ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 11 Γενάρη 2000
Σελ. /36
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Πριν από ενάμιση χρόνο χάσαμε τον μονάκριβο γιο μας ΗΛΙΑ ΑΓΟΥΡΟ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, ολόκληρη τη Βιβλιοθήκη του.

Οι γονείς του

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης συζύγου μου ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΟΝίτισσας στην Κατοχή, καθώς και στη μνήμη των αδελφών μου ΝΙΚΟΥ και ΗΛΙΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, οι οποίοι εκτελέστηκαν στο Επταπύργιο και στη μνήμη της πεθεράς μου ΜΕΡΟΠΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, προσφέρω 20.000 δρχ. στην ΚΟΒ Ειρήνης Συκεών, 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Συκεών της ΠΕΑΕΑ και 5.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

Κώστας Μητσόπουλος

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του ΚΚΕ, ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΜΠΑΚΗ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, οι φίλοι του προσφέρουν 30.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λιούμη Αιγάλεω.

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ και του αδελφού μου ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΙΑΝΙΔΗ, προσφέρω για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ και για τις εκλογές, μέσω ΚΟΒ «Καρατάσου», 11.000 δρχ.

Παρασκευούλα Εφραιμίδη

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών γονιών μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΣΤΡΟΦΥΛΑ, καθώς και στη μνήμη των αγωνιστών αδελφών μου ΟΥΡΑΝΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ, ΓΙΩΤΑΣ και ΝΩΝΤΑ, προσφέρω για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ 15.000 δρχ.

Βάσω Στροφύλα - Γεωργούλη

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΧΡΗΣΤΟΥ, ΕΠΟΝίτη που δολοφονήθηκε στις 26 Μάη 1946 από τρομοκράτες του Βουρλάκη και των γονιών μου ΜΗΤΣΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 20.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Παντελής Μανταλόβας

* * *

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που έφυγε για πάντα από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ, κομμουνιστής από τον Τσαμαντά Ηπείρου.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Ψυχικού, 5.000 δρχ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

* * *

Προσφέρω, μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς, 150.000 δρχ. για τις εκλογές, για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ και προς τιμήν των 120 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου επαναστάτη ΣΤΑΛΙΝ.

Γεώργιος Μπακογλίδης

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από το θάνατο της ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ.

Στη θύμησή της, ο σύζυγός της Αθανάσιος Γιαννούσης πρόσφερε στο ΚΚΕ που αγωνίζεται για τα μεγάλα ιδανικά του σοσιαλισμού 50.000 δρχ., 10.000 δρχ. στο Παράρτημα Χαριλάου της ΠΕΑΕΑ του οποίου ήταν μέλος και 10.000 δρχ. στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΟΥΤΖΙΟΥΚΑ, που πέθανε στις 16 Φλεβάρη 1987, προσφέρω 10.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Πυλαίας Θεσσαλονίκης, για την Οικονομική Εξόρμηση και το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Χρήστος Μπουτζιόκας

* * *

Ο Μ.Μ. προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μαδυτού, 30.000 δρχ. στη μνήμη των γονιών του ΑΝΕΣΤΗ και ΑΝΝΑΣ και του αδελφού του ΤΑΚΗ.

* * *

Συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗ από την Κοζάνη.

Στη μνήμη του, η αδελφή του Ολγα Νείρου προσφέρει 5.000 δρχ. για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χορτιάτη.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αξέχαστης συντρόφισσάς μας ΑΡΣΑΛΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Πλατείας Δημοκρατίας Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης, 20.000 δρχ.

Οι φίλες και συντρόφισσές της Δέσποινα Παπαδοπούλου, Ελισσάβετ Χαρταμπίλα, Τάνια Νομικού, Νούλη Σεπέρη και ο Θανάσης Μαργαρίτης

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών: ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (Μπαλατσού), ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΔΑΜ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, ΤΑΣΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΗΤΣΟΥ ΝΤΑΒΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΜΙΜΗ ΤΣΟΥΝΗ, καθώς και στη μνήμη όλων των αγωνιστών από την περιοχή της Θήβας, οι οποίοι θυσιάστηκαν στον αγώνα για μια καλύτερη και ανθρώπινη κοινωνία, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Αλυσίδας Πατησίων, 50.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Ειρήνη Παπαγεωργίου

* * *

Στη μνήμη της αγαπημένης αδελφούλας μου ΚΟΝΔΥΛΙΑΣ ΛΑΜΠΡΟΔΗΜΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, η οποία σκοτώθηκε στον Ελικώνα στα 17 χρόνια της, ΕΠΟΝίτισσας στην Κατοχή, που με ακολούθησε στο βουνό για να μην κακοποιηθεί από τους «χίτες», που ζούσαν ανενόχλητοι στην Αράχωβα Βοιωτίας. Του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ, που «έπεσε» στην Καλοσποθή Παρνασσίδας, των πρώτων εξαδέλφων μου ΝΙΚΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ, που «έπεσε» στην Αμφισσα και ΜΗΤΣΟΥ ΦΛΩΡΟΥ, που «έπεσε» στην πατρίδα του, την Αράχωβα, των αδελφών συγγενών μου ΑΝΔΡΕΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΟΥ, που σκοτώθηκαν στην Κατοχή και στον Εμφύλιο, και του φίλου μου ΛΟΥΚΑ ΣΙΑΜΗΤΡΟΥ, που «έπεσε» δίπλα μου στις μάχες του Καρπενησίου, προσφέρω 30.000 δρχ. στη ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, του κόμματος στα ιδανικά του οποίου πίστεψαν όλοι, και εύχομαι να πάει μπροστά στο δρόμο του σοσιαλισμού.και 10.000 δρχ. για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Στάθης Λαμπροδήμος, ΕΠΟΝίτης, αντάρτης του εφ. ΕΛΑΣ και μαχητής του ΔΣΕ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ