δράση του και ο Εφέτης στην Πάτρα τον ρώτησε: Αν ξαναγίνει κλείσιμο δρόμων θα πάρεις μέρος; Κι αυτός και οι σύντροφοί του απάντησαν: Ναι! Θα παλεύουμε όσο έχουμε προβλήματα.

Ετσι θα μείνει στη μνήμη μας η μορφή του συντρόφου μας στους αγώνες που έρχονται.

Σήμερα, 19 Δεκέμβρη γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνό του.

Οπαδοί του ΚΚΕ προσφέρουν 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαβαλούς, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της μάνας και γιαγιάς ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, οι κόρες της Ευγενία και Κική και η εγγονή της Καίτη προσφέρουν 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της συντρόφισσας και φίλης ΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΟΠΙΑ προσφέρω ένα κόκκινο μεροκάματο 70 ευρώ στην ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης για την Οικονομική Εξόρμηση.

Γιώργος Στεφανίδης
Γιώργος Στεφανίδης
Μ.Τ.

* * *

Φωτ.

Στις 5 Δεκέμβρη 2004 έφυγε για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος σύντροφος και φίλος ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΑΚΑΣ. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αφοσίωσή του στο Κόμμα και στους φίλους και συντρόφους του και βέβαια για το πηγαίο χιούμορ του.

Στη μνήμη του και αντί για λουλούδια στην τελευταία κατοικία του προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

Οι σύντροφοί του εργαζόμενοι στην ΚΕ του ΚΚΕ

* * *

Στις 14 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΥΛΑΝΗΣ. Αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή για μια πιο δίκαιη κοινωνία, τη σοσιαλιστική, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του. Επτά χρόνια πέρασαν και ο χαμός του είναι πάντα το ίδιο οδυνηρός για μας. Τον θυμόμαστε πάντα. Στη μνήμη του προσφέρουμε στον αχώριστο σύντροφό του το «Ρ», 20 ευρώ. Η σύζυγος Χριστίνα, η κόρη Μαρία, η εγγονή Αντιγόνη.

***

Φωτ.

Πέρασαν 16 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ, αντιστασιακός, εκπαιδευτικός. Από τα φοιτητικά χρόνια του εντάχτηκε στις γραμμές του ΚΚΕ και στα ιδανικά του έμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του που παραμένει ζωντανή σε όσους τον αγάπησαν τ' αδέλφια του Βασιλική Ι. Σκανδάλη και Νίκος και Λούλη Παλούμπη προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ «Ακαδημίας Πλάτωνος», 200 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» την καθημερινή συντροφιά της ζωής του.

Ευστράτιος-Στέλιος Αγαθάγγελος
Ευστράτιος-Στέλιος Αγαθάγγελος
* * *

Φωτ.

Την 1η Γενάρη 2005 κλείνουν 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, οπαδός του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Μαρία και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Νέας Σμύρνης.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, η γυναίκα του Μαργαρίτα προσφέρει για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μαρουσιού και 100 ευρώ για το 10ο Συνέδριο της ΠΕΑΕΑ, μέσω του τοπικού Παραρτήματος.

* * *

Εκλεισε ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου φίλου μου και συντρόφου ΜΗΤΣΟΥ ΜΠΛΙΟΥ.

Στη μνήμη του προσφέρω, μέσω ΝΕ Λάρισας, 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Στέργιος Παπαστεργίου

* **

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης - ΕΛΑΣ - και μαχητή του ΔΣΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ. Γεννήθηκε στην Τρύπη Λακωνίας. Με το τέλος του Εμφύλιου πιάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο από το έκτακτο Στρατοδικείο της Τρίπολης.

Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Περιστερίου.

* * *

Φωτ.

Παναγιώτης Τιμογιαννάκης
Παναγιώτης Τιμογιαννάκης
Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και προέδρου του Παραρτήματος Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ, με τη συμπλήρωση 8 χρόνων από το θάνατό του, η γυναίκα του Σοφία, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 30 ευρώ στο Παράρτημα Κοκκινιάς και 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας Κοκκινιάς.

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ και προς τιμή του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Αδαμόπουλος προσφέρει, μέσω ΚΟ Γερμανίας, 50 ευρώ.

***

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ - Στέλιου - ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Βασιλική Βασιλάκου - Φωτεινή Κομπότη

* * *

Φωτ.

Στις 12 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΤΑΣΟΥ ΓΡΑΒΑΡΗ.

Στη μνήμη του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που τίμησε έως το τέλος της ζωής του με τους αγώνες του για ένα καλύτερο αύριο του λαού, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Η γυναίκα του Ευτυχία Μορίκη - Γράβαρη

Τα παιδιά του

* * *

Φωτ.

Σήμερα, 19 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 5 χρόνια από τότε που μας «άφησε» ο αγαπημένος μας ΧΡΗΣΤΟΣ Δημ. ΜΑΝΤΖΙΟΣ. Γεννήθηκε το 1917 στα Αμπελάκια Λάρισας. Μέλος του ΚΚΕ έγινε το 1942. Υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ.

Τηλέμαχος Γαβριηλίδης
Τηλέμαχος Γαβριηλίδης
Εως το τέλος της ζωής του αγωνιζόταν για τα ιδανικά του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του συζύγου μου, καθώς επίσης στη μνήμη του αδελφού του ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ τον οποίον δολοφόνησαν το 1949 ΜΑΥδες και τρομοκράτες του Σούρλα στο Κόκκινο Νερό Λάρισας, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αμπελόκηπων 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» τον καθημερινό του σύντροφο και εύχομαι επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.

Ελένη Μάντζιου

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αγαπητών γονιών μου ΦΑΝΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (Δεληβοριά), οι οποίοι υπήρξαν εκφραστές των κομμουνιστικών χαρακτηριστικών και έδωσαν την ψυχή τους, υπηρετώντας την υπόθεση του σοσιαλιασμού, ως αντάρτες του ΕΛΑΣ και μαχητές του ΔΣΕ, προσφέρω 80 ευρώ στη ΝΕ Λάρισας και 20 @@@@@@@@@@@@@ευρώ στο «Ριζοσπάστη», προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

Κώστας Αγραφιώτης

* * *

Φωτ 2.

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΗ ΣΕΡΔΕΝΗ και της ΜΑΡΙΑΣ Παπακυριάκου - ΣΕΡΔΕΝΗ, ανταρτών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Δήμου Λάρισας, 50 ευρώ, 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τσαριτσάνης και 30 ευρώ στο Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης.

Η οικογένεια Θανάση Σερδένη

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης θείας μας ΛΕΛΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, η οποία πέθανε στις 23 Νοέμβρη 2004, αγωνίστριας έως το τέλος της ζωής της, και αντί για στεφάνι στον τάφο της, προσφέρουμε 60 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Οικογένεια Χαράλαμπου Γρηγοριάδη

* * *

Σήμερα, 19 Δεκέμβρη, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΒΑΛΙΑΓΚΟΥ στελέχους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Στην Κατοχή, 18 χρόνων, εντάσσεται στην Εθνική Αντίσταση. Το 1942 γίνεται μέλος του Θεσσαλικού Ιερού Λόχου και μετέφερε την αλληλογραφία και τον Τύπο από την Περιφερειακή Βόλου στην Περιφερειακή του ΕΑΜ και του ΚΚΕ στη Λάρισα και αντίστροφα.

Ελισάβετ Γεωργίου
Ελισάβετ Γεωργίου
Το Δεκέμβρη του 1942 συλλαμβάνεται από τους Ιταλούς, δραπετεύει και την άνοιξη του 1943 εντάσσεται στην 4η ομάδα του συγκροτήματος Πηλίου - Μαυροβουνίου με καπετάνιο τον Πιπίνο.

Τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου, με τη συγκρότηση του ανεξάρτητου Τάγματος Πηλίου τοποθετείται σ' αυτό και το ίδιο διάστημα γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Μετά τη συγκρότηση της 16ης Μεραρχίας τοποθετείται στο 3ο Τάγμα του 51ου Συντάγματος, στέλνεται στη Σχολή Αξιωματικών στη Ρεντίνα και αργότερα τοποθετείται στον 3ο Λόχο Διοίκησης του 51ου Συντάγματος. Με την ίδρυση της Πολιτοφυλακής αποσπάται στη Διοίκηση Μαγνησίας, ως διοικητής του Γ΄, Τμήματος Βόλου.

Μετά τη Βάρκιζα ήταν υπεύθυνος Αυτοάμυνας δυτικού Τομέα Νέας Ιωνίας.

Αργότερα, εντάσσεται στην ΕΔΑ και εκλέγεται μέλος της ΝΕ.

Το 1967 συλλαμβάνεται από τη χούντα και εξορίζεται.

Μετά τις δραματικές εξελίξεις 1989 - 1991, συμβάλλει αποφασιστικά στην κομματική δουλιά στην ύπαιθρο.

Ο Θανάσης Ζαβαλιάγκος εκλέχτηκε τέσσερες φορές δημοτικός σύμβουλος Βόλου το 1965 με την ΕΔΑ και το 1975 - 1978 - 1982 με το ΚΚΕ. Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Μείζονος περιοχής Βόλου και για πολλά χρόνια μέλος της επιτροπής στη Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου. Πριν από το πραξικόπημα του 1967 ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων Μαγνησίας.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, η γυναίκα του Κούλα προσφέρει 100 ευρώ στη ΝΕ Μαγνησίας.

* * *

Φωτ.

Αύριο, 20 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 6 μήνες από το θάνατο του αγαπημένου συζύγου μου ΔΗΜ. ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω 600 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Ζωγράφου, προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Κατερίνα

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
* * *

φΩΤ.

Πριν από 11 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός μου ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του Κόμματός μας προσφέρω 60 ευρώ, μέσω της ΝΕ Φθιώτιδας.

Κατίνα Οικονόμου Κομποτάδες Φθιώτιδας

* * *

Η Ξανθή Γιαννούση προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Θέρμου, 50 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη του πατέρα της ΠΑΥΛΟΥ αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1945 στην περιφέρεια Μεσολογγίου, διευθυντή της Εφορίας Αγρινίου από το 1938 έως το 1946, ο οποίος διώχτηκε, βασανίστηκε και εξορίστηκε στο Μακρονήσι από το 1948 έως το 1951.

* * *

Φωτ.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΙΟΒΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στο Νεοχώρι Τρίπολης. Μέλος του ΚΚΕ από το 1936, δούλεψε στον παράνομο μηχανισμό της ΚΕ. Το 1937 εξορίστηκε στον Αϊ - Στράτη. ΕΑΜίτης στην Κατοχή και καπετάνιος λόχου του ΕΛΑΣ Αθήνας, παράλληλα κρατούσε τον παράνομο εκδοτικό μηχανισμό και τον οπλισμό της 7ης Αχτίδας. Μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, υπηρέτησε στο λόχο διαβιβάσεων του ΓΑ ως ασυρματοτεχνίτης.

Αγνοείται από τη μάχη της Φλώρινας στις 12 Φλεβάρη 1949.

Οποιος γνωρίζει κάτι για τον Β. Πριόβουλο ας επικοινωνήσει με τον Ν. Μπουζαρέλο στο τηλέφωνο 210 - 6009.378.

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Βασίλη Παύλου Πριόβουλο, ο συναγωνιστής του στον ΕΛΑΣ Νίκος Μπουζαρέλος Μακρονησιώτης προσφέρει, ως πρώτη δόση, 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και όλων των νεκρών κομμουνιστών, ο Βαγγέλης και η Ολγα Τιμογιαννάκη προσφέρουν 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Παρασκευής» προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ, μέλους του ΚΚΕ.

Τάσος Γράβαρης
Τάσος Γράβαρης
Στη μνήμη του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, 90 ευρώ.

Ο αδελφός του Μιχάλης και τα παιδιά του

* * *

φΩΤ.

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΙΝΟΥΛΑ, του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ο οποίος «έφυγε από κοντά μας στις 18 του περασμένου Σεπτέμβρη, και για τη γιορτή του, προσφέραμε 50 ευρώ στην ΤΟ Κερατσινίου.

Η οικογένειά του

* * *

Φωτ.2

Στις 4 Δεκέμβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη του και στη μνήμη του αξέχαστου θείου μας ΘΑΝΑΣΗ ΤΑΣΙΟΥ, ο οποίος για τους αγώνες του πέρασε από τα κάτεργα του Καλπακίου, της Ακροναυπλίας, του Μακρονησιού, της Γυάρου και της Λέρου και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟΒ Χολαργού και 50 στην ΟΒ ΚΝΕ Χολαργού.

Μαρία Γαλανάκη - Κωνσταντοπούλου

Θάνος Κωνσταντόπουλος

***

(φωτο 2)

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΓΙΑ και της συντρόφου του ΒΑΓΙΑΣ, τα παιδιά τους προσφέρουν 50 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη των αξέχαστων συνεξόριστών μου στον Αϊ - Στράτη κατά την περίοδο 1951 - 1961 ΦΑΝΗ ΚΑΜΠΑΝΗ και ΤΑΣΟΥ ΤΣΕΛΛΟΥ, οι οποίοι ήταν κατά τα τελευταία δύσκολα χρόνια η ψυχή της πολιτιστικής δουλιάς στο στρατόπεδο, προσφέρω 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Γεώργιος Βασιλάκος
Γεώργιος Βασιλάκος
Μενέλαος Στεφανίσης ΚΟΒ Βιβλίου

* * *

Φωτ.

Στις 17 Οκτώβρη 2004 «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΑΝΤΖΙΟΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 80 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, μέσω ΝΕ Λάρισας και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Τα παιδιά του Δημήτριος και Βασιλική Τζιάντζιου

Χρήστος και Μαρία Αργυρούλη


ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΦΑΝΗ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΦΑΝΗ

Στέφανος Κομνηνός
Στέφανος Κομνηνός

Γιώργος Οικονόμου
Γιώργος Οικονόμου

Δημ. Κορδογιάννης
Δημ. Κορδογιάννης

ΜΗΤΡΟΠΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
ΜΗΤΡΟΠΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

Κώστας Γεωργίου
Κώστας Γεωργίου


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ