ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2004
Σελ. /40
Επιταχύνουμε στην τελική ευθεία!

Την τελική ευθεία προς την υπερκάλυψη του πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, διανύουν οι Κομματικές Οργανώσεις όλης της χώρας. Στις 10 περίπου μέρες που απομένουν πρέπει να καλύψουν την απόσταση που χωρίζει το 85,68% από την κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων τους και για το σκοπό αυτό εντείνουν στο έπακρο τις προσπάθειες. Γνωρίζοντας πως υπάρχουν δυνατότητες για την πλήρη επίτευξη των στόχων τους, η αξιοποίησή τους βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ, αλλά και των φίλων τους, που δίνουν τη μάχη με το κουπόνι, αποφασιστικά και με την πεποίθηση πως κι αυτή τη φορά θα λήξει με απόλυτη επιτυχία.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πρώτη Οργάνωση είναι αυτή της Αττικής με ποσοστό 108,30%, ακολουθεί αυτή του Πειραιά με 106,66%, της Θεσσαλονίκης με 101,60%, της Θεσσαλίας με 88,76%, της Αθήνας με 87,47% και της Κεντρικής Μακεδονίας με 85,76%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Πελοποννήσου, Αιγαίου, Στερεάς - Εύβοιας, Ανατολικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Βορειοδυτικής Ελλάδας και Κρήτης.

Από τις Νομαρχιακές Οργανώσεις ποσοστά μεγαλύτερα του πανελλαδικού ποσοστού κάλυψης έχουν πετύχει αυτές της Ικαρίας και των Κυκλάδων με 110%, η Πιερία με 108%, η Μεσσηνία με 102,50%, το Κιλκίς με 100%, η Κεφαλονιά με 95%, η Βοιωτία με 90,54%, η Ηλεία με 87,22%, η Λάρισα με 87,10%.

Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 79% του πλάνου της, η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 70,61%, η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» το 118% και η ΚΟΒ του «902» το 73%.

Η τελευταία προσφορά

Το πληροφορηθήκαμε καθυστερημένα, αλλά νομίζουμε, πως πρέπει να το σημειώσουμε, έστω και τώρα. Ενα μήνα πριν φύγει από τη ζωή ο Θόδωρος Δερβενιώτης πρόσφερε 60 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Τα χρήματα δόθηκαν μέσω της ΚΟΒ Ευαγγελισμού του ΚΚΕ. Μια χειρονομία απόλυτα ταιριασμένη στη στρατευμένη πορεία του μεγάλου δημιουργού, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ»
Συμπαράσταση στα θύματα πολιτικής δίωξης

Η Πανελλήνια Ενωση Συμπαράστασης στα θύματα πολιτικών διώξεων «Δημοκρατική Μέριμνα» οργανώνει την καθιερωμένη από την ίδρυσή της οικονομική εξόρμηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζει πως «δυστυχώς ένας αριθμός αγωνιστών, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις της πολιτείας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας εφ' όσον η υλική αποκατάστασή τους δεν έχει ολοκληρωθεί».

Σημειώνει ακόμα πως «η Δημοκρατική Μέριμνα θα συνεχίσει το δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές της και καλούμε τους φίλους, τα μέλη της, τους δημοκράτες και όλους που μέχρι σήμερα μας βοηθάνε, να πάρουν μέρος και να βοηθήσουν την οικονομική μας εξόρμηση των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ».

Οι προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία της, Ακαδημίας 78 - Αθήνα, τηλ. 210.3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό 129 592361-13.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ